Written by AbangNara | January 22nd, 2013

Oh jelesnya Abang Nara melihat gambar-gambar Puteri Chichi bermain salji di Korea. Teringat kenangan lama. Seronok memang seronok ketika musim sejuk, tapi kesejukannya menusuk sehingga ke tulang. Tahap malas nak keluar rumah jugaklah.

puteri chichi

Kalau anda seorang yang tahan sejuk, bolehlah melawat Korea dalam hujung bulan Disember sehingga pertengahan bulan Februari untuk merasai sendiri musim sejuk di sana. Pesanan Abang Nara, pakailah tebal-tebal sebab suhunya boleh mencecah -15 darjah celcius. Boleh beku telinga dibuatnya.

puteri chichi

Puteri Chichi bakal muncul dalam drama Budak Flat Jalan Bayan bersama Namron,Syafiee Naswip dan Sharifah Aryana pada hari Khamis, 24 Januari ini. Jangan lupa saksikan tayangan drama hebat ini bermula jam 8.30 malam di TV9. Tengok post pun nampak macam cerita yang menarik kan?

puteri chichi

18 lagi gambar Puteri Chichi berjalan-jalan di Korea dengan membaca entri ini sepenuhnya.

puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi

Baca Yang Ini Pulak:-

53 responses to (20 GAMBAR)Puteri Chichi Bermain Salji Di Korea

  1. mak jah says:

    asal muka dia nampak lain eh?
    ke memamg muka dia macam tu?
    sbb aku rasa dulu lagi comel
    ke dulu makeup lebih?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 3
    • tnye je says:

      puteri chichi ni spe?
      muka dia cm pelakon yg bwk watak kwn siti saleha dlm drama nora elana tu.nme dia putri chichi ke?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
      • kairy says:

        syok ooo gi korea time salji cm ni, tgk pic atas skali buat aku teringat kt citer winter sonata main kt salji

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
        • Juliana Banoss says:

          Bila bergambor gigih nak tayang bag chanel

          kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 8
        • i'm not a monster says:

          best nyer gi korea musim salji, aku teringin pulak nk gi sana
          aku x minat sgt putri chici ni, dia berlakon biasa2 jer

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • mak melah says:

        puteri chichi ni dulu berlakon dalam puteri salju lah. yg dgn orang orang kerdil tu

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • ROSMAH MANSOR says:

        ASSALAMUALAIKUM KEPADA MULUT-MULUT PUAKA SEMUA, SAYA ROSMAH MANSOR DENGAN INI BERSUMPAH BAHAWA SAYA TIDAK MEMPUNYAI CINCIN BERLIAN YANG BERHARGA RM24 JUTA SEPERTI YANG DI DINYATAKAN OLEH MULUT-MULUT LONGKANG ITU!!! KEPADA ANDA SEMUA DENGARLAH LAGU BOYZONE VERSI SAYA! SURE MELETOP BEB!!! ;P JANGAN DISLIKE SAYA YA AND JANGAN JELES DENGAN MUKA SAYA YANG JAMBU AND RAMBUT SINGA SAYA YANG MENAWAN. SIAPA JELEZ SAYA LEMPANG!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 19
        • NAJIB says:

          yank…masuk tido yank…lewat dh ni….dah lah tu, esk i beli u cincin baru

          #inisemuapoyo

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 5
        • Altantuya says:

          Hahaha….. Seronoknya kak mah nk dpt cincin lagi. I jugak sensorang dlm kubor. Bila u nak teman I kat sini Abg Jib? Bole laa kita 1kubur, janji ditepati taw!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 3
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        x kenal….NEXT!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 14
        • ROSMAH MANSOR says:

          KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO NAK KENE PELEMPANG!!!???

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
        • Islam itu Indah... says:

          Kali nie aku bangga dgn kak cham….x pasal2 yg mngaku rosmah mansor, najib & altantuya nie free2 jew dpt dosa if x suka jgn ler duk kutuk
          duk diam2 dosa pun x dpt betul x org2 islam?next…………….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 12
        • TANGAN KE BAHU MATA KE ATAS!!! says:

          ELEHHHHH!!! NI KES ORANG GILER LAH NI!!!! KO HEMGATTTTT AKU TAK TAU KO PON DOK MENGUTUKKKK ARTIS-ARTIS LAIN DENGAN GVATAR KELABU HODOH KO TU!!!! AKU RASA KO NI SAKIT JIWALAH!!!! PSYCHO!!!!! KEJAP BAIK KEJAP JAHAT, KEJAP MENGATA KEJAP BERDAKWAHHH!!!! MACAM BONGOKKK!!!

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • put put chi chi says:

        siape???? tak kenal…. nama ape ni “chichi”…. nama glamor ke, nama sebenar? puteri sebenarke atau rakyat biasa je?

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • mak jemah says:

      dah nmpk tua dh die ni..cpt betul mase blalu….

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • eda says:

      kannn…!! bnyak kali ak scroll n preview post yg die tunang tu..muke nampak lain gile…macam salah orang pon ade…plastik ke hape? oppssss..!!

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • Juliana Banoss says:

        salah angle kot, tapi muka dia mmg nampak lain

        kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • kakak neelofa says:

      apa kejadah lain giler muka masa tunang ngan muka dia skrg…..ko knp dik? bersalin kulit ke hape?

