Written by AbangNara | January 7th, 2014

Abang Nara suka melihat gambar pasangan suami isteri ini. Fouziah Gous dan Zhafran Yusof sentiasa mempamerkan kemesraan mereka. Bagi Abang Nara ini satu perkara yang bagus dan wajar dicontohi. Orang kita kadang-kadang agak pemalu untuk menunjukkan kasih sayang. Kata orang, masa bercinta tangan tak lepas, dah anak dua bini kat mana pun tak tahu. Hehehe.

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

Tak salah untuk Abang Nara melabelkan Fouziah Gous dan Zhafran Yusof sebagai pasangan suami isteri selebriti yang paling romantik. Yang penting jangan sampai terkongsi gambar yang “over” sudahlah. Setakat ini daripada apa yang Abang Nara perhatikan, semuanya masih okay. Tak ada yang terlebih dan sakit mata memandang. Semuanya sweet-sweet belaka.

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

Abang Nara pun rasa nak mencontohi Fouziah Gous dan Zhafran selepas ini. Kena tunjukkan kasih sayang pada isteri tercinta. Biar sentiasa hangat hubungan suami isteri. Tak gitu? Lagi beberapa keping gambar pasangan suami isteri ini dengan membaca artikel sepenuhnya.

P.S: Lakonan semula filem terkenal bersama anjing peliharaan

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

80 responses to (20 GAMBAR)Pasangan Suami Isteri Paling Romantik, Fouziah Gous & Zhafran Yusof

  1. popo says:

    Tp kalau kerap sgt nnt org naik muak…kena simpan sikit utk koleksi peribadi…itu lebih baik :)

    0

    0
    • Pak Guard says:

      romantik jer tak cukup kalau si suami membiarkan aurat si isteri dipertontonkan secara umum.. :)

      0

      0
      • Anonymous says:

        aksi yg dibuat2.. dah sah2 la diorg hire photographer.. muntah ijou!

        0

        0
        • 50k maunye x sayang kauuuuuuu……
          org kata kalau ye pon nak tunjuk kau tu laki bini pasangan serasi bahagia dunia akhirat jangan nak tayang2 depan org….org naik jelak n meloat….

          1

          0
      • Amoi Comel says:

        Gedik lah pompuan ni, eiii seram sejuk aku tengok

        0

        0
        • Apam Tembam says:

          Oh.My.Pocot !!!…. this is what we call “TOGETHERNESS” syndrom. Biasanya syndrom ni dihidapi oleh pasangan yang tengah asyik mahsyuk
          “I lap you- you lap me”. They will tend to do things…”together-gether”
          Matching colour shirt.
          Matching smiles.
          Matching underwear..lol

          Anyhow, I do not hate them.
          Both are young. Both of them are good looking.
          Both of them loves camera very much. The camera loves them too.
          They are in the “look at me! look at me!” century thus they use a lot of Instagram, facebook and other social media to post their pictures.

          But..but…
          Diaorang ni ter-over sikit.
          Adatlah orang baru kahwin…tergesel kulit laki bini – nak berpeluk..
          Terpegang sikit…dah nak laga pipi…laga hidung…laga dahi.. & laga gigi..hahaha.
          Minyak sudah penuh…dah naik sampai ke dahi…lol!
          Tu belum lagi dalam bilik, atas katil….OK…korang kena NIKAH HALAL dulu utk imagine hahahaha !!

          Selamat melayari bahtera perkahwinan….masa air tenang…jangan jadi kanak kanak riang sangat…ingat…ada cabaran, gelora yang menanti di hadapan.
          Kalau tergigit lidah…ingat pada senyuman masa indah.
          Kalau terasa hati….ingat pada pelukan sayang suami-isteri.
          Kalau terasa kena kutuk kat beautiful nara…tahan je la…..ingat – lagi ramai yang kutuk Bini Mat Yo – ceh!! tujuh keturunan orang tak lupa..lol !!!

          Moral of the story – tone down sikit bab peluk peluk tu…Settle !!!

