Written by AbangNara | July 5th, 2012

Abang Nara janji ini ialah entri terakhir majlis perkahwinan Irma Hasmie dan Redza untuk minggu ini. Kalau tak silap Abang Nara, hujung minggu ini akan diadakan majlis resepsi di sebelah pihak pengantin lelaki. Kalau ada gambar-gambar yang menarik ketika itu akan Abang Nara uploadkan.

wedding irma hasmie

Daripada komen-komen anda semua, Abang Nara rasa inilah wedding of the year untuk pembaca BeautifulNara. Anda semua ternyata menyukai perkahwinan yang dijalankan secara penuh Islamik ini. Kalau anda masih belum berkahwin, mungkin boleh mencontohi majlis perkahwinan Irma untuk hari bahagia anda nanti.

wedding irma hasmie

Lagi 18 keping gambar majlis perkahwinan Irma dan Redza dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada The Kliker – jurugambar rasmi majlis perkahwinan Irma Hasmie.

wedding irma hasmie
wedding irma hasmie
wedding irma hasmie
wedding irma hasmie
wedding irma hasmie
wedding irma hasmie

wedding irma hasmie
wedding irma hasmie
wedding irma hasmie
wedding irma hasmie
wedding irma hasmie
wedding irma hasmie
wedding irma hasmie
wedding irma hasmie
wedding irma hasmie
wedding irma hasmie
wedding irma hasmie
wedding irma hasmie

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

180 responses to (20 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Part V Daripada The Kliker

  1. ehem says:

    nice…cantiknyeeeeeeeee semuaaaa

    0

    0
    • minahmurai says:

      tolong laa jgn sweettt sgt..jelezzz!

      p/s : mak, cek nk kawen jgk!!

      0

      0
      • RATU says:

        redza.. tlg jgn senyum…
        menikam di kalbu ku….
        badan pun tough.. kalah AAron aziz..
        i rasa bedebar2 tgk muka u

        0

        0
      • via says:

        gambar ke-4 dr atas tu…ehee
        mesti redza rasa jantung irma dup dap dup dap… ;p

        0

        0
      • Rodok lah diriku says:

        seyes mmg xjemu tgk pasangan sweet nih! nk lagi and lagi and lagiiii!!!

        0

        0
      • leena says:

        waaaahaaaa superman irma hensemmmmmmmmnya.boleh tahan tough jugak tuuuuu,

        0

        0
      • klantan puiih says:

        setelah aku membuat penyiasatan demi penyiasatan…rupanya suami dia ni anak datok..datok yang kawen dengan SHELLA yang kawen ala2 cindarella tuuuuu :D

        0

        0
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        serious aq jeles……….!!!! eh ad diana amir lah……cantik ooooo, dengar kata u single diana amir…..i pun single jugak….jom lah kita kenal2 wahai diana amir yg cantik……

        p/s: gatal benar aq hr ni tgk pompuan secantik diana amir…… :P

        0

        0
      • ola oli says:

        irma nk dup dap dup dap apa, mcam si polan raja lawak tu tak pernah buat cmtu, hahahahahaha

        0

        0
      • Masamnyaaa.. bau ketiak abang Nara says:

        Jantan yang pakai baju superman warna biru tu
        kenapa kau hensem sgtttttttttttt??????????????
        Gerammmm tengok awak!!!

        0

        0
      • via says:

        ola oli..
        si polan raja lawak tu kureng hensem… dup dap dup dap tu kureng la sikit…
        tp klau lelaki sehensem redza ni pgg di situ mmg boleh jd tak keruan beb.. dup dap dup dap rentak nye lg laju la..

        jgn la bandingkan dgn si polan yg dulu tu.. tak tertanding si polan itu dgn si redza ini…

        0

        0
      • vios says:

        kelas kau via suka dgn komen kau.memang pun yg dulu tu x hensem kurang lah dup,dap nya kali ini hensem siot lebih byklah dup,dap,dup,dap nya kan.untung irma hensem ,kayo n badan fullamak.simpan irma kat rumah jgn bawak keluar selalu sangat bahaya.hahahhahaha.