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • meluat says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 28
      • neru says:

        apa la ko ni.. mesti baru kat BN ni kan? mmg nara pnh study kat sana la..adoyainya pun adoi

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kak timah says:

      puteri chici ni sape???????atlet lompat tinggi ke??????atau pelari pecut negara xpon juara masterchef???????

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
      • kairy says:

        ko pernah tgk citer puteri salju kt tv3…cici sbg heroin berlakon dgn fizo omar, lagi citer nora elena..dia berlakon jd kawan kpd elena tu..kalau still x dpt tangkap gi lah kt miss google cari info

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • PUTERI CHICHAK says:

      Kempis je handbag Chanel tuh. Baik tak payah bawak.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
    • along says:

      anak dato eh dia nih? anak dato muka kampung

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  2. mayo says:

    lain sangat da muka dia ni sejak bertunang..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  3. Malaysia truly asia says:

    tak payah nak jeles2 sangat lah haih…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  4. qiqi says:

    saperr ni????x kenal ponnnnn…aduhhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
  5. miss mong says:

    bestnya haiii..bila la nk merasa main salji..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  6. Anonymous says:

    chichi ke..chuchu ke…x kenal la sape dia ni….x ada cite lain ke….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  7. Ismail Harun Salim Bachik says:

    untungla dapat g korea..abg paling jauh dapat g kokdiang je..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  8. skyflowerz says:

    x kenal….!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  9. LESONG says:

    SAPE NIIIIIIIIII????????????????? TAK KENAL POOOONNNN!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  10. alisa says:

    X knal pon sape pu3 ci2 ni…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  11. didie @ says:

    kwn I ada wat pakej ke korea dgn harga murah. carik kat fb group page nama I Want 2 Go 2 Korea. Kena request utk join. murah!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • kairy says:

      murah tu brape…?? state lah kt sini terus info dia, nanti org pi fb request jer, tak payah lah survey lama2

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  12. ija says:

    ahahaha….sama nama kucing yang dtg kt umah ni….Chici…halaaa alala…. meh sini chici…nk ikan ye….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  13. tengok je says:

    ni la bini degawan..dalam citer..emm..ntahla..dah lama citer tu..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • ............... says:

      ha…baru aku ingat y dia berlakon muka dia cacat tu kan….dulu dia kurus…tpi skg ada berisi skt….tpi nmpk tua skt la..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. sharifahvsbawani says:

    asal muka die lain dri gmbr tunang die?nara ko biar betul ni puteri chichi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  15. Cik Loli says:

    baru korang tau beza sebelum bertunang dgn selepassss…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  16. Puan Blink Blink says:

    hmm.. faktor :
    1) dlu dea budak. agak gelap muke nye.
    2) now cukur kening berubah la jd muka.
    3) kale rambut
    4) myb warna kulit berubah faktor cuaca. darah tu membeku main salji la kata kn.bak kata abg nara -15 tu suhu. hehe..
    5) last kamera dslr~ huhu
    :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  17. Puteri ChuChinChu says:

    Rasanya dia yang berlakon cerita Puteri Salju dengan fizo tu ke?lainnye muka skrg..10 kali tgk pun tak perasan lagi.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      ye dialah…dulu budak…comel je..skang dah besar dah..xkan muke korang xde berubah sket pun bile semakin dewasa kan…apelah..aku tgok cam je lagi muke die

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  18. Anonymous says:

    knpa skg muka dia nmpk tua…..nama puteri chichi…tengok gmbr x cantik mana pn…knpa nama dia cam nama kucing jer…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  19. hazel says:

    budak ni umur baru 25..tp dah nmpk mcm lewat 20an..dlu mse aku jmpe budak ni kat karoke,aku igt kan dia ni minah rempit…hahaha ngan abju singkat + sluar skinny yg minah rempit dlu2 biasa pakai..n dia mmg x brape nk cun pon..kulit pon hitam manis..je..mungkin now dia kat korea,so dress up nampk better than mase mula2 nmpk dia…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • bedah lumut says:

      cik kakkk hazel umur dia ni 23 tahun ye, aku dlu satu sekolah dgn dia.. dia mmg tak bpe nak lawa sgt la, just comel2 je la.. n yg sal dressup dia dlu mmg mcm minah rempit.. skrg kan da retis msti la vogue. kalau jmpe dia kat luar skrg pon takde la putih mana, kulit dia same je itam manis cm dlu.. mybe dlm gamba lighting. lebih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    muke dia ni dh matang..itulah nampk lain..
    p/s korang ingat ular je boleh tukar kulit???

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  21. bunga says:

    Baru tahu nama dia . hihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. bunga says:

    Mulanya aku xknl sapa ni,tp tgk tang eye bag tu br knal sapa x ptri cicit ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Anonymous says:

    Tak silap dia ni dulu berlakon drama Puteri Salju heronya Fizzo Omar (masa tu Fizzo berlakon mcm kayu… kehkehkeh). Dah lain muka Puteri ni… dah mcm guru vokal AF pulak (sori nama lupa) aku tengok.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Anonymous says:

    dulu lagi comel kott. sekarang ni dia dah togelkan kening dia. pastu, bibir nampak tebal sikit.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  25. Semek says:

    puteri cici hok maner pulokk!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  26. Lagubestbest says:

    xknal lgsg.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0