Written by AbangNara | January 12th, 2012

Malam semalam telah pun berlangsung majlis persandingan pengantin baru Ezlynn dan Adam yang telah ditaja oleh Rafflesia. Majlis berlangsung dengan suasana yang amat meriah sekali. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada kedua-dua mempelai baru ini.

gambar majlis persandingan ezylnn

Cerita banyak tak guna, layankan lagi 19 keping gambar sekitar majlis persandingan Ezylnn dan Adam dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

gambar majlis persandingan ezylnn

[jetpack-related-posts]

365 responses to (20 GAMBAR)Majlis Persandingan Ezlynn Dan Adam

  1. topo says:

    dengar cerita ada kasut masa ezlyn kawen ni dibuat oleh neelofa, boleh sahkan bang nara?

    0

    0
    • jah kaki gosip says:

      kau nie ketinggalan zaman ke?? abg nara ade update psl kasut yg meelofa buat tok ezlynn tuh.

      btw, aku nk ckp, baju die huduh. sama huduh ngn baju memek tuh!

      0

      0
    • kaseh suci says:

      sory to say but nampak pelik lah baju pengantin warna kuning tu.

      0

      0
    • aku RELA says:

      cantik nya dato siti ngn dato k… mmg sepadan sgt sgtt… 1000X LIKE

      0

      0
    • KK vogue says:

      kenape makeup bridemaids ag lawa………?? sape make up ezlynn ni wey…. die sgt cantik ok… nape spoilkan muke die????? ish ish ish

      0

      0
      • qaseh sharel says:

        sory 2 say la…muka ezlynn nmpk xde seri…xmcm muka pngntin lnsung!!bedak brcapuk…sedih tgok sbb muka ezlynn cantik,tp knp make-up mcm nie??bju plk??aduuhhhhhh….totaly out…klu aku kawin mcm nie mmg sdih mmnjang….xleh trima la wei……nk tnjuk kt anak ccit pn malu….huhuuuu

        0

        0
    • anna says:

      takda seri…… baju pon tak cantik :(
      Aishah Sinclair lg comel..

      0

      0
    • @.@ says:

      make up die sumthing wrong larrr… hmmmm.. -.-

      0

      0
    • Lara says:

      Lepas nie untuk para artis yang Bakal terima Tajaan raflesia, sila lah bersedia utk jadi bride-zilla! Tak pernah aku nampak Tajaan rafflesia nie lawa… Lawa lagi wedding chef ritz kat kampung!

      0

      0
    • Vogue d Vass says:

      X macam baju pengantin pun aku tengok. Cantik lagi baju artis lain yg hadiri majlis perkahwinan Ezlynn ni. Dah la pendek 1 hal, warna kuning tu sebijik macam kain langsir kat umah mak aku. Aku ingat boleh kalahkan perkahwinan Memey & Norman, sayangnya x…

      0

      0
    • rapelisiasia says:

      raflesia ni mmg nak menjahanamkan majlis kahwin org melayu la..dh tak tak cukup duit tak yah la nk sponsor org.. apehal yg sponsor baju saje..tak cukup bajet nk bg kain skali… ezlin ni sll cantik. masa kawin nmpak cam org lepas pantang pulak…muka mcm terlebih letak krim safi..

      0

      0
    • zuragon says:

      Artis2 yg terima sponser dr Rafflesia ni mmg bangang … Jadi boneka kat majlis sendiri…. Nak majlis yg meletup22222.. nk canang satu malaysia wedding of the year kununnnn.. tp xda duit …. jadi terima jew la apa yg org sponser….walau pun yg hadoooo….

      0

      0
      • Akak Nak Juga says:

        Surat terbuka untuk tokey Refflesia (I dont care about ur name !!) :
        Kalau u nk sponsor pasangan melayu tolong laa ambik berat skit pasal adat kitaorang ni jgn la jdkan semua pengantin yg u sponsor tu hilang jati diri melayunya.
        1) BRIDEMAIDS : x perlu la ada bridemaids bagai cukup la u pacakkan 2 org pengapit.
        2) MAKE UP : TOLONG LAAAA !! (HELP2) ngeri sungguh make-up tu, u all punya mata letak kt kepala lutut ke ??.
        3) DRESS : x penah jumpa baju kawin yg buruk mcm tu dh la seksi.. naper u kalau sponsor majlis kawin org kena badutkan diorang ngan baju2 yg seksi & buruk mcm tu ???
        3) SUASANA : Suram sangat mcm majlis org mati..
        4) PERSANDINGAN ?? : x yah lah kecoh sngat pasal sponsor “MAJLIS PERSANDINGAN” sbb u all buat sponsor majlis makan malam jek mana ada pelamin, tepung tawar semua tu, sebab org melayu bila sebut bersanding mesti atas pelamin bukan atas stage mengadap meja makan..
        So please study pasal adat2 org melayu dulu sbelum buat benda2 mengarut ni, yg pengantin2 ni mmg x ambik port pn semua tu yg diorang tau nk glamer jek walaupun sebenarnya x glamer langsung…

        0

        0
    • Akak Nak Juga says:

      SEPASANG LAGI BONEKA REFFLESIA !!!

      0

      0
    • namaakuM says:

      mmg neelofa yg design kan. sah dah.

      tapi apasal baju ezlynn nie tak cantik? mcm sama huduh je dgn baju memey pakai dulu.

      lagi satu, mekap dia mcm vampire dah aku nengok. HAHA

      0

      0
    • Mak Temah says:

      x berkenan langsung…..
      baju x cantik tp wedding mahal bukan main..

      actually la,harga,duit bukan faktor wedding of the year..

      so bg mak kn nyah,
      baik wedding ezlynn ngan memek,bkn wedding of the year even berjota-jota skalipun..

      tp wedding rafflesia jek..haha

      0

      0
    • xx says:

      nape x cantik..huhu..bgs mekup simple…

      0

      0
    • ilmu putih says:

      nape la org melayu ni x de adat…….
      pakaian cam puki…..pakai pendek2 x tau malu

      0

      0
    • bukan_fanatik says:

      sorry, ini adalah antara majlis perkahwinan yang agak hina bagi aku..pakaian tak sesuai coz awak tu ISLAM..nak tiru hollywood ape? majlis perkahwinan sepatutnya dirahmati dan tunjukkan sikit kesyukuran kpd Allah..

      0

      0
    • x seksi says:

      apesal muke die mcm hantu gomak???? why???? whut happen???????????

      0

      0
    • minah mengadap android 24jam says:

      gown neelofa paling panjang & sopan…sedap je mata memandang…thats y i suke neelofa…tak pernah over mcm artis lain (che ta)..ehemm :p

      0

      0
  2. kin says:

    eeeeemmmmmmmmmmmm

    0

    0
    • bang long says:

      pa jadah skirt kuning tu…majlis kawen ke ni?

      0

      0
      • huduh huduh says:

        baju huduh huduh!! rafflesia nye owner buta warna ke, buta fashion ke, buta segala2nye..btw dress kuning?? wtf?? jgn la aniaya org dgn bagi wedding mcm ni weiiii….

        0

        0
  3. min says:

    kawen ke ape ni? huduhnye!

    0

    0
  4. pencinta alam says:

    buruk giler semua

    0

    0
  5. Liyana Lunia says:

    baju pengantin dia kaler kunim tuu sedeeeyyy T__________________T

    mano kasot nneelopaaaa

    0

    0
  6. zilalala says:

    adoii.terkejot aku tgk bawak die xde kain..haha

    0

    0
  7. gaung says:

    kenap[a pelik sangat baju kunig yang dia pakai tue…pelik sangat n mcm tak seswai jer…pelik betol

    0

    0
  8. ape2ajerla~ says:

    emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm~

    0

    0
  9. aishah says:

    lawa nye neelofa ni

    0

    0
  10. pencinta alam says:

    rafflesia ni tlg jgn sponsor wedding lg boleh x….semua wedding hancus ….

    0

    0
  11. ANA says:

    BOLEH LA……

    0

    0
  12. alam maya says:

    amenda jenis kawen ni,,mcm terlebih puteh jue muka die ni..hudoh la

    0

    0
    • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

      Betoi laa…apasal muka ezzlyn mcm tepong gomak je haku nengok…honest ckp, x lawa la mekap ezlyn nie…nampak x berseri mcm retis lain yang kawen…pastu gaun dia pendek sgt la, atas kpala lutut, kaler pulak kuning….hadui…fail se failnyerrrrr…

      0

      0
      • pencinta alam ghaib says:

        aku rse muka flower girl ni lagi cun dr ezlyn,,meluat aku tgk muka ezlyn,,x cntek lgsg

        0

        0
  13. miss says:

    hm…makeup nmpk bercapok…haha….mcm bukn majlis kwen…skirt pendek.pkai la gaun.adoi!!

    0

    0
  14. kaseh suci says:

    amboiiiiiii cantik baju kuning tu *tgn ke dada mata ke ats*
    haha !

    0

    0
  15. hafiz says:

    muke ezlynn terlebih bedak.. pelik semacam.. pastu, memasing yg dtg, melaram mcm kat red carpet nk gi grammy awards..

    0

    0
  16. Saje2 komen says:

    Dah jd mcm majlis anugerah…emmmm

    0

    0
  17. aku stuju says:

    tema apa ni??? sedih sgt tgk stail depa kwen

    0

    0
  18. qistina says:

    pengantin x cantek…
    guest lagi cun… ^_^

    0

    0
  19. airis says:

    la…nape mekapnye cam gitu… by the way..
    selamat pengantin baru…

    0

    0
  20. antimemey says:

    eiii buroknya!! dh nama pun kawen sponsor mmg nganga je la ape org nk pakaikan. tp serius mmg terlampau BURUK! mangsa reflesia same je dgn si memey..euuuuwww~~~~

    0

    0
  21. Ann says:

    apekah wedding gown yang pendek? plus dengan bridesmaids tu dah macam memey n norman kawen je..

