Written by AbangNara | January 22nd, 2013

Oh jelesnya Abang Nara melihat gambar-gambar Puteri Chichi bermain salji di Korea. Teringat kenangan lama. Seronok memang seronok ketika musim sejuk, tapi kesejukannya menusuk sehingga ke tulang. Tahap malas nak keluar rumah jugaklah.

puteri chichi

Kalau anda seorang yang tahan sejuk, bolehlah melawat Korea dalam hujung bulan Disember sehingga pertengahan bulan Februari untuk merasai sendiri musim sejuk di sana. Pesanan Abang Nara, pakailah tebal-tebal sebab suhunya boleh mencecah -15 darjah celcius. Boleh beku telinga dibuatnya.

puteri chichi

Puteri Chichi bakal muncul dalam drama Budak Flat Jalan Bayan bersama Namron,Syafiee Naswip dan Sharifah Aryana pada hari Khamis, 24 Januari ini. Jangan lupa saksikan tayangan drama hebat ini bermula jam 8.30 malam di TV9. Tengok post pun nampak macam cerita yang menarik kan?

puteri chichi

18 lagi gambar Puteri Chichi berjalan-jalan di Korea dengan membaca entri ini sepenuhnya.

puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi
puteri chichi

53 responses to (20 GAMBAR)Puteri Chichi Bermain Salji Di Korea

  1. mak jah says:

    asal muka dia nampak lain eh?
    ke memamg muka dia macam tu?
    sbb aku rasa dulu lagi comel
    ke dulu makeup lebih?

    0
    0
    • tnye je says:

      puteri chichi ni spe?
      muka dia cm pelakon yg bwk watak kwn siti saleha dlm drama nora elana tu.nme dia putri chichi ke?

      0
      0
      • kairy says:

        syok ooo gi korea time salji cm ni, tgk pic atas skali buat aku teringat kt citer winter sonata main kt salji

        0
        0
        • Juliana Banoss says:

          Bila bergambor gigih nak tayang bag chanel

          kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

          0
          0
        • i'm not a monster says:

          best nyer gi korea musim salji, aku teringin pulak nk gi sana
          aku x minat sgt putri chici ni, dia berlakon biasa2 jer

          0
          0
      • mak melah says:

        puteri chichi ni dulu berlakon dalam puteri salju lah. yg dgn orang orang kerdil tu

        0
        0
      • ROSMAH MANSOR says:

        ASSALAMUALAIKUM KEPADA MULUT-MULUT PUAKA SEMUA, SAYA ROSMAH MANSOR DENGAN INI BERSUMPAH BAHAWA SAYA TIDAK MEMPUNYAI CINCIN BERLIAN YANG BERHARGA RM24 JUTA SEPERTI YANG DI DINYATAKAN OLEH MULUT-MULUT LONGKANG ITU!!! KEPADA ANDA SEMUA DENGARLAH LAGU BOYZONE VERSI SAYA! SURE MELETOP BEB!!! ;P JANGAN DISLIKE SAYA YA AND JANGAN JELES DENGAN MUKA SAYA YANG JAMBU AND RAMBUT SINGA SAYA YANG MENAWAN. SIAPA JELEZ SAYA LEMPANG!

        0
        0
        • NAJIB says:

          yank…masuk tido yank…lewat dh ni….dah lah tu, esk i beli u cincin baru

          #inisemuapoyo

          0
          0
        • Altantuya says:

          Hahaha….. Seronoknya kak mah nk dpt cincin lagi. I jugak sensorang dlm kubor. Bila u nak teman I kat sini Abg Jib? Bole laa kita 1kubur, janji ditepati taw!!

          0
          0
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        x kenal….NEXT!

        0
        0
        • ROSMAH MANSOR says:

          KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO NAK KENE PELEMPANG!!!???

          0
          0
        • Islam itu Indah... says:

          Kali nie aku bangga dgn kak cham….x pasal2 yg mngaku rosmah mansor, najib & altantuya nie free2 jew dpt dosa if x suka jgn ler duk kutuk
          duk diam2 dosa pun x dpt betul x org2 islam?next…………….

          0
          0
        • TANGAN KE BAHU MATA KE ATAS!!! says:

          ELEHHHHH!!! NI KES ORANG GILER LAH NI!!!! KO HEMGATTTTT AKU TAK TAU KO PON DOK MENGUTUKKKK ARTIS-ARTIS LAIN DENGAN GVATAR KELABU HODOH KO TU!!!! AKU RASA KO NI SAKIT JIWALAH!!!! PSYCHO!!!!! KEJAP BAIK KEJAP JAHAT, KEJAP MENGATA KEJAP BERDAKWAHHH!!!! MACAM BONGOKKK!!!

          0
          0
      • put put chi chi says:

        siape???? tak kenal…. nama ape ni “chichi”…. nama glamor ke, nama sebenar? puteri sebenarke atau rakyat biasa je?

        0
        0
    • mak jemah says:

      dah nmpk tua dh die ni..cpt betul mase blalu….

      0
      0
    • eda says:

      kannn…!! bnyak kali ak scroll n preview post yg die tunang tu..muke nampak lain gile…macam salah orang pon ade…plastik ke hape? oppssss..!!

      0
      0
      • Juliana Banoss says:

        salah angle kot, tapi muka dia mmg nampak lain

        kukukata.blogspot.com/2011/05/gambar-pasangan-gay-bersama-anak-anak.html

        0
        0
    • kakak neelofa says:

      apa kejadah lain giler muka masa tunang ngan muka dia skrg…..ko knp dik? bersalin kulit ke hape?

