Written by AbangNara | December 20th, 2012

Selain daripada Neelofa, Nora Danish turut memilih Dubai sebagai destinasi percutian hujung tahunnya. Selain daripada ibu dan anaknya, Nora Danish turut ditemani oleh keluarga mertuanya iaitu ibu dan ayah Jejai. Memang seronok tengok gelagat mereka.

nora dan jejai

Dalam banyak gambar yang dikongsikan, Abang Nara paling suka melihat keterujaan Nora Danish dan anaknya, Rayqal beratur memasuki Ferrari World. Bila anak Abang Nara besar nanti, confirm akan Abang Nara bawak dia ke sini jugak. Mana tahu ada bakat untuk jadi pemandu F1 suatu hari nanti.

nora dan jejai

Ketika entri ini ditulis, Nora Danish masih lagi berada di Dubai. Teruskan enjoy dengan percutian anda. Semoga selamat kembali ke Malaysia kelak. 18 lagi gambar percutian Nora Danish di Dubai dengan membaca entri ini sepenuhnya.

nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai
nora dan jejai

144 responses to (20 GAMBAR)Nora Danish Dan Keluarga Bercuti Di Dubai

  1. Anonymous says:

    semua copy dr IG ND..

    *abg nara tak pernah nak b’usaha cri story sndiri..semua salin!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      abg nara blogger bukan reporter..klu nak cerita cari seniri pegi beli mangga la woii

      0

      0
      • Anonymous says:

        nnti bila fasha pun dh ada anak mesti akan join family vac juga kan.. time tu camne yer? nora pun mesti la kena ikut jugak sbb anak dia one of their family part jugak kan… so nnti boleh la tgk fasha and nora holiday bersama.. semoga hubungan fasha and nora bertambah baik

        0

        0
        • i'm not a monster says:

          comel nyer hayqal. putih mcm ND jugak. ND ni kalau pkai tudung mesti lagi cun mcm dia dlm citer tentang dhia, cantik

          0

          0
        • MENEMPEL says:

          ND takyah g la, buat ape nak nyemak ngn EX IN LAW Famili~ mcm takleh trima kenyataan jer ND ni, nk gak menempel slgi dpt, orglain cerai gak join ex famili holiday, xde la aku nengok smpe BEKAS JANDA pun nk tailing sma..apaaaa laaa pompuan nie..UR TIME IF UP ALREADY, MOVE OVER LA ND OIIIIIIIIIIII

          0

          0
    • Fasha Sendhu says:

      Fasha baru dpt berTwitter ngan mertua dah kecoh sekampung. Kalau dpt bercuti ke Dubai mcm ni, xtau la kecoh sealam ke atau sebumi ke….

      0

      0
      • nonarogayahh says:

        hahaha..betol :P baru dpt tag IG terus print screen taruk kat FB :p hehehe..

        cer kalau dapt pg bercuti..mula la..”alhamdulillah..Allah maha mengetahui..” “apa yg milik kita kembali milik kita juga”..bla bla..ayat semua SUCI habes!

        0

        0
        • Anonymous says:

          betoiiii…ayat tak kena dgn perangai

          0

          0
        • Tomok says:

          Oi fasha sendhu nonarogayuh katek hidung besar. Tu mak mentua dia lah biarlah dia nak buat apa pun. Nora tu dah bekas lah melebih-lebih daripada fasha aku nengok. Nak tunjuk menantu kesayangan lah konon nya. Haha jelez korang yer.

          0

          0
      • ciput says:

        Biar lah fasha nak share dgn peminat dia yg ko jelez tu naper. Lagi oun aku suka tgk fasha drp ND sebab fasha hidung mancung tinggi. Nora hidung besar pendek tak best lah kui..kui..kui…

        0

        0
    • Adriany Chong says:

      Mak Jejai bodoh! ada ka anak Fasha Sanda di katakan ‘cousin’ kepada anak NoraDanish. kan ke mereka tu adik beradik, cuma ibu je yang lain lain. Bin/binti kan kepada Jejai…Bodoh punya mak mentua, ataupun memang tak pandai English.Sama bongok macam NARA Blogger Salin Cerita Orang…tak kira berita bodoh atau bangang.

      0

      0
      • Anonymous says:

        cousin tu refer to anak adik jejai u..

        0

        0
      • whatever says:

        u tu yg bodoh..xtau hujung pangkal pangil org bodoh…cousin refers to the other grandchild yg depa ada la stupid

        0

        0
      • Candlite says:

        Kome tu yg dorbos..bukak mata n fahamkn maksud..takkn la anak jejai tu kecik nor..

        0

        0
        • Aku Manusia Biasa.. says:

          Apalah bingai si Adriany Chong tu..sesedap tekak nak membodohkan org lain..lenkali perati bebetul..yg mak dia maksudkan cousin tu refer kat anak kepada adik jejai tu..kan kecik je budak yg dia dukung tu..anak ND dah besar la bingai takde larat dia nak dukung der..kelabu asap punya belacan..

          0

          0
      • anon says:

        lain kali before nak panggil orang bodoh make sure la faham statement tu btol2.padan muka skrang tak pepasal you nampak bodoh maki sorang2. malu kan?ahahahahah lawak2.thanks for the laugh.

