Written by AbangNara | February 27th, 2009

gambar seksi almy nadia

Pelakon wanita remaja Malaysia yang namanya sedang mencanak naik, Almy Nadia diberikan watak yang pelik dalam filem terbaru Profesor Razak, Rasukan Ablasa. Sebelum korang layan gambar-gambar si comel Almy Nadia ini, jom dengar satu sebab kenapa jangan tengok filem ini nanti.

Jalan ceritanya dah confirm la tak logik. ada ke puja syaitan nak suruh isteri setia kat kita, tapi last-last isteri jadi makin tak setia. Siap curang dan berasmara lagi depan suami. Itu satu dah pelik kat situ.

Yang paling tak puas hati ialah watak si Almy Nadia. Mula-mula jadi seorang pemalu, lepas tue kena rasuk jadi watak penggoda. Kat situ tak kisah lagi, tapi yang peliknya bila Almy Nadia dimasukkan ke dalam wad rawatan mental sebab suka menggoda lelaki. Ada ke logik benda macam tue?

Malas la nak cerita tentang kebodohan jalan cerita Rasukan Ablasa nie lagi. Lagi best kita layan gambar-gambar comel dan cantik si Almy Nadia masa pelancaran filem nie.

 
Written by AbangNara | February 26th, 2009

beyonce nipple

Cuba tengok betul-betul gambar di atas. Adakah anda nampak apa yang kami nampak? Gambar ini diambil semasa persembahan Beyonce untuk Anugerah Oscar.

Written by AbangNara | February 26th, 2009

farid kamil dan lisa surihani

Inilah masalah artis-artis dan selebriti-selebriti Malaysia. Belum kahwin dah dapat duduk serumah. Dah merasa hidup macam suami isteri.

Itu yang bila dah kawin nanti, cepat mual, bosan dan mudah muntah bila tengok muka pasangan masing-masing. Lepas tue tak sampai setahun kahwin dah sibuk nak bercerai berai.

Siapa agaknya artis ini ya? Ada pendapat atau info-info menarik nak dikongsi bersama? Meh bergosip dan share ngan kitorang kat sini.

P:S ==> Gambar di atas hanyalah hiasan semata-mata dan tiada kena mengena dengan gosip ini.

Written by AbangNara | February 26th, 2009

anugerah bintang popular berita harian

Walaupun agak terlewat berbanding tahun-tahun sebelum ini, Berita Harian tetap menganjurkan Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008(ABPBH2008).

Senarai penuh nama finalis ABPBH2008 yang menyenaraikan pelakon, penyanyi dan selebriti Malaysia memang sengit terutamanya di kategori Artis Baru Wanita Popular dan Penyampai Radio Wanita Popular.

Bagi kategori Artis Lelaki Baru Popular, Nabil Raja Lawak nampaknya tak ada masalah untuk menang mudah kategori tersebut. Apa-apa pun undian anda(kalau anda pembaca Berita Harian) yang menentukan segalanya.

Nak tahu senarai penuh finalis ABPH2008? Jom baca artikel ini selengkapnya.

 
Page 3 of 2112345...1020...Last »