      0
      0
    • meluat says:

      Meluat aku si nara ni.asal sebut korea je mesti nk cakap dia penah duk korea.ko belajar ape nara kt sana?university mana?entah2 pegi lawatan sambil belajar je

      0
      0
    • kak timah says:

      puteri chici ni sape???????atlet lompat tinggi ke??????atau pelari pecut negara xpon juara masterchef???????

      0
      0
      • kairy says:

        ko pernah tgk citer puteri salju kt tv3…cici sbg heroin berlakon dgn fizo omar, lagi citer nora elena..dia berlakon jd kawan kpd elena tu..kalau still x dpt tangkap gi lah kt miss google cari info

        0
        0
    • PUTERI CHICHAK says:

      Kempis je handbag Chanel tuh. Baik tak payah bawak.

      0
      0
    • along says:

      anak dato eh dia nih? anak dato muka kampung

      0
      0
  2. mayo says:

    lain sangat da muka dia ni sejak bertunang..

    0
    0
  3. Malaysia truly asia says:

    tak payah nak jeles2 sangat lah haih…

    0
    0
  4. qiqi says:

    saperr ni????x kenal ponnnnn…aduhhh

    0
    0
  5. miss mong says:

    bestnya haiii..bila la nk merasa main salji..

    0
    0
  6. Anonymous says:

    chichi ke..chuchu ke…x kenal la sape dia ni….x ada cite lain ke….

    0
    0
  7. Ismail Harun Salim Bachik says:

    untungla dapat g korea..abg paling jauh dapat g kokdiang je..

    0
    0
  8. skyflowerz says:

    x kenal….!!!!

    0
    0
  9. LESONG says:

    SAPE NIIIIIIIIII????????????????? TAK KENAL POOOONNNN!!!!

    0
    0
  10. alisa says:

    X knal pon sape pu3 ci2 ni…

    0
    0
  11. didie @ says:

    kwn I ada wat pakej ke korea dgn harga murah. carik kat fb group page nama I Want 2 Go 2 Korea. Kena request utk join. murah!

    0
    0
    • kairy says:

      murah tu brape…?? state lah kt sini terus info dia, nanti org pi fb request jer, tak payah lah survey lama2

      0
      0
  12. ija says:

    ahahaha….sama nama kucing yang dtg kt umah ni….Chici…halaaa alala…. meh sini chici…nk ikan ye….

    0
    0
  13. tengok je says:

    ni la bini degawan..dalam citer..emm..ntahla..dah lama citer tu..

    0
    0
    • ............... says:

      ha…baru aku ingat y dia berlakon muka dia cacat tu kan….dulu dia kurus…tpi skg ada berisi skt….tpi nmpk tua skt la..

      0
      0
  14. sharifahvsbawani says:

    asal muka die lain dri gmbr tunang die?nara ko biar betul ni puteri chichi

    0
    0
  15. Cik Loli says:

    baru korang tau beza sebelum bertunang dgn selepassss…..

    0
    0
  16. Puan Blink Blink says:

    hmm.. faktor :
    1) dlu dea budak. agak gelap muke nye.
    2) now cukur kening berubah la jd muka.
    3) kale rambut
    4) myb warna kulit berubah faktor cuaca. darah tu membeku main salji la kata kn.bak kata abg nara -15 tu suhu. hehe..
    5) last kamera dslr~ huhu
    :P

    0
    0
  17. Puteri ChuChinChu says:

    Rasanya dia yang berlakon cerita Puteri Salju dengan fizo tu ke?lainnye muka skrg..10 kali tgk pun tak perasan lagi.

    0
    0
    • Anonymous says:

      ye dialah…dulu budak…comel je..skang dah besar dah..xkan muke korang xde berubah sket pun bile semakin dewasa kan…apelah..aku tgok cam je lagi muke die

      0
      0
  18. Anonymous says:

    knpa skg muka dia nmpk tua…..nama puteri chichi…tengok gmbr x cantik mana pn…knpa nama dia cam nama kucing jer…..

    0
    0
  19. hazel says:

    budak ni umur baru 25..tp dah nmpk mcm lewat 20an..dlu mse aku jmpe budak ni kat karoke,aku igt kan dia ni minah rempit…hahaha ngan abju singkat + sluar skinny yg minah rempit dlu2 biasa pakai..n dia mmg x brape nk cun pon..kulit pon hitam manis..je..mungkin now dia kat korea,so dress up nampk better than mase mula2 nmpk dia…

    0
    0
    • bedah lumut says:

      cik kakkk hazel umur dia ni 23 tahun ye, aku dlu satu sekolah dgn dia.. dia mmg tak bpe nak lawa sgt la, just comel2 je la.. n yg sal dressup dia dlu mmg mcm minah rempit.. skrg kan da retis msti la vogue. kalau jmpe dia kat luar skrg pon takde la putih mana, kulit dia same je itam manis cm dlu.. mybe dlm gamba lighting. lebih

      0
      0
  20. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    muke dia ni dh matang..itulah nampk lain..
    p/s korang ingat ular je boleh tukar kulit???

    0
    0
  21. bunga says:

    Baru tahu nama dia . hihi

    0
    0
  22. bunga says:

    Mulanya aku xknl sapa ni,tp tgk tang eye bag tu br knal sapa x ptri cicit ni.

    0
    0
  23. Anonymous says:

    Tak silap dia ni dulu berlakon drama Puteri Salju heronya Fizzo Omar (masa tu Fizzo berlakon mcm kayu… kehkehkeh). Dah lain muka Puteri ni… dah mcm guru vokal AF pulak (sori nama lupa) aku tengok.

    0
    0
  24. Anonymous says:

    dulu lagi comel kott. sekarang ni dia dah togelkan kening dia. pastu, bibir nampak tebal sikit.

    0
    0
  25. Semek says:

    puteri cici hok maner pulokk!!!

    0
    0