        0

        0
      • I says:

        Eh pompuan apa la bengap sgt ko ni. Ko ni jugak la yg cari pasal dgn redmummy kan??? Bodoh nak mamposssss.

        0

        0
      • hidir says:

        OI!!! fasha belum beranak lagi lah… ape lah bengong… ko tak nampak ada baby lagi sorang tu? sedap mulut je….

        0

        0
    • Anonymous says:

      yesss

      0

      0
    • Anonymous says:

      suke lagi aku tengok picture nih dari picture vacation si neelopakkk tu!

      0

      0
      • sengal says:

        Neelopak lagi best lah takder lah mengedik mcm mak jan ni. Nora gambar semua edit. Tgk gambar kamera lain nampak tua lah pulak..

        0

        0
    • Pengkritik tidak bertauliah says:

      apesal ko sibuk sgt nara nk copy paste ke tak? ko surf blog ni hanya utk check c nara ni copy paste je ke? sesuka ati dia la nk buat pe pun, ni blog dia.

      0

      0
  2. Kiah Propahanjeng says:

    KIAH PESSSS!!!!

    0

    0
    • munirah says:

      kiah propahanjeng nie minah jambu 24jam biru merah tu ker…..selalunya yg tulis PESSS minah jambu tu sorang je…kantoi sudah minah jambu

      0

      0
      • neelofasolatido says:

        org punya gambar upload kat IG habis kau curi nara..ko ada mintak kebenaran tak?

        duit blog ko ni dengan cara macam ni..dah tu byk duit bagi anak bini makan..sampai mampu beli dua rumah..ingat sikit nara…kau tu islam…cer pk dalam2 sikit…

        0

        0
        • Kiah Propahanjeng says:

          Hanggok ko @munirah! Kiah is Kiah kay..xde kne mngena ngn makhluk2 lain.. sape tu minahjambu 24jam? pelacur 24jam kah? hak3

          *

          0

          0
        • Gina says:

          Padan muka ko munirah, sedap2 je tuduh org kan? eh kak kiah xjual biskut lagi ke?

          0

          0
    • amoi says:

      sian ko x pesss…dislike utk ko 1..hahaha

      0

      0
  3. kira zara says:

    bosan lah, blog lain dh update..nara lambat betul lah, kata fulltime blogger skrg

    0

    0
  4. Anonymous says:

    1st

    0

    0
  5. aurell says:

    waaaaahhhhhh

    0

    0
  6. joyah says:

    kayanya depa…. im speechless…

    tapi kan nora masih sibuk dgn keluarga mereka ek…malu jugak kot..

    0

    0
    • red says:

      x ada mslh kot..nora hanya cerai dgn jejai..hubungan kekeluargaan yg terjalin antrana keluarga mentua msh ok kut..jgn2 korang ni suku sakat fasha sanda erk..ke jeles nora di sayangi..hehe..

      0

      0
      • fasha says:

        kaya tp guna dt rakyat.. CHOIIIII~!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        be real la korang!
        mmg la hub dgn BEKAS mertua tu tak salah..tp asyil MENEMPEL tu yng tk kena..nampak mcm meroyan tau tak. nora buat mcm tu (menempel) mcm bini tak ‘sah’ jejai jer..

        kalau ada maruah nora takkan buat mcm tu, letak la harga tu tinggi skit nora oiii!

        0

        0
        • az says:

          harga diri bukan berkurang jika mengeratkan kasih syg perhubungan dia antara manusia.. apatah kpd ND yg masih berbaik dgn keluara mertua.. itu kan aura yg positif..
          * kpd yg selalu berfikir negetif tu, baik muhasah diri sendiri dl.. – peace!!

          0

          0
        • taeminnie says:

          tapi aku tak nampak ape2 kesalahan pun..
          better lagi rapat ngn kuarga mentua dari jadi cm si jimmy tu..
          skurang2nya anak tu rasa disayangi dan tak terabai.

          0

          0
        • mak c kina says:

          agknye klu ko bercerai,ko dah xtgk metua ko lagi ye?…hubungan metua xputus la…kte xleh berkhwn dgn mertua even cerai/mati…ko ni mesti ngaji xkhatam kan?…
          mcm ni la cnth yg baik…even bercerai,ank2 xterabai…mereka xkan rse tersisih dari fmli yg 1 lagi…

          0

          0
        • Mira says:

          Maaf, aku tak nampak macam menempel pun.
          Bukan nya tiap tiap hari pun. Lainlah kalau ND masih tinggal dengan keluarga mentua ke apa kan.
          Ini kan bercuti, apa salahnya.

          Tu Johan Asaari tu dulu ikut bercuti dengan keluarga Nabila Huda, apa pula namanya? Kurang-kurang ND ni ada pertalian lagi dengan keluarga bekas mentua dia, yang JA tu?

          0

          0
        • Anonymous says:

          bukan dosa pun menempel…kacau laki org sampai runtuh masjid lagi dosa…

          0

          0
        • lola says:

          hallloooo, nora tak menempel dengan jejai kottt…apa masalah ko?

