Written by AbangNara | October 13th, 2014

Pergh~~~ Cantik sangat-sangat Erin Malek dan kacak berganda Farriz Fauzy di majlis resepsi perkahwinan mereka yang telah berlangsung Sabtu lalu. Bertempat di Hotel InterContinental Kuala Lumpur, kejelitaan Erin terserlah apabila mengenakan persalinan pengantin berwarna merah. Memang jelas menaikkan lagi aura pengantin baru. Manakala Farriz tampil segak dengan memakai kot serba putih. Memang bak pinang dibelah dua.

gambar erin malek resepsi

Dalam banyak-banyak gambar yang dibidik oleh Project2Pi, Abang Nara tertarik melihat gambar kek untuk majlis resepsi pasangan ini. Serius besar sangat-sangat. Ini pertama kali rasanya Abang Nara tengok kek sebesar ini di majlis kahwin. Cantik pun cantik, kena pula dengan tema. Sangat sesuai dengan majlis resepsi mereka yang nampak amat gah dan meriah ini.

gambar erin malek resepsi

Selamat pengantin baru diucapkan kepada Erin Malek dan Farriz Fauzy. Alam perkahwinan ini banyak cabarannya. Semoga sentiasa tenang, rasional dan tidak terburu-buru ketika membuat sebarang keputusan. Amalkan berbincang untuk mencari jalan penyelesaian terhadap apa jua masalah. Lagi beberapa gambar sekitar majlis resepsi dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Project2Pi.

[flowplayer id=”29797″]

gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsiv
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi
gambar erin malek resepsi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to (20 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Erin Malek & Farriz Fauzy Daripada Project2Pi

  1. First says:

    First

    0

    0
    • LESONG says:

      yg batak first tu, sila terjun bangunan.

      0

      0
      • Bedah says:

        seri…tak kut. cam ni gi pasaraya Giant je.

        0

        0
        • Hatta Samdulmat says:

          gaun merah mcm x sesuai jer, nampak murah jer……

          0

          0
        • Mariun Kaunter Bas Ekpress says:

          sebijik muka Leina Hangat waktu muda2.

          0

          0
        • Abang nak tengok Nurul Atikah hancur? Please lah abang. Datang besok ye? Bateri dah low eh.

          0

          0
        • shanana says:

          pd pandangan mata aku…erin tenggelam dlm gaun merah tesebut, x tahu nape…mungkin disbb kan design atau warna baju…dlm gmbar nmpak tetamu2 lain yg lebih menyerlah berbanding pengantin…mcm baju raya pun ada..

          0

          0
        • Datin K says:

          cun giler adik2 dia bertudung dua orang tu.. mak dia pulak masih mengekalkan rambut karatnya. hehehe

          0

          0
        • lynn says:

          cantik dan masih muda mak erin. dah mcm kakak dia pulak. tapi kenapa mak dia tak pakai tudung, adik2 dia pulak yg pakai? rambut karat pulak tu. dunia.. dunia..

          apa2 pun semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat. suka tengok erin, manis je.

          0

          0
        • dadat says:

          tu bukan mak dia lah bongok. mak dia dlm gambar yg ada bapak dia duduk atas kerusi roda tu.

          0

          0
        • Anonymous says:

          puas aku pikir nape x cantik wedding ni. pastu aku sedar, aku rasa lighting kat hall tu fail. warna lampu terang mcm lampu pasar malam. patut lighting somber, nampak tenang, malap2 sikit..baru romentik. baju makeup smua baru naik n cantik..

          0

          0
        • lynn says:

          @dadat

          kau tu lah yg bongok. tu memang mak dia lah yg rambut kuning tu. yg duduk kerusi roda tu pun bukan bapak dia. nak bongokkan org tapi diri sendiri yg bongok tak sedar.