        0

        0
      • eleh..tough ke camtu..
        kau tengok badan aku ni..lagi tough tau..

        0

        0
      • Kuntum says:

        Bercintalah dengan suami tatkala sudah sah menjadi isteri. Terassa bahagia setiap hari dengan limpahan pemilik Kasih Sayang adalah Allah SWT jika segalanya mendahulukannya.

        0

        0
      • mart says:

        Aku plak bahagia tengok gambo deorg..:)

        0

        0
    • LAILA says:

      woot,woooot.gambar yang ke 4 tu yooohooo mesti meremang bulu roma irma.kan ahaks,ahaks.sweet sesangat.

      0

      0
    • gelak guling says:

      sgt la sweet…….. mendorong nak kawen cepat ni….
      tgk suami dia mmg melting habis..
      sy doakan anda berdua bahagia dunia n akhirat.

      0

      0
    • shin says:

      ohmygucci!! hensemnye husband die. lg2 part baju superman tu.. cairr…………..sesuai ngan irma! congrates. pssst: hang ade adik lelaki tak? kbye! :P

      0

      0
      • Tv12 says:

        Aku dgr dia ada adik bljr uitm sa. Malangnye,
        Xmewarisi baka ensem itu.

        0

        0
      • ATUK HENSEM says:

        betul ke x hensem ke kau saja simpan untuk kau je.he,he,he.x pe atuk pun hensem juge.

        0

        0
    • mak ok jer!! says:

      br perasan, husband irma ni ade iras2 fahrin ahmad..lg2 pic dia pkai baju superman tu..tp husband irma sweet lg laaa drpd fahrin ahmad kot..hehehe

      0

      0
    • raba says:

      apa motif gambar no.4 tuh? nak raba tetek irma ke? tunggu la mlm derr~

      0

      0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kalau minah jambu dapat si redza ni siang malam minah jambu tk keluar bilek nk kepitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt je !!!!!!! kalau dia keluar rumah minah jambu pakai kn dia teging jadi kalau dia gi mana2 minah jambu leh tau hehe……………….

      0

      0
  2. hafiz says:

    muka pengantin laki n perempuan hampir seiras..moga jodoh berpanjangan

    0

    0
  3. hotmama says:

    tak jemu tgk depa ni

    0

    0
  4. 123 says:

    sepadan!

    0

    0
  5. zety says:

    cantiknyaaa irma dan redza!Memang x puas tgk gambar2 kawin dyorang ni.tak macam tgk gmbar kawin artis lain.xde feel macam tgk gmbar kawin.barakah dari Allah.. :D

    0

    0
  6. mora says:

    amboiiii… toughnye reza.. xtido malam dibuatnya.. im melting…….

    0

    0
  7. Anonymous says:

    rebecca pakai hermes,untung kawen laki kaya.

    0

    0
    • adaakukisah says:

      aah kan. untunglah. sebiji bag hermes dah berapa puluh riban tu. :)

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku tgk dlm citer dejavu kinabalu tu dia pakai color hitam, ni biru pulakk… no wonder laaa, x hensem xpe, janji masyukkk..

        0

        0
    • Harunoichi says:

      tapi tak untung pada suami dia sendiri. kena tanggung dosa. cepat2 lah sedarkan diri

      0

      0
  8. Glamer Gilerrr says:

    Hensem giler redza pakai t shirt superman tu….. bikin luluh hati ku……..

