Written by AbangNara | April 20th, 2009

gambar wany omar terlampau

Pening kepala kami bila melihat gambar-gambar sosial, aksi panas dan terlampau artis Malaysia yang bernama Wany Omar ini. Kalau anda tak tahu siapa Wany Omar ini, dulu kami pernah memaparkan gambar Wany Omar dan Aqasha berpeluk mesra.

Nampaknya gambar itu tidak cukup untuk memfemeskan dirinya, maka Wany Omar kembali dengan gambar-gambar yang memang memanaskan mata mereka yang melihat. Dengan aksi menari, baju ketat dan seluar pendeknya, sememangnya nama Wany Omar akan menjadi bualan ramai selepas ini.

Layan lagi gambar-gambar panas Wany Omar berclubbing dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Mungkin ini salah satu cara artis-artis yang tidak popular untuk mempopularkan diri mereka. Maklumlah bakat lakonan tak ada sangat, terpaksalah buat gambar aksi terlampau untuk mencari publisiti murahan.

 
Written by AbangNara | April 20th, 2009

irma hasmie

Saya bukan berpeluk dalam perasaan yang memberahikan. Dah siaran langsung dalam televisyen, takkan saya nak peluk dan buat hubungan kelamin pula. Saya juga boleh fikir apa kesan yang akan saya terima.Saya tak boleh cakap apa-apa kalau tindakan saya itu boleh mendatangkan kesan yang buruk kepada semua orang sehingga menjejaskan ekonomi negara

Dah makin poyo dah Nabil nie. Ada ke patut buat kenyataan bodoh macam kat atas tue. Janganlah nak buat lawak je sepanjang masa, time serius kenalah serius jugak.

Memanglah tak menjejaskan ekonomi negara tapi kalau dengan kenyataan bodoh macam ini, maybe ekonomi Nabil yang akan terjejas lepas ini. Baru menang Anugerah Bintang Paling Popular dah mula naik lemak Nabil nie.

Anda ada nak komen apa-apa tentang kenyataan Nabil Raja Lawak mengenai kontroversi memeluk Irma Hasmie? Jom bincang dan bergosip secara berhemah pasal benda nie.

Written by AbangNara | April 17th, 2009

que dan linda

Masa malam ABPBH 2008 hari tue, kami dah perasan sikit kebesaran badan Linda Jasmine. Lengannya agak lebih besar dari biasa. Maklumlah orang tengah mengandung. Bunting pelamin la katakan.

Tapi yang tak tahan bila Que Haidar dengan ikhlasnya cakap dia suka melihat badan isterinya semasa mengandung. Memang sempoi la Que Haidar. Betul kata sesetengah orang, wanita yang mengandung nampak lebih seksi.

Harap-harap Que Haidar sabar ye. Jangan bersenam lebih-lebih. Nanti terganggu anak dalam kandungan. Anyway Que dan Linda Jasmine nampak sangat-sangat sweet.

Written by AbangNara | April 17th, 2009

anak samy vellu

Tak dapat kami nak sahkan kebenaran email gambar anak Samy Vellu dan rakan-rakannya di USA. Bukan apa, kami pun tak pernah ternampak gambar anak Samy Vellu di suratkhabar atau majalah-majalah.

Kalau betul ini adalah gambar-gambar anak Samy Vellu, boleh tahan jugaklah ke’hot’an anaknya. Lagi gambar-gambar seperti di atas dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Page 10 of 24« First...89101112...20...Last »