Written by AbangNara | October 21st, 2013

Waaaa ~~~ Seronoknya melihat gambar Nora Danish dan Nadeem di Eropah. Khabarnya Nora Danish menemani Nadeem ke sana atas urusan perniagaan dan bertemu sepupu Nadeem. Untunglah Nora Danish ada kawan yang sebaik Nadeem. Semoga daripada “kawan” akan bertukar menjadi “sayang” suatu hari nanti.

nora danish nadeem

Semenjak kebelakangan ini seperti yang anda ketahui Nora Danish memang sering berkongsi gambarnya bersama Nadeem di Instagram. Berkata kepada Berita Harian, Nora memberitahu tujuannya melakukan perkara ini kerana tidak mahu dikaitkan dengan lelaki lain. Adakah ini maksudnya Nora sudah menjadi milik Nadeem? Kata Nora Danish:-

Sebelum ini, Nora sering menjadi mangsa gosip dengan ramai lelaki. Setiap kali Nora berlakon dengan artis lelaki, pasti akan timbul gosip kami bercinta. Dengan Adi Putra, Shaheizy Samlah… Tapi semuanya itu tidak benar.

Jadi apabila Nora letak gambar bersama Nedim, Nora harap semua orang faham dan tak kaitkan Nora dengan mana-mana lelaki lagi. Bagaimanapun, Nora tak suka guna istilah bercinta tetapi lebih selesa mengatakan Nedim adalah teman rapat Nora

nora danish nadeem

Nadeem seharusnya bijak membaca “between the lines” ayat-ayat daripada Nora Danish di atas. Nampak macam Nora sudah bagi “green light” buat Nadeem. Diharap Nadeem tidak mempersia-siakan peluang ini. Awek secantik Nora Danish bukannya mudah dicari. Lagipun status Nadeem dan Nora yang single pastinya memudahkan lagi urusan sekiranya mahu melangkah ke hubungan yang lebih serius.

nora danish nadeem

Apa pun semoga Nora dan Nadeem menikmati waktu-waktu bersama di Eropah. Sila jalan puas-puas. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem

148 responses to (20 GAMBAR)Nora Danish & Nadeem Di Eropah

  1. cantik says:

    anak menteri cmni lh yg hbiskan duit kerajaan malaysia!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      tu la psal..keje bawah kmnterian bapa die jadi mcm opis boy je kot…ade lak duit beli umh 7.2 juta.. siap g bercuti luar negara… mmg sial menteri2 malaysia ni… last2 kita sbgai rakyat kene taggung hutang kerajaan… sial222…

      0

      0
      • Butam says:

        Tahniah… Nora,

        Kail yang dipancing dah dimakan ikan besar. Semoga ikan besar kali ini tidak terlepas lagi.

        0

        0
        • Aaron Aziz says:

          Sweetnya, cam jamban…
          klik me pliss..

          0

          0
        • miss ynwa says:

          mohon 2 ekor ni mati kat eropah…..sebabkan sekutu korang yg boros la…aku dan rakyat malaysia lain teraniaya kene tanggung beban hutang malaysia…yahooo!!!!

          0

          0
        • CNN says:

          elok lah mereka ni…sama2 rambut berKARAT…

          0

          0
        • awek poyo says:

          ha , ha , ha direct to the point tetapi sopan.

          0

          0
        • susisusi says:

          nora ni dah la sosial. patotnye carik la lelaki yg matang, yg boleh bimbing ko..ada je lg lelaki kaya yg baik. nadeem ni bapak dia je kaya..menteri khenn.. makan pon bersuapkan bapak…
          setakat kening tobek, rambut simpul2, xkemana la..xmatang.nak bergaya je 24jam. konon kpop sgt.

          0

          0
        • wtfwtfwtf says:

          haha…species mcm ND memang kejenye carik jerung besar. skang tak kacau dah le FS dah dpt pengganti Jejai..

          0

          0
      • narareader says:

        Sorang perabih harta, sorang kemaruk harta.

        0

        0
        • candylala says:

          bersangka baiklah mungkin bpknye menteri pelancongan jadi anaknye kire opis boi merangkap tour guide gitewwwzzz… ..smpi tiap minggu terbang sane terbang sini……………..tu namanyew “keje” die….
          dan setiap tambang penerbangan die adalah setiap 20sen duit poket rakyat maybe??
          kihkih dafuq

          0

          0
      • nonamanes says:

        I’m in debt and I’m a true Malaysian. Wohoo. Btw, hang nadeem ini anak menteri mana? Sakan nora danish ekkkk

        0

        0
    • yanz says:

      dh tahu diri tu anak menteri.. tak reti2 nak jaga kelakuan ke?
      asyik pergi berjalan jer bila masa ko keje? tp duit berlonggok…
      dunia dunia…

      0

      0
    • uuu says:

      suka hati jer fitnah..asl kaya jer tindas org lain..jgn hasad dengki sgt la wahai manusia..berbaik sangka la thdp org lain..