          0

          0
        • can says:

          Anonymous—ko tu yg xde otak main sedap mulut jer tulis camtu…biarla nora nk bercuti ngn bekas mertua dier ker ape..ape yg ko peduli? ko tu yg meroyan dok kata nora plak…ntah2 ko ni suku-sakat si f.sendat tu agaknyer…

          0

          0
        • nonarogay says:

          menempel pun x kaco laki org..lagi hina si sendat tu tgh2 org nak bina rumah tangga tengah mengandung, pegi menempel dengan laki org sampai bercerai berai!

          0

          0
      • Anonymous says:

        BAGI YANG KURANG TAHU BAB AGAMA…HUBUNGAN MENANTU N MERTUA ADALAH HUBUNGAN PERSEMENDAAN… WALAUPUN DAH BERCERAI HUBUNGAN MAK JEJAI N NORA TETAP SEPERTI IBU N ANAK… AYAH JEJAI ADALAH HARAM MENIKAH NGAN NORA DAN AYAH NYA MERUPAKAN MAHRAM NORA SPANJANG HIDUP…BGITU JUGA HUBUNGAN JEJAI NGN MAK NORA DANISH…..KEKAL MAHRAM SEPANJANG HAYAT….

        0

        0
        • acik su says:

          ya betul…rezeki ND le dapat bekas mertua yg baik cam tu…kalau saya pun saya nak mak mertua cam tu… mereka ada pertalian yang tak akan putus, apa salahnya ikut gi holiday….ni yg tak ada apa2 pertalian gi holiday tu org tak bising plak….tak paham le…

          0

          0
    • neelofasolatido says:

      JOYAH : X YAH NAK SIBUK SGT..

      ko plak yang malu lebih kenapa? mak ayah jejai yg syg kan nora..anak nora tu pun mak jejai yg nk jaga..kadang kita ni jgn nak sebok nilai apa yang jadi kat diri kita ni dengan kehidupan org lain..mungkin family ko jenis suka gaduh2..kan?

      0

      0
      • joyah says:

        tak kisah la kalau mertua dia pun jaga cucu tu..bwk cucu tu dah la melancong..

        kalau si nenek bwk cucu tu, yg si emak ngan bekas besan (emak ND) skali menempel skali knp jugak… sedih lak aku tgk…macam beria2 sangat… kan jejai dah ada bini baru,.. walaupun aku x suka jugak dgn bini baru dia tu, aku belahkan ND lagi,
        tapi memang nampak weird sangat menda nih..sudah2 la tu ND. lets them be..

        0

        0
        • nonarogay says:

          mak dia kawan baik dengan parents mak ayah jejai…x paham la kenapa kau susah hati sgt tengok famly nora ikut sama..itu kira ok la tu..kalau nak ikutkan family dia selalu bawa kaka2 nora sekali…xdapat aku bayangkan betapa meroyannya haters ND klau ada kakak2 nora sekali..

          lagipun..itu hal dia..kalau mak ayah jejai dah ajak dan bawak, org lain nak susah kenapa? mungkin kau jenis yg mcm itu, sebab tu kau ingat famly jejai pun perangai sama mcam kau..

          0

          0
        • elajb says:

          kalau aku jadi jadi nora, ayat untok ko joyah adelah “ADA AKU KESAH DENGAN PANDANGAN KO” banyak bunyi plak aku tgok nie..aku tak fhm dengan fikiran ko y sangat bodoh 2.. sudah2 la joyah, kesian sape dapat bini kan joyah nie..busuk ati abis

          0

          0
        • let says:

          Aku lagi sedih ngn org yg berfikiran sempit mcm ko ni…org mcm ko ni pun ade ek..biarlah dorang nk bercuti sama ker ape ker…itu 1 contoh yang baik utk kita semua, even dh bercerai tp hubungan ngn bekas mertua tetap baik..knp mesti nk mempertikaikan hubungan akrab mereka?aku xfaham ngn org yg berfikiran sempit mcm ko ni…sedih…

          0

          0
      • Anonymous says:

        senang nyer cakap. cuba kalau si nora tu bekas janda laki ko..pastu dok menempek2 kat family bekas laki ko..agak2 ko menyalak ke atau cium2 tangan si nora tu soh menempek la lagi…sendiri pikir la!

        0

        0
    • marie says:

      benda la ko ni…ank nora tu cucu sape..tu tndanye fmly ni th bahase,tggjwb xbiarkn je cucu dyorg…lol…y pelik skg ni fmly jejai,nora n even fasha xde pape pn…rilex jer…tp y pmnt ni duk hemo xtntu pasal…move on la weh….ble mak jejai sbt fasha pmnt nora pn hntm giler2 cnth ny kt insta mak jejai neh…kalau mak jejai sbt nora plak seperti joyah la ni klua…lolxxx….typical third class minded.

      0

      0
    • elajb says:

      orang mcm joyah nie la y terok perangai, busuk ati.. org y bgus,baek n pandai akan pk bagus la diorg tak bermusuh, nie la di kate kan nikmat dunia..kalau ramai org y berfikiran mcm ko, dunia nie penuh degan benci. ko de masalah ker nora masih ngam dgn kluarga jajai??

      0

      0
  7. Pelik says:

    wau..rayqal dh pandai bergaya bila ambil gmbr…muka mcm ank jepun…bnyk ikut muka nora la….bila bst nti mesti ensem….

