Written by AbangNara | May 15th, 2015

Amboi. Meriahnya majlis malam berinai Lana Nodin dan David McKenzie ini. Siap ada hulubalang bagai. Tambah menarik kesemua hulubalang mempunyai badan yang sado. Majlis ini berlangsung di hotel Palace of the Golden Horses, Seri Kembangan dengan bertemakan Puteri Gunung Ledang. Lana tampak jelita sementara kekacakan David tidak boleh dinafikan lagi.

lana nodin malam berinai

Kalau majlis malam berinai pun dah sehebat dan segah ini, tak dapat bayangkan majlis pernikahan serta majlis resepsi bakal pengantin baru ini nanti. Pasti super duper awesome. Mungkin mencapai taraf wedding of the year. Sama-samalah kita nantikan.
lana nodin malam berinai

Diharap Wak Doyok tidak merecik melihat gambar-gambar majlis malam berinai Lana Nodin dan David McKenzi ini. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar AvicennaStudio dan BungaStudio.

lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
lana nodin malam berinai
din

din
din
din
din

inai
inai
inai
inai

91 responses to (20 GAMBAR)Sekitar Majlis Malam Berinai Lana Nordin & David McKenzie

  1. mami jemah says:

    tersembol mata mami menengok yang tengah tuu …. :O

    0

    0
    • Boombastik...... says:

      Selamat Pengantin Baru…..Tahniah….

      0

      0
      • One Direction says:

        giler lah,,, handsome betul laki kau Lana.
        aku pun rasa nak kawin jugak,,, nak kawin dengan Niall Horan.

        0

        0
        • One Direction says:

          jealous aku tengok Lana,,,,, tetiba aku rasa nak kawin dengan Niall Horan.
          Kalau x boleh kawin dengan Niall Horan ,,,,, kawin dengan Niall Horan Malaysia pun jadi lah. Mana2 jantan yang rasa muka macam Niall Horan,,, jemput datang meminang i.

          0

          0
        • Anonymous says:

          hey lana boleh berkenalan hulubalang2 ko tu.. aummm

          0

          0
        • mak buyung says:

          Xpenah2 saya komen kt ruangan ni.tp yg ni tetiba trpanggil nk komen..sbb apa sbb suka tgk wajah suami lana.dh la dok prggy ni..suka sgguh tgk muka laki dia..kikiki

          0

          0
        • Sahdo says:

          Kenapa muka Lana iras nenek kebayan… bukan puteri? Anyway, harap kekal hingga ke jannah.

          0

          0
        • rita says:

          teroknya leher lana…bergaris-garis.
          umur lana ni 30an ke..40an???

          0

          0
        • aku says:

          aweera wehhhh..cayalahh..hahahaha

          0

          0
    • Boombastik...... says:

      Selamat Pengantin Baru….Taniah ya….:-/

      0

      0
      • Anonymous says:

        lana kena pakai cream anti- wrinkle kat leher…bergaris-garis mcm kulit unta….

        0

        0
        • Lala says:

          x perlulah nak komen negatif sangat..kalau yer pun tak suke, just biar dlm hati..cuba buka minda & fikir positif sikit…sekadar menegur…semuanya ciptaan Allah…

          0

          0
        • uejj says:

          kalau tak nak ditegur, suruh je la lana tu tutup aurat

          0

          0
    • Suhaila says:

      Aku suka tgk kapel ni.. Lana pun nmpak berseri sgt nak jadi pengantin aku tumpg gembira.. Tpi mnta maaf sgt sbb kurg suka dgn pemakaian mlm berinai lana ni. Yg laki nya dah ok, cuma tang pmpuan tak ckup kain.. Pada aku la kan lebih sopan kalau tak pakai dedah sgt mcm tu, nanti lepas kwin dah ikut suami pegi us semua tu pakai la apa yg nak pakai skali pun kalau dah laki pun tak kisah. Tpi u tu kwin kat Malaysia.. Tau2 je lah. Bila tgk mcm ni, lebih suka balik kat ramona zamzam ngan husband dia rami. Mlm berinai pun tak buat.. Nikah simple & tak over sexy ke apa pun.. Maaf la, cuma memberi pendpt..

      0

      0
      • Anonymous says:

        nanti giliran ko kawin ko berkelumbong la mcm pontianak. sibuk je majlis orang….punya pasal dia la.

        0

        0
        • Anti Kak Joyah says:

          dia pakai kemban ke, dedah ke…x cukup kain ke…ada dia minta duit BRIM opah korang ke?