    0

    0
  9. love irma says:

    sukenyerrrrr

    0

    0
  10. fify says:

    moga bahagia dunia dan akhirat… amin… :)

    0

    0
  11. Natashaammy says:

    Sweet… Moga Bahagia ke akhir hayat…

    0

    0
  12. ini baru la WEDDING OF THE YEAR… lisa-yusri? awal-scha? pasha-jejai? tak leh lawannnnnnn

    0

    0
  13. kacak kot! says:

    yang superman tu yang x tahan nyeeeeeeeeeeeeee!
    Anyway, Irma! cepat2 pregnant! :P

    0

    0
  14. wahhhhhhh says:

    nyampah tengok heliza..sapa nak kawin ni? ko tu dah cantik back off la ni hari kawin irma ko nak melaram pesal?

    0

    0
    • Anonymous says:

      dia pengacara majlis la bebal..xder over shadow pn..

      0

      0
    • Anonymous says:

      yg ko meroyan tk tentu psl ni nape?tkde pon dia srh org amik gbr dia pun.dh dia cantik,mestilah ada je yg nk snap gbr dia.lgpun ada berpuluh2 ke gbr dia kt album kawen si irma nih?abes 2 takkan la jd mc pakai kena serabai je????

      0

      0
  15. benci heliza says:

    this is WEDDING OF THE YEAR!!! jejai-pasha, awal-scha, lisa-yuseghy? x leh lawannnn beb

    0

    0
  16. aloha says:

    subhanallah, cantiknye dua2 pengantin, muka pun ada iras. semoga jodoh mereka berpanjangn hingga ke jannahtul firdaus,,, ameen

    0

    0
  17. safafina says:

    cam fahrin ahmad la..
    so sweet dorg ni h

    0

    0
    • kodok says:

      macam hairul yang dalam juara on air tu pulak aku tgok….anyway mmg aku caaaaiiiirrrrrr

      0

      0
  18. Kate says:

    Ya Allah.. tak jemu tgk gambar kawin diorang.. kalo tgk, mesti sengih sorang2.. :)

    0

    0
  19. mamapteranodon says:

    betul..betul..betul.. xpuas tgk kemesraan diorg… semuanya nampak elok je…

    0

    0
  20. Glamer Gilerrr says:

    Lgsung takde cam fahrin laaaaa…. Lebih hensem dr semua artis lelaki….. OMG…. Redza, nape la ko hensem sgtt??? huhu.. Irma beruntung…. :-)

    0

    0
  21. gigi says:

    semua artis yang hadir kena pakai sopan-sopan tak delah yang terdedah dedah syabas irma adalah salah seorang artis yang boleh dijadikan role model

    0

    0
  22. sofea says:

    MasyaAllah…Hensemnya Superman tuu…..(Astaghfirullah…) sorry irma…Lucky You..;)

    0

    0
    • rimas says:

      ramainya rembes ngan laki ko irma, xtau la nak ckp tahniah ke kesian ke. tp aku kesian ngan pompuan2 yg berangan nak berlakikan org hensem cam ko tp hakikatnye cerita ko ni mcm cerita fairy tale je. tp dh nasib ko ye x. baiklahh berhenti berhenti berangan wanita2 sekalian. back to reality pls.

      0

      0
      • Glamer Gilerrr says:

        hey rimas, lantak kitaorg la nak puji2 laki irma camane pun… salah ke kitaorg puji redza tu hensem dh mmg hensem giler kan… komen kutuk pun salah, bg pujian pun salah! apa yang kena ntah! Kalo ko pun jeles sb irma dpt laki hensem, ngaku je lah….

        0

        0
      • lulu says:

        glamer gilerr ni mesti andartu kan?? aku sokong rimas.

