Written by serenity | October 15th, 2015

Jurugambar terkenal, Annas Easkey telah menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-27 semalam. Apa yang menarik, beberapa orang selebriti popular telah hadir untuk memeriahkan majlis tersebut.


 photo 12139834_407769266080216_1261523568_n.jpg

Majlis makan malam sambutan ulangtahun kelahiran tersebut diadakan secara tertutup. Antara yang hadir ialah Che Ta dan suami, Zain Saidin, pasangan Norman Hakim dan Memey Suhaiza serta aktor kacak Sabhi Saddi.

Lagi 19 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar The Assemble.

Selamat datang Brunei, Filipina, Thailand. Nanti mereka 15 – 20.10.15 NU SENTRAL. #face_2015

Posted by Festival of ASEAN Cultural Expressions 2015 – 15-20 Oct 2015 on Tuesday, 13 October 2015


 photo 12141892_551129775068571_1631088205_n.jpg
 photo 12142655_1505559636427134_234485196_n.jpg
 photo 12135460_182366338767251_1280444442_n.jpg
 photo 12139567_462071170632248_1893000952_n.jpg
 photo 12135148_440354199496011_833164588_n.jpg
 photo 12135386_1699123646987949_1279692850_n.jpg
 photo 12120307_1650657081848819_2007964170_n.jpg
 photo 12093653_1506106936354734_1098547319_n.jpg
 photo 12093437_901596619889393_1028716206_n.jpg
 photo 12080474_900734220014882_359219494_n.jpg
 photo 12070866_824798757633113_1540415804_n.jpg
 photo 12070662_1679203862297569_1554764352_n.jpg
 photo 12071263_966998270005283_830114190_n.jpg
 photo 11252289_1615479685383334_1676890647_n.jpg
 photo 10467922_1662561883986258_1451332366_n.jpg
 photo 11848846_173471369660267_110438880_n.jpg
 photo 10723755_538279916329592_540456515_n.jpg
 photo 11266513_969582133083013_2088252099_n.jpg
 photo 1389942_1653040828296252_248118865_n.jpg

90 responses to (20 GAMBAR)Selebriti Popular Di Majlis Ulangtahun Kelahiran Annas Easkey

  1. Anonymous says:

    che ta pkai tdung mungkin dia malu umo. dh masuk 40++ rmbut dh naik uban ckit2.. tpi baju tetap mcm org berumo 20… org x benci kt kite klu dh berbaju longgar dan labuh hanya kerana kte dh bertudung..

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Di mana ada Che Ta, di situlah ada Man Kajang…
      Ekekekekek….
      Posing kalah Che Ta.. Kellassss…

      Memey simple but sweet.

      0

      0
      • talitabis says:

        Uncle norman … sluar tu sepesen dan spesis zizang …. hakhakhak ..
        nmpk bebola tenis …

        0

        0
      • alamanda says:

        xtau la nape aku x berkenan langsung org laki pegang “beg kecik” (xtau la nama dia ape) pastu buat muka macho n stylo bagai. rase mcm gelimatttttt…..

        0

        0
        • Amon says:

          Laki foziah Gos pun bwk bag kecik camtu! Ghupe betina dah aku tgk tapi try so hard buat muka macho!

          0

          0
        • audias says:

          tu la MAT KEPIT

          0

          0
        • . says:

          [xtau la nape aku x berkenan langsung org laki pegang “beg kecik” (xtau la nama dia ape) pastu buat muka macho n stylo bagai. rase mcm gelimatttttt…..]Pastu lepak mamak.isap vape.minum t o ais.makan..save budjet.

          0

          0
    • Wak Doyol English Hazab says:

      1. “Majlis makan malam sambutan ulangtahun kelahiran tersebut diadakan secara peribadi. ”

      Ye. Peribadi lah sangat bila Che Ta dah datang and masuk beautifulnara.

      2. Anak Che Ta memang perasan hensem. Posing asik buat muka serious kerut dahi. Konon hensem la tu. Alahai. Bulu dah tumbuh dik?

      3. Norman Hakim tidak perlu buktikan kejantanan dia. Ko anak berderet2, semorang tahu ko terer. Tak perlu buktikan dengan seluar ketat kau tu. Melambak je kena kepit.

