Written by AbangNara | May 26th, 2009

ally iskandar

[note]Ini adalah luahan peribadi dari kami tentang Ally Iskandar. Jadi diharap anda tidak terpengaruh ataupun sekiranya anda ialah peminat Ally Iskandar, janganlah kutuk kami habis-habisan sebab kami tak suka si Ally nie.[/note]

Kami mula tak suka dengan Ally sejak gosip dia bercinta dengan Elyana. Bukannya kami tak suka dia dengan Elyana. Kedua-duanya sama cantik dan sama padan. Cuma cara gosip ini dibina di dalam live TV show menampakkan betapa gediknya Ally nak cuba mendapatkan populariti.

Selepas tue, kami sangat-sangat pelik dengan TV3. Semua benda nak Ally jadi pengacara. Temuramah PM baru pun dia, Mentor pun dia. Pendek kata semua benda Ally lah. Dah tak ada orang lain lagi ke yang boleh mengacara kat TV3 tue?

Yang lagi kami tak sukanya, cara Ally Iskandar menghost rancangan-rancangan nie sama jer. Tak ada variasi. Kalau temuramah PM macam A, hostkan Mentor pun macam A jugak. Sepatutnya kalau dia memang betul pengacara berwibawa, kena la pandai sesuaikan dengan tema dan suasana program tue.

Buat Ally Iskandar, belajarlah menjadi pengacara yang serba boleh. Bukan dengan hanya satu cara sahaja. Lama-lama nanti orang boring jugak. Buat TV3, dah-dahlah tue amik Ally jadi pengacara tetap korang. Latihlah orang lain sebelum kami ramai-ramai tengok RTM. Hehehe.

Written by AbangNara | May 26th, 2009

rossa tanpa make up

Terkesima sekejap kami bila dapat gambar Rossa tanpa make up di atas. Memang sebijik macam bibik Indon yang ada kat rumah kami nie. Nampak sangat “keIndonan” muka Rossa bila tak ada make up.

Inilah namanya kecantikan tak asli. Bila make up, nampak cantik dan lawa sangat. Bila tak ada make up, nampak macam orang biasa jer. Tapi pelik macam mana peminat-peminat boleh kenal nie Rossa. Kalau kami compem ingat Indon pendatang haram. Hehehe.

Tapi ada artis-artis Malaysia dan orang-orang biasa yang tak perlukan make up untuk menunjukkan kecantikan diorang. Kata orang kalau muka memang dah cun, make up tue sekadar penyeri sikit-sikit jer.

Lagi gambar Rossa tanpa make up dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 26th, 2009

mona hafiraniza

Ingat lagi tak iklan Celcom yang awak nampak birulah. Ala, iklan tue femes gila suatu masa dulu. Inilah gambar awek Celcom tersebut, Mona Hafiraniza namanya. Dalam gambar di atas, Mona adalah yang memakai naju hitam tue.

Dari apa yang kami baca(tak compem betul tau), si Tasha(nama dia  dalam iklan Celcom tersebut) nie dah berkahwin dah. Jadi janganlah menyimpan hasrat nak mengorat dia. Hehehe.

Bila tengok gambar-gambar dia nie, ini bukan awak nampak biru dah nie. Ini awak nampak …. (sila isi sendiri dengan kekreatifan anda).

Lagi gambar Mona Hafiraniza, si awek Celcom dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 25th, 2009

maizawati zainal

Kami tahu bukan anda saje yang pening. Kami pun pening dengan kisah percintaan terpaling hangat dan misteri antara Akhil Hayy dan Waheeda.

Yang tambah sensasinya bila bini Akhil Hayy, Maizawati Zainal sendiri dah kuar kat TV9 semalam dan buat pengakuan yang si suaminya yang bergelar “ustaz: tue dah tak balik rumah 3 bulan dah. Patutlah ada kawan kami cakap pernah nampak Akhill Hayy dan Waheeda di Mcdonald Kota Damansara jam 3 pagi. Tidur kat mana malam tue Ustaz?

Tapi punyalah solehah bini Akhil Hayy nie siap cakap dia dah bagi kebenaran kat suami dia untuk kawin lain. Betapa sayangnya dia keapada rumah tangga yang dibina. Bini dah bagi line, calon dah ada, kami tak nampak apa masalah atau dugaan buat Ustaz Akhill Hayy?

Sampai bila si artis yang bergelar Ustaz nie nak main tarik-tarik tali. Tak kesian ke kat bini dan anak-anak? Tak malu ke memegang title Ustaz dan buat perangai sampai bini terpaksa keluar TV panggil anda balik ke rumah? Ini ke dugaan besar yang anda katakan sebelum ini?

Renung-renungkan dan selamat beramal ~~

Page 4 of 22« First...23456...1020...Last »