        0

        0
      • erin says:

        aku rasa yg xsuka ngn perkahwinan irma ini adalah golongan LELAKI sebabnya diorang jeles ramai kaum hawa memuji2 KEKACAKAN, KEHENSEMAN, KETAMPANAN & KECOOLAN si pengantin lelaki….hahaha….jgn nak jeles sgt la weh….dah jd laki org pn haaa…

        0

        0
      • Glamer Gilerrr says:

        lulu & rimas adlh org yg samaaaaaa………. hahahahahaa reply komen utk diri sndiri…. ksian

        0

        0
      • rimas says:

        kenapa ko tuduh aku org yg sama dgn lulu ek? susah nak ckp dgn org perasan pandai ni.. klu betul la glamer gilerr ni andartu, pergi la cari laki, jgn nak tuduh org jeles tak tentu pasal..

        aku kata jgn berangan bersebab, klu terlampau berangan nnt, kita x sedar sbnrnya ada yg baik kat sekeliling kita tp asik berangan nak harap dpt yg seperfect redza ni. sbb berangan tu yang susah jodoh nak lekat. ni aku ckp berdasarkan pengalaman. tapi alhamdulillah aku dah jmp jodoh aku. aku ckp ni utk korg sedar, hidup kita ni bukan fairy tale. tu je. nak ikut, ikut la, xnak ikut sudah. masing2 punya pendapat.

        0

        0
      • lala says:

        dh mmg laki dia ensem..x kn nk kte buruk lak..x salah pon puji..mesti si lulu n si rimas ni lelaki tua yg x kawin2 lg..hehehe….aku dh kawin..mmg aku pon puji si redza ensem…tp laki aku ttp di hati wooiii,…

        0

        0
      • rimas says:

        puji boleh, tapi biar berpada, aku pun ckp laki die hensem, baik dan dia bertuah. tp agak2 la, ni sampai pujian pun dh mcm perempuan gatal, jaga2 la maruah seorg wanita wahai pengomen. jgn tunjukkan kegedikan sgt. sighhh.. bukan aku kata aku dh jmp jodoh aku ke? aku ade ckp mcm aku lelaki ke? haihh.. sukati korg laa… lepas ni ape lagi nak kata? nak kata laki aku x hensem sbb tu aku jeles pulak? manusia manusiaa…

        0

        0
  23. :) says:

    alamak…………superman tu….jelez ok…..huhuhu

    0

    0
  24. Anonymous says:

    cantik dan berseri :)

    0

    0
  25. LAILA says:

    yooooooohooooooooo dah jatuh cinta dgn suami irma berkali2 dah ni.

    0

    0
  26. Amoi says:

    aku terkaku tgk si Superman tu…hoh…mmg ensem aaa somi si irma…irma pun comelll sgt…tahniahhhhhhhh!!!!!!!

    0

    0
  27. Anonymous says:

    semoga pasangan ini bahagia hingga ke akhir hayat :)

    0

    0
  28. kocen bertandok pat says:

    pic no 3 xthn.. pgg tang mna reza oi…haii jelesnye ak ngn c irma ni…sonok tgk drg…ade mazel c reza ni..uiyoo ganteng beno laki c irma ni ek…hihihihihi..sonokk laaaa

    0

    0
  29. zana says:

    Masyaallah …hensem sgt suami irma …..

    0

    0
  30. Aku kesah says:

    wau…gmr y No 2 tu manjanya Irma…

    0

    0
  31. hambaallah says:

    memang x jemu tgok gambar mereka ni
    suka suka suka sangat
    sedap mata memandang..
    husband irma skali imbas mcm muka fahrin pon ade gak..
    tapi apa pun sukaaaaaaaaaaaa sangatttttttttttt :-)

    0

    0
  32. joyah kepoh says:

    nampak jelas kebahagian mereka..pic mereka pun nmpk ikhlas je..senyum pun xdi buat2..tahniah..semoga cpt baby ye..msti comel anak2 kamu nnt :)

    0

    0
  33. Sshh says:

    y x tahan tengok abg superman tu..dia pnya bdn..fuyooo…dh la ensem..ada skt cam fahrin..tpi abg superman lagi ensemmmmm la…

    0

    0
  34. siew ling says:

    redza ada adik or abg ke???heheheh…apa pun, kalau semuanya kerana Allah, inilah hasilnya. I believe family redza dari kalangan org kaya yg baik dan meletakkan agama sebgai perkara no.1..semuga semuanya selamat dan insyaallah keberkatannya akan berpanjangan..