      0

      0
    • Dupa Cendana says:

      baik kawin terus ~ pakai istilah “kawan” pulak.. jenis x tahu dosa pahala walaupon sikit ni susah… pic 2 ada gak yg berpeluk… apa la… -_-

      0

      0
    • wannabe says:

      muka nora ngan nadeem macam x cukup tido je.. mata sembap lah.. penat sangat jalan jauh ye :-P

      0

      0
    • Olga says:

      NORA DANISH BODOH KAWAN NGN JANTAN NI! CARI PENYAKIT

      0

      0
      • Cube says:

        Ala ND pun bukan type baik pon…. Mmg sesuai sangatlah ni…

        0

        0
        • sandrianadiska says:

          Balik umrah, ND cakap dah tak serupa bikin. Mak kakak dia jadi baruah ND. Sana sini jantan bawa anak dia Sally Talib tumpang sekaki ikut. Looks like family Nora Danish bunch of free loaders.. They’re everywhere like leeches…lintah darat…dapat travel makan free atas jasa baik rakyat Msia sponsoring their luxurious lives thru Nadeem…. Seriously ..

          0

          0
    • Olga says:

      MUKA NADEEM NI MACAM MUKA MINTAK PENYEPAK!!!!!!!!!!

      0

      0
    • Daeng says:

      Muka diorang lebih kurang sama. memang sesuai. Dua2 hidup selepet!!

      0

      0
    • Daeng says:

      Opppsss!!! Dua dua hidung selepet!

      0

      0
    • Anonymous says:

      leh caye ke stakat tmankan jalan2 je…..

      0

      0
    • nadeemgf says:

      nasib nora..selalu dpt laki hodoh!

      0

      0
    • norarara says:

      ND 24 jam nk tgkap gmbar..Nadem xlemas ke? aku yg tgk pun lemas..slmat ND cute je..

      0

      0
    • ESAhh says:

      byk istighfar je, sesungguhnya perempuan yang baik hanyalah untuk lelaki yg baik. gelak aku baca kritik korg…. huahuahuahua

      0

      0
  2. Anonymous says:

    kesana kesini berdua . cepat cepat kawin lg bgus .. dr kena tggung dosa .

    0

    0
    • lala says:

      betul2..tapi gelila tgk diorang ni..da mmg sah2 main maksiat kat europe tu..siap gmbar dlm bilik pakai white kemeja lg..aloooo mmg nmpk sgt korang baru siap wat project..gelila nd ngan jantan ni..nd pun mmg sial

      0

      0
    • kukukuku says:

      alahhh kiah lah plak pasal doseeeeee=P

      0

      0
  3. akula says:

    Eh2
    Bukan si Nad ni dalam proses bercerai ker?
    Belum solo lagi ni

    0

    0
  4. fara says:

    kalau betul ada jodoh, jgn la amik tawaran berlakon drama2 gersang dah… sepatutnya dari dulu kena jaga..okay..btw, jodoh ditangan Allah.. mohon dimudahkan everything..amin.

    0

    0
  5. iyeke says:

    Nampak cam budak2 Nedim ni………tapi takpe anak menteri kots..duit manyakkkkkkkkkkkkkkkk

    0

    0
  6. Dira Abu Zahid says:

    Belum nikah dah berdua-duaan? Agaknya depa berdua ada bersetubuh tak masa di Eropah tu? Subhanallah. Amal Maaruf nahi mungkar.

    0

    0
    • ayraa says:

      apsal ko ckp subhanallah? subhanallah tu memuji kebesaran Allah.. ko kata dorg bersetubuh pttnye ko beristighfar! sebut astaghfirullahalazim bknnya subhanallah! nama je islam.. guna kalimah Allah pun x reti! memalukn sungguh!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      bukan subhanallah….Nauzubillahminzalik…lain kali nak tulis pikir dulu…dah terang2 awk menuduh mereka..lebih besar dosanye…

      0

      0
    • Anonymous says:

      pakai hentam keromo jek ko guna istilah nih…adoiiyaiii kalo x reti jgn guna kan da nampak kejahilan sendiri

      0

      0
  7. Mak Jaymah says:

    FIRST!

    0

    0
  8. ayong says:

    ^_^

    0

    0
  9. sisisisis says:

    Jgnlah ko kawen ngn mamat xbole pakai ni nora.. hai lah nora..carilah org lain.. yg bole dibuat suami.. suami bukan utk 2 hari, 2 minggu, sampai ke tua ko tau x? tapi xtaula mamat ni dh berubah ke..wallahualam.. sbg peminat aku xnak tgk ko jadi janda buat kali kedua..

    0

    0
  10. ... says:

    banyak betol stock rantai karat si nedim tuh…

    0

    0
  11. propa says:

    ape barang jalan2 eropah pakai duit rakyat… !!!!

    0

    0
  12. mama gangnam says:

    Dari kemesraan dlm gmbr, nora & nadeem da layak bergelar suami isteri….apepun jodoh pertemuan, ajal & maut di tgn tuhan…andai ditakdirkan bersama, semoga berbahagia & perbaiki kekurangan serta kesilapan dlm alam rumahtangga sblm ini…

    0

    0
  13. fara.arm says:

    muke same.. hope berjodoh.. in shaa Allah, ameen..

    0

    0
  14. TSTA says:

    harap kekal bahagia.erkkk?

    0

    0
  15. gigi emas says:

    Ni sure bersetubuh kat sana…..dah le kat europe tengah winter dan tak de pencegah maksiat…..apa kata kita undi “like” kalau anda rasa mereka bersetubuh…….yahoooo mari kita bersetubuh

    0

    0
    • ENTAH APE APE says:

      MMG SURE ADE ROMANCE2 N BSETUBUH HAHAHAHA
      gambar dh berpgang2 tgn, pipi berlaga pipi.
      apa lagi kalau g oversea no paparazi, n JAIS hahahaha
      tapi takpe, DUA DUA stock 2nd hand hahahaha

      0

      0
    • Anonymous says:

      mmg yang komen ni lah selalu buat maksiat…ckp x guna akal..kalau awk ni orang islam..kesian mak bapak awak..ada anak camni..
      pikir yg baik2 je la..

