Written by AbangNara | May 27th, 2009

wawa

Sesungguhnya inilah kisah cinta 3 segi yang paling misteri pernah kami dengar. Kalah cerita drama Latin yang pelakon perempuan dia sebenarnya ada affair dengan hampir kesemua watak lelaki dalam cerita tue.

Sila tarik nafas panjang-panjang dan baca kenyataan Wawa(nama manja Waheeda) di bawah ini:

[note]Saya rasa setakat ini saya masih boleh bersabar. Ini hal mereka suami isteri, jadi selesaikanlah sendiri.[/note]
Komen Kami: Woi, woi. Bukan ke punca masalah diorang semua nie datangnya dari kau? Dah pandai masuk rumah tangga orang, pandai-pandai la tolong cari jalan keluar sama-sama. Tak gitu?
[note]Saya tak ada apa untuk cakapkan lagi. Biarlah saya terus bersabar selagi saya mampu. Apa saja tohmahan orang, saya redha saja. Malah, Akhil sendiri ada menghubungi saya ketika hal ini mula tercetus dan minta saya banyak-banyak bersabar. Dia beritahu saya ‘ini bukan urusan kamu Wawa, ini urusan aku. Biar aku yang selesaikan.[/note]
Komen Kami: Sungguh kurang ajar si Akhil Hayy nie. Bini sendiri taknak tepon. Ada ke patut tepon si Wawa tue. Patutnya bagi la semangat kat bini ko.
[note]Alhamdulillah, saya tetap kuat teruskan kehidupan seperti biasa. Keluarga dan kawan-kawan sentiasa tidak putus memberikan sokongan. Tapi seperti yang saya pernah katakan, setiap orang ada tahap kesabarannya. Jadi, biarlah dia (Maiza) nak cakap apapun sekarang ini. Cuma, saya juga ada hati dan perasaan. Jangan sampai saya terpaksa buka mulut lagi[/note]
Komen Kami:Chop!!! Bukak mulut lagi? Bila masanya pertama kali si Wawa nie bukak mulut? Takderlah pernah dengar dia cakap apa-apa. Kalau terpaksa bukak mulut pun bukaklah, nak gak dengar cerita sebenar. Sikit-sikit no komen. Menyampah gak kami mendengarnya.

Pastikan anda tak terlepas untuk mengikut kronologi episod cinta 3 segi ini dengan membaca artikel-artikel di bawah ini:-

Written by AbangNara | May 27th, 2009

syanie

Kesian betul bila kami dengar berita si Syanie yang terpaksa potong perutnya akibat berat yang dah terlalu melampau sangat. Tambah kesian bila dengar disebabkan berat badannya, Syanie sekarang nak duduk dan naik tangga pun susah.

Tak apalah Syanie. Rasanya pembedahan nie memang terbaik untuk anda. Iyalah, kalau besar sangat badan tak elok untuk kesihatan. Lagipun jantung Syanie pun dah ada bengkak-bengkak sikit disebabkan saiz badan yang tak sesuai nie.

Kami doakan yang terbaik buat Syanie. Berlakon-berlakon jugak, kesihatan kena jaga. Semoga pembedahan tersebut akan berjalan dengan lancar. Fighting ye Syanie~~~

P.S: Keputusan pertandingan buat slogan akan kami umumkan minggu depan ye. Susah nak buat keputusan, semua slogan best-best. Buat anda yang ada request carikan pasal artis-artis tertentu, akan kami usahakan secepat mungkin. Harap bersabar. Thanks for supporting us.

Written by AbangNara | May 27th, 2009

syafnida,adik eira syazira

Inilah gambar adik kepada Eira Syazira, pelakon drama Ku Milikmu di TV3. Ala yang pakai spek tebal dan muka nerd tue. Dari sumber-sumber yang diterima, nama adiknya nie Syafnida katanya.

Sekarang nie memang trend adik-adik artis menyelit populariti akak-akak mereka kot. Kalau sebelum nie ada gambar adik Elyana memegang botol arak, kali nie giliran adik Eira Syazira pulak buat gaya aksi remaja masa kini.

Kami taknak komen, taknak kutuk atau membuat apa-apa kritikan tentang gambar si Syafnida nie. Anda buatlah penilaian anda sendiri selepas melihat gambar-gambar dia.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk lihat lagi gambar-gambar adik Eira Syazira, Syafnida.

 
Written by AbangNara | May 27th, 2009

gambar maizawati zainal

Cantik sungguh gambar Maizawati Zainal, isteri Akhil Hayy di Wanita Hari Ini semalam. Walaupun sudah beranak 2(kalau tak silap kami), bodynya masih maintain kurus dan muka pun boleh tahan lawa orangnya. Kata orang putih, a complete package la.

Kami dapat rasakan betapa sedihnya hidup Maizawati dan anak-anaknya apabila untuk tahun nie Akhill Hayy hanya balik ke rumah 3 kali sahaja. Kalau sekali balik duduk kat rumah seminggu bolehla kami terima tapi sayangnya balik tak sampai 5 jam pun. Kejam jugak kan?

Kalau benarlah kata Maiza yang Akhill Hayy berubah semenjak berkenalan dengan Waheeda 2 tahun yang lalu, wajarkah kita mengecop Waheeda sebagai pemusnah rumah tangga orang? Bukan nak buat tuduhan melulu, tapi dari apa yang diberitahu oleh isteri Akhill Hayy, nampak gayanya Waheeda nampaknya jadi orang ketiga dalam hal nie.

Yang peliknya, kenapa sampai sekarang Akhil Hayy tak bagi kenyataan berkenaan hal nie? Berani kerana benar Ustaz. Orang tak marah kat anda kalau anda cakap terus terang. Buatlah press conference, bagitau kat semua orang apa yang berlaku sebenarnya.

Lagi gambar Maizawati Zainal di Wanita Hari Ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Page 3 of 2212345...1020...Last »