    0

    0
    • kambing tua says:

      aah semua ikut nora terutamanye tang hidung kan.sebab hidung jejai mancung. Tapi meme comel rayqal ni kan

      0

      0
  8. apa apa aje says:

    joyah: dah mummy dia kerabat diraja of course kaye…

    rayqal besar sure ensem tp jgn playboy cam papa tau…

    0

    0
  9. Lols says:

    Nara… ni saja nak bagi FS jeles ker?

    0

    0
    • taeminnie says:

      lol, nara pun ad buat entri pasal fs le..
      skrg ni, diorg dpt sme rate k.

      0

      0
      • Lols says:

        baca gak pasal twit between mak mentua and FS tu.. tapi ntah la, i yg terlebih intepret kot. Entry ni mcm potong stim excitement FS tu. Bayangkan, baru jer nak excited baca psl mak mentua communicating lovingly ngan FS, tetiba kuar cita dan gambar2 mak mentua SEFAMILY pegi BERCUTI DI DUBAI ngan ND. Walaupun saya anti pompuan-perampas-laki-org-masa-bini-laki-tu-tgh-pregnant, tapi saya tak memihak ND pun. Saya cuma rasa yg Nara ni sajer2 play around with this ironic situation.

        0

        0
  10. aku says:

    ntah sampai bila la nora nie nak bertempek jer ngan keluarga mertus…kesian pon ade. ikatan cucu mmg tak dapat dipisahkan..tp be honest to ur heart dear…apa yg nora nie cari sebenarnya wahai nora ? kasihan….kalau aku la, mmg segan asyik nak bertempek ngn bekas mertua mcm tu..tp tu aku la k…

    p/s tak yah komen. tu komen yg sgt jujur dr aku ..sekian, tkasih.

    0

    0
    • Anonymous says:

      dia bkn menempek la bongok…ko phm x perasaan seorg ibu…ko ingat mudah ke budak kecik yg sentiasa di manja nk berenggang dari ibunya berhari2…kalau rayqal ikut ke dubai tanpa nora, after few days dia melalak nak balik…x spoil da mood ke???? ko tlg pk sket pakai ht & perasaan…

      0

      0
    • elajb says:

      aku rase ramai y lagi kesian dengan ko..dah la jgn la busuk ati sgt yer..kesian ko, aku rase bukan ko segan tapi mentua ko tak penah nak ajak sebab mulut ko y busuk 2,tambah plak busuk ati ko 2..sbb 2 la ko geram,jeles nora dapat still rapat dgn bekas metua dia..lagi pun ko tak tahu ke y mak jajai mmg syg gile kat nora..

      0

      0
  11. dida says:

    once kita berkahwin….. sampai mati mak & bapa mertua tarafnya macam mak & bapa sendiri…walaupun dah bercerai….mereka tetap muhrim kita sampai mati tau…yang bermasalah antara ND dan Jejai bukan dengan mertua dia…Dah mertua nak ajak jalan…ikut je la…bukan salah pun

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Nora Danish gorgeous menawan

    0

    0
  13. pemerhati says:

    mmg kuarge mertua tu baek…tp pk2Lah snDiRi smpai biLe nk BERTEMPEK kan kan… Lame2 nti jaDi maLu jgk org tgk noRa dok terhegeh~hegeh je. patutnya nora contRoL Lah skit kan..nmpak sgt mcm amek kesempatan n menunjukLah pLak. pdhaL diRi tu hanye BEKAS menantu jer n Xhubby pn dh aDe kuarge sndiRi.. so pk pnjangLah skit noRa oiii…

    0

    0
    • neelofasolatido says:

      pandai nye kau niiii kannn…..ni lah banyak sgt tengok drama melayu dan sinetron!

      0

      0
    • joyah says:

      tak yah kata apa lah pemerhati.. ND nih pakai baju nak terkeluar T*T*K atas katil aksi gersang pun ramai yg sayang…

      0

      0
      • Anonymous says:

        sama la sendat pakai spenda dgn coli and pakai gaun oren tutup tetek je pun ramai gak yg sayang…

        0

        0
    • Anonymous says:

      kalo aku tak malu pun, malah bangga lagi blh berbaik dgn keluarga ex bila dah cerai..berapa ketoi sgt org yg blh maintain relationship mcm ni lps cerai… nora pun rasanya tak pernah nampak dia terhegeh2 nak bergambo or bertwit dgn jejai ..this has nothing to do with ex husband…

      0

      0
  14. Anonymous says:

    ND rela berkorban apa shj demi utk kebahagian rayqal…biar maruah dicerca aslkn rayqal tdk terasing dan terus disayangi olh kedua2 family

    0

    0
  15. FD says:

    ermmm slh ker if ikatan silaturahim antara keluarga masih ada..?!even da berpisah ikatan suami isteri..kan sesama islam,erat hubungn tu perlu..xkn la bile kawen mertua kne anggp cam parent sndr,tp da cerai kne anggp org luar..mcm pakai buang plaks cara org msia nie aggp hubungn kekeluargaan..xphm la,abis ape nasib ank nora?xkn la makpak da pisah die xde peluang nk bersame ngn both dato nenek serentak?xde peluang nk bersame with makpak serentak?think +ve la..if niat baek jd nye baek..xkisah la masih bersama o da bercerai..me love u nora..be strong..