      0

      0
    • Anonymous says:

      sekarang musim luruh la (autumn). bulan 12 ni baru winter..

      0

      0
  16. pesaing BOBO says:

    Lately kerap sngt p “honeymoon” together2,, Ehh mari kita bersangka baik mereke tido asing2 maaa..

    0

    0
  17. miss mong says:

    baiknyaaaa kawan nora ni..bawak dia pegi jalan merata

    0

    0
  18. poyo says:

    nora tu confirm dah gersang sgt….msti kt sna dia dgn nedim ehem2….kucing mna boleh tgk ikan terbiar cam tu je…ikan plak dah kehausan lma x dpt…mmg surelh…

    0

    0
  19. uK says:

    Kisah bmula ND kwn dgn zarimah…zarimah kwn2 nedim…skrg aidil lak jd gang nedim…hati-hatilah aidil pilih kawan..

    0

    0
  20. FrankRose says:

    nikah la oiiiii….. jangan la buat macam ni, awak tu public figure, macamana la budak sekarang tak ngikut, adeh……ke depa dah nikah kali pertama, dan akan nikah kali ke-2 utk pengumuman media…. apakah

    0

    0
  21. den la ni says:

    org Islam skrg da xmcm Islam(sorry 2 say this)..lbh suka tnpa ikatan pnikahan yg sah,bdua2an drpd jdk suami isteri..kalo btl awk bkwn,xd org pn nk ckp ape..cme jgn tlalu expose diri n gmbr mcm ni bnyk2..org dri suka trus jdk sebaliknya..

    0

    0
  22. emm says:

    abg nara..lau nak kluarkn isu seseorg artis kaji dulu ya..dorg mmg dah bercinta..nadeem paham..nora pon paham..peminat2 dorang pon faham sgtttt..cuma dia tak istihar betul2 dlm paper or dlm tv yang dorg bcinta..tu jer..bkn kwin pon baru bcinta kn..tapi sapa yang tgok ig dorg tahu yang dorg mmg bercinta..dorg tak sorok pon..lau sorok takde pon dorg tayang di ig..

    0

    0
    • pah bedah says:

      ko pon kena paham law si nara ni tulis diaorg bercinta kang kena bambu plak ngan neno neno 2 ekoq tu.. x pasal2 blog nara kena closed kena sama wkakakakaka
      si nara dah kiasan kan ambil pahm sndiri la

      0

      0
  23. Hantu Mantu says:

    Kejap pergi Bali,Kejap pergi Myanmar,Kejap pergi Jepun lepas tu pergi Europe…. Baiknyerrr kawan dia :-) ….Bila pulak masa si Nadim ni pergi keje…duit rakyat lah apa lagi.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    umur masih di tahap2 mcm nk mula kerja tp tang duit punyalh bnyakkkk..die keje apa?rase2nya nk g eropah tu mau2 makn ribu raban baru syiok nk kesana.makan,minum,tempat penginapan,tambang lgggg..haihhh bnyaknya duit

    0

    0
    • mia lola says:

      makcik aku kaya tp wt bisnes bertahun2 bru dpt g europe pun terasa lah banyak nye pakai duit kat sane, nadim umo baru bape dah best enjoy gi sana, untung la ade rakyat yg ikhlas menanggung (tq pengundi BN lihat lah hasilnya) . :p

      0

      0
  25. Anonymous says:

    Mcm muka Mat Yo pulak si Nedim ni aku tgk.

    0

    0
  26. mamamia says:

    huih..dia orang ni kata takda apa2..kita tengoklah nanti!! penipu besar artis2 ni , hipokrit macam lakonan jugak..

    0

    0
  27. bobcat says:

    alahai… muka jantan mcm tupai kuyup kena hujan ni pun ko nak kan nora… dah la duda lama rupa indon keja kontrak… ko ni mmg jenis pmpn x pandang rupakan…? bagus la mcm ni… kalo x sape lak la yg nak puak2 ni… dah la kaki pmpn… asyik tukar2 betina je kejanye silap2 ko kena sakit kelamin kang.. tapi ko x kisah, sbb duit byk nak berubat… ha, sesape nak dislike tu cecepat la ye… hahaha! kalo anak pmpn aku perangai gini aku selamkan kepala dia dlm tempayan! then aku ckp “idolising money is the root of all evil!!!”

    0

    0
  28. Anonymous says:

    aku tengok ND ni dh terlalu bebas mcm burung…bila le nk kawin…asyk berkepit j…aku y tengok pn naik rimas….

    0

    0
  29. paukaya says:

    anak bini tggl kat umah…

    0

    0
  30. sakurako says:

    Sila kawin cepat sikit…………………semakkkkkkkkkkkk

    0

    0
    • KASI BOOOO SAMA DIA says:

      setuju! menyampah.
      statement media: KAWAN.
      tp perbuatan dh mcm suami isteri.
      SEMAK!

      0

      0
  31. Mdm Poppy says:

    Cannot cover dark circle under ur eyes..emm..

    0

    0
  32. kasabian says:

    Firstly…ko tak hensem.