          0

          0
      • Sancore says:

        Paling romantik? Tolong la nara. Nak bodek pun bajet2 la. Marion & masa lagi tak getik macam diaorang berdua ni. Ntah kenapa aku tak rasa pun diaorang ni sweet. Orang lain ok lagi. Hmm

        0

        0
      • Ritu vs Aya says:

        Dalam IG nak tunjuk aksi romantik. Dalam romantika lagi terlebih romantika. Sampai leh menimbulkan rase menyampah plak disebabkan sikap suka menunjuk nau-nau korang tu. Rozita Che Wan ngan Zain pon x taksub camera mcm korang…

        1

        0
    • Wawa Zainal says:

      Jgn terover2 nak tayang loving couple konon! Confident biar berpada2..dah raik sgt ni..kang lum pun cukup umur rumahtangga cecah 2 digit dh terburai..tang masa tu nak tgk tayang kiss2 pipi agi ke tak depan mahkamah??!

      0

      0
  2. Mr Cinderella says:

    overrrr..orang lain pun nikah jugak…tak perlu nak tunjuk romatik sgt..

    0

    0
    • . says:

      hmm bagi aku, dieorang ni pasangan yg paling aku menyampah. tak tau ah kenapa. tak berkenan tengok dieorang ni. heee ape2 pon, semoga berbahagia…

      0

      0
  3. Blueberry says:

    suka tengok. moga berbahagia hingga ke Jannah. di murahkan rezeki & di kurniakan putera puteri yg comel.

    0

    0
  4. bobo says:

    hummmmmmmmmmm….

    0

    0
  5. Anonymous says:

    sweet

    0

    0
  6. Miss D says:

    Sejak ter’tonton’ rancangan romantika poziah gous dengan laki dia ni … Rasa macam meluat pulak, gedik sangatlah … lemas tengok! …

    0

    0
    • Cinta says:

      Baru kawin..mang la romantik abis..klo dh anak 2..masih pose romantik mcm tu..br respect dan patut dipuji

      0

      0
  7. umat says:

    keterlaluan!
    memanglah halal setelah akad nikah tapi mengaibkan menunjukkan perlakuan bercium and berpelukan kepada khalayak ramai!
    hubungan intim suami isteri (berpeluk/bercium) hanya hak suami isteri dan tak boleh dan tak perlu dikongsi

    0

    0
  8. mimi says:

    Btol lah Miss D…dalam Romantika si Pouziah gedik sgt..releks2 sudey..org lain pun kawin jugak…hahaha…bukan dengki..tapi overr sgt…

    0

    0
    • =.= says:

      korang ni mesti makcik2 yg dah bosan dgn life sendiri. of course lah dia excited. dah kawen kan.

      0

      0
  9. rindu olga says:

    suara japran ni kalakor bebenor

    0

    0
  10. sue says:

    tetibe den rase die poyo..
    ntah mengapa..

    tengok che ta gan zain pon tak de la rase ‘poyo’ tu wujud..

    aneh sungguh perasaan ini..

    0

    0
  11. umat says:

    Saya mencium isteri saya di khalayak ramai.
    Apa hukum cium ini?

    Ustaz Azhar Idrus yang cool jawab:
    Heheee… Dia tanya bab cium! :)
    Mula-mula nak tahu dulu, cium kat mana? Kalau cium tangan, BOLEH… takde masalah! Tapi kalau cium mulut… cium pipi… ni adalah menggugurkan maruah. Jangan bercium di khalayak ramai gitu… Betul la bini mu… tapi kita kena jaga jugak benda2 macam ni…
    Cium tangan sudah la… Nak cium lebih, balik rumah!
    Kalau berjalan pun cam tu jugak… tak leh berpeluk ngan bini kita. “doh bakpe tokleh peluk doh bining kite!” -> “dah tahu bini mung,… doh bakpe mung tok gi jimak kat roundabout nyer?”
    Tak boleh… pimpin tangan jer dah la… Ni berpeluk peluk cam belangkas. Orang tegur, dia jawab “bining aku, suka aku lah…” Tak leh la ikut pandai gitu… Ada adab2 di luar rumah, depan orang, belakang orang… depan anak pun tak boleh dah!

    0

    0
  12. Minah Kepochi says:

    Ntah..muak aku tgk…naik menyampah cam ko sorang ader laki…tolong laaa..xde nye org nak busuk ati dengki tp xsemestinye nak kena heboh seluruh malaysia nie gambo ko ngan laki ko…xpaham aku ngan artis malaysia poyo nie…

    0

    0
    • umat says:

      Saya mencium isteri saya di khalayak ramai.
      Apa hukum cium ini?