          0

          0
    • weng weng says:

      betul..kenapa nak menonjolkan lagi buah tu..dah dapat laki baekk punya..

      0

      0
    • bryanbrakma says:

      Ingtkn yg inaikn daud tu Ryan brakhma..

      0

      0
  2. cik tipah says:

    Perlu ke pki mcm tu?? Aku dlu berinai pakai baju kelawar je.. Kawen jugak..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Baju kelawar sesuai la dgn nama ko Tipah. Entah2 muka ko pun mcm kelawar gak… :)

      0

      0
    • FC says:

      Well, just because u decided to wear baju kelawar (and kahwin jugak) doesn’t mean everyone else has to wear the baju kelawar!

      0

      0
  3. aku says:

    Cantik..jarang org melayu buat mcm gini… selalu buat cara barat….ape2 pun taniah den semoga bahagia dan kekal hingga ke anak cucu dan ke jannah…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Mmg la tk ikut cara barat . buat melayu klasik . tp apa kes bju sekerat dada ni . pkai la kebaya ka apa ka .. Sekerat dada jugak jdi pilihan . pakai tutup aurat kan cantik . mesti lagi lawa .

      0

      0
  4. cik pepah says:

    Dia punya barang dia punya suka la.

    0

    0
  5. anon says:

    awww that lurah….. urghhh merecik wa der…. suka kau lana dapat telor besor…

    0

    0
  6. amy says:

    Tak kisah la nak berinai tu nak bertema apa sekali pun..tapi perlu ke pakai terdedah tersembul mcm tu…tu kan hak suami…kenapa nak share dgn org sekeliling???

    0

    0
    • Anonymous says:

      sebab suami dia bukan suami kau…..

      0

      0
      • amy says:

        oooo..sbb hakmilik suami dia so kena la share jugak dgn org lain ye…biar sama adil ye…apa yg patut suami dia je tengok org luar pun patut tengok sama ye…bagus betul..adil dan saksama ye…murahnya hati…nak buat mcm mana suami aku kedekut…hak dia, dia je la patut tgk…muahhahahahaha :p

        0

        0
  7. PGL celop says:

    Yg lelaki lengkap bpakaian..kena yg pompuan xcukop lak kainnya.

    0

    0
  8. black crow says:

    amboiiiiiii hang kemain seksi lagi. astghafirullah

    0

    0
  9. Jasmine says:

    Malam tayangan tetek lana nordin..

    0

    0
  10. putera gunung jerai says:

    Puteri gunung ledang memang pakai macam tu ke dulu2?

    0

    0
    • aku says:

      Aku rasa arr puteri gunung ledang pakai macam gitu…pasal yg cite putri gunung ledang yg ada M.Nasir dgn sapa tu nama pelakon pompan tu pun pakai mcm gitu…org dulu2 kan pakai berkemban jer… agak nye lah…

      0

      0
  11. hoho says:

    Tu aweera tukar profesion jd mak andam inaikan daud ke?.

    0

    0
  12. minah jambu terlajak habis says:

    lov u lanaaaa

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Lana muka macam tak ceria je. Hallooo nak kahwin dah happy lah sikit ni macam takde seri pengantin je. Neways, semoga bahagia sampai syurga :)

    0

    0
  14. bananana says:

    Ag best tgok ella masa berinai,, pkai t shirt ja,,y dtg pon kwan2 gn fmily,,prmpuan sume,,,lagi meriah,,,gmbr pon cntik

    0

    0
  15. Syurga Yang Indah... says:

    Apapun…..Selamat pengantin baru….. Tahniah ya….semoga berbahagia keanak cucu dan kealam Syurga yang indah bersama insan tersayang..Amin….;-)

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Asal ak tgk muka lana cm tua ja..??

    0

    0
  17. Biarkanlah dia........ says:

    Biarkanlah dia dgn citarasa dan kehendaknya…..kan…kan….kannnnn…….:*)

    0

    0
  18. lola says:

    lawa gila lana :/ jealoussnyaa!! hmmph -.-“

    0

    0
  19. MakKemban says:

    Kan mak kemban udah bilang…ikan goreng pon sodap!!!

    0

    0
  20. chombi says:

    Selamatpengantinbarulana..suka tgk uoollss ber2.cantik dan hensem sgt..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Tak nampak seri pengantin & biasa je..tak nampak mcm 2juta..wawawawa

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Lana kawin…sakai2 bukit kat atas ni pulak yg sibok.

