Written by serenity | October 10th, 2011

Teater muzikal “The Secret Life of Nora” sedang dipentaskan di Panggung Sari, Istana Budaya mulai 29 September lepas sehingga 16 Oktober ini. Ini ialah gambar-gambar dari pementasan teater tersebut yang menampilkan Tiara Jacquelina, Ryan Silverman, Adibah Noor, Aznil Hj. Nawawi, Tony Eussof, Stephanie Van Driesen dan Aaron Khaled.

Tiket teater ini boleh dibeli di sini. Teater ini mendapat rebiu dan sambutan yang baik dari peminat teater tempatan. The Secret Life of Nora (NORA) berkisar di zaman kegemilangan kelab panggung hiburan di Pulau Pinang pada era 60an yang menceritakan kisah Nora, seorang wanita yang merupakan seorang pemilik sebuah panggung  tetapi bekerjasama dengan pihak Interpol untuk menjadi seorang pengintip dalam usaha mereka menjejak aktiviti kumpulan sindiket pemerdagangan manusia yang mempunyai jaringan di seluruh dunia. Lagi 19 gambar pementasan ini boleh anda layankan dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar pada Fanpage The Secret life of Nora.

***
height="600"
Di samping itu jangan lupa menyaksikan pementasan Teater Bangsawan Puteri Selindungan Bulan dari 14 hingga 16 Oktober ini pukul 8.30 malam di Panggung Bandaraya, Kuala Lumpur. Harga tiket hanyalah RM 5. Untuk tempahan, hubungi 03-20523600. Hanya yang terbaik untuk anda!




33 responses to (20 GAMBAR)Teater Muzikal ‘The Secret Life Of Nora’

  1. Nak satu says:

    Mantap lagi body Kak Tiara …

    Dengar kata best theater ni tapi ticket susah dapat la…!

    0

    0
  2. Suka Suka says:

    Tiara Jacquelina memang Queen of Theater

    0

    0
  3. aku pakai fesyen sopan je... says:

    baik aku pegi dengar ceramah Ehwal Perdana Islam. tak pon tengok program Halaqah TV9 atau semanis kurma. drpd gambar2 yg ditunjukkan kat sini, nampak banyak sungguh unsur maksiat dlm teater ni. ish…ish…ish…

    0

    0
    • Bunga says:

      Kalau mcm tu, kenapa gi bukak website ni?gi lah bukak website yg berilmiah..

      Aku kadang2 x paham ngan manusia ni..kadang2 tu nak tegur org lain kononnya tp ayat tu x kena..x payah nak hipokrit sangat..

      0

      0
    • santun sopan says:

      klau mcm tuh , baik ko jgn membaca kat blog nih.kat sini lagi manyak dosa tau ..

      0

      0
      • aku pakai fesyen sopan je... says:

        apasal plak korang nak marah? aku nak share pendapat je. ade ke aku cakap kat org lain jangan pegi tengok teater ni? aku ckp utk diri aku sendiri. kalo korang suke, pegi je la tengok. tak paham ke komen aku tu? bukan korang je pandai melenting saudari2 oooooi….

        0

        0
        • eemm.. says:

          kalu ckp utk diri sendiri jgn la tulis.. ni dh tulis mcm utk org ramai baca.. mmg la org yg baca tu bengang.. tak suka unsur maksiat tp buka blog ni.. cmne tu?? ni bukan melenting yea.. ni cuma nk kabo jek..

          0

          0
        • sahabat says:

          ye tak ye juga ye.. kalau tok diri sendiri wat apa lak nak tulis kat blog org.. hmmm.. (support la product malaysia sikit.. bukan semua perfect kan..)

          0

          0
  4. anon says:

    giler ah ketatnye kain sampai terbertas! – gambar 1st

    0

    0
  5. cutegurl says:

    sian laki dia..huhuhuu

    0

    0
  6. its just a waste! kalu takde mat salleh takleh ke? SYOK SENDIRI punye production

    0

    0
  7. tak serik serik says:

    x serik2 ke Tiara ni? UMUR DAH 40++ lagi nak bawak watak gadis genit.asal production dia jer,sah2 dia yg jadi pelakon utama.sedih lah..dia sorg jer yg layak kan,yg lain makan hati,nape dia layak?sbb dia punya production dia punya sukalah.bolotlah semua.taulah yg awk tu minat berlakon,berbakat katanya,tapi awk kena sedar umur awk tu dah dekat separuh abad.xpayahlah bawak watak seksi2 lg.gelilah.mmg betul dia ni syok sendiri kan,nak harapkan production lain offer dia..malam sikitlah.kesian kat suami diakan..kena tanggung dosa bini.

    0

    0
    • sahabat says:

      hmmm.. kalau aku yang umur 20 belom tentu mampu nak belakon teater cm dia.. apa cer…?? biar la dia dpt untung pun kena byr cukai gak.. hmmm.. memang kesian suami dia kena tangung dosa bini dia.. tp kesian lagi kat ko sebab ko tanggung sendiri dosa mengutuk org.. hmmm.. renung2kan dan selamat beramal… maaf kan kami..

      0

      0
  8. MBAUKM says:

    Dah tengok, mmg bosan gile….menguap tak hengat, lagu tak best…penari tambahan seksi gile…tak sesuai untuk tontonan kanak2…props tak gempak…maybe sbb dah banyak tgk teater yg best, so kali ni betul2 rasa tak best

    0

    0
    • out+keep says:

      jadi, koe la buat teater . . aku nak tgok betapa gempak lagu teater koe, betapa sopannya kostum teater koe, betapa gempaknyanya props koe & betapa sesuainya utk tontonan kanak2 teater koe nnti. . asyik nak krtik jer~

      0

      0
  9. hotak kau says:

    tgu balasan tuhan kat akhirat jer

    0

    0
  10. lolok says:

    theater yang syok sendiri.. habis duitku beli ticket yawn…~

    0

    0
  11. diet says:

    ooo.. ramai yang gi tengok tak best ke. tengok kat berita tv3 aritu macam best. siap ada amoi tu cakap rugi sape tak datang tengok hihi.. macam best. tapi tak best ek huhu..

    0

    0
  12. I Like says:

    BEST!!!!!!!

    0

    0
  13. ayinz says:

    yang pasti kalau tiara nie buat teater mmg best ahahaha…tapi berkemban jerk sokmo

    0

    0
  14. nalea says:

    overall, saya suke teater ni. bagus, mantap & content. tapi, in another perspective, sy rasa sgt malu, annoyed & distracted dgn their appearance, costumes & lenggok yg berlebih2han. sbg seorg Muslim, sy rs sgt bothered & harrased. plg xsuke dancers yg kat relung tu & closing when most of the dancers punye costumes bareback which i believe most of them are Malay Muslim. however, sy puji Nadia Aqilah for wearing inner & not showing her back. that’s my honest comments for the pro & cons of tslon. :)

    0

    0