      Ustaz Azhar Idrus yang cool jawab:
      Heheee… Dia tanya bab cium! :)
      Mula-mula nak tahu dulu, cium kat mana? Kalau cium tangan, BOLEH… takde masalah! Tapi kalau cium mulut… cium pipi… ni adalah menggugurkan maruah. Jangan bercium di khalayak ramai gitu… Betul la bini mu… tapi kita kena jaga jugak benda2 macam ni…
      Cium tangan sudah la… Nak cium lebih, balik rumah!
      Kalau berjalan pun cam tu jugak… tak leh berpeluk ngan bini kita. “doh bakpe tokleh peluk doh bining kite!” -> “dah tahu bini mung,… doh bakpe mung tok gi jimak kat roundabout nyer?”
      Tak boleh… pimpin tangan jer dah la… Ni berpeluk peluk cam belangkas. Orang tegur, dia jawab “bining aku, suka aku lah…” Tak leh la ikut pandai gitu… Ada adab2 di luar rumah, depan orang, belakang orang… depan anak pun tak boleh dah!

      0

      0
  13. nok gebuzzz says:

    tau la da kawin…tapi mak oi!!over nyer……….
    mentang2 kawin org kaya…

    0

    0
  14. miss says:

    suka tengok pasangan ni.. sepadan dan nampak seiras,
    tapi over la tambah2 masa romantika tuh.. aku tengok dato hattan dengan bini dia lagi terasa kebahagiaan diorang

    0

    0
  15. ntahapapa says:

    aku malas nk ckp banyak..dengki tak..jeles tak…cemburu pun tak..tp abg nara..agak2lah lau nk jeck pun bang….kita ni masih lg org timur..ada adab dan budaya ketimuran..kawin tu mmg halal…tp bkn la lesen besar nk SESWEET2 sgt dpan public..org tgok pun leh kencing manis lau byk sgt SWEETTTnyer tuh..adeh laa….HAH BACA..BACAAA…HADAMM KAN…

    Saya baru balik dari Mekah dan saya mencium isteri saya di khalayak ramai.
    Apa hukum cium ini?

    Ustaz Azhar Idrus yang cool jawab:

    Heheee… Dia tanya bab cium! :)
    Mula-mula nak tahu dulu, cium kat mana? Kalau cium tangan, BOLEH… takde masalah! Tapi kalau cium MULUT..CIUM PIPIII…. ni adalah menggugurkan maruah. Jangan bercium di khalayak ramai gitu… (KALAU SELFIE DAN TAYANG PUN LEBIH KURANG LA NIII KAN..TONTONKAN JUGAK KANNN) Betul la bini mu… tapi kita kena jaga jugak benda2 macam ni…
    Cium tangan sudah la… Nak cium lebih, BALIK RUMAH!!

    Kalau berjalan pun cam tu jugak… tak leh berpeluk ngan bini kita.??

    “doh bakpe tokleh peluk doh bining kite!” -> “dah tahu bini mung,… doh bakpe mung tok gi jimak kat roundabout nyer?” HAHAHAHHAHA

    Tak boleh… pimpin tangan jer dah la… Ni berpeluk peluk cam belangkas. Orang tegur, dia jawab “bining aku, suka aku lah…” Tak leh la ikut pandai gitu… Ada adab2 di luar rumah, depan orang, belakang orang… depan anak pun tak boleh dah! (sebab apa?? haa pikir sndiri!!!)

    0

    0
  16. meeto says:

    si laki senggih mcm kerang busuk..errkk

    0

    0
  17. milah says:

    tgk kat rancangan romantika, jadi menyampah pulak. terlalu menunjuk2 kemesraan, asik nak berpeluk2, tak boleh berenggang asik nak melekat, berkepit je. sampai mak mertua dia ckp, simpan2 la utk masa akan dtg. malulah sikit oii. kalau ya pun suami isteri.