          0

          0
    • ketty says:

      kek betul ke tu?? besaqnya…

      0

      0
  2. BATU says:

    ERIN MALEK NI MMG STYLE DIA AMBIL GAMBAR TERNGANGA MULUT AGAKNYA :O

    0

    0
  3. hpmurah2u says:

    selamat pengantin baru..semoga berbahagia

    0

    0
  4. hehe says:

    cantik lagi nikah hari tu pakai tudung..

    0

    0
  5. lara_hati says:

    Huhu..tak tahan betul tgk lipstick n gaya 2 org dlm gambar paling kiri, gambar ke3 n ke4 haha.

    0

    0
  6. minah jambu telajak laris merah says:

    cantek erin berseri muka dia …baju pengantin dia pon cantek…laki dia pon hensem semoga bahgia yeeeee n cepat2 dapat baby comel lov uuuuu…

    0

    0
  7. I pay a quick visit everyday some web sites and websites to read articles, however this webpage gives
    quality based articles.

    0

    0
  8. male stamina says:

    Very rapidly this website will be famous amid all blog
    people, due to it’s good content

    0

    0
  9. maurie says:

    veil merah tu cm pelik. lg cantik kalau xpakai , byk sgt kaler merah.suke tgh mjlis diorang, x over sgt

    0

    0
  10. Mak jemah pemalu says:

    Mak oi besonye kek…klu kenuri kat umah berebut bebudak makan kek, suke tgk… klu dlm dwn ni sape yg nak mkn yek..

    0

    0
  11. minah jambu telajak laris merah says:

    gambar yg no 6 tu yg jantan botak tu tomok ke ?

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Baju cantik tapi color merah macam tak sesuai je. Tak naik seri. Mungkin kalau Farizz pakai color hitam baru matching. Hitam dan merah. Husband Erin nampak muda tapi Erin macam dah berumur 28 gitu.

    0

    0
  13. pc wallpaper says:

    I don’t even understand how I finished up here, howeever I thought this publish used to be great.
    I don’t realize who you mjght be however certainly you are going to a
    famous bloggwr for those wwho aren’t already. Cheers!

    0

    0
  14. dia says:

    semua chantek & semoga kekal till jannah, cuma mak pengantin tak yah lee buat muncung mulut tuu… kenduri kawen anak kot, bkn gambar g oliday.

    0

    0
  15. And always make sure it’s 100% organic (some
    companies load their superfood up with Niacin and other non-organic components — go for
    the organic green superfood and avoid the Niacin hangover).
    When our body p – H ( becomes more and more acidic
    it starts to set up defense mechanisms to keep the damaging acid from
    entering our vital organs. In a 2006 research study, it was discovered that reading and math skills were a stumbling block to deciphering the
    confusing labels on many foods.

    0

    0
  16. nok gebuzzz says:

    mak erin mcm kakak sulung…..npk muda,pas tu npk kek yg besar….pengantin x npk…..btw congrats!!

    0

    0
  17. hairul azreeng says:

    kuza da kawen :(

    0

    0
  18. Anonymous says:

    pesal member erin pakai lipstik mcm kucing makan tikus…mcm drakulla pn ad…lagi2 y pakai baju biru tu n bertudung cokelat tu..sy suka tengok kawan erin y pakai baju itam tu n masa berinai pakai baju ijau tu..dia lagi cantik dri pengantin…..nmpk buruk bebeno…pd aku ok juga la majlis resepsi erin ni jika nk d bandingkn ngan cik ta dlu tu…majlis erin lagi sempurna…tpi erin nmpk dewasa jika d bandingkn ngan husband dia..ap pn tahniah ye erin…moga berkekalan hingga ujung nyawa…aminnn..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    y nmpk buruk bebeno tu kawan erin y pakai lipstik merah tu…baju biru n tudung cokelat…

    0

    0
  20. I blog frequently and I genuinely appreciate your content.

    This great article has truly peaked my interest.
    I will take a note of your site and keep checking for new information about once
    a week. I subscribed to your RSS feed too.

    0

    0