    0

    0
  22. cik lily says:

    kalo refflesia taja mmg kene pakai baju pengantin atas lutut ek?hmmmmm……

    0

    0
  23. shara says:

    make up ezlynn serius tak cantik

    0

    0
  24. toyol says:

    ni ka majlis kawen artis? mcm konsert tertutup je…

    0

    0
  25. alahaiii says:

    mekap dia pelik sgt!!
    siapa MUA??
    haha!

    0

    0
  26. jemahpotpet says:

    sama macam wedding memey je…gaun singkat…kek siap ade name refflesia…kekekke

    0

    0
  27. Ann says:

    apekah wedding gown yang pendek? plus dengan bridesmaids tu dah mcm memey n norman kawen je..

    0

    0
  28. booooooo says:

    sama jer mcm wedding memey senduk tu… nk sgt sponsor besau… awak tu org melayu buat la cara org melayu.. yg hairan tu nape mat saleh kawen blh lak pakai gaun panjang2, bila melayu kawen mesti nk sekerat lutut…

    0

    0
  29. aku says:

    kalau x pakai skrit x boley ke?cuba pkai cam adibah noor tu..manis je..

    0

    0
  30. haniff says:

    mcm ni perkahwinan zaman moden , dres atas tutup bawah bukak…pelik2 orang sekarang bila bergaya utk majlis perkahwinan.

    0

    0
  31. lynn says:

    buruk gile baju.. hahaha kedekotnya raflesia pakai rantai mhl2 baju mcm kain bruk buat lap kaki…kesian tgk artis yg jd mangsa fesyen nie..

    0

    0
  32. whatever says:

    klu tajaan Rafflesia mesti cam gini ler gaya majlis nyerr… xde yg istimewa pn

    0

    0
  33. apa saja says:

    agaknya artis2 zaman skg mmg dah x suka kot pakai pakaian tradisional time diorg kawin sibok je pakai mini seket…mmg hodoh la ezlyn pakai mcm nie….color pun burukk

    0

    0
  34. kiah propa says:

    serius..dh mcm wedding org dulu2 plak aku nengoknye…aduhainye pun

    0

    0
  35. gins says:

    is this a joke or something? :|

    0

    0
  36. adik manis says:

    entah!kalau rafflesia taja kawen memang kena pakai skirt atas lutut jugak ke..sama macam si memey normiang tu…kek pun nak tulis nama rafflesia..apa motifnya..flower girl pun mak aii.. seksi gak…kenapa makeup ezlyn tu sepuk semacam je… nampak macam pelik je.mcm ni ke kenduri org islam.??? dunia akhir zaman…elokla si memey tu dtg…tu muka memey pun x de seri dah…

    0

    0
  37. Reader says:

    The baju n palamin theme doesn’t match,baju gaun pendek warna kuning tu pun doesn’t look beautiful. wedding cake ntah apa2 themenya. Pokoknya semua tak match n tak sesuai…siapa wedding planner for wedding reception by Reflesia ni?

    If you guys notice fashion baju gaun kuning tu sama seperti fashion Memey kn…pfftt

    0

    0
  38. er says:

    bj kuning tk cantik pun..nape la ske pkai pendek3.. mimi pun pkai pendek gak..mmg klu tajaan design bj kna pendek2 ek…

    0

    0
  39. ntahla says:

    asal la kwen artis skang nk ikut cara barat.. adoyai.. kn manis klu wat cre adat kte.. ni tak pkai bju gaun pendek.. dh mcm memey.. dato’ ct pon tk pkai mcm tu… lgla glamour.. hmmm.. ape nk jdla dierg ni.. (bukan nk blagak baik)

    0

    0
  40. mek bunge says:

    npe baju pngntin pempuan x lawo?????? nk2 yg baju kuning 2….uduh2….make up ezlyn pn cm x kene jew….

    0

    0
  41. lolita says:

    apeke burok sangat baju pantim kale kunin nih?? adoiihh..mekap pon ntah pape..x beseri langsung..heheh

    0

    0
  42. aku says:

    bg aku masa ezlynn nikah hari tu dia punya makeup n baju berganda2 lebih cantik dari majlis nie..
    baju dia sangatlah x cantik,makeup plak cam ade yg x kena..bedak terlalu putih n x sesuai la majlis kawen pakai singkat2 camtu..tema plak ala2 wedding memey n norman haritu..singkat2 jugak.
    lepas nie raflesia x perlu lah nak taja bagai pasal mmg x cantik langsung la..
    serba serbi x kena..

    ps= nie just pendapat aku..peminat ezlynn jgn marah ok.. :)

    0

    0
  43. ety says:

    asal muka ezlyn tu cm pelik…makeup tak cantik

    0

    0
  44. bunga says:

    bagus la tu… orang melayu islam kita dah mula kawen pakai skirt pendek. besok 2 akan jd ikutan/tren ramai pulak… apa pun selamat pengantin baru…

    0

    0
  45. hoi hoi hoi says:

    sedeeeeeeeehhhhhhhhhhhhh…. xlawa lagsung tasteless sgguh…. name gah, RAFFLESIA kunuuuunnnn… ce tengok website, mcm website org bru blaja PHP HTML, buruk nak mamposss…. tlg la, artis xbrape nak hadooo ni… nampak sgat xd duit, org nak sponsor laju je… akibatnye camnila…. seddddddddddeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy….

    0

    0
  46. cik nak cakap says:

    macam baju adibah nor lagi simple and lawa dari pngantin sendiri.. errrrrr~

    0

    0
  47. makcik ct says:

    sangat buruk fesyen baju ni…dah la atas ada vail pastu bawah atas lutut jer…tolong laaaa kita kan org islam..dok ikut sangat budaya barat…pengantin lelaki amat sopan pakaiannya..sama gak ngan memey dulu…mekup pun out….ish ish

    0

    0
  48. REDBLOODSNOW says:

    ooo neelofa jd flower girl dia gak rupanya ek. she’s soooo cute among others! hehehe. BTW, abg naraaaaa…nak tgk kasut yg lofa buat utk ezlyn tuueeee.

    cepat update

    0

    0
  49. honeyhoney says:

    Kesiannya Ezlynn… baju dah la hodoh. Makeup pun sangatla tak cantiknya… Kesian. Kesian.. Semuanya buruk!!!

    0

    0
  50. Cik Ketom says:

    Opocot…. tekejut beruk akak tgk make up buruk kau tu Ezlynnnn oiiiii, kalau kau tak make up lagi suci muka kau yg manis tu.

    Wahai Datuk Winnie aku taulah kau tu tuan punya Rafflesia yg hergenya berjuta-juta lemon tapi pengantin2 tu MELAYU beragama ISLAM

    Tapi apa boleh buat mereka sudah pun merelakan diri mereka ditelanjangkan.

    0

    0
  51. MAK OK JE says:

    TANJAT MAK!!MAKEUP EZLYN PUTIH BEBENOR DA GHUPER ANTU CHINA~
    BAJU LAGI LA!!TA BERKENAN MAKK!!

    0

    0
  52. ain says:

    Everything in this wedding seem so funny:
    1) the bridemaids’ dresses match the pelamin instead of the bride’s. Macam tertukar colour je between them.
    2) the make up makes the bride look chubbier and doesn’t even match her neck. mcm pakai topeng.
    3) the cake! i’m speechless.
    4) the pelamin looks beautiful and elegant though.

    Raflessia, stop ruining people’s weddings.

    0

    0
  53. aiyuuuuuuuuuuuu says:

    pd aku perkahwinan ezlynn ni serba serbi antara yg plg huduh abad ini..sian dia ni lawa..sapelah tkg mekapnye mcm pakai mende murah ajo..aiyok..

    0

    0
  54. elleshuzz says:

    Siti Saleha sangat cantik! Enuff said. Sweet gile pakaian dia. Ezlynn. Sorry to say mekap sangat tak cantik terlalu tebal. and baju pengantin tu ____________(fill in the blank please).

    Anyway tahniah to both. Moga bahagia meniti alam perkahwinan sampai akhir hayat,

    0

    0
  55. Madam Lala says:

    aukkkk….. ini kahwen ke hapeeeeeee?????

    0

    0
  56. maktirikau says:

    memey sorang je ? ^_____^ norman mane ? :)

    0

    0
  57. Datin Maimon says:

    huduh..make up tebal gile..kontra ngn leher dia tu..even dpt tajaan pn jgn la smpi baju x cukup kain -__-‘

    0

    0
  58. doongdoong says:

    nampak sgt ditaja rafflesia. copy paste je dari wedding memey
    baju pengantin singkat dan nampak pelik
    bridesmaid pon macam penari hawaii.. serupa masa wedding memey
    moral of the story, rafflesia buat wedding org melayu nampak pelik and kebaratan

    0

    0
  59. marion kaunter lg cun dn mulus gitewwww says:

    semua buruk! GAGAL!!!!!

    0

    0
  60. Miss pp says:

    pengapit yg lg 3 org tu ler designer baju tu…huduh..aku tgk d’org sibuk pilih kain kt jakel ahad lps..dlm rncangan diva@1..apa ku kesah..apa ku kesah..hahaha

    0

    0
  61. REDBLOODSNOW says:

    Tak suka nah dgn Rafflesia buat kek wedding tu. dari wedding norman-memey ke wedding ezyln-adam, dok memanjangggggggg je tulis nama RAFFLESIA…aduhaiiii.

    Common lah Rafflesia…sekurang²nya letakkkkkk lah juga nama pengantin. AT LEAST LA..taja pun taja la…kena ikhlas. ni tak…atas bawah dok nama RAFFLESIA je interframe…ceh!

    0

    0
  62. shiela says:

    mmg la baju pengantin singkat yg amat dan sebiji mcm majlis si norman ngan memey tu. aduh… Raflessia.. u mmg failed la bab sponser2 ni. dah dua majlis da… kita tengok yg ke-3

    0

    0
  63. ainn says:

    mekap die<<sgt failed

    0

    0
  64. mamaadam says:

    Terkezut tgk ezlyn.awt make up cmni.cam sabotaj je.seriously,mmg out.dr makeup,baju,rambut.ish2 smpai hati buat cmni kt ezlyn.to mak andam, pls prektis lg ek.

