Written by AbangNara | May 29th, 2009

maizawati zainal

Terima kasih banyak-banyak kepada Bunga Teratai kerana telah memberikan info gambar Maizawati Zainal yang lebih jelas dan terang semasa di Wanita Hari Ini dalam ruangan komen.

Kongsi-kongsi maklumat sebeginilah yang kami mahukan daripada anda semua. Tanpa anda, siapalah kami ini. Bila tengok balik gambar isteri Akhil Hayy nie, nampak mata si Maiza nie kaler coklat. Warna asli ke pakai contact lens?

Oh ya, sebenarnya Maiza nie ada 6 orang anak. 2 orang dengan suami pertama dan 4 orang dengan Akhil Hayy. Mungkin Akhil tak puas hati kot dapat barang second hand. Sebab tue nak kat Waheeda. Fresh gitu ~~~

Untuk makluman, “Ustaz” Akhil Hayy cakap tunggu 2hb Jun nie untuk dengar penjelasan dari dia. Sama-samalah kita dengar penjelasan daripada pihak Akhil Hayy pulak.

Lagi gambar Maizawati Zainal dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 28th, 2009

nur fazura

Susah betul nak dapat cerita terbaru tentang Nur Fazura nie. Lepas settle hal kat mahkamah dulu, Fazura dah sepi tanpa sebarang kontroversi. Tapi dalam senyap-senyap, banyak jugak projek dia yang tengah berjalan rupanya.

Tak lama lagi filem lakonan terbaru Fazura dan Maya Karin yang bertajuk Pisau Cukur akan keluar kat wayang. Dan kalau anda betul-betul tak sabar dan rindu nak tengok muka si Fazura nie, tengoklah rancangan realiti terbaru Anak Wayang di Astro. Fazura jadi hos dalam rancangan tue dengan Rusdi Ramli.

Buat Fazura, teruskan usaha anda untuk popular tanpa sebarang kontroversi. Anda ada pakej yang lengkap. Cantik, berbakat dan pandai bergaya. Ramai peminat-peminat anda di sini yang pasti akan terus menyokong anda.

Lagi gambar terbaru Fazura semasa sidang media perasmian program realiti Anak Wayang dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 28th, 2009

jasmin hamid

Walaupun tengah bersedih sebab Manchester United kalah (sedih tengok Cristiano Ronaldoku yang hensem buat muka kecewa), blog tetap diupdate dengan gosip gosip artis Malaysia dan gambar-gambar yang panas.

Lama tak dengar cerita-cerita ataupun gosip panas pasal Jasmin Hamid nie. Still banyak keluar drama-drama cuma tak ada gosip-gosip tak elok tentang dia. Baguslah macam tue. Elakkan kontroversi, tingkatkan prestasi.

Lagi gambar Jasmin Hamid dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 28th, 2009

nurul syuhada nurul ain

Patutla Mejar Faiz tak sabar nak kawin dengan Nurul Syuhada Nurul Ain nie. Manja tue posing dia. Awak nampak pinklah. Hehehe.

Page 2 of 2212345...1020...Last »