Written by AbangNara | March 31st, 2009

foto bugil agnes monica

Dah la sedap suara, pandai berlakon, muka pun lawa gila. Memang bertuah bakal suami si Agnes Monica nie nanti. Memang lengkap dengan pakej serba satu.

Jom layan foto Agnes Monica yang cun melecun nie dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | March 31st, 2009

yunalis zarai

Yunalis Zarai, atau lebih dikenali dengan Yuna yang femes dengan lagu Dan Sebenarnya dah ada Facebook. Kalau dulu Yuna cuma ada Myspace aje, sekarang nie semua peminat-peminat Yuna boleh add Yuna di Facebook (Lisa Surihani pun add Yuna kat Facebook)

Oh ya lupa nak bagitau anda semua yang 2 minggu lepas kami ada terima satu email dari Yunalis. Isi email tue lebih kurang dia nak ucap thanks kepada BeautifulNara sebab cerita yang positif pasal dia dalam blog nie.

Don’t worry Yuna. Kami di BeautifulNara cuma pangkah artis yang entah apa-apa. Artis yang berbakat besar seperti anda akan kami julang namanya sampai femes. Lagipun anda tak ada kontroversi untuk dipangkah. Hope you stay like that forever.

P.S: Kesian tengok Yuna pegang gitar dia. Macam tak larat je. Ada ke gentleman-gentleman di luar sana yang sudi tolong angkatkan untuk dia?

Written by AbangNara | March 31st, 2009

Inilah gaya teknik CPR yang telah dilakukan oleh Fizz Fairuz kepada Roslan Shah sehingga dicop gay oleh media-media tempatan.

Kami tak mahu ambik peduli sama ada Fizz Fairuz atau Roslan Shah gay. Itu lantak dioranglah. Yang kami nak bengang di sini ialah kebodohan kedua-dua pelakon nie.

CPR tue maknanya kau tengah nak bagi bantuan pernafasan kecemasan sebab member kau tengah nazak. Kalau member kau tue siap boleh angkat tangan lagi masa kau nak bagi CPR, apa kejadahnya kau sibuk-sibuk nak wat CPR? Maknanya dia tue sihat walafiat lagi la.

Pening kepala tengok mutu lakonan pelakon-pelakon Malaysia nie. At least buatlah research dulu sebelum berlakon. Ini main bantai jer. Pengarah pun sama bodoh jugak. Panas hati kami dibuatnya.

Written by AbangNara | March 31st, 2009

gambar artis sambut hari jadi

Kalau anda pandai bergosip, tekalah siapakah artis wanita popular di dalam gambar di atas. Hint-hintnya ialah:-

  • gambar diambil semasa sambutan hari jadi ke 25
  • pernah digosipkan dengan bekas suami orang
  • pernah diboikot wartawan
  • pertama kali gambar bertudung diambil
  • dikatakan punca perceraian seorang lagi artis wanita yang comel

Boleh cuba teka di ruangan komen.

Page 1 of 3112345...Last »