    0

    0
  65. myra says:

    bridesmaid no 2 dr kiri mcm nealofa…

    0

    0
  66. kasut putih says:

    Rafflesia menjatuhkan reputasi mereka sendiri. Sponsor tapi macam tangkap muat je. Artis pulak teruja, perasan diva bila dapat sponsor kos berjuta2.
    Aniway, tahniah Ezlynn. This is your choice.

    0

    0
    • REDBLOODSNOW says:

      hahahahaha…setuju dgn kata² ko. tu la kan. raff mmg menjatuhkan reputasi dorg sendiri. bagi aku…persandingan norman-memey lg ok dari ni. sekurang²nya make-up memey still lg consider lawa. but this one???…hemprhhh

      rafflesia…rafflesia **sambil geleng kepala**

      0

      0
    • Kak Long says:

      Kak Long pun terkilan juga. Nampak macam artis kita di ‘anak-patongkan’. Apalah salahnya kalalu Rafflesia sponsor gaun pengantin yang ‘proper’ sikit supaya betul-betul kelihatan exclusive? Lebih cantik dan menawan, dengan aura seri pengantin jika pakai gaun labuh yang dilengkapi dengan trainnya (ini train ada, tapi bila tengok depan, perghhh!) Kenapa dipakaikan baju singkat yang tidak sesuai dengan peradaban kita sebagai orang Melayu? Bill Bora – adakah ini cetusan dari idea anda?.

      0

      0
  67. gigi says:

    semua gambar nampak tak kena. Cam event main2 jek. Cam bukan majlis kawin.KESIAN

    0

    0
  68. Azurie says:

    Baru pengapit pengatin tu sama ngn kain langsir..,,beli langsir dapat baju..hehe

    0

    0
  69. jasina says:

    seperti wedding si memek jek…hadoii..veil 2 sile la tutup tulang keting 2….

    0

    0
  70. adaizn says:

    cantekk2 gak tp makeup persis org asli la..ahahahaha..

    0

    0
  71. gee says:

    apesal la baju yg di taja oleh rafflesia ni xpenahnya nk cantik…dulu memey skg ezlyn…makeup pon failed…kasut je cantik…yg laen out!

    0

    0
  72. yaya says:

    kesian ezlynn..jadi mangsa fesyen Rafflesia! sumpah xsantek langsung…

    baju pengantin – gaun dia pendek sgt la, atas kpala lutut, kaler pulak kuning..sakit mate tgok

    make up – xde seri lnsg…xmcm muka pngntin!!bedak bercapuk, muke putih,leher hitam. gincu merah x hengat

    bridesmaid – gedix sgt laa.. cantik sgt la pki bj n bt muke cmtu. cantik lagi Hantu Kak Limah~

    kek – nk jgk tls..perlu ker?????

    p/s : lebih kurang je majlis ezlynn dgn memey..klu da nme sponsor tu compem di perbodohkn.. kesian3..

    0

    0
  73. Diana Dina says:

    baju adibah nor lagi cntikk.. baju kurung….

    0

    0
  74. natz says:

    kesian ezlynn..jadi mangsa fesyen Rafflesia! sumpah xsantek langsung…

    baju pengantin – gaun dia pendek sgt la, atas kpala lutut, kaler pulak kuning..sakit mate tgok

    make up – xde seri lnsg…xmcm muka pngntin!!bedak bercapuk, muke putih,leher hitam. gincu merah x hengat

    bridesmaid – gedix sgt laa.. cantik sgt la pki bj n bt muke cmtu. cantik lagi Hantu Kak Limah~

    kek – nk jgk tls..perlu ker?????

    p/s : lebih kurang je majlis ezlynn dgn memey..klu da nme sponsor tu compem di perbodohkn.. kesian3..

    0

    0
  75. sayang korang says:

    cantek lg lisdawati n fauzi…dr psngn pngtn….

    0

    0
  76. sephia says:

    1. baju pengantin warne kuning dgn bunga kuning tu x sesuai
    2.design baju x sesuai utk seorang pengantin di hari kegemilangan nya..
    3. kasut yg dipakai x nampak coz ditutup dgn tag “www.beautifulnara.com” kecikkan sikit tag tu bole x?
    4. solekkan macam tepung kurma… nape putih sgt… natural color is better…
    5. rambut pn.. terlalu simple. walaupun nak nampak sgt mutiara tu jgn la smpi mcm tu…
    Macam ade yg x kene… nak bg pengantin cantik ke… buruk.. kesian..

    0

    0
  77. buruk ya amat says:

    kesimpulannya:
    1) refflesia tolong jgn sponsor ape2 wedding lps ni..ko buat event utk company ko sendiri sudah.asal refflesia je,hancur sume.sbb,nk berciri barat la kononnye sbb company cina kan..
    2) ezlynn,mekap ko mmg xlawa.sory to say,lawa lg mekap org biasa yg kawen.warnakulit kn da elok coklat ny,xpayah la nk ikut skin colour org putih
    3) baik baju pengantin or bridesmaid mmg failed.ak pelik inikah design 3 org designer.tolong la bkk mata tu sikit.kot ye pun nk moden,da mcm sampah ak tgk gaun ko tu.lg lawa kate middleton punye baju time die kawen.
    4) kek perkahwinan bertingkat2 tu..alahai…nak jugak ade name refflesia.at least,ezlynn yg kawen letakla name pengantin..
    MOST DISASTER WEDDING OF THE YEAR..SAME WITH MEMEY-NORMAN WEDDING

    0

    0
  78. ainie says:

    knpe la klau tajaan refllesia nie..pakaian mmg terukk..terlalu seksiiii..skrit yg pendek2..kesian ezlyn.jd mangsa keadaan mcm memey..huhuh

    0

    0
  79. saya says:

    ape hal ni baju pengantin ke baju nak g grammy award? buat la senonoh ckit baju pengantinnye kot ye pun nak buat dress. dah la kuninnnn.. x padan langsung dgn husband die… kesian ezlynn.. makeup mcm pakai tepung beras.. agaknye bedak dah habis kot 2 la yg melekat tepung kat muke die.. si pengapit mmg dh mcm penari hawai dah..mcm x betul je..adoii

    0

    0
  80. xsukaartisprasan says:

    kpd artis2, jgnla amik raflesia ape jadah ni..mcm x menjadi jer majlis2 mcm ni.. ari tu memey.. kata xnk sama memey tu tp tgk majlis ni lbk kurang jer..ntah apa2..

    0

    0
  81. Shie says:

    ni la nak kawen kene sponsor… jd cmni la..nak free je smua..smua nak taja je.. hurmm…kalau bersedrhana kan lebih elok

    0

    0
  82. yoyo or je.... says:

    mne tema sepanyolnyer,,,aku tgk semuanye terdedah nk kte xckup duet ,orang sponsor…x vcntik pon bju si pengantin ,,baek tamu yg dtg tu lg cntik..

    0

    0
  83. abc says:

    baju pengapit da same mcm kain langsir..sangat burukk…
    xde bajet ke??hahaha…

    0

    0
  84. Akma says:

    Tahniah sebab dah kawin.tapi nampak pelik bila pkai baju wedding skirt pendek…

    0

    0
  85. Jeng jeng jeng says:

    Ezylnn ni memang dari dulu aku tengok bab fesen2 ni memang failed. Tambah lagi kena spon style mcm ni lagi let worst totally failed off kedebak debuk debuzzzz ka bom boom…..

    0

    0
  86. kjkjkjn says:

    rafflesia ni mcm nk mulakan trend skirt pendek msa kawin..(ye la org kafir kan..) wahai artis2 malaysia (org islam)..sedarlah..jgn la biarkan diri anda dperbodohkan.. x cantik pun..

    0

    0
  87. dulu sponsor memey & norman = hancur
    lps tu sponsor ezlynn pun hancussss
    reflesia baik xyah sponsor majlis kawen org lah..buat rosak majlis je!!

    0

    0
  88. rikakatoka says:

    SERIUOS FAILLLLLLLLLLLLLLLL… bangang apa kawen pki camtu… baru bridemaids punmcm kain murah ajer… sedeyyy …

    0

    0
  89. mak ngah says:

    aku yg pkai bedak pixy pun muke xbercapok mcm ko..huduh from head to toe..sorry to say ezlynn..

    0

    0
  90. xoxo says:

    hidung ezlynn nampak sengat la..shading dia lari…sape lah mekup….frust tgk muka dia jadi gtu..
    baju pun satu hal…cam x kena je…

    0

    0
  91. Cik Ram says:

    Bila sesuatu benda tu dihebohkan/dicerita secara gempak & xclusive jer bunyinya. Salu nyer ni lah hasil dia. Indah ropa dari kabo.

    0

    0
  92. eyka_ilhanmansis says:

    knp smua bju yg reflesia taja msti singkat n x lawa..berbeza btul ngan org yg kawin tnpa di taja oleh reflesia..lawa,cantik n anggun je..plik2..

    0

    0
  93. sokong ezlyn says:

    lawa ape wedding dorang ni..bru ad class..ni asyik same je ngn wedding artis lain.bju pengantin mmg high taste.sume lawa,mekap pn lawa.korang yg jeles sbnarnye sbb dorang di sponsor kan..and wedding dorang sgt classy and high end.
    KORANG JELES SBB WEDDING EZLYN NI SPONSOR BY REFFLESIA,PAKAI RANTAI JUTA2..KO HADO???XDO KAN..SILA JELES.

    0

    0
  94. manusia biasa says:

    takde masaalah bila semuanya ditaja. tapi kena belajar memilih sikit la orang kita pun dari segi pakaian dan makanan terutamanya. there’s no point buat majlis, kalau semua nampak tak kena.

    selamat pengantin baru.!

    0

    0
  95. manusia biasa says:

    takde masaalah bila semuanya ditaja. tapi kena belajar memilih sikit la orang kita pun dari segi pakaian dan makanan terutamanya. sebab yang sponsor bukan orang kita. diorang tak tau. there’s no point buat majlis, kalau semua nampak tak kena.

    selamat pengantin baru.!

    0

    0
  96. Miss Kodok says:

    Pengantin nampak sangat cantek! CONGRATS AMBER CHIA…. ermmmm ni majlis kawen amber chia,kan????