      0

      0
    • eh eh eh says:

      org lagi benci dgn orang dengki…biarla dia nak pakai apa pun..dosa aurat ni dosa dia dengan Allah SWT…dosa ko mengumpat mengata menghina ni dosa ko dengan che ta…ingat tu…tak pasal kenal tunggu depan pagar umah che ta mintak maaf atau cari di mashyar…..BERAT tu

      0

      0
      • Anonymous says:

        xde org dengki ehhhh.. sume org pkai mcm che ta tu cuma org malu yela nnti dikatakn atas tutup bwh terbuka..xde nk dengki eh eh ehhhh..

        0

        0
      • pnutz says:

        dosa pahala mmg antara dia dgn ALLAH.. tp kita yg nampak ni kenala yg tegur.. yg backup nih, kat akhirat nant nak tolong jawabkan bagi pihak mereka ke?? eh ..eh..eh..

        0

        0
    • katija haron says:

      ZAIN,MAN KAJANG DAN CHE TA,BAHAGIA HIDUP BERMADU

      0

      0
  2. Zass says:

    Simple je Memey. Tapi cantik maintain je takpayah overdressed pun

    0

    0
  3. Blueerrkk says:

    Hodoh sungguh ammar! Blueerrkk…..

    0

    0
  4. kakak cantik rupanya maknyah says:

    Mana komen melati si maknyah lahanat tu anti sgt dia ngan cik ta ni
    #melatimaknyahlahanat

    0

    0
  5. Sori Che Ta, but u r outshadowed by Memey’s simple but naturally beautiful aura. Who says simplicity cant exude elegant and sophistication …….

    0

    0
  6. nama so western gituuuu besday boynye……kalo pejam mataaku bayangkn org nye ala2 mat saleh gitewww…

    tp bile ku buka mata…waduh…
    kok jowoo…

    ape2je la..yg penting nama segah hasil kerja

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Ada juga pondan tua si Man Kajang tu menempek kat situ. Berapa ekor anak ikan dia? Zain kompom sorang drpdnya.
    Memey juga yg Nampak elegant walaupun simple.

    0

    0
  8. luna lamaya says:

    Memey nampak simple tapi CANTIK… moga trus istiqomah memey..
    yg tua tu tak sedar diri blagak anak dara.. pakai tudung utk pa? pakaian tidak menunjukkan seorang muslimah.. tak de makna pakai tudung wahai nenek tua!!!!!!

    0

    0
    • bicara RM says:

      betul!! belagak diva.. tua kedut tak sedor diri! geli eeewwwwww…. tengok memey.. sedap mata memandang! org muda bfkiran tbuka dari tua kerpot yg tak lama g mnghadap kubur!!!! istiqomah yeahhhh che taiiiiiiiieeeeee!!

      0

      0
    • Dora says:

      Org tua tu bertudung sbb nk cover uban kot. X larat lg nk hitamkan rambut. Hahaha..

      0

      0
  9. kepoh la i!! says:

    tengok cara memey bergambar..dengan suami boleh dekat2.. dengan lelaki bukan mahram yg lain kena jauh2 sikit.. baru betul adab seorang bergelar isteri.. che ta patut berjarak sikit dengan fashion designer tu..

    0

    0
    • eh eh eh says:

      org lagi benci dgn orang dengki…biarla dia nak pakai apa pun..dosa aurat ni dosa dia dengan Allah SWT…dosa ko mengumpat mengata menghina ni dosa ko dengan che ta…ingat tu…tak pasal kenal tunggu depan pagar umah che ta mintak maaf atau cari di mashyar…..BERAT tu

      0

      0
  10. zain saidin says:

    aku nampak pendek! tu lah.. c nenek pakai heels! seksa hidup aku! hdup aku bagaikn penjara. mnyesal aku khwin dgn bni2 tua! mcm nenek daaaaaaa…

    0

    0
  11. ash says:

    who on earth is this guy again…???

    0

    0
  12. aliska says:

    tgk tempat background semuanya sama cam birthday party anak che ta..ke annas ni tumpang besday party anak che ta..yela x semua mmpu wat birthday party grand..tumpang je la sekaligus..