    Secondly…ko garik kening tu pun ko still tak hensem.

    thirdly… Even duit banyak…cant buy u a new face.

    bapak ko tak nasihat ke anak die ni…anak menteri kot…duit berterabur kat laman rumah gamaknye..

    0

    0
    • eleh says:

      ya allah aku like, pastu dislike pastu like balik semata2 supaya aku bole like komen ko banyak kali

      serius mamat ni tak hensem yg takleh nak cakap ape weh. mcm…mmg tak hensem yg tgk angle mcm mana pon tak hensem. tak tau nak cakap camne lagi tak hensem nye. seriusssssssss

      0

      0
  33. novak Jokovich says:

    tengok muka si nedim ni pon dah macam muka Jejai..hehehe..stok camni gak la si Nora Danish ni minat eh

    0

    0
  34. Anonymous says:

    menunjukkan budaya kurang sihat pada remaja2..

    si Nadeem x bekerja dok enjoy melancong kalau x dlm ig jaga anak ND..nampak sgt x betul at least mesti ada satu profession yg dipegang.. berjoli2 guna duit mana kalau x bekerja …ramai mata memandang dan berfikir..u r public figure..kesian ur parents

    belum nikah merayau jauh2..rasa lebih baik stop kan benda ni..menentang budaya dan melanggar perintah agama…jika da betul serasi go ahead with nikah..dah halal org pun x mengata..peace

    0

    0
    • ... says:

      yup betoi.. yg followers2 dkt ig plak asik support like ratus kali.. bukan dengki , tp tak kan kita nak support life depa begitu.. dating 24jam! pose pic berdua2 an.. menimbul kan syak wasangka..

      0

      0
      • eyza buntot ayam meroyan kat bn says:

        berpuluh ribu like tu termasuk aku yg menyampah tgk dia saja bg perasan. jantan ni muka macam landak hutan. geli aku. bluekkk…Nanti keluar bn sebenarnya saya dah kawin 3 kali yang ni nak angkat nikah sekali lagi takut tak sah hahaahaha. macam setan perangai artis kat Malaysia ni makin lama. pergi bercuti macam org kampung dengan kasut bertumit tinggi baju lip lap lip lap. make up tebal 10inci. poyo sungguh. artis luar negara bervuti sempoi aja. sekor lagi yg perasan nak mampus tu betty ahmad muka macam sakai beruk tak cantik langsung. perasan aje lebih.

        0

        0
  35. pau game says:

    xpaham…mase bulan puase tnjuk baik..gambar solat bagai….lps bln puase..hamek ko..bergambar ngn bkn muhrim ke oversea..g clubing…retis2…umat akhir zaman…

    0

    0
    • nononanad says:

      mase bulan puasa kan setiap amalan ganjarannye berganda…die dah kumpul banyak la tu…so, sekarang die habiskan. taun depan kumpul balik…gitu kekdahnye.. ko ape tau? hehek~

      0

      0
  36. anti zed zaidi says:

    kalu pg bercuti pkai duit sndiri then go ahead. tp kalu songlap duit rakyat, sendiri mau ingat la kt akhirat nnti. rakyat marhaen kt bawah ni ramai yg susah.

    0

    0
  37. Penyokong Tegar KERAjaan says:

    Macam ni lah melayu.. tak boleh tengok Melayu kayu mcm2 fitnah keluar!!

    Sudah2 lah!! Yang penting Malaysia nih aman, maju & menuju wawasan 2020!!
    Bersyukur lah sikit.. harga barang naik pun demi kemakmuran rakyatnya!!
    Kita ada BR1M, KR1M, TAX1M, BUR1T & macam2 lagi lah!!!
    Itu menunjukkan kerajaan ambil berat untuk rakyat berdikari spt bercucuk tanam,
    membela lembu & menoreh getah di kg!!!

    Hidup Melayu!!! Hidup Bumiputera!! Satuuu Malaysia!!!!!!!!!

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Tak sangka ND ni mata duitan…..si N tu nak tumpang glamour ND je bukannya serius bercinta. Dah puas cari yang lain. Duit banyak. Petik jari berebut pompuan datang. Kesian ND jadi salah sorang mangsa .

    0

    0
  39. cilikering says:

    heran betul la apa tanggungjawab nedim di kementerian pelancongan. what a joke to have this type of civil servant. i ni pon pegawai kerajaan yg susah sgt nak mintak cuti dr boss i tp nedim ni senang je dpt perlepasan cuti. En. Nedim, if u x nak menanggung tanggungjawab u sbg Pegawai Tadbir Khas di mana ramai lagi pegawai-pegawai kerajaan yg nak & ada yang jauh lebih layak dr awak tu, bgs awak meletak jawatan awak & biar kementerian melantik pegawai yang lebih layak dr awak. you should know your main role in the ministry. i bet you dont know your ministry’s vision, mission or even kpi but i know for sure the ministry’s mission or kpi is never nor not intended to promote ND locally or in overseas.

    0

    0
    • nadeem keparat says:

      I only know BiG MONEY BIG MONEY

      0

      0
    • tony says:

      itulah dinamakan ‘kroni’! bapak menteri, anak bodoh IQ, muke pecah rumah nie pon boleh dijadikan pegawai tadbir khas! nedim..nedim.. dah tau bapak ko tu menteri, jage laa diri tu sikit.