    0

    0
  35. Sutera says:

    u orang gmbr artis lain cam sdh x nmpk ye.mata anda semua tertumpu pd gmbr abg superman..termasuk sy gak..ha..ha..ha..terpaku jap ngan kekacakanya…

    0

    0
  36. Mummy_NBD says:

    Yes..frankly speaking..both of them cantik dan hensem, FYI this is my 5th time tengok pic drang..very sweet couple..This is TRUE ‘Wedding of The Year’ yang lain tak boleh ambik TITLE ni..ehehehehh, semoga berkekalan hingga keakhir hayat..pada Irma jadi lah seorang Isteri yang solehah dan menjadi Idola kepada zuriat-zuriat kamu dan kepada Redza semoga Allah menjadikan kamu seorang pemimpin dan suami yang cemerlang kepada keluarga kamu dan pikullah tanggungjawab ini sebagai satu amanah yang akan dituntu diakhirat nanti…binalah keluarga sakinah & mawaadah…Amin

    0

    0
  37. Aku kesah says:

    aduhai..macho sungguh suami Irma ngan pakai bju superman tu…bertambah ensem aku nengoknya…

    0

    0
  38. aku says:

    saya setuju dengan abang nara! islamic style is the best ever. =)

    0

    0
  39. Ama says:

    Irma plz jg suami, nanti dikebas org

    0

    0
    • Hits says:

      Btul, jg suami elok2. Ak percaya pengomen dlm BN ni sekadar mengagumi keenseman suami irma, tp kat luar sana, rmi jg perampas sbb laki dia ni ensem dan kaya.

      0

      0
  40. joyah sport says:

    betul laki irma ni duda

    0

    0
    • joyah artist says:

      x kisahlah kalau duda atau bujang yang penting bukannya suami org n sedangkan duda yang x hensem pun laku ini plak duda hensem macam ni kayo plak sapo yang x nak joyah sport oi.kalau bagi kat kau pun kau nak kan.sepatutnya x payah sibuk pasal kisah silam dia.yang penting kali ke2 ini dia akan lebih menghargai dan akan menjaganya dgn lebih baik lagi.lagi2 dia dapat irma hasmie plak tu kan.

      0

      0
  41. Lexi Belle says:

    Boring boring.

    0

    0
  42. ATUK HENSEM says:

    aik redza kau pegang kat mana tu.mesti berdebar jantung irma tu.

    0

    0
  43. Sutera says:

    x kisah la kalau duda..jgn ambik laki orang sdh la..masing2 ad sejarah hitam dia org..mgkn sekarang sinar kebahagian sdh terpancar dlm hidup mereka..doa kan kebahagian mereka..aminnn..

    0

    0
  44. fairytale says:

    wahh memg kacak husband dia..tahniah2.. cpt2 dpt baby :D

    0

    0
  45. dakkampong says:

    dlm bebanyak artis yg kawin, ni lah satu2nya perkahwinan yg paling menusuk jiwa n kalbuku… yg paling cantik serba serbi!!! untung irma dpt redza, untung redza dpt irma… cemburu.. mujuq chek da kawen… klo tak msti nk wat camni gak.. hihihi.. TAHNIAH SESANGAT…

    0

    0
  46. saya anak malaysia says:

    irma cantik..redza hensem..dua2 naik seri….semoga kekal ke anak cucu..diana amir pun cantik sgt..sweet ar bila dh berhijab ni…alhamdulillah..

    0

    0
  47. ana farha says:

    abg nara.. seblum ni kan.. sy tak amik pot nak baca blog abg nara tau.. hehehe.. tapi dek sebab wedding irma nih larr sy dok lawat sini tengok gambar2 wedding dia… suka sangat tengok… sweet jer irma n redza.. tq for sharing..
    saya doakan semoga rumahtangga irma dan redza berkekalan hingga ke syurga.. amin..