    Nanti korang kawin balut la badan tu mcm kain kapan. X cukup kain la, seksi la, terdedah la, tayang tetek la.

    Padahal korang teringin kan???

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ramainya teringin nk masuk neraka kt sini..agak2 majlis gini dirahmati Allah dak?

      0

      0
    • amy says:

      eh..ko tak tahu ke yg kain kapan tu mmg sah sah semua akan pakai..tapi maafla ye nak cakap..nanti bila dah pakai kain kapan tu nak buat apa pun dah xsempat..so berubahla dari sekarang…

      0

      0
  23. jeni says:

    Lana ni ada iras iras arwahnyer michael jackson. Apaapapun laki dia 10x sado, hensem, mantap daripada johan ashaari. Hulubalabg lana pun lebih handsome dari mr bajet good good have have johan ashaari.

    0

    0
  24. nur kaseh says:

    Suka tengok David.Humble, and malu malu giteww…love both of u.

    0

    0
  25. MEDUSA says:

    NAK MENONJOLKAN BUAH TU BUAT APE LAGI…DAH DAPAT LAKI PUN..MALULAH PADA ORANG BARU MASUK ISLAM..

    0

    0
  26. sotong hitam says:

    Satu penghinaan buat putri gunung ledang…aku rasa ni putri tengkorak gunung ganang!!

    0

    0
  27. pinklady says:

    hansemnye suami dia…
    tapi di mata saya…suami i paling hansem..alhamdulillah

    0

    0
  28. belanje kaw!!! says:

    baru malam berinai..da belanje… huhuhu!!! slamat pengantin baru PAMELA … hehehe..

    0

    0
  29. haiii says:

    nape aku tngk muka lana penat n tak ceria jer..senyum pun mcm terpaksa.. penat kot bz menguruskan mjlis kwin. apapun, tahniah. lps ni jgn suka sgt tayang apa yg tak septtnya dityng k. taulah montoksss gitu. i sbg prmpuan pun rs malu wpun bukan aset i..hewwheww

    0

    0
  30. dikcik says:

    well….dunia akhir zaman….

    0

    0
  31. tudunghijau says:

    ambik dari sudut positif bukan aku nak komen ustazah sangat.. in sha allah lepas ni kurang la sikit gosip dia yang ntah apa apa. Hopefully hasben die akan amik tanggungjawab untuk mendidik dia jadi orang yang lebih baik.. In sha allah….Peace jumaat:)

    0

    0
  32. ann says:

    this guy really deeply in love with her…wish happily ever after

    0

    0
  33. ada aku kesah says:

    semua dh ok cuma part kt baju lana je yg kurang ok tp xpela mgkin lps brkahwin lana akan berubah..insyaALLAH.. slmt pngntin baru..

    0

    0
  34. My opinion jek says:

    Aku sbnrnya dh lma nk komen satu ni..tp hrap xde pe2 lah kn?cme pndangn dr mnusia yg lemah.aku tgk Lara ni mcm srg desperate woman.well..aku pham tu mmg ptut dh kwin pn.Lara mcm jnis x pkir pjg..pki sebat je jnji kwin.aku tau jodoh d tgn Allah..jntan tu pn mcm kontrol nfsu bla tgk Lara.aku hrap jntan tu x mainkn Lara..pham je lah bla kwin ngn lki yg still nk sosial..good looking.mb he deserves more kn .kite pn klu blh xnk cerai2 mcm dh jd musim kt msia ni kn?anyway,slmat pngantin baru.

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Actually kalau siapa nak kahwin muka macam David tu berlambak Filipino kat Malaysia … cari sajalah … cuma David tu femes dan badan agak sado jer … kalau nak sado macam David carilah kat CF … selamat mencari!!!

    0

    0
  36. mimi says:

    Org putih mmg suka kulit cam Lana ni…. Tahniah….xnyesal xdpt Johan kan…. dapat lagi baik ….

    0

    0
  37. Tanpanama says:

    Semoga berkekalan hingga ke Jannah ye. Bimbing Daud tue. Tapi apsal ler sekilas mandang rupe lana nie dh mcm Mona Fandey. Hmm..