      0

      0
  40. Malebes says:

    Asik dok ckp nora carik psl kwn ngan mamat ni. Mana la kita tau kalau ngan nora nadeem ni bleh jinak jd pencinta yg setia. Mungkin kedengaran cam sinopsis drama tp tak mustahil kan. Lg pun aku tgk cam sesuai ja diorang tu. Yg pmpuan dok kutuk sbb jeles nora cantik dan dpt anak org kaya. Yg laki plak kutuk sbb jeles nadeem dpt nora yg cantik. Kesudahannya? Semua dpt dosa. Alangkah baiknya kalau kita mendoakan je mereka ni ada jdoh jd takde la tak manis nk jln kemana2 berdua pun dan nora pun dpt mengakhiri title janda dia. Jom mendoakan yg terbaik utk semua..

    0

    0
  41. Kukukaki says:

    Gambar no 7 terkejut aku tgk upe ND.. Dh rupe jantan

    0

    0
  42. Mia says:

    Dulu mase Nora kene cerai dgn Jejai,kesian jugak kat..tp skrg tgk gedik dia sama je mcm Fasha Sandha..bleh..

    0

    0
  43. Jiwe rakyat says:

    Kalau betol dia guna duit rakyat,maknenye dia guna sebagian duit aku bayar tax tetiap tahun tuh, maka xkan haku halal kan dia guna duit haku untuk berfoya walau satu sen ! sekian

    0

    0
  44. Jemah Kebaboom says:

    OMG!…..Ini semua duit rakyat ke?

    0

    0
  45. ZZ says:

    Elok lg wawa dan airil kahwin senyap2…sekurang2nya dpt elakkan dosa drpd Nora Danish yg asyik bercuti bersama tanpa ikatan yg sah…

    0

    0
  46. janggut kencang says:

    Hahahaha…gagagaga…

    Aman???!ko ni btul ker mamai haaa?
    klu dh tembak menembak skrg ni aman kerrr???tu the geng sultan sulu tu nk kn diorg puny tanah kat sabah;p ingt kat sabah dh settle ker…blum kot;p…

    come onlh stakat BR1M, KR1M, TAX1M, BUR1T pelh sgt;p ni pon salah tu cara cmner nk kuarkn duwit tersembunyi kita manerlh tahu;p…ingt dwit br1m tu leh support duit petrol untk 4 tahun ka???

    klu kepalo hotak ko bijak, baiklh BR1M, KR1M, TAX1M, BUR1T dimansuhkn g bayar untuk subsidi minyak lg bagus…;p klu ko buta lg aku xtahulh…harga petrol NAIK, harga bg kperluan yg len pon trut NAIK xnmpak lg ker…so bende2 BR1M, KR1M, TAX1M, BUR1T xder faedah…;p…hahaha sendri mau ingtlh…xsmua mudah dan senng mcm awk;p gagagagagaga…AMANlh sgt…;p

    0

    0
    • blabla says:

      alahai…janggut kencang..si penyokong tegar KERAjaan tu buat ayat perli..paham tak terma sindiran?

      0

      0
  47. Anonymous says:

    careful nd n pompuan lain yg maybe sedang alami bebenda serupa.
    yg sebelah sana (laki laki) tak cakap apa apa n tak upload apa apa pun.
    takut orang salah sangka kat nd.
    org pompuan memang senang berkongsi emosi.
    tapi takut nanti emosi kita yang sakitkan kita sendiri.
    careful tau.
    everybody deserves some happy endings.

    0

    0
  48. Anonymous says:

    muka dorang berdua ni memang sama sebijik. memang padan betul dorang ni.

    0

    0
  49. lestari says:

    1st of all, korang nih pergi europe dengan duit rakyat ker ?
    no. 2, nora nih 1st time trip p europe ke ?
    psl aku tengok kat ig dia, dia macam jakun ada self cashier service..
    kalau betul, kesiaannnnn..kau memang jakun..
    tp bab pergi europe sebab business trip tuh alahaiiii..
    business trip lah sangattttttt..
    dlu dgn family jejai dapat lah jalan sakan..nih saper lg nk bwk?
    dah sah2 ler bf dia..
    kesiaaannnn..mesti stok biar muka tak hensem, tapi duit hensem..
    whatever laa nd oiii..makin hari makin meluat pulak tengok dia nih..

    0

    0
  50. tabuan teksi says:

    anak ngan bapak sama je..dulu bapak dia hina pemandu teksi miskin…mentang2 la anak beranak kaya….kaya duit dan kaya betina…ooopppps sori trpanggil nora danish betina….sori xsengaja

    0

    0
  51. […] Nora Danish ada kawan yang sebaik Nadeem Semoga daripada kawan akan bertukar menjadi sayang Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Danish, Eropah, GAMBARNora, Nadeem. Bookmark […]

    0

    0
  52. Cik Pah says:

    Kalau da jodoh….
    Allah S.W.T berfirman, “Perempuan yang jahat untuk lelaki yang jahat dan lelaki yang jahat untuk perempuan yang jahat, perempuan yang baik untuk lelaki yang baik dan lelaki yang baik untuk perempuan yang baik.” (an-Nur’:26)

    0

    0
  53. Cik Pah says:

    Allah S.W.T berfirman, “Perempuan yang jahat untuk lelaki yang jahat dan lelaki yang jahat untuk perempuan yang jahat, perempuan yang baik untuk lelaki yang baik dan lelaki yang baik untuk perempuan yang baik.” (an-Nur’:26)

    0

    0
  54. Anonymous says:

    Kalau tgk dari belakang mesti org sangka mat saleh dgn rambut karat dia org tu. Tp bila tgk dari depan….. wallaweiii……. hidung setongkol bawang.