    0

    0
  13. Bunga cengkih says:

    MashaAllah..cantiknya memey. Suka dengan cara dia simple n sweet. Antara artis yg hijrah bukan sebab nak popular.

    0

    0
  14. nak cuit sikit says:

    jangan lah nak puji puji sangat si memey tu…seteruk che ta tak sampai berkhalwat dengan laki orang….takde pun citer citer panas che ta berskandal sampai satu malaysia gempak….tau tau nikah zain dpat anak comel…

    0

    0
    • Anonymous says:

      cubit kang.. tpi dia dh berubah dh berbaik pun dgn abby!! ko sape nk judge org?? klu dia minta ampun dan tuhan ampun kn.. ko plak manusia x abis2 dgn kisah silam org… apa ko x pnh berdosa ke??

      0

      0
      • nak cuit sikit says:

        so yang kutuk che ta banding banding dgn si mimi konon sesuci lebaran tu kenapa.. i just defend che ta….at least che ta tak buat hal sampai gempak satu malaysia brunei and spore…so please dont compare kutuk and judge che ta….pakaian ketat dia tak sakitkan hati sesiapa dan tak usik sesiapa…kita diam diam sudah jangan nak compare2..bila kita defend dah kata kita ungkit kisah silam orang….berdosa konon..yg mengutuk hina che tak tu…tak dosa ke?

        0

        0
        • bkn fanatik.. says:

          kalau pakaian che ta tu ko kta hak dia.. dan dia x kacau sapa2 pun.. jgn judge che ta!! so apa hak ko berckp hal memey tu?? apa hak ko nk judge dia dri kes dia dulu.. org bole berubah.. mungkin dia dh mintk maaf pun dgn abby.. ko je dok tringat2.. mcm org amik laki ko je..

          0

          0
    • says says:

      Takyah la nak tukar nama.pastu keji org.bila guna nama lain buka main alim mcm padang mashyar kat sebelah rumah.tukar nama tapi avatar ttp sama.

      0

      0
  15. abg gagah says:

    Si Anas ni pon satu, dulu kemain baik n humble masa jd wedding photographer. Skang, mentang amik gamba artis je, sombong nak mampos. Siap dah ada kedai pon aku gi, tak layan.

    0

    0
    • mimi says:

      ye la kwn ngan adik aku dulu 1 fakulti …skrg kekwat nk mampus mula rasa berangan group retis pidahhh muka berkerak

      0

      0
      • abg gagah says:

        betul kan, masa dulu aku banyak recommend servis dia kat kawan2 n family.
        ye la aku ni bukan che’ ta boleh bayar juta2 kat dia. haha

        0

        0
    • nana says:

      yelaaa dulu masa nak baru naik masa tgh belajar, buat potoshoot org biasa2 je then dah bayar deposit pastu tak amik picture.skg buat bodo jek.alasan tak organise masa etc.nak halalkan ke tak duit tu.

      0

      0
  16. hello says:

    saya sangat curious hubungan che ta n man kajang. adik beradik ke (rasanya memang tak la), sedaramara sepupu sepapat ke? ada siapa2 tahu?

    0

    0
    • anonymous says:

      Business Partner + funder.

      0

      0
      • Really??? says:

        MACAI TEGAR Che Ta…. man kajang amik beg I…woof woof… man kajang touch up jambul zain…woof woof… man kajang gi tukar lampin aishah…woof woof… good boy…sit UBU sit…

        0

        0
  17. Anonymous says:

    aku myuskil org smua posing front view cikT posing singit left view jw apa klu front view n right view nmpk mata bkedut or looks old

    0

    0
  18. mimos says:

    aku setuju dgn komen kau ‘nak cuit sikit’.. byk dengki je pengomen kt cni..che ta tua nenek pun hot lg tu yg dengki hazab sgt.. si memey bkhalwat ngn laki org trus lupa pejam mata..

    0

    0
  19. anonymous says:

    MK-RCW=Business Partner + Funder.

    0

    0
  20. anonymous says:

    MK+RCW=Business Partner+ Funder.