    0

    0
  97. zaza says:

    AIYOOOOO…..BAJU & MAKE UP, APE KES???? TETAMU YG HADIR LEBIH VOUGE DAN CURLAST DR PENGANTIN……SEDEYYYYY UOLSZZZZ

    0

    0
  98. rozi says:

    Hodoh pengantin melayu pakai gaun pengantin cam gini…Tak tau apa yg 3 pereke tu cuba tonjolkan..
    Nampaknya pereka2 langsung tak ambik iktibar dari kes Memey.
    Yg funny sekali Ezlynn & hubby takda rasa ke?
    Walaupun ditaja tak perlulah nampak seolah-olah awak diperbodoh2 kan..

    0

    0
  99. rasa nak komen says:

    kek ptt tulis nama pengantin..tp x penah di buat org kek atas bwh tulis nama reflisia..nmpk sngt nak tunjuk kt diorang sponsor..bj plak baju ana dahlia pakai masa tunang lg cantik..x payah sponsor2..tukang jait kg kt perak je kot..

    0

    0
  100. xxx says:

    maaflah ye… tp pada pandangan mata sayalah.. mmg xmenarik … mcm perkahwinaan si memey gak…… penyelaras majlis org yg samakan Bill Bora.. emmm mayb taste dia mmg kurang menarik kut.. tp budget menarik.. huhuhuhuhu…… makeup, baju, decoration emm semuanya out.. sygnya duit berhabis berjuta2kan :)

    0

    0
  101. Faezah ngilai-ngilai says:

    NEELOFA N GENG JADI BADUT KAT STAGE TUE..EEEEEE TOLONG LER

    0

    0
  102. momok says:

    mcm ada yg sebotaj aje ..dr make-up , baju sampai ke kek kawin..semua terrible….harapkan kasut yg neelofa buat je chantek……kalau la ezlyn handle sendiri wedding reception dia sure lagi gempak….make up dah rupa artis opera la plak….sgt simpati ngan pengantin……

    0

    0
  103. AnakAyamCUTE says:

    trend kawen skrang pakai skirt pendek ke?..hermm
    btw rasenyer baju memey kawen lagi lawa….
    ezlyn punye ni huduh byk cam tak sesuai ngan die jew

    0

    0
  104. nanaiman says:

    harap lisa n yusry tak amik penajaan dari rafflesia nih…
    sungguh kasihan ezlyn….
    make up mak andam kg aku lagi cun….nampak mcm tangkap muat jek semuanya….
    dengarnya ezlyn ader bg pendapat gak walaupun penaja punya majlis…tapi bab pakaian ngan make up tu ish..ish…

    0

    0
  105. mama says:

    kesian lah.. di taja utk jadi badut.

    0

    0
  106. ntah pape ntah....... says:

    aku rasa refflesia sponsor kot……tengok kek tu cam x sedap je

    0

    0
  107. Saye ler Perempuan Itew... says:

    suami Ezlynn x marah ke lepas kawin pakai skirt sampai paha..? saya yakin kalo suami betul2 sayang bini, mesti x bagi isteri yang dicintai berpakaian mcm tu sekali…kan..kan..kan…

    0

    0
  108. nureisha says:

    sama cam majlis memek gak..knp la rafflesia ni ..mcm nk menjatuhkan maruah artis jerr.huduh sgt2

    0

    0
  109. peah xsuka gosip says:

    aku sokong 100%..Ezlyn cantik, tp dieorg dh spopilkan make up die..hancuss,,,muke je melepak,,tp leher hadoooo..tlg stop la rafflisiasia wei…rsak majlis jer!

    0

    0
  110. sum 1 says:

    yup.. btoi la.. kek 2 pattnya tlis le nm pengantin, apa ke hainya tlis nma penaja.. make up xcntik.. bju lgi xcntik..gmbaq last skali 2, bridesmaid smua wat muka buruk tp yg sorng 2 cover cun.. alang2 nk wat muka buruk semua la wat, ad gk nk cover cun.. mcm cun sgt.. lofa g cun wlaupown wat muka buruk gitu..

    0

    0
  111. mama hot says:

    eii cm babi aku tgk neelofa wat muka syial cmtu

    0

    0
  112. Kawen says:

    kaler baju coklat flower girls tu satu gulung ke dgn langsir ye….heheheh….

    0

    0
  113. mew says:

    aku lebih rela tgk gmbr kawen si memey.. lg teruk ezlyn ni pny baju+mekap+bunga+pengapit.. sian neelofa lawa2 dijadikan sebegini rupa..

    0

    0
  114. .................. says:

    buruk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  115. dontworrybehepi says:

    sepatutnya pihak penaja kena fikir la…yg ditaja tu melayu…kena la ikut adat melayu,ni dgn baju yg xnmpak ciri2 kemelayuan.mekap dh nmpak mcm opera cina je…kesian kt pngantin

    0

    0
  116. lisayusry says:

    aku harap kawin lisa&yusry, scha&awal dn artis yg bkal kwin xlama ag… xterima sponsor cam gini… buruk giler.. REFFLESIA= da ckup2 nk rosakkn weeding org…xde sponsor pun blh bhgia taw…

    0

    0
  117. Cauliflower says:

    Oh no..buruk nya mekap dia..
    Baju xcantik. xmcm majlis kawen langsung..oh..
    Siti dulu pun majlis kahwin ribu riban jgk tp nmpk cantik and sweet je dari baju sampai la ke mekap. Ni huduh..

    0

    0
  118. Aku budak kuantan pompuan simpanan ajai says:

    Nnt i kawen ngan bang ajai pon nak sponsor dr rapelesia jugaksssss la nox….. Boleh gitewww????

    0

    0
  119. frinses says:

    jenis xamik pengajaran..berlaku lg kesilapan..bkn xtau org ramai hentam perkahwinan memey n norman kerana ditaja oleh rafflesia?ezlyn oo ezlyn..jgn pikir majlis ditaja free tp kena tgk jgk kualiti..
    (nk tggu rafflesia taja x artis yg bertudung kawin?)

    0

    0
  120. LaLinG says:

    Ezlynn cantik benornye … tapi rafflesia dah menghancurkan kecantikkan die … huhuhu .. expect cantik sgt dia jadik pengantin. tapi jadik hampeh lak … sedey …

    0

    0
  121. […] singgah dekat blog abgnara. dan fyna ternampak entri abgnara pasal MAJLIS PERSANDINGAN EZLYNN DAN ADAM. (bukan ternampak tapi […]

    0

    0
  122. boboiwi says:

    kasut punya la mahal..bila tang baju alahai mcm kain tu harga rm 6 semeter…x lawa..x semenggah…

    0

    0
  123. Haruru says:

    Mekap teruk. Worst la majlis kawen dia. Jahanam habes! Lebih teruk drp Memek. Siapa la yang mekap kan ko ni? Time si Memek tu ok plak mekapnya.

    0

    0
  124. Haruru says:

    gambar last tu cam bangang jer!

    0

    0
  125. saje komen says:

    sebab nak mediteranean bagai..nak sangat kwen menunjuk..tersangat la buruk jadinyeeeeeee!!!!

    0

    0
  126. eh says:

    SEMUA OUT HAHA KESIAN

    0

    0
  127. reyone says:

    macam hantuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    0

    0
  128. taio cruz says:

    hudus gila baju ezlyn… adoi laaa
    kesian kan depa ni menjadi mangsa ketaksuban diri sendiri
    orang raflesia juga ketawa berdekah2 kerana perjaya memperbodohkan orang melayu yang betul2 kayu mcm depa tu..
    dah dah la tu wey…hebat sangat ker disponsor oleh raflesia tu? lagi sial ada laaa

    0

    0
  129. ck slmh says:

    adoiyai..
    gambar2 ni buat menambah dosa aku lah.
    seksi seksa satu hal, tang nak ngutuk tu, alahai!
    aku tgh control je ni.
    hahahaaa!

    0

    0
  130. dhia says:

    org yg ada otak je yg x kan trima sponser dr raflesia nie… biar majlis sederhana asal kn ada maruah sbagai org melayu………… besa lah raflesia nie kn org bkn melayu jd dia org msti nk kta ikut cara diaorg… lps nie mana2 artis melayu yg di tawar kan sponser oleh raflesia nie cba lah pikir 1000x… nape msa raflesia sponser AMBER CHIA kta tngok cntik je,, tp bla sponser artis melayu smua nye nmpk hodoh…. so fikir lah sndri……….

    0

    0
  131. Chaterine Kadijah says:

    baju kak dibah lagi lawa dari baju pengantin ezlyn. kesian. raflesia ni mmg suka pedajal orang la…

    0

    0
  132. pelik says:

    apsl baju pengiring tu sama dengan kain langsirrr????? Ezlyn pulak dengan perut buncit pakai baju kuning tu

    0

    0
  133. akulaku says:

    mcm tak amek pengajaran pun dr memey pnye wedding…lebih kurang jerr…org da kutuk memey pki baju singkat tp p wat jugak..publisiti murahan sungguh si rafflesia. :/

    0

    0
  134. saveqmm says:

    tahniah ezlynn..cantik baju pengantin yang warna kuning emas tu ye..napa rafflesia takda bajet ker nak bagi kain lebih..
    haha…fuhhh

    0

    0
  135. KO ADE? TAK DE KAN says:

    PERKHAWINAN NI LANGSUNG TAKDE BERCIRIKAN UNSUR2 TIMUR… LEBIH PD YG BARAT JE…. EZLYNN BAIK KO PAKAI BAJU KURUNG MODEN LAGI KELASSSS, GAUN YG KO PAKAI TU, NAMPAK KO GEMOKKKK!!!!

