Written by AbangNara | February 28th, 2009

Saya buat pembedahan kerana ingin mencari rezeki

Bergolek kejap kami kat lantai sebab ketawa tak boleh berhenti. Apa ke bodoh sangat alasan nak buat pembedahan muka sebab nak carik rezeki. Cuba la bagi alasan macam nie:-

Saya nak buat pembedahan sebab saya tau muka saya buruk. Tak ensem. Cipan lagi ensem dari saya. Tengok lubang hidung saya nie besar sangat.

Kalau bagi alasan macam tue bolehlah kami terima sikit. Nampak jujur dan ikhlas. Bodoh betul Pian Cecupak nie. Dah la tak femes, lawak pun lawak bodoh, ada hati nak bedah muka. Baik simpan duit gi Haji la wei.

P:S ===> Yang lagi lawak artis yang mencadangkan dia buat pembedahan ialah Ifa Raziah. Apo nak jadi la dengan artis Malaysia sekarang nie. Kan bagus bagi cadangan banyakkan sembahyang ngan berdoa.

Written by AbangNara | February 28th, 2009

gambar sosial fasha sandha dan rizal

Akhirnya keluar jugak gambar si Fasha Sandha dengan Rizal di internet. Kan dah kantoi. Dulu beria menafikan hubungan masing-masing. Padan muka budak 2 orang nie.

Satu dialog yang mungkin pernah terjadi di antara Fasha Sandha dan Rizal:-

Fasha:- Abang Rizal, bila you nak masuk minang I nie? I dah sangap nak kawin dengan you la sayang.

Rizal: Aik, hari tue you cakap kat newspaper yang you tak ada apa-apa ngan I. Sekarang you nak suruh I masuk minang plak.

Fasha: Ala abang Ijal nie, yang tue I memain jer. You pun tau cinta I hanya untuk you. Muah, lap you so much abg Ijal.

Rizal: Muah, muah, muah. I lap you too Pacha ~~

Lagi gambar-gambar Fasha Sandha dan Rizal, bekas suami Nora Danish dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | February 28th, 2009

Apa kata hujung minggu kita rehatkan sedikit minda dan kepala otak dengan melayan gambar-gambar lawak dan seram yang tak berkaitan ngan artis. Nanti poning eh kepala asyik tengok gambar-gambar terlampau artis Malaysia setiap hari.

Perhatikan betul-betul gambar di atas. Nampak tak? Ops, lupa nak cakap yang jangan tengok sebelum anda tidur. Nanti confirm takleh tidur. SERAM beb!!!

Written by AbangNara | February 28th, 2009

Manusia oh manusia. Tak cukup dengan lumba kuda, lumba lembu ngan lumba Formula 1(F1). Kini ada satu trend baru pulak. Lumba haram dengan menggunakan binatang yang memang terang-terang haram buat orang Islam.

Pelik betul lah manusia nie. Ada jer idea-idea bangang nak suruh babi-babi nie berlumba sesama sendiri. Tak tahulah lepas nie nak binatang apa pulak akan jadi mangsa kekejaman manusia zaman sekarang.

Kalau anda berselera nak tengok lagi gambar-gambar lumba haram nie, sila baca artikel ini sepenuhnya.

P:S ==> Untuk mengelakkan kontroversi, gambar ini bukannya diambil di Malaysia.

 
Page 1 of 2112345...Last »