    0

    0
  18. atukku says:

    mmg la dh kawen, tp klu nk mendedahkan sgt romantiknyer, dah tak special kot. mcm biskut. duduk dlm tin tertutup boleh tahan lama..tp klu biskut tu asyik terdedah tak tertutup, naik lemau derr.. jaga2 sebelum kena..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    aku tengok laki pojiah ni tersengih buruk bebeno…naik manyampah plk aku ngan kapel ni…bukanya jeles ke ap..tpi MENYAMPAHHHHHHHHHHHHHHH….ADUHHHHHH…nk muntah ijau aku d buatnya…

    0

    0
  20. Aku says:

    kalau mcm ni dh over sgt…kalau org lain tengok pn naik meluat n berbulu2..aku tengok pn naik meluat…org lain kawin gak..tpi x de la over mcm pasangan kerang busuk ni…nk kata laki dia ensem x jugak..pendek n katek jer aku tengok…skg tengah wangi memg la..cuba sok kalau jodoh x panjang…haaa…masa tu le cite dlm kain semua keluar…

    0

    0
  21. ataspagar says:

    Alah…takyah nak over sangat, org tengok pun menyampah. Semua org tau, baru2 kawin mmg loving abih. Ramai jgk artis yg baru kawin tapi takde mengada2 mcm dua ekor ni. Kalau tak rase malu kat org luar pun, sekurang2nya rase malulah pd mak bapak adek beradek tu. Sampai gambar dlm bilek & atas katil pun nak tunjuk. Ke dia ni mmg nak sengaja nak tujukan pd seseorg. Manalah tau kan. Sb suami dia tu pun dia rampas dr seseorg. Org tak heran pun sb jodoh pertemuan di tangan tuhan. Meluat !! Kita yg menengok ni pulak rase malu…

    0

    0
  22. cik kiah says:

    geli geleman aku tgk pojah ghos ni dgn laki nyer.. serupa laki engko je yg ada batang.. udah2 ler tu.. org lain dh menyampah dgn prangai menunjuk2 bahagia, kontrol hensem lawa korang tu.. org tua2 pesan jgn seronok2 sgt yer..

    0

    0
  23. Miss A says:

    ok, orang lain pun kawen jugak. Next !

    0

    0
  24. Mak Temah says:

    dato hattan dgn wife dia lagi best
    yang si poziah gaus ni..ya Allah, meluat giler..tidoklah jeles ke apa tapi kot ya pun tak payah lah nak tunjuk sangat yang kau tu romantik..orang lain pun kawen jugakk….
    baik layan si sharifah shaeera dgn ijoy…

    0

    0
  25. ntahapapa says:

    tgok dulu ajai ngan nurul giler loving sweet to the heaven maksimum infinity to the top!! atas pntas.bawah pntas..dlm radio…luar radio..dpan tv blkg tv…mama papa darling syg…dady mummy kompang 1 malaya nk tjuk deme bahagia…….tup2…haaa…amek ubat….bkn nk bertepuk tangan korang bercerai….nauzubillah…tp tu yg org tua2 kata…BERINGAT…BERSEDERHANA…BERPADA….org muda lak kata..AGAK2 LERRRRR…..sbb kita tak tau apa akan jd esok lusa…takot nnt sok2 lusa org meludah kat kita siap pakej ketawa bagai nak giler bila jadi bnda yg kita sendiri tak duga…

    0

    0
    • murai says:

      nurul tu mulut murai kalau dlm tv asyik dia aje nak bercakap. ajai nganga aja. asal ajai cakap dia potong mau tak kena cerai. dah lah berlengas aja tak selera nak nengok. pojiah dgn laki dia sweet suka sangat. pojiah ni pun baik dan cantik diluar. body pun ngetop u’olls.

      0

      0
  26. damai says:

    knplah org2 nie, biarlah mrk, mrk tunjukkan kemesraan pun lepas nikah bukan sebelum nikah, so yg hang semua meluat buat apa. bukan dia cium mulut pun setakat pipi aja. in lah problem org kita. if sebelum nikah ambil photo sama2 mcm 2 kau kutuk ini dah jadi suami isteri pun kutuk,

    0

    0
  27. Greg eVANISTA says:

    Besarnya GIGI. Dah macam KUDA!

    0

    0
    • apa pun tak bley says:

      Hahahahahahah… betul laa.. gigi macam kuda… mmg padan dorang berdua.. sama2 gigi KUDA.. Tapi gigi husb dia lagi besor… hahahhaha.. geli aku tengok wei…!!!!