    0

    0
  136. putihkaseh says:

    Ingat lagi masa ezlyn nak terima tawaran tu dia kata dia akan pastikan pakaiannye ada konsop trandisonal, cakap mcm cerewet gak lah tapi apa jadi, klau kau x setuju kau protes lah, baju tu mesti kau dah tengok design awal2 lagi kan, jgn jadi umi aida kata x boleh ubah coz dah suntuk masa, ezlyn kan bijak orgnye, lain memey tu budak felda, pakai jer apa org suroh, rupa2nye buruk sikit baju kau dari memey ……. anyway selamat pengantin basi, tu sebab x da seri, cam org baru lepas beranak jer make up nye

    0

    0
  137. me myself says:

    aiyooooo sekali lagi artis kite terkena dgn Rafflessia!!Please la retis2 ni.kot nk ditaja/ teringin nk reception kawin yg gah2 ni pun jgn la smapai mengaibkan diri dgn jd badut sarkis mcm ni.baju tu 1 hal la..dh serupa style time si memey norman dulu tp bab bedak bercapuk2 ni pehal wei?takkan la takde budget sampaikan muka sendiri pun tak kisah jd taruhan asal dpt semua free?please lah!jg la nama tu sikit!anyway, artis je kan?maybe standard gini la yg korang nk.glam yet hodoh!

    0

    0
  138. me says:

    rasenye majlis perkahwinan yg buat di kampung aku kat pahang ni jauh lebih cantik dan pengantinnye lebih berseri..walaupun perbelanjaan majlis dieorg tu mungkin 0.1% je dari perbelanjaan majlis ezlyn ni..

    0

    0
  139. pengantin2012 says:

    tgk dr atas cam cntik sgt baju pngntin wrne kning tuh bile tgk bwh,Ya Allah xckup kaen daa….ape ke fashion ntah,memalukan umt islam je..xpahm da aku!!!

    0

    0
  140. lily says:

    1. baju diana johor mcm kain langsir…yg beza kaler oren jer…kalau putih…adoiiiii
    2.baju pengiring…lebihan kain langsir…dh lah kaler dn design very zaman batu
    3. baju ezlyn aiyo…..sgt2x hodoh….boleh cmpk ke sg gadong jer….
    4.kasut neelofa…sgt outstanding…cntik
    harap2x fasha jgn lah amik raflelesia …….

    0

    0
  141. kcong says:

    artis malaysia –pls plsss.. kepada bakal2 pengantin lepas ni.. tolong la jangan terima tawaran Reflessia ni utk buat wedding korang. confirm memang akan jadi buruk dan dikutuk berzaman2..

    0

    0
  142. sayakawentakdisponsorpun says:

    RAFFLESIA YANG SIA-SIA!!!
    ARTIS MALAYSIA….WAKE UP, PLEASE!!!!!!

    EZLYNN…. simpan jela album kawen awak yer.lupakan tuk tunjukkn pd anak2,cucu2,cicit2…pakat kena gelak je weiiiiiii….MALU KAN BANGSA MELAYU YG DGN MUDAH DI PERKOTAK KATIK KN OLEH BANGSA LAIN!!!! HAMPEH!!!!

    0

    0
  143. mamasan says:

    ni la bahana rafflesia utk para pengantin artis sengkek2 malaysia yg hadup nk sponsor…endup wedding korang dah ala2 horror…. dr mekap bercapuk mcm bapok terlebih tepung…pakaian pengantin yg menyedihkn..hinggalah ke kek yg terttampal nama rafflesia hilang nama pengantin…so artis2 lain kalau sengkek sgt pikirla beribu kalai kalau nk rafflesia ni sponsor mmg dah tahap2 cina jinjang dah aku tgk…

    0

    0
  144. aku la says:

    Ezlynn da macam pokok krismas

    0

    0
  145. awek selseme says:

    Tahniah ezlynn & adam…..semoga berbahagia. Yg dah lepas tu sudahlah. buka2 buku baru.

    p/s:cntik set brg kemas pearl hitam tu

    0

    0
  146. si kunang-kunang terbajar says:

    tajaan si raflesia ni mmg skirt pendek2..n ala kristian weeding ke?adoi…nama je islam..

    0

    0
  147. Regina says:

    buat korg yg x taw, tema wedding ezlynn nie adalah spain di musim luruh sbb tu nmpak laen dri yg laen…korg nk kater baju pengantin die pelik mmg la plik sbb tema ye pown tgokla tema aper…dulu mizz nina kawen kan pakai baju ala2 kimono sbb tema nyer jepon….bg aku wedding nie unik wat…. KREATIF!!

    0

    0
    • Rooney says:

      Excuse me at least baju Miss Nina tu ada la juga nampak macam pengantin.

      Baju dia ni pilihan warna kain tu dah la DULL gila, lepas tu KOSONG tak naik langsung harap kan veil kat kepala je.

      That dress tak ada recognition to show yang dia tu pengantin. Baik pinjam baju BIBIK dia je.

      0

      0
    • RIZALEMAN says:

      tak kisah la tema apa pn janji biar la senonoh skit… mizz nina ala2 jepun pn tp bj dia cukup kain..bkn dia pkai kimono sekerat lutut dik oiii..mat salleh kawin pun pkai baju labuh sampai ke bawah…lain kali buat la tema tarzan dalam hutan senang skit pkai daun je ngan mutiara je..

      0

      0
      • macik dindong dantes says:

        kejadah tang mana spain nye pun aku tk nmpk… jgnla nak samakn dgn mizz nina yg tak hadup sponsor rafflesia…dh tentu2 org tu anak org kaya tak sengkek sampai ke apek2 bodoh ni kene sponsor… yg kene sponsor pun membodohkn diri mengikut je

        0

        0
  148. cikpia says:

    apakes baju tetamu lagi lawa dari baju raja sehari…………????

    0

    0
  149. Rooney says:

    Serious baju dia yang warna kelabu tu KOSONG nak mampos, tak lawa langsung.

    Tak macam baju wedding.

    That is not fashion at all.

    I rasa you pergi KAMDAR or NAGOYA beli kain then suruh DEN WAHAB jahitkan boleh dapat lagi CANTIK LAH.

    OMG, serious FAIL!

    0

    0
  150. CIKHUHU says:

    happy for u ezlynn n hubby.

    tp kesian la,,,, sume2 tu tajaan rafflesia ke??
    sedeh la tgk mekap dia, bAjuuuuuuu dia…..
    euuuwwww….

    wedding planner kampungan pon lg maveles aku rs.

    0

    0
  151. justsaying says:

    aku pena tgk mak bapak dia org alim..tudung labuh..parents dia xkisah ka? mmg btol la “iman xdapat diwarisi oleh seorang ayah yang bertaqwa”. nyanyi lagu raihan sikit..no offence ok.:)

    0

    0
  152. Meluat says:

    Korang asyik kutuk. Korang tuh lawa sgt ke? Ok je ku tengok. Korang yg tak dpt terima perubahan skett. Majlis die skati die la nak pakai mcm mane. Dah tak kene jempot diam la komen je lebeh

    0

    0
  153. kuchiki makimura says:

    kenapa buat baju cmni? warna x cantik~ make up pom pelik jer tgk~ pembanyang mata tu terlalu over~ sangat x cantik..rasa ezlyn ptut buang makeup.. muka dia yg natural pom daa cntik~ baju? why should u wear tht baju pengantin..?? serius x cntik.. kalo nak stail english pom..pe kata pakai baju gaun labuh yg cm kate middleton pkai.. sopan kan walhal dia non muslim~ pelik la retis skrg ni~ adodoii..hope lisa surihani x pakai cmni tau~

    0

    0
  154. muffin coklat says:

    1st pic tu dah buat aku sentap…mak aihhh,nape muka pengantin dah jadi mcm tepung gomak??smpai x cam muka ezlyn.totally out.sape la yg mekap dia agaknya.mekap majlis akad nikah lagi cantik….belum masuk tang baju lagi tu..aduhaiiii,nasib ko la ezlyn.

    p/s::rafflesia mmg sia2…..!!

    0

    0
  155. jojoepink says:

    kenapa baju ezlyn nampak burok bebenor.. aku pown beli kain kat jakel gak.. tapi kene bijak la pilih material dan design.. jgn la ‘membadutkan’ diri sendiri di hari perkahwinan pulak.. sepatutnya jadi memori spjg hayat.. jgn esok2 nyesal pulak.. baju2 pengapit pown nampak mcm murah jer.. bila org komen nanti marah pulak.. padehal rakyat mlysia ni semua da pandai fashion, org biasa pown kdg2 pakai designer.. apapon.. sy doakan ezlyn dan suami berbahagia.. amin!

    0

    0
  156. Friend of her says:

    she’s such a ‘gojes’ women…tp on her wedding day,,ops sian ko lyn…maybe dia terpaksa ikut kehendak penaja,personally dia mmg ‘CANTEEKK’ ..!

    0

    0
  157. NSI says:

    bape bnyk la temulawak dia tepek kt muka..mcm tepung gomak dh aku tgk…bkn putih tp kelabu…adoyaiii

    0

    0
  158. arios says:

    baju dan seri pengantin xda langsung..mmg totaly out…

    0

    0
  159. was never a fan says:

    the worst and ugliest wedding dress ever created in 2012. period.

    0

    0
  160. kuku malam says:

    baju pengantin paling buruk di abad ini

    0

    0
  161. Dinda says:

    Bunga kuning ni macam untuk kematian kan?

    0

    0
  162. Sunflower says:

    sapo la yg make up kan dio nih….gi blaja teori warna dulu la…tgk dr side pun ngeri

    0

    0
  163. akuler says:

    kesian aku tengok si ezlyn ni di perkotak katik…

    0

    0
  164. dani says:

    BAJU BURUK, MAKE-UP BURUK, KEK PUN BURUK.. SEMUNYA X LAWA DAN NTAHAPAAPANTAH..

    0

    0
  165. gojes says:

    ahh >.< tepung gomak XD

    0

    0
  166. hi2 bye2 says:

    tudia aih..muka mcm lutong..mekap cam ngan pa g!!!
    hudoh nau!!
    dh la pgntin dok nyanyi2..xda adab btoi…kain pon sengkat!atas lutut!pa nk jd la oi….

