Written by AbangNara | June 8th, 2012

Ribuan penonton semalam pastinya berpuas hati dengan persembahan mantap Christina Perri di KL Life Centre. Abang Nara tidak dapat hadir kerana pulang ke Kelantan, namun team BeautifulNara telah dijemput oleh pihak Warner Music untuk merasai sendiri aura hebat Christina Perri. Ternyata memang awesome!!!

c

19 lagi gambar sekitar konsert Christina Perri semalam dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

P.S: Suasana pagi di planet Marikh.

c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 responses to (20 GAMBAR)Sekitar Konsert Christina Perri Di KL Life Centre

  1. saya ok jer! says:

    okay. #BORING -____-”

    0

    0
  2. Anonymous says:

    tattoo kah..burok jdnye..

    0

    0
  3. nazra says:

    tak best lak layan gambar je~

    0

    0
  4. hoho says:

    sopan lagi minah nie dari artis pompuan kpop and jugak SESETENGAH ARTIS MALAYSIA

    0

    0
  5. nazra says:

    bosan jugak nengok gambar je~

    0

    0
  6. Audrey Hepburn says:

    Sangat suka lagu-lagu dia, especially One Step Closer.

    Bab tatu tu, lantak dia la, dia bukannya Islam.

    0

    0
  7. dynasty says:

    aku respect dia datang malaysia pandai pakai yg lebih menutup dari retis2 malaysia sendiri yg……..
    atas x dedah, kaki pon ttup penuh.

    0

    0
  8. zaia says:

    suka lagu dia tp artisnye tak..

    0

    0
  9. rooney bangang !!! says:

    lagi sopan pkaian dari artis malaysia yg suka tayang kaki..

    0

    0
  10. buna buni says:

    haa, camni la respect skit ngara islam..kalau retis malaysia ni, bulu kaki pon bleh bilang..isy3

    0

    0
  11. zara says:

    muka dia mcm si kourtney kardashian sikit.

    0

    0
  12. mdm kapal burok says:

    adik nazra,jom naik kapal saya.saya tlg hntar awak ke vietnam..FOC ok..

    0

    0
  13. anna says:

    Sudah-sudahlah tu Nara..dah masuk Rejab masih ke konsert artis barat?? Awak tu ramai pengikut budak2 muda kat sini. Lg 42 hari nak masuk Ramadhan dah jgn dok update benda2 n foto2 maksiat lg. *peace

    0

    0
  14. […] dimainkan lagu Thousand Years yang menjadi lagu diminati ramai. Kredit gambar: BeautifulnaraTeruskan Membaca:Konsert Super Junior Di Kuala Lumpur Mac 2011Consert Greyson Chance Live In Kuala […]

    0

    0
  15. […] Ribuan penonton semalam pastinya berpuas hati dengan persembahan mantap Christina Perri di KL Life Centre. Abang Nara tidak dapat hadir kerana pulang ke Kelantan, namun team BeautifulNara telah dijemput oleh pihak Warner Music untuk merasai sendiri aura hebat Christina Perri. … Continue reading → […]

    0

    0
  16. cR says:

    aku tengok baju dia pakai lagi bagus dari artis2 malaysia. err… kalau artis malaysia penuh liplapliplap..serabot! kalau tutup aurat xpe. ni xpon.. err.. maapla terkasar bahase. peace!

    0

    0
  17. awang goneng says:

    ….hahaha,mase kacik mok dio xbui ketah nok suh lokis,jadi yo lokis kat badan..

    0

    0
  18. miss s says:

    Setiap konsert haram sebab bercampur dengan lelaki dan perempuan. Kenapa konsert ni plak tak dikeluarkan dalil2 seperti entry satu lagi tue? Kalau nak nasihat dan berdakwah jangan dengan satu perkara je beb… Jangan berat sebelah… Pedulik apa dia pakai tutup aurat ke, apa ke, janji setiap konsert haram… tak gitu?

    0

    0
  19. Handy Orten says:

    Impotent males under no circumstances experienced it so great. Viagra pioneered the oral procedure for Impotence Problems. And the baton, it seems, may be transferred to Cialis. In between, Levitra also made its presence felt. But Cialis could be the long term drug containing the entire world on its feet.

    0

    0