    0

    0
  38. cik mek molek says:

    wow lana .Majlis grand gitu ,siap ade hulubalang sado. Tp yg hitam tu geli plak i tengok. hahahahahhahahaha

    0

    0
    • Hulubalang Lana Best says:

      Kau ni memang racist … ntah2 terung mat hitam tu yang paling besau … mengalahkan David … mengerang kau kesedapan satu malam … oh oh oh

      0

      0
      • cik mek molek says:

        Kau pulak sentap kenapaaaaa.. hitam lettewwwwwww.. hahahahaha

        0

        0
        • Hulubalang Lana Best says:

          Tak sentapsss lah cik mek molek … kita tetap fren-fren … cuma aku cadangkan kau cuba dulu mat hitam tu … jangan judge terus … mana tahu terung dia besau and best … tu je

          0

          0
  39. Tokioo says:

    Hidung dia… hidung dia… mcm dah di plastic surgery…

    0

    0
  40. aku says:

    huduhla minah ni
    sekali tgok mcm mj, tgok skali lg macam pondan
    apala david ni pandang eh?

    0

    0
  41. macammacam says:

    hurmmm kalau mcm nie..mcm mane nk harapkan dia bimbing laki dia yg baru masuk islam tu…hurmmmmmmm..malam majlis berinai x leh eh wat majlis kenduri doa selamat ke,,bacaan yassin ke ape ke…opsss jgn ckp sy ustazah ye…kui3 =P

    0

    0
  42. che tipah says:

    apahalll buat2 pandangan sendu di kejauhan??

    0

    0
  43. aihh says:

    confirm malam pertama.. 3 jam asyik kena tosok.. mat salleh pandai control tak terpancut air mani cepat sgt.. untung ko lana….

    0

    0
  44. Biskut says:

    ada sesetgh gmbr tu aku tgk laki lana ni tak mcm mat salleh pun. mcm malay pun ada….anyways…all the best lana!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Laki Lana tu bukan mat salleh pure … so tak boleh refer as mat salleh … istilahnya “amerasian” … mak dia filipino (filipino melayu ke filipino cina I tak tahu) … so memang takde rupa mat salleh pun

      0

      0
  45. Anonymous says:

    esok blakang dah hancus,Mat Salleh tu pun blah ler,tak caye tanya Sarimah.

    0

    0
  46. anum says:

    Sekejap ye…Lana tak sempat tukar baju lepas mandi ke? sebab dia pakai kemban je dgn rambut basahnya tu mcm dr mandi berkemban trus je ambil selendang tutup badan..

    0

    0
  47. Anonymous says:

    Lana dah tak sabar nk malam pertama

    0

    0
  48. miss A says:

    kalau pakai tutup aurat lagi nampak manis…lagi nampak ayu..lagi dihormati..
    Banyak yg plastik..kening..hidung..Bersyukurlah dgn kurniaan Allah..x cantik xpe..yg penting akhlak mau cantik. Aku panjatkan doa buat lana dan daud semoga kekal bahagia hg akhir hayat dan yang paling penting semoga mereka berdua jadi hamba Allah yg taat.

    0

    0
  49. zioe says:

    The best way actually…kita doakan Lana..doakan dia diberi kekuatan utk sama2 membimbing diri n suami…bkn mudah utk Lana..tp berilah kata2 y baik padanya…semoga segalanya dipermudahkan….

    0

    0
  50. nana says:

    Lana mmg style kat luar pun berkemban.sebab tu dia x kisah

    0

    0
  51. Nok says:

    Best x??

    0

    0
  52. sama sama perbaiki diri says:

    kita ni memang umat akhir zaman. aku tau kalau aku cakap ni mmg ada yang akan bangkang. biasa la, manusia mmg ada pandangan berbeza beza. cuma dalam kes ni, cara macam ni nabi kita dan para sahabat baginda x buat. adakah kita ni yang mengaku islam ni lagi hebat dari baginda? jangan bagi alasan dia nabi, kita ni org biasa. kalau kita x ikut nabi, kita nak ikut siapa lagi kan? sama2 la kita perbaiki diri. kepada artis ni, harap dapat la dia didik antara satu sama lain. sebab nak dirikan masjid ni perlu ada tiang tiang yang kukuh. dan asas agama yg kuat tu lah jadi tiang tiang masjid tu. kalau tak kukuh mudah lah ianya runtuh nanti. wallahualam.

    0

    0
  53. rena says:

    semua yg dia pakai dah disponsor…tak baik mengata x habis2. Luaran mungkin x sesempurna mana..yg penting hati. Mesti hati Lana nie bersih…suka tengok dia…saya doakan Allah SWT kekalkan jodoh Lana & suami hingga ke anak cucu. Wish you all the best Lana !…

    0

    0