      0

      0
  28. Anonymous says:

    Sweet and Sour. hahaha

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Kenapa ek bila tengok gambar dia orang ni , tak nampak kat mana romantiknya. Nampak macam buat2. Macam kanak2 riang tengah bermain. Mungkin sebab over sangat kot. Orang yang romantik ni lain. Tak perlu berpeluk sakan atau ketawa , tersengeh 24 jam.

    0

    0
  30. kertu says:

    yewww! tolonglah macam ko sorg yg baru kawen dalam dunia ni!! macam la hensem sgt laki kaw tu , lagi bertmbah meluat tgk dalam romantika ke hape ah cite kat astro tuh!!!!

    0

    0
  31. apa pun tak bley says:

    Gambo bogel berdua dalam bilik x de ker.. dh alang2 nk romantik sangat kann.. Kalau teruja dapat anu pun agak2 ler pojiah ghost oiii…

    0

    0
  32. xanadu says:

    time manis ni romentik la, esok lusa time nak ceria berai, habes suma crite kain luar dalam keluar

    0

    0
  33. kak bedah says:

    ala…brg baru dpt.
    sama la cm budak2 baru dpt permainan…hari2 dipegang dipeluk dimain.
    lelama muak le.dorg ni dah ade anak nnti dh xde masa nk peluk2 gedik2 dah.
    kalau time tu masih cmni bru kak bedah label romantik

    0

    0
  34. Kak Senah says:

    TAK SUKA. OVER! Org lain pon kain jugak takda la 24jam nak pose mengedik dgn laki ko then update. Over over over

    0

    0
  35. miss A says:

    ini GELI bukan ROMANTIK~

    0

    0
  36. minah jambu merah biru says:

    bis selama ni bang nara tk tunjok kaseh sayng ngan bini ke huh !! ciannnnn hehe…pojiah ni dh ngandong lm ?? tunjok gambar ngandong …dh ngandong betol2 ke main2 ni ????? semoga bahgiaaaa..

    0

    0
  37. usop sontorian says:

    eh…kau pernah tgk laki dia face to face tak nak kutuk-kutuk bagai ni. elok aje aku nengok dia kat luar. bersih pun.macam anak orang kaya, putih, bersih. manusia ni ada aja yang tak kena. elok pasangan ni lagi drp pasangan cacing kerawit tu…geli aku belum kawin over lebih…dua-dua pipi kembung. yg pompuan dahi luas kapal terbang boleh landing. uweks

    0

    0
  38. putrias says:

    Mmg tertgk si fg terover gedik dlm romantika tu…laki dia ok je…apapun smoga terus bhgia hgga akhir hayat…

    0

    0
  39. Lady Gegeh says:

    Eh eh baju Couple T-shirt Malaysia je yang paling aku suka tgk dalam ni. Hehe

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Abg nara jgn nak gedik post gambar romantik pulak
    Nanti kalah pulak si poziah ni.
    Poziah tak payah lah nak menunjuk2.
    Relak lah org lain pun baru kawin jugak.

    0

    0
  41. Qaisara says:

    Tak baik la korang kutuk camtu. kan dah kawin tu

    0

    0
  42. si polan says:

    aku dah unfollow fouziah ni punya instagram sbb dah menyampah plak..mcm dia sorang je ada laki..tak yah nak menunjuk sgt.. scha & awal pun laki bini gak..tp takde la tunjuk gamba mesra2 sepanjang masa..

    0

    0
  43. Mata Duitan says:

    untungla da kawen~

    0

    0
  44. Melati says:

    Gambar  yg pauziah duduk atas leher laki dia tu … Ish ish aku pulak terasa basah dalam kain ni.. 
    Mesti geli kan bila terasa rambut pat situ.. Awew awww awwww

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Apasal nk beromen pun nk ambik gambo ni ???
    Nasib baik bila istinjak tak ambik gambo post pat abg Nara..

    0

    0
  46. tiptop meletop says:

    so sweetttttt.. semoga berkekalan sampai ke akhirnyaaa…

    0

    0
  47. nenek masih dara says:

    nenek mmg minat FG ni.. sgt cntek with or without mekap…tp sejak kawen ni terover gedik plak… laki die ok but kdg2 mcm nk terikut2 kegedikan si FG tu… nenek xdengki pon, nenek phm prasaan org br kawen ni… tp jgn la tjuk sume keromantikan korg tu.. dr nk puji org jd mengutuk..