    0

    0
  55. mia says:

    Nora danish menunjukkan kepada semua orang betapa murahnya harga diri nya ke hulu hilir dengan lelaki yang bukan muhrim malah berbangga dengan semua itu. Yang hairan ibunya dan family seakan-akan menyokong perbuatan keji ini. Semoga kita semua mengambil pengajaran terutama dalam mendidik anak-anak. Ingatlah Allah maha melihat, keseronokan duniawi hanya lah sementara, kalau Allah nak tunjuk sekejap je Dia bayar cash. Wallahualam.

    0

    0
    • sandrianasiska says:

      Emak ND ni dah macam mamasan ‘pimping’ 2 anak pompuan dia yg janda dan yg bujang. Pakai selendang lilit kepala nak cover aurat jadi orang tak suspect. Yg janda sanggup tinggalkan anak dia kerana ikut jantan. Social Escort business yang dimaksudkan ND agaknya. Gaya dan lifestyle ND very bimbotic tak da wawasan….orangnya pun not very intelligent for mother of 1…refer to her instagram/twitter…tak berlakon..shopping travel posing maut tats about it. No other activity. ..Lives to eat. Dulu plan berdekah2 nak anak jadi anak soleh ada asas agama….ni anak pun dah tak tentu hidup all coz of satu batang. Patutnya mahkamah review balik custody anak dia. She doesnt behave like one responsible mother. Bukan contoh ibu yang baik.

      0

      0
  56. keturunan bawang says:

    Bawang bukan sembarang bawang. Kerana bawang inilah dia terpikat kat kekembangannya tau

    0

    0
  57. Anonymous says:

    ~ fitnah dan umpat berterbangan ~

    0

    0
  58. aihhh says:

    ini anak menteri yang akan habiskan duit kerajaan sewenangnya….
    chiss..marah betul aku tgk si nedim tu…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Bukan AKAN habiskan duit kerajaan sewenangnya. Memang tgh dok perabih pun la ni selagi hasil kat dlm negara ni ada lg. Tinggalkan serdak2 utk rakyat cukup lah. Rakyat bukannya tau apa pun…. tiap2 tahun dpt BRIM, nak dkt pilihanraya bg beras sekampit, duit celah gigi jadi lah.

      Aku selalu confuse menteri dgn penyamun. Apa bezanya?

      0

      0
  59. orang biasa says:

    muka nadeem ni macam muka rayqal….

    0

    0
  60. nurul says:

    bf dia cukur kening buat style ala rappers omputih huhuhu…

    0

    0
  61. sandrianasiska says:

    Sally Talib dah macam mamasan kat nite club. Pimping 2 anak dua yg janda dan yg bujang kena heret sana sini dgn jantan. Sally tak yah cover lilit kepala tu. Go n work on yr girls morals dignity. Si janda sanggup campak anak sebab kejarkan batang lidi. Dulu macam betol je statement nak siRayqal ada asas agama konon. Ni rupa dan gaya rayqal dah macam jantan simpanan dia. Contoh yg tk baik. ND nak sound smart konon on biz trip. Please her lifestyle on her twitter instagram are all about if not shooting..will be shopping travel posing maut chill with her dimoriancrew n eat eat eat just lives to eat. No other activities…bimbotic wastrel for mother of 1. The truth her business is Social Escort tu yg dibawa kehulu hilir. Seriously, it’s time mahkamah review custody of her child as she is not a responsible n unfit mother. Setakat campak anak sana sini pasal jantan wat kind of mother is she. Very revolting.

    0

    0
  62. vixen says:

    dulu-dulu vixen suka ND ni..kesian bagai bila kena cerai ngn Jejai and benci FS. skang rasa terbalik pulak.. kalau perhatikan kat ig ND asyik tunjuk lifestyle dia yg bimbo sgt tapi klu kat ig FS berbeza sgt, FS lepas dah jadi ibu mmg nmpak berubah and gamba kat ig pun all about her families. tiba-tiba vixen rasa mcm no wonder la Jejai dumb dia dulu….

    0

    0
  63. Miss Gucci says:

    ND ko berangan lifestyle ko mcm Marion Caunter yer. Kesian ko mmg loser. Kt instagram bila haters kutuk, ko melenting & sound balik haters ko. Ko tgk Marion berapa juta haters dia, x penah sekali pn dia melenting n she keep it very positive. Ko patut belajar dari Marion camner nak jadi true socialites. Ko xyah berangan life ko dah high end sgt. Ko stalking ig Marion, tgk ape yg Marion pakai, makan, sume ko tiru. Loser giler ko nie!. Wake up ND, ko tu budak bawahan skolah sampai spm je jadi pelakon. Life ko way way down dari Marion tu. Loser!

    0

    0
    • batrisyia big nose woman fanatik says:

      bawa kawan cover line aje. aku tak percaya diaorg ni tak tut..tut…tut…perempuan murah macam ND ni apa ada hal. dah lah pendek
      muka kembang. berlakon macam kayu.berlakon asyik tayang aset aja.