    0

    0
  167. ranina says:

    muka ezlyn dah macam tepung gomak dah aku tgk !!! muka putih dari badan … dah la baju sama hudohhh ngan baju memek suhaizakkk tu ! cam kampung :(

    0

    0
  168. ILUVISLAM says:

    Masya-ALLAH..perkahwinan org islam ke mcm gini???bertaubatlah wahai manusia sebelum tertutupnya pintu taubat..

    0

    0
  169. no says:

    da mcm pesen memeng kawin je aku nengok

    0

    0
  170. didi says:

    inilah dia apabila orang islam ingin menjadi orang kafir dan kita pon tak boleh membezakan siapa islam siapa kafir maka:

    ?? ???? ???? ??? ????

    “Sesiapa yang menyerupai sesuatu kaum maka dia termasuk dalam kaum tersebut.”
    ( Riwayat Abu Daud)

    0

    0
  171. Suzy says:

    biarla wedding aku takda org spons pn kalo ginilah rupanya (T_T). ksian Ezlynn. hukhuk

    0

    0
  172. mm.. says:

    awat saya dok tgk artis yang kena taja ni pakai baju yang tak cukup kain sngt..semua ataih lutut….semoga diampunkan dosanya….ni la payah, kena taja ngn kompeni non-muslim..dah macam kawin ala2 …ehem3… pastu yang mai makan kenduri pun ala2 ehem3 la jadinya. ni lagi haru daripada kawin self-sponsor..tolong la, tak da ka kompeni muslim nak taja depa ni kawin..yang jadi laki pun…apa.. la ehem3 (ustaz azhar suka guna pekataan ni)..daripada bleh tutup elok2 (ya la, yg rambut tu nak buet cam mana kan)..ni sampai sekerat badan ja tutup..apa cer?????

    0

    0
  173. abang lazer says:

    harapkan pelamin jela cantekk. baju pengantin totally out!! mekap lg la out!

    p/s: kte gmbr prsandingan ezlynn..tp knp lbh byk gmbr retis laen espcially neelofa brbndg pngntin nye sndri ni?? pengsann la ezlyn kalo tgk gmbr die x byk.

    0

    0
  174. saya says:

    Astagfirullahalazim..kok singkat2 bajunyer…xcukup meter ker?..hihihih minta maaf yer..mencelah…..Saya doa harap lepas dah bergelar isteri..Ezlyn jadi isteri yg solehah…n suaminya pula dapat membimbingnya ke arah keluarga Islam……Amin…..

    0

    0
  175. RaflesiaLayuDiTasikMadu says:

    Sedih tengok artis melayu diperbodohkan & diperkotak katikkan.

    0

    0
  176. uLaLaa~ says:

    kesiannnnn……langsung tak lawa isk3

    0

    0
  177. eira says:

    sorry to say..baju dia ms tunang n nikah lagi cantik kot..yg time bersanding ni,mcm ada yg tak terkena je…hmm..

    0

    0
  178. Hi Hi Bye Bye says:

    Cantik sungguh Ezlyn………………………. punye tetamu.

    0

    0
  179. Raplisial aku sumpah kau.. says:

    TIDAKKKKKKKKKKKK !!tak sanggup nak nengokk.kenapa ezlyn sanggup dirinya diperlakukan bgini pd hari yg ckup bersejarah dlm hdup dia? patut la muka laki dia redup jer..nyesal gamaknya setuju dgn raplisial ni.

    inilah mekap pengantin terburuk yg aku penah tgk diera millenium nih.dah mcm mak nyah jdnya.berkepok bedak cap bunga tanjung.tak pun,bedak cap 3A.

    kesian2..tp xleh nak ubah apa dah..benda dah jd..look at her wedding dress..uwaaaaaaaaa !! tak sanggupp makk..!!

    0

    0
  180. rombau says:

    Cam bangang punya baju.. oppss sori, kalo baju sponser cam tulah.. Alahai Ezlyn xkn laki x mampu beli pakaian yg elok sikit..

    0

    0
  181. melayu bodohkan diri sendiri says:

    Hmm..ada lg yg tak amik pengajaran dr majlis si memek nomiang ruper nya.aku ingat memek kemek dgn nomiang jer yg kepala otak taruk kat tumit.rupanya ada lg yg mcm depa..
    malas dah nak berkata2.
    kesian…kesian…

    0

    0
  182. entahle. says:

    ala ala badut dah rupa. putih melepak sangat. pastu dari dulu suka sangat berskirt pendek.
    memey pulak macam amah amah je.
    neelofa jugak yang gorgeous walaupon buat muka camtu.

    0

    0
  183. podeh says:

    pengantin kt kg aku lagi cantik walo mekap sendiri n pelaminpn pakai langsir je.. sanding kerusi makan yang diletak kain batik.. memang nampak ‘miskin’ tapi pengantinnyer wow.. terpegun tetamu. cam ezlin ni aku pun tak tahu nk cakap apa.. cuma aku leh cakap.. PENGANTIN PALING BURUK ABAD INI.

    0

    0
  184. nyonya santekk says:

    Ehhhh? Veil terlebih kain, baju tak cukup kain? *geleng geleng kepala*

    0

    0
  185. Rose says:

    salam ezlyn (kalu terbaca)
    komen ikhlas dr saya follower beautiful nara,
    serious makeup pelik
    baju x sesuai, sgt…. ntah la, tak tengok dulu ke sblm pakai, kesian org islam di pergunakan….
    pakaian tidak sopan dihari bahagia….
    pendapat saya, komen mereka2 disini betul…tiada niat dengki atau apa2….semoga berbahagia, kekal ke syurga

    0

    0
  186. miloice says:

    buruknya…canteik lagi lap kaki aku..wahahahaha…siapakah designer yg bangang ni???ko buta ke?ko tak reti tgk ke lawa ke tak?????

    0

    0
  187. choi sgt says:

    skrg ni memang trend org melayu kawen pakai skirt pendek ke? Aduhh kesian lahai aku tgk.
    berfashion pun bialah kene pada tempat. Tak malu kat orang, malu lah kat Tuhan. Berkatnya mana majlis ni?

    0

    0
  188. neslo says:

    macam kahwin dalam gereja je…

    0

    0
  189. unknown says:

    make up ezlynnn memey same jek,dua2 xcantik!!cm hantu

    0

    0
  190. nini says:

    sapa yg mekap si ezzlyn ni muka hodoh debab semacam…bukan ke dia lagi nampak cantik masa photo shoot ngan ntah newspaper mana dr gambar kawen dia ni………disaster………sian ko ezzlyn harap ko baca apa yg aku tulis sbb bagi aku selama ni ko nampak cantik…tapi mekap ko ngan baju ko wtf……..ohhhhhhhh sian……..

    0

    0
  191. emosi says:

    adoyaiiii….baju flower gurl lebih kain langsir ke? hahaha… baju pengantin tak menyerlah langsung… RAFFLESIA…takyah la nak sponsor org kalau stakat nak tunjuk baju mcm tu.. lagi burukkan nama ngko je lahh….

    0

    0
  192. kolot says:

    sape lah make up dia ni…xlawa…mcm make nk wat concert lak…dah muka n leher color lain2…baju pun xcukup budget….org dulu klu kawin mcm malu2 jer…tp org skung kawin xtau malu pun…

    0

    0
  193. wizza says:

    Selamat pengantin baru semoga ia berkekalan selama2 nyaa….. siapa lee tukang make-up & desingner baju kawen dia… kesian tgk, harap2 ia tak merubah mood kalian….

    0

    0
  194. Julajulijuling says:

    Hadoiiii..lawa lg bju tetamu…sian ezlynn
    Jgnla ader retis terima tajaan rafflesia ni lg..12juta ker..20juta ker…baik kuar modal sndiri..puas hati.. :(

    0

    0
  195. along says:

    sorry to say………, ini bkn stail perkahwinan ORANG MELAYU & ISLAM……tengok jer ler stail pakaian pengantin…pengapit……..& jemputan yg dtg…………x melambang ciri2 perkahwinan org2 melayu……….sbg pengantin walaupun ditaja sepatutnya kena ler jgk tengok siapa yg menaja & apa yg ditaja.jgn ler mentang2 ditaja jutaan ringgit sanggup pejamkan mata walaupun anda dijadikan seperti patung barbie( ikut jer…apa disarung xkisah pun)…., biar majlis x segah mana……tapi jgn seperti kata pepatah…..rmh dah siap pht masih b’bunyi……..kpd artis yg bkl b’kahwin selepas ini ambik iktibar……….jgn krn mengejar tajaan & glamor kita sanggup terima walaupun dikutuk……

    0

    0
  196. Norma Jean says:

    Adakah Ezlynn telah disabotaj oleh make up artist dia? Har har har~

    0

    0
  197. lia says:

    baju tak cantik. make up buruk. kalau rafflesia taja, wedding dress mesti yang mini dress eh? buruk!

    0

    0
  198. popopyeyeh says:

    macam orang asli sewang..orang asli kawen slalu guna cmni la..tobat xtipu aihhh…

    0

    0
  199. meleis la sangat says:

    yang suka komen kat sini ade lah melayu2 yang konon nya alim, tapi masih ada masa nak mengutuk orang semua. kalau korang alim sangat baik x payah baca blog gossip, xpayah ade tv, xpayah tau hal duniawi.

    biar la dia nak pakai apa dia nak kan.janji dia happy. ko hado?

    0

    0
  200. NUREDZ says:

    Veil yg die pakai dah macam ala Hindustan…Baju? Macam bukan untuk wedding..lebih kepada birthday party kot..kena sgt la sbb ada kek…Make up? Hmm…out..

    0

    0
  201. HUMMER69 says:

    SELAMAT OENGANTIN BARU BUAT EZLYNN DAN SUAMI…

    EZLYNN…. BAJU PENGANTIN WARNA KUNING TU..
    DAH MACAM ALAS MEJA, LANGSIR DLM FILEM
    RAYA TAK JADI !
    :-(

    MORAL OF THE STORY IS…
    JANGAN LAH HARD UP SANGAT DGN
    SPONSOR SI RAFFLESIA TU….
    BUKAN MAKIN MENCANTIK KAN MAJLIS KAHWIN
    ORANG….. MALAH MENJAHANAMKAN LAGI ADA!

