Written by AbangNara | June 12th, 2009

gambar terkini siti nurhaliza

Apa agaknya rahsia Dato’ Siti Nurhaliza maintain cun melecun sepanjang masa? Nak kata pakai make up tebal, tak nampak la sangat make upnya. Nak kata pergi cucuk botox, tak nampak pulak kesan suntikan macam Zahida Rafik tue.

Yang penting Dato’ K pasti puas dapat bini yang maintain muka cun, body lawa dan suara sedap pulak tue. Tahniah Dato’ K. Memang tak sia-sia pilihan anda.

Lagi gambar terkini Siti Nurhaliza semasa di Lim Kok Wing Universiti dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | June 12th, 2009

nurfarahin jamsari

Lama betul tak dengar khabar bekas pengacara TV3 Nurfarahin Jamsari nie. Alhamdulillah dah bertudung pun dia. Cantik betul dan sejuk mata memandang bila tengok gambar terbaru Nurfarahin Jamsari nie.

Lagi gambar Nurfarahin Jamsari dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | June 12th, 2009

1. Dalam banyak-banyak kotak, kotak apa yang tak boleh diangkat?

2. Benda apa masa dia hidup kita nyanyi-nyanyi dan bila dia mati kita tepuk tangan?

3. Pintu apa yg kalau 10 orang tolak pun tak leh terbuka?

4. Satu hari Ali, Aisyah,Aminah dan Alisya kena hukum berenang di sungai penuh buaya oleh seorang raja yg sangat kejam. Sampai waktu kena hukum..terjun le ke empat2 mereka…mula alisya kena sambar…yg 3 lagi teruskan berenang, pastu aminah kena sambar…aisyah dan ali..cepat2 lagi berenang…akhirnya Ali sampai ke tebing sebelah sana..bila dia toleh..ghupe2nya dia sorang je selamat…kenapakah Ali seorang sahaja yg selamat?

5. Ada sekumpulan anjing duduk kat pulau A. Diorang migrate ke pulau tu. Pastu diorang nak le mengundi sapa jadi ketua.Di sebabkan ramai calon..diorang buat pertandingan. di seberang sana ada satu lagi pulau .Pulau B le katakan.Diorang kata sapa yg dapat berenang ke pulau b dan kembali dgn pantas ke pulau A dialah ketua . Ramai le anjing yg tarik diri. Tinggal le Si Binggo, Si Roberto dan si Alfonso… Si Binggo dan si roberto nie beria2 le berlatih hari2.berlari keliling pulau..angkat berat dan so on.. Si ALfonso nie punya le pemaleh..tidurrrrr je hari2. Sampai hari bertandingan diorang pun on your mark get set goooo….tup2 tup..si Alfonso yang menang…KENAPA?

6. Satu hari Ramlah Ram, Ela dan toki bermain2 bola di rumah jiran…sekalu tu bola tu terpelanting ke pasu dan pecah.

P.S: Kitorang pun ada beberapa yang tak dapat jawap lagi. Meh sama-sama kita perah otak di pagi Jumaat.

Written by AbangNara | June 11th, 2009

Seriously Yunalis nyanyi live lagi sedap daripada album. Tak caya? Dengar video klip Yunalis Dan Sebenarnya versi akuastik masa Hot FM Am Krew dulu. Memang terbaik.

By the way, silalah layan lagu-lagu Yuna yang lain seperti Rocket, Deeper Conversation, Cinta Sempurna dan banyak lagilah. Semuanya best-best belaka. Bersiap sedialah untuk jatuh cinta dengan suara Yunalis Zarai.

Page 10 of 19« First...89101112...Last »