    0

    0
  16. qisara says:

    i rasa nora xperlu dh kot nk join percutian keluarga mentua…mcm xmanis la…jgn biar bnda2 mcm nie jejaskan lakonan seni nora yg tgah naek skunk…

    0

    0
  17. az says:

    kpd yg dok kutuk2 si ND tu.. apa la masalah sgt si ND berbaik dgn bekas keluarga mertua.. atau.. (kalo terjadi kt korang.., mesti korang akak ckp: “baik keluarga mertua aku, dh aku xjd menantu pun mereka baik lg dgn aku, Alhamdulilah…. amin…” tp bila tang org bukan main meninggi kutuk sampai xhengat membuat andaian sendiri tanpa mengetahui hujung pangkal adalah merupakan satu fitnah jg.. apa salah nya mengekalkan aura positif dr nk mencari aura yg negetif. *baik kata MENEMPEL, tak baik kata JALES!! *apala……

    0

    0
  18. nafies says:

    haah. setuju. nape la nak bertempek je dgan bekas family.
    si jejai pun dah ada family sendiri kot.
    macam nak tunjuk yg dia rapat sangat kot dengan bekas family dia.
    takpun dia nak si rayqal tak dibuang. yelah kalau dia ngan anak dia dh kne buang,
    habislah..
    rapat tak smestinya kna bertempek sentiasa. fb ada twitter pun ada. tak gitu?

    apa apa jelah.
    skian trima kasih.

    0

    0
    • Anonymous says:

      bodoh bangang punya statement…takdenya pn sri tu nak buang cucu dia.. yg menantu dia tak restu pun blh je dia terima, takkan cucu darah daging dia nak buang…ko ni kat sekolah bodoh periksa dpt nombor corot..

      0

      0
  19. makcik pk positip je... says:

    Nora bukan menempel la mangkuk…tu la namanaya pengorbanan sbg seorang ibu…sanggup berkorban perasaan demi kebahagiaan org lain…antara cucu & nenek/datok/adikberadik jejai…keluarga jejai slalu pegi bercuti utk merapatkan hubungan sesama mereka n mereka x lupa pada cucu2…aku dpt rasakan nora terpaksa ikut sb anaknya yg masih kecil tu xkan ikut kalau dia xde bersama dlm percutian ini…so kesimpulannya Nora kena join n sembunyikan segala perasaan negatif dari anak dia demi kebaikan semua…sekian…..

    0

    0
  20. ninjasis says:

    love nora danish ^_^

    0

    0
  21. lolaloli says:

    aku pon x paham dgn org2 yg komen dalam ni, x membina langsung..apa salahnya ND berjalan dengan keluarga mertua..rayqal tu tetap darah daging atok/nenek dia..itu pun salah ke? yang korang sakit hati pasal apa? jaga diri dan keluarga korang lagi baik dari dok sibuk mengata orang lain.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Nora Danish nmpk happy luaran dalamn dia sedih actually…pity her

    0

    0
  23. enot says:

    memang menempel pun nak tunjuk lah yg mertua sayang kat dia. Semua benda dia nak tayang dekat ig. Terutamanya yg berkaitan dgn x mentua. Bergambar macam cun maut aje. Perasan pun ada gak nora ni kan. comel memang comel tapi kuat perasan. Kalau aku jd nora tak nak aku asyik menempel aje. Macam abby dgn memey ish idak lah kome.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ND tak seperasan DD and FK ok

      0

      0
    • Nurul says:

      enot oiit..ko ni meroyan plak da mak mentua dia ajak..ko jelez ehk mesti mak mentua ko x suke ko kn..sbb hati busuk dengki cam ko..mmg wat malu kaum sejenis…tu bkn menempel..ko x blajar agama ye ..wlpon da cerai mak ayah blh BEKAS SUAMI tetap mcm MAK ayh sdri..

      0

      0
  24. Mimi says:

    Hopefully next year we’ll see FS and Jejai joining this trip :)
    Mesti seronok tengok diorang semua berkumpul as a big family,
    buang yang keruh ambil yang jernih :)

    0

    0
  25. magicpearl says:

    x paham ngan orang msia ne. nak bebaik salah, nak gaduh pun salah. korang nak macam mana ne?

    0

    0
  26. lalalala says:

    HIDUNG RAYQAL MANCUNGG???? KAHKAHKAHKAH
    gua rasa hidung dia kembang kot… mata pun sepet…..segak mende…
    putih je kot….adoiiiii

    0

    0
  27. roses says:

    comeiinyer ND..

    0

    0
  28. kak jah says:

    aku rasa lar kan, korang2 yang komen bermasaalah pasai ND ni dok menempel ngn family mertus ni, mesti korang pon ada masaalah ngn family mertua kan??? jenis busuk hati, hasad dengki, dlm kepala tu asyik fikir negatif jer ngn org sekeliling especially keluarga mertua kn.. org2 yg macam korang ni selalunye mengkeruhkan hubungan kekeluargaan… Tolonglarr think positif.. agaknya kalo org2 cam korang ni bercerai ngn laki/bini masing2, mesti anak2 confirm terabai kasih sayang atok nenek sebelah keluarga mertua… confirm benci habes2an… huh!!

