Written by AbangNara | July 31st, 2017

Sama cantik sama padan. Bak pinang dibelah dua sungguh pasangan pengantin baru Siti Saleha dan Ahmad Lutfi ini. Suka Abang Nara tengok mereka berdua. Jelas terbayang kegembiraan dan kebahagiaan di wajah mereka selepas selamat diijabkabulkan. Semoga perkahwinan ini akan berkekalan ke akhir hayat.

siti saleha ahmad lutfi

Lagi beberapa gambar sekitar majlis perkahwinan Siti Saleha dan Ahmad Lutfi dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit Instagram @_thev.



sa10

sa11

sa12

sa13

sa14

sa15

sa16

sa17

sa18

sa19

sa2

sa20

sa3

sa4

sa5

sa6

sa7

sa8

sa9

14 responses to (20 GAMBAR)Sekitar Majlis Perkahwinan Siti Saleha & Ahmad Lutfi

  1. Sha says:

    Cantik ! !

    19

    0
  2. melati says:

    “Selamat Pengantin Baru……. ” Neelofa gk yg melopong , Mat2 Rempit & Kete Tayar terkankang pun ada Taste …!!! Neelofa kalau awak terbaca satu jew yg Boleh awak buat..” Jual Nasi Lemak ” tu jer yg awak layak Neelofa……hmmmmmm

    2

    14
  3. miamore says:

    tahniah saleha n suami…semoga berkekalan ke akhir hayat. you both so sweet….

    11

    0
  4. Anonymous says:

    Simple tapi cantik sangat2!

    17

    0
  5. ada aku kesah says:

    simple yet elegant. they look soooo damn nice pretty handsome perfectly !
    congrats to the bride and groom ! may the marriage lasts forever insyaAllah

    16

    0
  6. Fid says:

    Cantik sangat!

    4

    0
  7. miss anon says:

    cantikkk sangat.. moga berbahagia sehingga ke syurga. semoga sentiasa diredhai Allah dan menuju ke jalan-Nya :)

    2

    0
  8. Trantum says:

    Yg ank dra lagi sopan pemakaian msa nikah x mcm mak jan dlu,kwin ank mnteri pn pki bju x ckup kain.lg ssah rupnya pas kwin ye

    11

    0
  9. Anonymous says:

    Simple, elegant n beautiful…tak la mcam sorg retis tu yang tema ala-ala fairytale princess…

    5

    0
  10. Jadoo says:

    Bila kau kahwin tanpa tajaan..nampak tak? Lebih cantik daripada perkahwinan yang dpt tajaan berjuta2 tp majlis tah hape2

    33

    0
  11. Peminat says:

    So sweet….

    2

    0
  12. Anonymous says:

    simple n cantikk tak yah nak seksi2 macam nora danish hahaa

    1

    0
  13. wawa says:

    tenggelam wedding dorang ni disebabkan kes alip dan pipah

    22

    -1
  14. Mike Dude says:

    Bila dapat tau Siti Saleha kawen,”Pelamin angan ku musnah” Huhu…LOL!

    0

    0

Leave a Comment

Optional