    0

    0
  21. joyah sporty says:

    confirm mamat ni private photographer che ta dgn zain klu g overseas.. untungnya sure cost kt sana di taja che ta..huhu

    0

    0
  22. AJ says:

    Birthday nak panggil artis je. kwn2 yg bersama time org x kenal kau sapa dulu langsung ko x invite.

    0

    0
  23. ayah anda kulup says:

    (20 GAMBAR)Selebriti Popular..mana?
    family cheetah n family nomanjudge je..yg len selebriti krik2 krik2

    0

    0
  24. melati says:

    Che Ta ader..tapi tak nampak Mat Jenin punnn..

    0

    0
  25. melati says:

    Tgk Che Ta , macam binatang peliharaan plak….peminat Che Ta byk OKU…

    0

    0
  26. melati says:

    Che Ta ni dia tak sedar ker mata dia merenung org cam Lipas kuar malam…hidung plak macam burung Hantu nk buang najis…tu pun dia Perasan,…dalaman Che TA…tah ler Pelakon Sekolah tahan ler kot….

    0

    0
  27. melati says:

    Saya tahu lah org yg Dislike org yg sama…..

    0

    0
  28. Sakit Mato Den Haaa says:

    Tah kenapa sakit mata aku nengok pesen che ta ni. Nak2 sluor senteng dia tu. Haishhhh

    0

    0
  29. nok gebuzzz says:

    tgk gambar2 diatas mcm majlis che ta pulak

    anak che ta ammar npk kelakar la pakai baju n kasut yg sama,mesti mama paksa kan!

    0

    0
  30. IRA says:

    Norman dgn Memey Nampak seiras sangat!

    0

    0
  31. ntahapeape says:

    Pelik aku…che ta ni kawin ngan zain ke kawin ngan man kajang!!!!

    0

    0
  32. meluat anak che tot says:

    serius dlm bnyk2 gambar tu paling menyampah tgk anak che tot yg paling perasan hensem nk mampos!!!! puiihhhh…..perasan dorrrrr…boooooo

    0

    0
  33. reader says:

    Ya Allah.teruknya org2 kat sini mengumpat org, mengeji org. Korang mengumpat che ta, korang dpt dosa, che ta dpt pahala. Kat akhirat nnti, org yg diumpat (che ta) tertanya2 mana datangnya pahala yg begitu byk dia dapat? Itu adalah drp org2 yg selalu mengumpatnya. Sekiranya org yg mengumpat tu sampai dah tak ada pahala kebaikan sbb dh habis beri pd org yg diumpat (che ta), dosa2 che ta pula yg dipindahkah kpd org yg mengumpatnya itu. Ini ustaz sy yg cerita. Jd, jgn terkejut di akhirat nnti kalau kita dpt pahala2 yg kita sndiri tak sangka.kat dunia ni korang mengumpat che ta teruk2, kat akhirat nnti, entah2 dia lagi byk pahala dr korang. Hasil yg korang dermakan. Dan dosa2 dia pula korang yg dpt . Pikir2kan.

    0

    0
  34. Euwww.. says:

    bukan nak umpat atau mengata.. tapi harapnya Norman hakim tu sedar yg dia pakai seluar ketat nampak terjojol tu namanya membalut aurat.. atau membalut kemaluan. kalau pompuan pkai tshirt ketat trbonjol dada, tau plak halal haramnya.. tp klau laki pakai seluar sarung nangka camtu, buat tak reti plak. ingat elok ke.. geli lah tgk bebola kepit tu..

    0

    0
  35. Rasdam Mewangi says:

    Buat semua pengomen di sini, daripada mengumpat baik tegur dengan sebaik mungkin agar pengomen-pengomen di sini terhindar daripada menanggung dosa mengumpat.. Mengumpat lebih besar dosanya daripada membunuh.

    FB: RaSdam Shah Ahrapa

    0

    0
  36. anon says:

    Amboi makcik rozita mengalahkan anak dara bila berpakaian, sendat. Dah lah pakai leather jacket kat birthday parti…. Dah tua, belajar2lah pakai yg longgar2 mcm jubah ke. Dah 40an pun, bukan muda lagi……dah nak boleh menantu dah..
    Jurugambar pun wat birthday gak, and masuk blog ni jgk…

    0

    0
    • One Direction says:

      ikut suka Che Ta lah nak pakai apa pun,,,, yang kau sibuk sangat dah kenapa ?
      ader ker patut suruh Che Ta pakai jubah dekat birthday party,,, ewwwwwww.
      Kalau nak pakai jubah sangat,,, jangan pergi birthday party, pergi masjid ya.