    0

    0
  48. naruto says:

    siezly x cemburu, tp rase muak tgk….
    perlu ke nk tayang2 kt semua org y uolsss romantika de amor?
    plsss la~ nenek n atok i pun romantiksss gk tp xde pon nk tayang ngn ank cucu semua!
    KREDIT BORING tahap cipan ;0

    0

    0
  49. sofea jane says:

    lama2 naik jelak org tgk dorg nih…naik jemu bace kisah dorg nih…org lain pun bnikah, berhoneymoon jgk…udah2 la tu…abg nara pun tak payah la beria dgn cerita artis honeymoon sana sini..menda cegini privacy artis…tak payah la sensasikn sgt…naik nyampah la tgk …..

    0

    0
  50. nenek ta says:

    aku rasa meluat tgk FG ni..mengada2 tau la laki kayo

    0

    0
  51. fouziah_gojes says:

    luga betol . nk tmuntah hijau ak tengok nyer . romantik lah sgt . romantik cik ta lg u ollssss .

    0

    0
  52. Noraz12 says:

    honeymoon je kojonyo….pasangan selebriti yang aku menyampah selepas fizo omar n mawar………huhuhuhuhuhu

    0

    0
  53. Fi says:

    Serius tak jelas pon. aku pon baru kawen aritu Nov 2013. Tapi xda la cmni pnyer spesis. Malu siot kat parents nk berkepit jeee..Aku ada satu member yg kawen awal dari aku bln Ogos 2013. tetiap kali upload gmbr romantis dkt ig, fb and bla bla bla.. Naik menympah lak aku tgk.ko je ke ada laki?Kadang2 kne simpan sikit privacy tu utk diri sendiri.Reminder utk diri ini jgk.Semoga bahagia ke syurga & sweet2 romantik mcmni sampai bila bila ye pojiah & zhfran :))

    0

    0
    • nak cuit sikit says:

      selalunya lelaki yang over romantik ni kasanova kelas pertama…tak setia..yang cool macho tu yang setia..yang diam diam cam semut lagi tak leh percaya…yang cam kucing tu kalau di coba menjadi tu hahahaha

      lelaki oh lelaki tunggu bila dia jumpa pompuan yang challenging …. goyang istana romantika d amour..ni baru lagi jadi pekat melekat terlekat laaaa

      0

      0
  54. Anonymous says:

    Nasib baik gambo adegan pasangan suami isteri tengah Nyoyot dan SEDUT tak di kongsikan pat Nara ni.
    Dan jugak HISAP …

    0

    0
  55. loi says:

    pojiah,,ko sorang ke berlaki??? geli aku tgk

    0

    0
  56. mami penang says:

    Utk Pojiah Gos & tok laki nyer tu… mami nk pesan sikit. Org tua2 kata… jangan lebih2 sgt. Mula2 rasa x cukup… lama2 esok x habis… Faham ke maksudnya cik2 semua?. Contohnya makan ler… mula2 sedap rasa mcm x cukup bila dah muak x habis la pulak… gitu ler…

    0

    0
  57. attention says:

    SUAMI ISTERI PALING MENYENGIH…!
    GETIK AKU TENGOK. MELUAT..MENYAMPAH + OVER EXPOSE.

    0

    0
  58. Puiii says:

    Enough said. Aku xpayah susah2 tambah ayat lg. meluat.puiiiii

    0

    0
  59. Hampeh Jer says:

    gmbar yg last tu mmg x ley blah. agak2 la ckit klu nak share pun.

    0

    0
  60. owhh..apakahhh??? says:

    Ok..ok..satu dunia dah tau korang romantik.sweet.loving.puass ati????so whts next???buekkkkkkk…!! Gambar dokong dgn peknen taruk bantal tu mmg overrr to the maxxx!!!muntah kaler ijooo…

    Buat nara-pujian nko melambung2 kat atas punyalah fake!bwk2 la bljr mnjadi blogger yg jujurr.kalo loya ckp je loya.dont be hipokrit larrr

    0

    0
  61. intan nur azzura Mohammad says:

    mula2 kawen mmg semua nya besst..akak dulu pun setahun kawen. hari2 main.lps setahun dan dah ada anak.takdenya..ko pulak yg cari lain mcm akak buat..hew hew hew

    0

    0