    0

    0
  48. Anonymous says:

    GAMBAR NO4!!! aku lak yg rasa meremang tgk redza tenung macam 2!!! menikam kalbu!!!!

    0

    0
    • leman lambung says:

      kau meremang aku pun lagi meremang dah lain macam dah si redza tenung irma.mesti dia geram tu.he,he,he paham2 jelah ya kawan2 yang dah kawen semua.ha,ha,ha

      0

      0
  49. HAHA says:

    GILA WEIIIIIIIIIII, HENSEM GILERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR FIRST TIME AKU NMPK ORG HENSEM MCM NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII… Subhanallah, indah nye ciptaan Mu :)

    0

    0
  50. nuruls says:

    cantiknye… tgk byk kali pon rase tak puas.

    0

    0
  51. cik nad says:

    laki irma nie kalau jd pelakon kalah shaheizy sam kot.. hehehe… muka tu x jemu mata memndang.. ssuai ngn irma yg cantik n berbudi pekerti.. moga dapat jodoh yang baik2 cmnie gk… amin.. hehe

    0

    0
  52. bigmama says:

    Gambar kawin paling best abad ni.. congratzzz irma dan redza

    0

    0
  53. ctz7 says:

    nape la tak puas2 nengok pic irma n reza ni. apa pun, tahniah..ni la superman paling hensem penah saya tengok.

    0

    0
  54. mama oh mama says:

    ni laa hikmah yg irma dpt drpd keputusannya utk berhijab..spt janji Allah swt perempuan yg baik adalah utk lelaki yg baik…rasenye if irma still mcm dulu ntah dgn sape2laa ekk jodoh dia..ape2 pon congrates….mmg sweet tak hingattt couple ni…tgk kemesraan diorg smpi rase mcm nak bersanding lagi sekali jekkk..ekekekeke..

    0

    0
  55. aimi says:

    hensemnye kamu wahai simate kuyu…buat jantungku bdegup hebat…uhhh~~~tahniah pada redza & irma…semoga rumahtangga akan bkekalan sampai akhirat……sape kate pkahwinan ala2 islam xglamour..bagi aku,even pakaian irma sopan2,tapi jauh lebih glamour dr yg berbelah bagai…….jelesnye!!~~kalaulah majlis aku pon cam2………………alangkah indahnya..=D

    0

    0
  56. ijan88 says:

    muka laki irma macam ustaz don..:)

    0

    0
  57. Aku rasa says:

    aku rasa kalau suami Irma ni artis..kalah abg Aaron Aziz…

    0

    0
  58. ijan says:

    laki irma macam ustaz don..:)

    0

    0
  59. Hamba yg bersalah says:

    Hensem! Cantik!.. itu semua ciptaan ALLAH S.W.T.. tp kena ingat! RUPA itu tidak akan kekal.. jd..x salah kalo nak puji dorang..tp tolong la jangan banding2 dengan mana2 org..kita suma serupa.. saya harap mereka akan kekal bahagia~ harap2 jg hensem dan cantik dorang setampan & secantik IMAN & AHLAKnya.. ^__^

    0

    0
  60. lylyezora says:

    ensemnyer awk redza…kena lak pakai tshirt superman..aku yg xde pakwe nie nk cari tshirt tuk ank sdara lelaki aku umur br 3 tahun stgah…sbb teringin nk tgk pakwe sdiri pakai tp xde…so ank sdara aku jd mangsa..huhuhu….cantiknyer irma…doa dari sy moga bbahagia ke akhir hayat…aminnn….

    p/s: sejak ari jumaat lepas aku tgk pic irma n redza nikah doa aku x bhenti buat mereka hgga akhir hayat….wlaupn aku cuma kenal irma sbgai artis shj,tp doaku stiasa mgiringgi mereka…;))