    0

    0
    • nenek kebayan says:

      ntahnyer…aku x paham siap ade yg ckp tak manis laa, itu laa ini la… ntah ape2 je. Kadang2 aku terpikir korang ni pi skolah ke tak? biarlah dia nk join ke taknak join ke. Yang paling penting, dia bukan pergi utk buat maksiat atau atau buat ape2 yg mendatangkan mudarat..pastu bukan mintak duit korang pun. Cetek giler pemikiran yg dengki ND join vacation ngan mertua tu..Cuba bukak sket minda jgn dok asyik pikir negative je. Tahun dh nk masuk 2013 tp pemikiran masih di takuk lama…

      p/s: Pada ND, pedulikan manusia2 mcm ni..sbb org2 mcm ni smpai mati pun x penah puas hati dgn kehidupan org lain…ade je yg x kene kt mata mcmlaa diri sndiri tu dh perfect sgt….

      0

      0
  29. olalala... says:

    X kisah la org nk ckp ape sal ND aku tetap suke dia…Aku suke sbb care dia bkerja hal peribadi dia ak x ambik port sbb semua org ad mslh sdri…ape po bg aku ND ni ok ja..fasha aku x suke x taw la nape..

    0

    0
    • neelofasolatido says:

      xda org pun suka dia.dont worry…yg suka tu adalah:

      1. kaum kerabat dia..sebab fasha depa dah keluar dari belenggu kemiskinan kat perlis tu.

      2. kaum2 perampas = sebabtu sentiasa support fasha dan selalu merasa fasha tu baik..sebab niat bukan merampas tapi jodoh semata2 (konon!)

      0

      0
  30. Kak Ani says:

    Baguslah keluarga mertua sayang..satu impak positif. Sesiapa yang dah ada mertua dan disayangi oleh keluarga mertua pasti akan rasa seronok. Saya seronok dan suka baca menantu yang disayangi mertua. Tak semua mak mertua jahat ramai yang baik dan boleh ngam dengan menantu dan layan menantu elok2. .ada mak mentua yg sediakan masakan kegemaran menantu bila datang dan belikan makanan kegemaran menantu bila berziarah. Malah lebih bagus bila dah bercerai berai masih mengekalkan ukhwah dan silaturrahim. Antara tanda2 kiamat ialah apabila silaturrahim diputuskan….ambillah yang positif…..semoga Nora Danish menemui kegembiraan di Dubai bersama keluarga bekas mentua…..wslm

    0

    0
  31. takeiteasy says:

    honestly klu aku aku x akan ikot smpi bercuti
    mmg x bgs putuskn hubungan dgn mak/ pak mertua walaupn da jd bekas
    x yah kot ikot smpi bercuti nnt hubungan mak/pak mertua akn terjejas dgn menantu baru tu
    nnt wujud la banding2kan dgn bekas menantu dgn menantu baru n bagai
    so lebih elok jgn la p sampai bercuti
    ini just pendapat aku saja

    0

    0
    • Anonymous says:

      bengap sangatkan…kalau budak2 nenek nak bawa ke oversea,nak buat pasport cane????

      budak2 underage nak buat pasport kena dgn mak bapak die.bukan dgn atuk nenek.
      msti bodo xpenah bercuti kat oversea nie.asyik terperap depan pc kutuk2 orang

      0

      0
      • takeiteasy says:

        la ni passport da x sharing dgn parents da tapi leh wat 1 pasport asing utk bdk2 tu so lain
        harap maklum

        0

        0
      • Anonymous says:

        heheheh Anonymous 1:28pm, jgn sebarang cakap weh… budak2 boleh buat paspot sendiri la.. lain la kalau kedekut sgt so bagi budak2 share paspot mak bapak.

        0

        0
      • joyah says:

        hello ngko yg bodo panggil org bengap..

        tahun abad masihi berapa dulu yg last ngko ke oversea..???

        org zaman sekarang pergi obersea dah buat pasport single larr…. dah tak de pasport sharing macam zaman agogo ngko tu anon..

        0

        0
    • KI says:

      Well, the thing is, you are NOT her. So nasib ko lah nak pikir apa. Dia boleh je buat apa dia nak. And guess what? Dia MEMANG dah pergi pun. So..?

      0

      0
    • Anonymous says:

      dah menan tu baru tu pun dulu gatal pook*y pegi jejaskan rumahtangga org..hambik la ko..

      0

      0
  32. ita says:

    kalau aku ditempat ND..aku akan selalu bawa anak aku berjumpa dengan keluarga jejai but aku x akan pergi bercuti dengan keluarga jejai…lagi pun jejai sudah ada bini yang baru…siapa lah aku…

    0

    0
    • keliru says:

      ko ckp ad bukti ke ND gi jumpe ex.hubby dia…ko ni suku sakat pasak tu ehk..hihihihi….

      0

      0
    • qty says:

      Be positif…jejai xde pun ikut, so apa salahnya. Kalau jejai ikut, mestilah x manis pergi skali coz dia dah berbini…

      0

      0
  33. ita says:

    anonymous…bukan ke sekarang ni passport dah x share dengan mak bapak..cuba check kat immegresen.