    TENGOK AJELAH MUKA TAUKE RAFFLESIA
    LAKI BINI TU… APEK DGN NYONYA…
    OF COZ LAH DESIGN2 SEMUA ORBIT NAK MAMPOS!

    PUAS HATI BUAT MAJLIS KELUAR $$$$ SENDIRI..
    SENDIRI PUNYA PILIHAN DAN KEPUTUSAN!

    0

    0
    • HUMMER69 says:

      TENGOK GAMBAR NO 9 DAN 10

      BAJU2 BRIDEMAIDS DARI…
      KAIN BELEN2 DECORATIONS!

      WAHAHAHAHA!

      BUAT MALU LAH KORANG NI…
      LOL!

      0

      0
      • HUMMER69 says:

        LAST BUT NOT LEAST….
        EZLYNN…. DARI VEIL TU PANJANG MENJURAI
        SAMPAI TERLEBIH KE LANTAI..
        KAN LEBIH BAIK KALO VEIL TU BUAT TUTUP
        KEDUA LUTUT DAN KAKI MU….

        SELAMAT PENGANTIN BARU….
        SO SORRY BOUT UR MAJLIS TAK MENJADI..
        :-((

        0

        0
  202. niya says:

    meleis la sangat>> bkn kutuk…ade setngah 2 teguran cara elok..masing2 berhak memberikan pandangan…

    0

    0
  203. confuse says:

    skrg memang trend org kawen pakai gaun pendek ke? mcm tak berapa nak exclusive lah kan?

    0

    0
  204. Reena says:

    Aku rasa mekap lisdawati lagi cantek drpd pengantin.. boleh? Aku mengucapkan takziah di atas kegagalan mekap, baju pengantin (kuning & purple tu sgt hodoh), baju bridesmaids nyer, kek nyer (ada lak warna hitam layer tu)..hadoih…very the fail hokkay! Baju pengantin singkat apa peranannyer? Nak nunjuk kasut yg lopak design? Semata-mata..sponsor juta2 tp kalau inilah hasilnyer..sekian tima kasih jer lah.. mau menangis ezlyn tgk album kawin dia..aku tgk si lopak tu yg lebih..aku harap sgt si Lisa & Yusry tolak tawaran kalau rafflesia nak taja..wat rosak majelis jer..

    0

    0
  205. nurul says:

    kalau lawa, mmg aku puji lawa. tp baju ezlynn nmpk murahanan sgt. lps tu make up muka putih btul nk compare ngan leher. sdgkan si ezlynn ni cntik orgnye.. knp make up dia mcm tu. siyes ckp kshn diorg ni. spoil mjls diorg. make up failed, baju pn failed…

    pngjrn buat artis lain, cri sponsor yg btul2 okay. ni dh rosakkan mjlis korang.

    0

    0
  206. owen says:

    apesal makin lame artis ni kawen makin singkat kain dyowg ehh ? nak sgt ikut style omputihhhh. kalo makin lawa takpe. wat malu je budak2 kecik tengok.

    0

    0
  207. jari jemari says:

    sape aganye yg make up c ezlynn ni oi oi ?? aq nak blacklist ! hoi ezlyn sorry to say ko kai bedak sejuk ke mlm tu ? ke nak bajet ko kai bedak org nak buat opera tu hu hu

    0

    0
  208. tipotz says:

    baju bridesmaid same material ngan langsir kt blkg ker?ahaks..

    0

    0
  209. mila says:

    seyes bg aku pon baju dia 2 2 xlawa lgsg.mekap dia pon xlawa..ades..kesian sungguh….tajaan dh mahal.. tp ape benda pon xlawa.ades sungguh la kesian ezlynn jadi bahan kutukan sebab org len nye keje hihi

    0

    0
  210. nona manina says:

    mekap fail.. alahaiii..

    0

    0
  211. shika says:

    pasni rafflesia xyala beriye sgt nak taje artis klau dah rupe gini… biase jer..

    0

    0
  212. shema ismail says:

    baju n mekap x cun…

    0

    0
  213. Mak Handam sangattttt says:

    Harapnye yusri dan lisa tak terpengaruhlah nak amik tajaan Rafflesiak ni nanti.

    hancus dibueknyoo.. (laaa haii.. Ari ko nih?… Ari dah jadi tiinooo..ke.. eheks)
    Waris Jari Antu.

    0

    0
  214. CikZie says:

    Frust tol aku tgk wedding ezlynn ni.. Masa nikah aku puji sesangat sbb sgt cantek n simple.. BUT now..ape sume nihh??!! arrghhh!

    0

    0
  215. xnak mjlis grand says:

    eh,apesal rmbut die sggul cm org lpas bersalin ni.muke tegang je.hahaha.xcntek la

    0

    0
  216. minah cun says:

    lisdawati lg lawa dr pengantin.. giler burok mekap ko ezlyn. dah mcm wayang cina dah aku tgk. sian kat ko.tp dah ko yg nak sgt ditaja..

    0

    0
  217. TiQ says:

    TAK SESUHAI!!!

    kek kawen ezlyn tp rafflesia punye name…
    make-up terlebih puteh sudahhhhh……
    baju bridesmate aku lg mahal aku rase dr 4 org bridesmate ezlyn ni….
    suppose baju ezlyn ni lg panjang dr vail…ni terbalik sudah…..adoyai ponnnn
    p/s: dunia masih melambak2 lg kain utk tutup badan >__<

    0

    0
  218. TiQ says:

    BAJU ADIBAH NOOR JUGA TERBAIKKKKKKKKKKKK ^___^ i like~

    0

    0
  219. ombak balik says:

    opp!!!!!!!!!!!!! ni ezelynn ke azlina aziz …..ctik lg azlina aziz weadding ……ni mcm muka x de seriiiiiiiiiiiiiii je…..jadikan impian anda menjadi kenyataannnnnnnnnnnnn beb…

    0

    0
  220. pencinta kek cantik says:

    OMG… BURUKNYA KEK ITEW!!!!!!! yg lain pun buruk gak.. ini wedding bururk!!!!!

    0

    0
  221. hahuhe says:

    baju pengapi guna kain langsir juga?..itulah mslh nya kalau ada acara bersanding ni..org nak tgk pakaian dan make up..tapi mmg nmpk MURAH dan TERUK..sponsor mcm tak ikhlas ja..lebih baik rasanya kalau sndri kuar blanja..inilah padahnya kalau harap sponsor org….pengajaran buat artis lain..

    0

    0
  222. Tudung Saji says:

    Nape aku nampak baju pengapit tuh cam langsir pada majlis berkenaan… kesian aku nengoknya…

    0

    0
  223. awatif says:

    makeup xxcntk.. buat muka ezlyn nmpak grg , mcm lelaki n tembam.. baju biasa2 je, mcm bj nk buat konsert.. n colour bj bride xsma dgn groom. kain alas colour coklat kt pelamin tu mcm nk tercabut je.. hmm pe pon moga berkekalan..

    0

    0
  224. missJJ says:

    errrkkk baju bridesmate ezlynn tu same macam kain langsir jek…refer pic 9 & 10… nan hadddooooo… majlis kawen vampireee..tatotttttttttttttt..

    0

    0
  225. Mak Lampir says:

    da mcm mak lampir aku tgk muke ezlynn nie tak padan noks da mcm weding omputih aku tgk..xde kecirian melayu !!lansung tak mcm kawin mcm nk pergi tgk anugerah semuanya cara berpakaian rtis2 nih ..adibah noor juga yg pakai baju kurung

    0

    0
  226. Malay guy.. says:

    Gaun sesingkat tempoh perkahwinan…

    0

    0
  227. adie says:

    Rafflesia (salah eja sori k…)…..aku rasa tak bagus…semua hodoh……kesian kat artis-artis ni…ntah hape-hape…nilai melayu hilang….propaganda dan manipulasi….yg artis ni pun…terimaaaaaaaaaaaaaaaaaa jek….sama jek!!!!

    0

    0
  228. Adibahrisha says:

    Ezlyn,
    lebih ayu anda ber baju kahwin melayu.
    make up mak aiii , natural pun daa cntik, tambah tabal cmni, ermmm… semoga berbahagia yaaa

    0

    0
  229. ade aku kesah says:

    sopan lg kate middleton nye baju kawen..huhuhu…ape nk jadi la org melayu ni…sebok nk jd omputeh…apa da..wat malu jer..

    0

    0
  230. ulatbulu says:

    aku dapat rasakan dua2 dress tu tangkap muat..maybe baju x sempat siap in time!!! last entry pon tunjuk shopping kain kat jakel last minute….

    0

    0
  231. botol mineral says:

    berbulu mata aku duk tengok baju yang pengantin and pengapit pakai…apasal baju kahwin ezylnn pelik semacam je aku tgk…baju yang bukan tajaan lagi lawa laa…da la singkat..mcm bkn baju khwin je..baju pangapit lak aku tgk macam kain alas meja umah aku da..haha..
    kesimpulannya..dorang punyer wedding mmg x lawa..

    0

    0
  232. ana lee says:

    name pon penaja or kaper…
    maka baju pon dah ikot budaya kaper..

    0

    0
  233. tolonglah says:

    weiii tolongla reflesia.. iklan xabes2.. kat kek pun nak tulis reflesia gak..dahla kek buruk hokey.. mekap buruk.. putih melepak!, baju lgla buruk.. org bukn islam pun wedding gown labuh. artis pun plsla jgn main terima jer

    0

    0
  234. AkuSimpati says:

    KESIAN

    0

    0
  235. katakan tidak says:

    mcm ni lah.. klu taknak buat tema melayu atau timur pun, takpe sila lah… tapi… biarla cantik, nak buat spain ke apa ke janji cantik. ini aku rasa, org bukan melayu/islam pun tak boleh terima rupa gini. sgt outdated in a very bad way. bad taste.

    apa2 hal pun I lagi minat habib jewels walaupun tak byk pilihan mutiara. lgpun ada byk mutiara2 asli tulen dan cantik, harga pun berpatutan yg boleh kita dapati di tempat lain. aku bukan bias ke apa tp dlm ekonomi gawat ni, baik aku beli mutiara kat tempat yg murah.. tulen pun tulen, cantik pun cantik, murah pun murah… tu pun kalau aku nak beli mutiara la. dan alang2 kalau dah mahal sgt, baik aku beli tiffany’s.

