Written by AbangNara | February 27th, 2009

gambar seksi fauziah ghaus gaus

Payah beb sebenarnya nak jadi pelakon. Lagi-lagi kalau anda berlakon di bawah pengarah yang bertaraf Professor seperti Prof Razak. Tak percaya? Cuba tanya dekat Fauziah Ghaus tentang wataknya dalam filem terbaru yang bertajuk Rasukan Ablasa.

Sampai hati Prof Razak paksa si cantik manis Fauziah Ghaus nie kencing dalam seluar sebab dirasuk dengan hantu. Confirmlah susah nak buat sebab ceritanya tak seseram mana.

Mungkin ini yang dikatakan di dalam hati Fauziah Ghaus semasa disuruh melakukan aksi tersebut:-

Adeh si Razak nie, pepandai nak suruh aku kencing dalam seluar. Letak jerlah air kosong kat suar aku nie, kan senang nak wat macam aku terkencing. Dahla cerita tak seram langsung, macam manala aku nak terkencing. Dah habis 3 gelen air aku minum nie.

Apa-apahal pun jom kita layan gambar terbaru yang agak seksi si Fauziah Ghaus @ Gaus semasa perasmian filem Rasukan Ablasa ini.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk lihat gambar-gambar comel Fauziah Gaus.

 
Written by AbangNara | February 27th, 2009

gambar fasha sandha hisap rokok

Akibat penyebaran secara berleluasa gambar di atas, Fasha Sandha akhirnya telah membuat pengakuan yang dia sememangnya menghisap rokok. Namun dia bukanlah seorang heavy smoker, cuma kadang-kadang(social smoker) sahaja.

Fasha Sandha telah memberitahu yang gambar di atas telah diambil oleh kenalannya di suatu majlis. Fasha Sandha sendiri telah melihat gambar di atas menggunakan Blackberry miliknya. Mungkinkah BeautifulNara.com telah dilawati oleh Fasha Sandha?

Kepada cik Fasha, kalau anda terbaca artikel ini dan sedang melawat laman blog kami, silalah tinggalkan komen. Ramai peminat anda di sini.

Kalau anda nak lihat gambar Fasha Sandha sedang menggunakan Blackberry untuk melihat dengan mata sendiri gambarnya menghisap rokok, sila baca artikel ini selengkapnya.

 
Written by AbangNara | February 27th, 2009

artis seksi di anugerah eh

Kalau tak silap kamilah, gambar-gambar artis ini diambil semasa majlis Anugerah Eh 2008. Tak tahan jugak mata tengok artis-artis wanita Malaysia yang baju mereka seksi dan tak cukup kain.

Kita rehat sebentar dari gosip dan gambar artis-artis Malaysia untuk 2009 dan kita layan gambar-gambar mereka semasa tahun 2008.

Teruskan membaca artikel ini sepenuhnya untuk melayan gambar-gambar artis Malaysia semasa Anugerah Eh 2008. Layan ~~

 
Written by AbangNara | February 27th, 2009

fizzow omar

Sebelum ini kami ada berjanji untuk meletakkan gambar Fizzow Omar dengan awek Chinese yang mantap bodynya ini. Mungkin ada yang bertanya kenapa kami katakan awek ini Chinese. Sebabnya mudah sahaja, kerana rantai yang dipakainya berbentuk salib.

Oh ya, jika anda sudi berkongsi maklumat apa kata kongsikan sedikit info tentang Fizzow Omar dengan kami. Bukan apa, namanya tercalon dalam senarai finalis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008 sebagai Artis Lelaki Baru Popular walhal namanya baru pertama kali kami dengari(maafkan diri kami yang serba kekurangan)

Anyway jom layan gambar Fizzow Omar dengan awek model yang mantap dan cun nie. Baca artikel ini sepenuhnya ya.

 
Page 2 of 2112345...1020...Last »