      0

      0
  64. ra ra...ra.. says:

    gi overseas as urusan bisnes konon…….bawak segerombolan apa ke jadahnya…..mengabes kan boreh dan duit je… semoga mereka2 ni diberi petunjuk dah hidayah oleh Allas swt………jgn leka dgn urusan dunia saja…

    0

    0
  65. KASI BOOOO SAMA DIA says:

    ND BANGGA IG DIA REACH MORE THAN 500K FOLLOWERS, TP X SEDAR YG AMONGST THE FOLLOWERS, LAGI BANYAK HATERS. HAHAHAHAHA LOOSER.
    HAMPIR STIAP PIC DIA, ADA ISSUE. AND ADA PERGADUHAN HATERS N FANS HAHAHAHA..
    THEN…
    YG DOK PUJA PUJA NAK MATI KAT IG NADEEM N ND TU, KAT INTERNET (BLOG2 YG POST ISSUE DIAORG..NOT JUST BEAUTIFUL NARA, AND KAT FACEBOOK) TAK PULAK BACK UP WHEN ORG KUTUK ARTIS PUJAAAAAAAAAANNNNN DIAORG TU HAHAHA LOOSER.

    0

    0
  66. miss gucci says:

    ND ko berangan lifestyle ko mcm Marion Caunter yer. Kesian ko mmg loser. Kt instagram bila haters kutuk, ko melenting & sound balik haters ko. Ko tgk Marion berapa juta haters dia, x penah sekali pn dia melenting n she keep it very positive. Ko patut belajar dari Marion camner nak jadi true socialites. Ko xyah berangan life ko dah high end sgt. Ko stalking ig Marion, tgk ape yg Marion pakai, makan, sume ko tiru. Loser giler ko nie!. Wake up ND, ko tu budak bawahan skolah sampai spm je jadi pelakon. Life ko way way down dari Marion tu. Loser! pfftttt!!!

    0

    0
  67. Lelea says:

    woi,buat penat aku bayar tax ko buat pegi melancong kan! bodo!!!

    0

    0
  68. kotak pensil says:

    kalau si marion tu..aku mmg xkisah..naza group tu…harta 7 generasi makan x habis.. mmg keluarga loaded.. but then..yg aku pelik si nadim ni..mmg pelik..kalo org mengata2 sikit kt insta..terus block..xpun bash dlu belum block..bnyk betol mse dia..n aku tgk ade jugak dia kerja..tapi..masa g teman ND lawat fmly dia kt luar ngara aritu..sminggu woi xkerja.. skang? mampi beli rumah 7juta u olls…pastu..ckp..hadiah kt mak.. haha..sah2 kalo rakyat mesia ni buta mata xthu lh nk cakap..kalau anak beranak madeyy beli rumah 7 juta n gtau nk hdiahkan kt mak..aku lgsung xkisah..sbb thu..duit juta2 dah.. nadim?? xkerja mana..tpi…mau fikir sndiri..logik lahh… dia mmg anak org kaya selagi bapak dia menteri…cukat GST nk laksana nnti..kaut lah keuntungan.. and aku xhalalkan segala duit2 yg diorang sedut n disalurkan k tempat2 yg xsepatutnya..nak2 lgi jdi darah daging!!!

    0

    0
  69. OH LALA says:

    Alahai..patotlah jejai rejek..life mewah sgt…perabis duit..kwen pun nk grand..ce tgk fasha..sempoi je..hanimon pun takat redang je…xpenah plak dengar p mana2 oberseas..

    0

    0
  70. nora jalang says:

    Benci la hai aku tgk couple ni.. ND mmg dasar ppuan murah. Dari dulu lagi. Kesian aku tgk bini lama Nedim ni. Tp selamat ex-wife dia tu mmg anak org kaya, so tak hadap sgt la harta kat Nedim ni. Aku ada stalk gmbr2 instagram ex-wife Nedim ni @beekhan112 (Nabilah Khan). Time new year 2013 diaorg still ok lagi ambik gmbr sama2 kat rumah time malam.. EEeeeee ND, kau mmg perosak rumahtangga org! Kena balik kat batang hidung kau kan! Ok, and aku jugak sama mcm org2 lain kat atas ni, tak halalkan satu sen pun duit tax aku kalau korang pakai utk berfoya2! Ingat tu!

    0

    0
  71. ND pelacur says:

    Business Trip??????????????? Eeeeeeeuwwww! Business ape tu? Supply pelacur ke ape???

    0

    0
  72. miss gucci says:

    ND ko mmg perasan diri ko dah mcm Marion kan. Marion tu ader class punyer socialites. Education background dia pon superb n dtg dari keluarga yg baik2. Bukan mcm ko SPM pon kantoi. Ape yg marion buat sume ko nak tiru. Marion beli kasut Zanotti, ko pn beli serupa mcm dia. Marion mkn lobster pasta kt Signor Sassi, ko g london pn ko mkn benda yg sama. Marion bwk clutch g dinner kt london, ko pn nk bwk clutch. Marion ader her own set own friends yg dia panggil “crew”, ko pn nk buat jugak dmorioncrew. Hahaha..berangan betul ko nk jadi marion tp x sedar diri tu asal usul maner. Ader hati nk jd socialites konon! Bluweekk!!

    0

    0
    • miss chanell grade AAA says:

      alahai marion counter tayang gambar bercuti dah tentu-tentu dia dah sah berkahwin. pakaian makeup very simple. high class. tak macam minah ni macam org darat pakaian. make up tepung gomak. ni semua hasil didikan daripada che ta yg bercuti dgn zain dulu. fackzura yang bercuti dgn boyfriend dia dulu. now ND lepas ni artis mana lagu. tak lama lagi Malaysia ni kena bala cam negara indon. Zed Zaidi mohon pencerahan.