    0

    0
  236. mama alia says:

    lace cantik tp mcm x pdn dgn wne kuning tu,,,klu songket mgkin lawa kot….make up lak…..hum…bad….

    0

    0
  237. peliknyeartis says:

    ye laa…x cantik puun…taja harga berjuta2…. lg cantik kawen chef ridz..muka ezlyn pun nmpk penuh…berisi….
    makeup adooo jeeek…

    0

    0
  238. joyah says:

    kain baju pengapit/bridesmaid sama dgn kain langsir je… kui kui kui
    x payah raflesia taja la camni, bio kamdar or nagoya je sponsor..

    0

    0
  239. ntahapeapentah! says:

    apa jadah la baju kahwin cenggini?apahal org melayu skrg kawin baju smua dah tak semenggah dah tak cukup kain…tak lawa langsung!Nak tema spain bagai, tapi awak mkn smbal belacan jugak pun…adat kahwin melayu tak cukup bagus tak cukup cantik ke?Org byk duit anak tokey bank cam mizz nina tu pun cantik la tutup smpai kebawah lutut masa kahwin.sengal!ngan mekap cam tepung gomak!

    0

    0
  240. lyndee says:

    mana pegi seri pengantin… adakala tu keluar duit sendiri lebih serinya drpd ditaja… tak gitu… kita ni susah payah cari duit nak nikah dulu… tapi bila hari nikah malam berinai & bersanding berseri2… tak gitu Cik Bedah… teringat masa tu… aduh indahnyer…

    0

    0
  241. saye says:

    adui, aku igt artis byk duit, leh la wat majlis yg munasabah sket, tak perlu grand, jez simple n sedap mate memandang.. ni dgn gaun kuning, mekap edward cullen, kek yg ultra huduh, adeh.. bkn semua org leh pakai kaler kuning mcm ni, kalo nak pakai time akad nikah leh la terima gak (tapi kene menutup aurat la), tapi ni majlis punye, nak amek gambo byk.. tapi takpela, benda da jadi kan..

    0

    0
  242. Nik says:

    Nurul shukor mekap

    0

    0
  243. Cik nana says:

    Amenda baju pendek nampak lutut ni?! Nak jadi omputih ke? Eh eh, omputih kawin tak pakai baju pendek pun……..

    0

    0
  244. bilaakuberkata says:

    RaffleSIAL….kapir sume ni nk menjahanamkan org melayu islam yg bodoh.sanggup jadi badut.malu la sket. lutut 2 kalau lawa xpe gak, betis kalau bunting padi selera gak tgk.ni mcm kaki maknyah da aku tgk. mekap lagi ke laut.org kampung pun mekap lawa kak oii….

    0

    0
  245. ;) says:

    dah ditaja dah kira untung..tapi yg menaja tak sensitif pasal adat budaya perkhwinan melayu ISLAM.. penat je nk jeles pun utk perkahwinan yg ditaja tapi buruk…biarlah kawen ikut kemampuan tapi dpt mengikut citarasa sendiri….
    p/s: menyesal je jeles pada artis yg ditaja perkahwinan tapi buruk!

    0

    0
  246. indah khabar dari rupe says:

    Dah ditaja cukup diuntung…tapi yg menaja tak cukup peka…sila lah sensitif dgn adat perkahwinan yg ditaja…perkahwinan melayu ISLAM… bukan perlu majlis mcm gereja segala…. penat mulenye nk jeles pada artis yg ditaja juta2 tapi perkahwinan bukan ikut kehendak dan citarasa sendiri merugikan… p/s: tak kuasa nk jeles dgn perkahwinan buruk camgini… Semoga Tuhan kasihankan kita….

    0

    0
  247. aku lah says:

    make up mak ai.. mcm hantu. bkn mcm raja sehari >.< baju…hurm..fhm2 la..no comment sy

    0

    0
  248. salsabila says:

    ape ke burok sangat baju n make up dia tu…..eeeeyerkkkkk….hudoh sangat!!! muka lak xde seri langsung. sian ko ezlyn………………..

    0

    0
  249. baby says:

    cantik lagi adibah noor… hihihi

    0

    0
  250. fidah says:

    burok gle baju..pengantin kan artis,byk duet,sewa je bju sndri..knp la nk jd boneka sponsor yg sediakn bjv yg sgt buruk..kn elok pkai bju cm org melayu len..majlis sme je cm omputeh..memalukan!

    0

    0
  251. makeup artis pro puyer.... says:

    sapa makeup ezlin grupaaa getu….
    huduh bebeno…tak da muka dia langsung..
    lain kali ambik mak makeup tau….

    0

    0
  252. pening ku fahami dirimu says:

    hmm…kat melodi siang tadi (ahad). ok je tengok muka ezlyn. xde la nampak mekap terlebih putih ke ape.

    kesian pulak bila dah tangkap gambar. lain macam jadinya.

    0

    0
  253. mekja says:

    La no slalu bila kata sponsored by… tengok-tengok baju tak mcam sponsor pun eee skirt plak tu erm tak sesuai..

    0

    0
  254. bolradhabol7 says:

    saleha je yg aku nmpak cantik..huh huh
    yg lain..hampeh

    0

    0
  255. nadia says:

    BURUK GILE!!!!!!MEKAP PON HUDOH!!BAJU PON HUDOH JUGK!!!!…yakkk…kcian tol ngan artis nie

    0

    0
  256. ikhlas dari hati says:

    Pengantin Rafflesia nih mmg kne pki gaun pendek je ey??kate nk mulakan dgn bacaan doa selamat segala tp pengantin sndri pakai gaun sngkat cmtuh??hadoiiii i lbh krg la la dgn majlis si memey tuh

    0

    0
  257. mommywannabe says:

    trend skg ke sanding pakai gown takat lutut?

    0

    0
  258. kay ames says:

    aku cuma bleh tumpang simpati ajelah sbb yg ditaja pun nampak sgt macam, tak amik2 pengajaran drp kisah si memey[k] & normiang yg jadi badut kat majlis kawin sndiri sbb ditaja…

    udahle baju tak cukup kain, tetiba veil pulak panjang berjela, mekap pulak sori tak cantik la der… serba-serbi fail. elok2 buat kenduri kawin dpt pahala ni dah terbalik pulak jadinya… ksian…

    p/s: klu dh takde RM sgt smpi rela ditaja, jgn la nampak sgt ya smpi sanggup jadi bebal camtu skali… baik buat majlis simple2 je janji yg penting & mengikut syariat Islam dah dipenuhi. majlis yg tidak2 ni tak usahle buat. oh sy lupa, awak artis. mestilah kene grand barulah setaraf dgn status artis tu…

    0

    0
  259. kay ames says:

    aku cuma bleh tumpang simpati ajelah sbb yg ditaja pun nampak sgt macam, tak amik2 pengajaran drp kisah si memey[k] & normiang yg jadi badut kat majlis kawin sndiri sbb ditaja…

    udahle baju tak cukup kain, tetiba veil pulak panjang berjela, mekap pulak sori tak cantik la der… patut klu nak amik gambar dgn flash terang2 ni klu indoor jgn pakai bedak white-tone base tapi pakai yg kekuningan skit. pastu klu dh tau tak pakai tudung time reception jgn lupa bedakkan skali leher, telinga, dada & lengan yg terdedah. maklum aje dress sponsored kan, nak tanak kene la turutkan aje takut nanti dikata pengantin tak sedar diuntung – udah ditaja banyak pulak songehnya kan… kalau nak tunjuk kasut, kak, klu ko pakai baju kebaya moden pun org bleh nmpk kasut tu, lagi pulak dh hari2 masuk paper seblom majlis so dah takde nilai surprise lagi kasut ko tu… takyah la skirt pendek bagai semata2 nak tunjuk kasut yg propa je lebih tu… tak cantik pun.

    serba-serbi fail. elok2 buat kenduri kawin dpt pahala ni dah terbalik pulak jadinya… ksian…

    p/s: klu dh takde RM sgt smpi rela ditaja, jgn la nampak sgt ya smpi sanggup jadi bebal camtu skali… baik buat majlis simple2 je janji yg penting & mengikut syariat Islam dah dipenuhi. majlis yg tidak2 ni tak usahle buat. oh sy lupa, awak artis. mestilah kene grand barulah setaraf dgn status artis tu…

    0

    0
  260. Anonymous says:

    saya mmg sokong sume yang diperkatakan…..

    0

    0
  261. Anonymous says:

    rasenye bju yg paling berkenan kat mate aku bju kak adibah noor jerr…

    0

    0
  262. rara says:

    sembang lebih nak bagi yassin la ,ape lah,, taknak ada kontroversi,last2 majlis lebih kurang memey je,bagus lah! UNTUNGLAH ade orang sponsor sampai nak buat dosa pon disponsor. saya bukan nye dengki dia nie ditaja tapi takkan la tak boleh pikir diri tu melayu and islam?

    0

    0
  263. ina says:

    tetamu yg hadir lg cantik dr pengantin……kenapa pakai skirt pendek…?xsesuai tau….

    0

    0
  264. sukasuka says:

    asal baju bridemaids macam scallops yang kat khemah jer?

    0

    0
  265. kesian says:

    KESIAN jd BADUT di hari ISTIMEWA sendiri.

    0

    0
  266. m.i.a says:

    one word. DISASTER

    seriously, worst dress, worst make up.
    bridesmaids and guests much more okay than her.
    the things that caught my eyes(little bit) is the decoration.
    just wonder, what with that dress. short and didn’t have any cutting and the veil, maigosshh…worst worst worst. and the quality really, poor one!
    should call fashion police to arrest them!

    but then, hope both of u will have a very great husband-wife relationship. dont make it worst as ur dress!

    0

    0
  267. za'ba says:

    mek saleh pun wedding dress labuh meleret-leret sapu lantai..org melayu plak singkat sampai peha..ape daaaa…

    0

    0