    0

    0
    • cik jelita says:

      same2…sy pon..mmg melted la tgk gambar kawen dyeorg…bahagia yg di janjikan oleh NYA…mmg sampai hr ni stns tgk update dyeorg…

      tahniah buat abg nara jugak yg xhenti2 publish pasal dyeorg ni…i loikkeeee byk2x,…hihi^^

      0

      0
  61. Anonymous says:

    Sweeeeeett sangat, raut muka pun sama…Alhamdulillah jodoh bertemu di Tanah Suci, InsyaAllah diberkati…wajah Irma jelas terpancar yg dia sgt happy…Tahniah atas kedua mempelai…:)

    0

    0
  62. nz says:

    to: klantan puiih, Dato’ Dr Haji Mohd Radzuan Ibrahim lah bapa mertua irma, yg khwen dengn syella tuh Dato mohd redzuan bin md yusuf.ko siasat silap org hahaha…

    0

    0
    • klantan puiih says:

      o ye ke? oooo ok thanksss :D

      0

      0
      • kui3 says:

        ko ni kua statement xpk dlu…men kua jek,keturunan baik2 ko kate gtu…len kali siasat dlu,nsb bek rmi xhentam ko sbb komen ko tu….mcm haram jadu huh!!!!!!!!!!!!!

        0

        0
  63. aliyah says:

    hensemnya suami dia, sepadan dengan irma yang jelita. doakan mereka dpt sambut cahayamata yang comel dengan cepat. sweet sangat tengok dorang. jumpa pun kat mekah kan? memang jodoh dari Allah. memang ada hikmah utk setiap yang jadi kt irma sebelum ni, akhirnya dapat bertemu dengan yang lebih baik. :) betul la orang cakap, perempuan baik untuk lelaki yang baik. i don’t know them personally, but im trully happy for them! salunya kalau artis kahwin takde pun terasa nak doakan dorang ke apa sebab tak kenal kan. tapi tengok irma and suami dia ni sejuk ke. terasa nak kahwin gak! :D

    0

    0
    • Anonymous says:

      mmg betul apa yang aliyah cakap hensem gilerrrrrrr kalah artis-artis lain, tahniah irma doa mu dimakbulkan Allah semoga bahgia hingga ujung nyawa…amin

      0

      0
  64. melati kaktus says:

    WOWWWW…..laki hensem bini segak comelll…apapun cun!!! tak tahan menatap org yg hensem ne….terbakorrr!!!

    0

    0
  65. tak faham says:

    sebenarnya perkahwinan irma & redza ni aura lain macam kan…. semua suka tengok. barakah sungguh.x tau nak kata lah tapi memang sweet muetttt

    0

    0
  66. giro says:

    Yesss , wedding of the years . Alhamdullilah , semuanya nampak sempurna :)

    0

    0
  67. Nikki Ulala says:

    selamat pengantin baru irma n redza semoga bahgia hingga akhir hayat…amin…
    yeah..aku sokong nz tu..ape la klantan puiih nie, nk siasat bior la betol2..huhu..

    0

    0
  68. aku says:

    aku nmapak dorang dah macm watak lam novel yg aku duk selalu baca je.. yg lelaki hensem .. jatuh cinta btol

    0

    0
    • sheswing says:

      kannnnnnnnnnnn??? aku aku pun rasa benda yang sama..muke dia aku bayangkan cam watak dalam novel…

      0

      0
    • ejja says:

      Betol2! Mmg aku tgk pn teringat mcm dlm novel2. Tmbh lak mmg tgh gian baca novel lately ni.