      0

      0
  73. norarara says:

    ND 24 jam nk tgkap gmbar..Nadem xlemas ke? aku yg tgk pun lemas..slmat ND cute je..

    0

    0
  74. alibinamin334@gmail.com says:

    Silapnya ND terlalu berterus terang mendedahkan percutian nya. Hrmmm niat nak berkongsi dgn peminat2 saje tp ramai plk pihak yg menghentam..sebagai org bkn islam sy tidak melihat komen2 negatif anda membantu memperbaiki kehidupan ND. lebih2 lg anda mengaitkan ibu nya dlm situasi ini..sy tahu serba sedikit haram dan halal dlm agama kalian dan lbh afdal andainya anda memberi komen yg baik dan membina bknnya mencaci.Sebaiknya kita doakn agar hidup mereka bahagia dan dihindari dari perkara2 yg tidak baik..bkn kah mendoakn kebaikan lbh baik dr menghina? jgn kaitkn kisah lampau dia. jgn persoalkan kredibiliti dia sebagai ibu..kita tdk tahu apa yg telah ND lalui dlm hidup dia..pastinya dia jga mahu yg terbaik..nasihat dgn cara elok..hentikan lah mencaci

    0

    0
  75. Kak Eton says:

    ND dan Nadeem sedang mempromosikan budaya pergaulan bebas tanpa batasan. Di IG bila ada orang tegur bukan main peminat susah mati defend ND. Dah memang sah2 ND ni berpeleseran dengan Nadeem secara terbuka. Bersentuhan dan tanpa batas aurat. So apa lagi yang peminat susah mati nak defend? Nak bersangka baik? Bersangka baik pun jangan sampai jatuh bodoh bertingkek2.

    0

    0
    • peminat susah mati bodoh bertingka says:

      besok kalau anak diaorg nak g bercuti dengan jantan bagi aja. Peminat bodoh bertingkat-tingkat macam jamban. sokong pergaulan bebas macam ni.

      0

      0
  76. umangaihhh says:

    Whoaaaa!
    semua komen bash couple ni…
    harap-harap couple ni baca and fikir camne nak remove all -ve comment.
    tak ter-block :P hahaha…
    BTW, ND… kenapa jadi sampai macam ni? memang suka orang benci ek? satu ketika dulu, semua orang sayang. SAYANG. ke awak nak orang rasa bersalah sebab pernah sayang sebab sayang atas dasar kesian rupanya?. bukan pada bakat. kenapa sekarang makin sendu? kenapa? ND yg saya pernah jumpa sangat sweet, cakap teratur, memang baik la. ingat mana bumi dipijak darl~

    0

    0
  77. intan nur azzura says:

    kalau akak jd sally talib,akak ikut je apa ND buat..sapa nak tolak tuah kan….akak ada 2 anak pompuan,akak akan pastikan anak akak hot mcm ND nanti..

    0

    0
  78. nano says:

    ND tak malu ke dengan family ex nadim ni?nabila khan msh dalam tempoh edah nd sibuk berkepit dgn nadim,apa jenis perempuan ke ni?patutlah nd da tak sibuk mengata fasha rupanya dia jilat ludah sendiri,rampas hak orang. Maybe dia lg teruk dari fasha. .Sekarang orang da nampak true colour u nora danish. .P/S: Nabila Khan 10 kali cantik n hot dr Nora. . setakat nd ni bwh tapak kaki nabila je. .

    0

    0
  79. iman abdullah says:

    Gambar nombor 10 yang kanan tu anak Tengku Abdullah (Pahang) dgn Julia Rais!

    0

    0
  80. Anonymous says:

    ND perasan socialite la tu… Hmmmm

    0

    0
  81. Lollypop says:

    Kesian arwah bapa Nora Danish tersiksa akibat perbuatan isteri dan anak2nya. .Nauzubillah. .

    0

    0
  82. […] (20 GAMBAR)Nora Danish & Nadeem Di Eropah (142) […]

    0

    0
  83. Trex says:

    Nadeem guna tax kite pg europe… Arghh pressure la dgn menteri2 msia..dhla the most worst corruption country!!

    0

    0
  84. Lola says:

    Sudah baca semua komen2 kat atas.

    1. Setuju sgt bila ramai cakap si sally talib tu mcm xde fungsi jadi mak.. Dia bertudung imej muslimah, tp nampak sgt Nd x hormat ibu bila buat camni.. Ibu kene tanggung cacian org…

    2. Setuju yg Nd ni mmg nampak obvious sgt gilakan harta.. Muka mcm kerepek ubi pun xde hal asalkan poket kencang.. Dulu dia kejar jejai, tp bila jejai x minat sgt nk mnunjuk2 mcm dia, jadilah cerai. Jejai nmpk kejam sgt bila nak ceraikan Nd masa dia peknen. Tp jahat sgtkah jejai..? Mesti ADA SEBAB UTAMA yg buatkan jejai x sabar2 ceraikan Nd.

    3. Bila dh ada boyfren kaya, anak ditinggal2.. Skejap fasha jaga, sekejap di nadya danish yg jaga.. Dh la bdk tu mmg xde bapak, skrg ni mak yg ada pun dh mcm xnmpk batang hidung

    0

    0