Written by AbangNara | March 29th, 2009

Kami sebenarnya sangat kesian dengan Bob Akademi Fantasia, Aizad dan Adibah Noor. Kerana faktor gemuk karier seni mereka tergantung dan tersekat. Tak diberikan publisiti yang sepatutnya oleh media-media hiburan Malaysia.

Suara kedua-duanya memang lagi sedap dan lagi best dari mana-mana penyanyi lelaki sekarang. Setakat Nubhan tue, confirm Bob boleh celen bila-bila masa sahaja.

Memang media kita berat sebelah. Artis-artis yang cantik, seksi dan handsome saje yang diberikan publisiti. Yang gemuk, tak hensem walaupun bersuara mantap dibiarkan terkontang kanting.

Tak percaya? Tengok betapa berubahnya nasib Aizad lepas dia jadi kurus. Siap dapat digosipkan bercinta dengan Liyana Jasmay lagi. Kalau masa dia gemuk dulu jangan harap satu berita pun nak keluar pasal dia.

Kami di BeautifulNara sangat-sangat kesian dengan artis-artis yang berbadan gemuk ini. Tak pasal-pasal disebabkan nak dapatkan publisiti terpaksa bersusah payah diet, buat pembedahan buang lemak dan bersukan separuh mati.

Bila la media-media hiburan negara kita nak sampai setaraf seperti di Amerika Syarikat? Kat sana tak kisahlah anda berkulit hitam, gemuk ataupun tak cun, selagi anda berbakat dan mempunyai vokal yang mantap, confirm anda akan mendapat publisiti yang sewajarnya.

P.S: Sorrylah berceloteh panjang sikit. Saja nak luahkan perasaan tak puas hati dengan industri hiburan negara kita ini.

Written by AbangNara | March 29th, 2009

Dulu kami dah letakkan gambar terkini Faizal Tahir dengan imej berambut pendeknya. Kali ini kami nak memuaskan lagi hati die hard fans Faizal Tahir dengan pose istimewa dari Faizal Tahir dengan rambut terbarunya.

Dengar khabarnya single terbaru dari Faizal Tahir yang bertajuk “Bercinta” mendapat sambutan hangat macam goreng pisang panas. Nanti kalau ada kesempatan kami akan cari MP3 lagu “Bercinta” untuk anda semua download.

Layan lagi gambar terbaru Faizal Tahir dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Sekali tengok gambar Faizal Tahir dengan rambut pendeknya ini macam Takuya Kimura pun ada jugak.

 
Written by AbangNara | March 27th, 2009

Di bawah ialah komen dari ‘u know who’ dalam artikel sebelum ini tentang Haliza Misbun:-

laki mlayu takot tengok lengan dia besar semacam!! haha kalah muscle laki!!

Untuk pengetahuan ‘u know who’ dan yang lain-lain, bukan lengan Haliza Misbun sahaja yang besar, malah aset dia juga boleh dikatakan besar jika merujuk kepada gambar di atas.

Peluang masih terbuka kepada lelaki-lelaki yang telah berubah fikiran untuk mengorat Haliza Misbun selepas melihat gambar di atas.

Written by AbangNara | March 27th, 2009

FERIDE HIKMET ATAK dan nine oiam3

Pelakon: Nine One In A Million 3(Hero) dan Feride Hikmat Atak(heroin)
Kamera: Handphone Nokia(sebab gambar yang diambil tak jelas sangat)
Tajuk Filem: Bergurau Senda Di Hadapan Kamera
Sponsor Pakaian: Tajaan sendiri sebab pakai waktu shooting di luar sahaja. Shooting di dalam bilik tidak memerlukan sebarang pakaian.

Lagi gambar dari filem Bergurau Senda Di Hadapan Kamera dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Page 4 of 31« First...23456...102030...Last »