    0

    0
    • Me says:

      kl aku ad ank po aku yg kecik mcm ank ND aku akn ikut mane dia pergi WLPON dgn atok dgn nenek dia ad nk jage…naluri ibu kot…lantak la dia nk melaram ke janji dia jage ank dia ad dpn mate dia..ke ita mmg suruh anak ita duk jauh2 dr ita..kl blh wat anak je jage xnk..ooopsss sori…

      0

      0
  34. KAMI says:

    yg kutuk2 ND bercuti dgn keluarga mertua ni mesti suku sakat Fasha….tak sudah2 mengutuk si ND. kami tetap suka ND lebih drpd Fasha sebab Fasha meruntuhkan rumahtangga ND..SEKIAN

    0

    0
  35. jujuk says:

    nora cantek sgttt!!!!

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Dont blame Nora lgpun dia pergi dgn ibunya…bkn sorg…family ND mmg rapat dgn family bekas mertuanya klu x silap sblm diorg kahwin lg…
    Fasha tgh mengandung x baik ckp mcm2 dkt org pregnant…
    Inilah yg dinamakn takdir sudh tersurat dan tersirat….kita hanya mampu berdoa agar mrk bahagia dgn pasangan masing2

    0

    0
    • neelofasolatido says:

      ecewah…tengah mengandung, so kene jaga hati dia?? tapi apa dia buat masa nora mengandung!!! hah!!? sudah lah..hipokrit semua peminat2 dia..

      0

      0
      • Anonymous says:

        semoga Nora bertambah-tambah success dan Fasha bertambah-tambah sewel…nak buat apa kesian kat Fasha ni..manusia x de hati perut…meruntuhkan rumah tangga org…

        0

        0
  37. Min says:

    memang tidak dinafikn Nora Danish memiliki perwtakan yg menarik sekaligus mempunyai ciri2 wanita yg amat disenangi oleh semua pihak. Kagum dgn nya krn ketabahanya mengharungi segala perit jerih juga tohmahan

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Happy family

    0

    0
  39. Reena says:

    Hakikatnya Nora Danish memang disayangi keluarga mentuanya..even dia dah bercerai dgn jejai sekalipun, anak dia rayqal stil cucu kpd ngah talib & wife. Rayqal stil ada auntie & uncle. Jeleslah tu peminat fs. Biarlah dorang berbahagia drpd kuar ceta tak elok kan.

    0

    0
  40. mak jemah says:

    kita enjoy dulu….xoxo

    0

    0
  41. kipas payah mati neelofa says:

    neelofa nk g dubai dia pn nk g jgk . . g lh tmpt lain

    0

    0
    • dubai mali.. says:

      time hjg2 thun ni mmg bbaloi gi dubai.. sale gile2..aku yg tgal kat dubai ni plak tgedik2 nk blik malaysia..hihi..

      0

      0
  42. lola says:

    sweettnyee nora danishh and her sonn . wishh themm will happy foreverr . =]

    0

    0
  43. DoubleFace says:

    Maaf le, tapi saya memang tak makan langsung dengan Nora Danish ni. Saya pernah makan di Restoran CozyHouse di Great Eastern Mall. ND ada di sana dengan kawan-kawan dia, bersama anak mereka. Her group was making such a terrible ruckus, bising, siap ND terjerit jerit mengilai, tak considerate langsung terhadap org di sekeliling. That is not that bad. yang teruknye, she tak perhatikan langusng anak dia berjalan jalan around her table. Siap anak dia jatuh, langgar kerusi another customer yg makan dengan family dia. Anak dah jatuh, ND toleh pun tak, langsung tak layan. The customer, who happens to have her children there too, yang tolong angkat anak ND and check whether he was ok. ND did not even bother to look, she was too busy mengada ngada terkinja kinja dengan kawan kawan dia. After that incident, memang saya tak suka dia. Dia suka menunjuk betapa baiknye dia, tapi ibu jenis apa yang lebih memntingkan kawan kawan dia daripada anak sendiri? Soryy la kalau peminat ND tak suka apa yang saya tulis. Tapi apa yg saya tulis ni betul, sebab saya sendiri nampak dengan mata kepala saya. So, i take Fasha anytime…what you see is what you get. ND pandai berpura pura…patut la semua lelaki lari….

    0

    0
    • neelofasolatido says:

      sudah la ko fasha….

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku pon pernah nampak. masa tu terserempak..ingat pelanduk dua serupa tapi mmg betul ND dgn anak dia..mmg dia ni fake giler! nampak mcm ibu yang penyanyang tp dia siap marah2, tengking anak dia.. biar betul! tapi tu la sape nak percaya kan…dunia2.

      0

      0
  44. nobody says:

    kalau niat ikhlas tak per…tp kalau setakat nak menunjuk….itu dah kira riak…apa yg nak dikongsi sangat….pg umrah instagram…dubai pun instagram…simpan2 utk diri sendiri sudah…..

    0

    0
  45. sengal says:

    g sembahyang tarawikh penuh hp kat tgn hahaha. Nora guna in law raih simpati peminat kampung yg ngok.