      0

      0
  37. ntah says:

    says tengok kt blog bn ramai yg mengutuk daripada memuji.

    0

    0
    • Adirah mohd taib says:

      Kalau da tahu napa ko masuk pat sini ????
      Pat sini kita org komen mcm anak beranak aje. Tkde gaduh gaduh.
      Maknya MINAH JAMBU, paknya Melati ., mak jemah neneknya.. Lain lain semua mcm kerabat terdekat la

      0

      0
  38. farah natasya says:

    Aku heran betul si nara ni banyak lagi gambar2 artis yg annas tu jemput. Aku tgk ada gambar yg pakai seksi sgt pun ada. Tapi kenapa si nara ni banyak letakkan gambar che ta aje. Apa bukan peminat che ta tapi apa tujuan kau nara. Kau puas hati lh kan org mengutuk che ta.

    0

    0
  39. melati says:

    deah di namer kan ruangan Gossip…kalau tak nk ngumpat gi lah baca ruangan mari mengaji…

    0

    0
  40. N says:

    Patutlah rezeki che ta murah mencurah-curah sebab ramai betul orang mengumpat mengata dia. bagus bagus teruskan lagi biar semua pahala dan rezeki che ta trus dapat mencurah-curah lagi, Inshaallah.

    0

    0
    • melati says:

      N…ko ni Gila aper??? kalau rezeki mencurah2 …tunjuk benda tu depan mata…bukan nya ckp depan mata konon pendapatan 200k ker ler sebulan…setakat ckp burung kakak tua pun boleh ckp….menggong yer N ni….hihihi

      0

      0
  41. acik ita kaver burok says:

    gmbr x pose pon nmpk belah kiri jer acik ita ni plz la snap belah knn mesti ada something wrong asik kaver blh knn acik ita ni..aku saspek dia julingla..

    0

    0
  42. acik ita dikepit zain dayus says:

    zain mmg x mampu bersuara acik ni kuar semua duit & glamour…rela mmbiarkan bini dihimpit jantan2 ntah siapa2

    0

    0
  43. melati says:

    N…ko ni Gila aper??? kalau rezeki mencurah2 …tunjuk benda tu depan mata…bukan nya ckp depan mata konon pendapatan 200k ker ler sebulan…setakat ckp burung kakak tua pun boleh ckp….menggong yer N ni….hihihi

    0

    0
  44. melati says:

    Gila N…..semua org boleh ckp , konon nk beli umah kat obersi lah, pendapatan 2ook lah…kalau Babi pun boleh bercakap dia pun kata Che Ta ni Gila..

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Relax je memey dokong anak… kalau ada aisyah, mesti zain yg dokong. Che ta nak glamer je…

    0

    0
  46. gg says:

    cantik Che ta..memey pn sweet..

    0

    0
  47. Anonymous says:

    Che ta muka macam pondan…kat instagram orang tanya stok perfume october xsampai & customer dah bayar…nek ta marah stockist tanya,she say kalau xsabar lagi baik pi masak lauk tunggu husband balik kerja…padahal nekta ni yg delay than bilang orang xsabar…kau tu nek ta gi jaga laki kau yg muda tu..kau tu dah tua kerepot!!.P/S aku bukan stockist perfume nek ta…tak hingin aku

    0

    0
  48. Anonymous says:

    Tudung che ta pun ada problem… stock tudung dia ada yang kene reject.. org pun complain.. aku pun tak hingin nk beli tudung dia.. ingat ye che ta… rezeki tu allah yg kasi… jgn riak sgt… takut rezeki tu kene tarik balik… sekian

    Dari orang singapura

    0

    0
  49. KUCING COMEL says:

    HELO….

    KENAPA TUDUNG CHE TA NI MACAM SAMA JE SEMUA…

    TENGOK GAMBAR KAT IG DIA…

    TUDUNG SAMA EK.

    HEHE HEHE HEHEH

    0

    0