Written by AbangNara | November 19th, 2008

Maaf atas segala kesulitan yang telah berlaku sekiranya anda tidak dapat membaca blog ini. Atas sokongan anda semua, blog ini sudah terlebih traffik yang ditetapkan oleh pihak hosting. Kami akan cuba sedaya upaya untuk membaiki masalah ini dari masa ke masa. Terima kasih atas kesabaran anda.

Written by AbangNara | November 18th, 2008

Nama artis di atas ini ialah Faeza Elai. Dengan jujurnya kami di BeautifulNara.com mengakui kami tak tahu langsung mengenai artis ini. Belum famous dah pakai macam ini. Kalau femes nanti, agaknya pakai macam mana ye? Apa nak jadi ye dengan artis Melayu Malaysia sekarang ini? Sumber dari SyokKahwin Blog.

Written by AbangNara | November 18th, 2008

Taknak cerita banyak. Tengok ajer gambar Malique Too Phat dan tatoo/tatu kat bahagian depan badan(dada) dan belakang lehernya, Apa nak jadi dengan artis Malaysia sekarang nie?!!!

Written by AbangNara | November 18th, 2008

Pernah dengar tentang Wonder Girls? Jika anda rakyat Malaysia, masih boleh dimaafkan sekiranya anda tidak mengenali kumpulan wanita paling popular di Korea buat saat ini.

Diketuai oleh 5 gadis manis, cilik, bersuara mantap dan pandai menari, Wonder Girls mula memperolehi populariti di Korea dengan lagu hit album pertama mereka, Tell Me. So Hot pula meneruskan kehangatan mereka dan untuk album kedua mereka, lagu Nobody ternyata meletup sehingga menjuarai hampir semua carta lagu di Korea.

Nak tengok gambar-gambar mereka dan video YouTube Wonder Girls? Baca artikel ini sepenuhnya kalau anda berani untuk menjadi addicted kepada kumpulan ini.

 
Page 6 of 21« First...45678...20...Last »