    0

    0
  46. Anonymous says:

    biar lah apa org nk ckp ND as long as x menjejaskan kehidupan….manusia ni sometime ada perasaan cemburu bila tgk org lain lebih….klu nk diikutkan FS lg seksi dan bermcm kontroversi jika nk dibandingkn dgn ND….i pun pernah jumpa FS berlagak juga x senyum….Diana Danielle pun x bls senyum bila fans senyum kt dia…rmi lg la jumpa sbb duduk kt AMPANG kebanyakan astis mmg stay area sini….dah nama dunia artis

    0

    0
  47. ciput says:

    bagi aku skarang ok lagi nora ikut. Tp bila fasikuha dah join in the group tak yah lah kot. Fasha dgn jejai boleh jaga. Nenek nye yg penyanyang pun ada boleh tlg jaga. Kalau nora ikut jugak time fasha ada tu maknanye memang nora ni kaki menempel lah kan. Kalau aku lah malu nak ikut bila fasha dgn jejai ada. Tp skarang takpe boleh lagi. Lagi pun pergi dengan dua dua family.

    0

    0
  48. saya says:

    dr kacamata & pendapat saya,

    setahu sy dulu jejai mmg daa kenal fasha sblm nora.. then tahu2 jejai – nora kawen then cerai, then jejai – fasha lagi… sape yg rampas sape tak pasti la.. kuasa cinta… ape pun masing2 da dapat ape yg dorang nak….

    komen sy dgn ape yg Allah kurniakan pd mereka – fasha cantik, nora comel, masing2 ade kelebihan & kekurangan…

    perilaku mereka… tu urusan mereka dgn Allah… yela… sy pun tak pernah sempurna di mata orang apatah lagi di mata Allah… hari ni camni esok lain akan dtg tak tahu la..

    di antara ke dua nye sy lebih suke dgn fasha.. ohhh bukan sebab perangai dia atau kelebihan dia ada… suke dgn semangat & tgjwb dia untuk keluarga dia… sifat dan minat dia terhadap kucing… (menjaga kucing perlukn pengorbanan dan semangat yg tinggi)

    ape pun bagus laa kalau mereka sama2 dpt bkumpul… takde istilah menempel bagai… dah rezeki pak mak mertua kaya raya penuh kasih sayang mampu beri ape yg dorang nak beri… cume kalau daa dapat jgn laa riak menunjuk2 pd yg tak dpt… jadi tuk mereka sekeluarga buang la yg keruh jauh2… ambil yg jernih.. kenyataan nye mereka daa jd 1 keluarga yg besar… yg di benci itu la darah daging & pertalian diri sendiri…. terima seadanya….

    0

    0
  49. anak saudara ku nama danish daniel says:

    tk silap aku , dlu msa nora n jejai brcinta … jejai prnah ckp yg nora ni ksayangan mak dia .. sbb tu laa mak jejai ttp syg nora smpai skrg ..

    0

    0
  50. gemhologram says:

    ermmm apa nak jd dunia akhir zaman… islam hanya pada nama….

    0

    0
  51. gula2 says:

    x minat lgsung kt ND ni..kbai

    0

    0
  52. mak aji says:

    mak mertua syg tp suami x syg x guna jgk

    0

    0
  53. garam2 says:

    bodoh ker pe gula2 ni…xminat ko punye pasal la…tp ko mengikuti jugak perkembangan c ND ni…ckpla sbenrnye ko ni jelez giler ngan pompuan yg betol2 perfect giler ciptaan allah kpd dri nye…hmmm….

    0

    0
  54. nobody says:

    pelik…ND pg umrah bertutup2..pastu kuar citer gambar sensasi n kontroversi dia…minta maaf…Adiputra nak ceraikan bini dia….hm…..now pg Dubai….seksi gak….agaknya dia pg umrah sebab di sponsor n keja berlakon…and nak kan badan berketul AP kot?? haiyooo…tak ikhlas langsung…….kebenaran akan terbukti jua….

    0

    0
  55. aku says:

    ND tu memang la bekas menantu, tapi hubungan dia dengan mak n ayah jejai mana leh putus. ND dgn ayah jejai tu sampai mati masih muhrim…x ada istilah x leh berhubung dengan ex-in law dia. fikirlah positif sikit…

    0

    0
  56. rosli says:

    FS tu sebelum ni kata bunting pelamin tetapi sebaliknya, kenyataannya dalam HM berdasarkan minggu yang dimaklumkan dalam akhbar berkenaan mungkin bulan Ogos. Entahlah!!! Dah nasib jadi menantu macam tu. Kalau takut dihempas ombak, jangan berumah di tepi pantai.

    0

    0
  57. Anonymous says:

    si sendat tu bukan je menipu bab bunting pelamin tu..dia jugak menipu bab followers twitter dia…ada sumber bagitau si fasa sendat ni beli followers twitter dia..nak tunjuk kat nora followers dia lagi ramai…ptuihh..mmg penipu dia ni..

    0

    0
  58. Making million dollars in profit naturally changes your status to a millionaire. But how do you do that? Here is a very simple, very straight forward plan to do it:

    0

    0
  59. Percutian says:

    Buat masa ini kita buat family vac kat dlm negeri je laa…nanti kalau ada rezqki lebih boleh la pegi luar negara pulak ek ?

    0

    0
  60. Despite the fact that it includes integrated Bluetooth
    technology and a larger display, it is excruciatingly sluggish.
    The Canon i90 has features only dreamt of by non-savvy techno wannabes
    like me: Microfine Droplet Technology for superior prints,
    borderless printing capability, dependable product life and more’. The Jiayu G3 Android handset has been alluring a ample bulk of attention, which is rather funny aback it doesn’t appear with all the appearance
    as added Android phones.

    0

    0