      0

      0
  69. rumput says:

    macam lakonan jer kan~ tp mang btl2 punyer laaa…. mang sweet habis.. tggu aku kawen jgk laa…tntu sweet mcm kurma..wahh!! meh! meh! sapa nak kawin? sy blh thn jg hensemnyer..haha…

    0

    0
  70. ANON says:

    gamba2 diorang kawen nmpak sweet sebab majoriti gambar candid yng nampak terpancar kebahagiaan.. Irma senyum pon takde control2 ayu segale.. haiii bertuah badan…

    0

    0
  71. Milik Siapakah Gadis Ini? says:

    Henshem nyer suami dia… Hee.. rasa nak ngorat jer, mana tau dapat jadi no.2 ke…

    0

    0
    • rimas says:

      rembes lagi! hurmm ni la salah satu pujian yg aku rs x patut kat suami org. bwk2 istighfar.

      0

      0
      • Anonymous says:

        apa nak jadi dengan pempuan sekarang ni…puji laki orang melampau2..tk malu ke

        0

        0
      • Milik Siapakah Gadis Ini? says:

        Sekadar puji ciptaan Allah yang cantik pun salah ke? Bukannya buat apa2 pun dan lebey2 pun, baru memuji saja. Jangan dok kalut. Rileks la bro!!!

        0

        0
  72. yang Benar says:

    Redza ni duda… dulu kawin ngan pramugari AirAsia, dia memang suka org cantik2…

    0

    0
    • yang salah says:

      siapakah yang tak suka dgn org yang cantik yang benar oooooooi.atuk aku pun suka.serius aku cakap kalau nak kawen dgn pramugari elok suruh dia berhenti lpas kawen sebab pramugari ni lebih byk buruk dari baiknya melalui pengalaman aku ya.

      0

      0
      • LAILA says:

        sori to say aku baru jumpa gambar kawen lama dia kat forum cari.mak aih beribu kali irma lagi cunlah.betul ke pramugari tu x lawa pun yang aku tau kalau pramugari air asia make up memang sikit punya tebal.yang lepas tu lepas lah ya.doakan terbaik buat irma dan suami.amin

        0

        0
  73. jane jenab says:

    memang terasa sungguh kuat aura perkahwinan irma ni.x tau kenapa tapi x dinafikan kat twitter pun hangat lagi tentang irma dan suami.semoga irma dan suami beroleh kebahagiaan yang berpanjangan hingga ke akhir hayat aku doakan Amin.

    0

    0
  74. ros rahman says:

    sy suka sgt2 gmbr yg diuploadkn oleh abg nara…hrp ada lg gmbr majlis bertandang nnti..thx utk abg nara krn sudi berkongsi..sy rasa mcm mula2 kawin dulu balik..kebahagiaan jelas terpancar..gmbr mereka ni natural & xde dibuat2..smpai kita pn terasa kebahagiaan dia org & senyum2 sendiri..moga mereka tabah menghadapi dugaan rumah tangga & saling percaya mempercayai..semoga kekal ke akhir hayat..ameen..INSYAALLAH.

    0

    0
  75. Anonymous says:

    macam tak prnah tengok lelaki hensem…terus jadi meroyan…bawak2lah beristighfar

    0

    0
  76. hamisah says:

    alhamdulillah.. tahniah irma dapat suami macam bidadara turun dari syurga kurniaan ALLAH….nasib baik fasha sandha dah kawen, jaga baik-baik c redza tu ye..

    0

    0
  77. my boo says:

    walawehhhhhhhhh abg superman!!!!!merembes nengok weiiiiiiiii

    0

    0
  78. mek gebus says:

    nz
    dato dr rizuan ibrahim lawyer tu ke???

    0

    0
  79. cahaya_penawar says:

    mmg tak jemu2 tgk gambar kak irma dan suami ni….
    indah sangat…
    lebih2 lg mereka berkahwin atas niat yg sangat suci…
    tahniah kak irma…
    semoga menjadi isteri yg solehah dan dapat melahirkan zuriat yg soleh dan solehah yg insya ALLAH bakal menjadi jundullah…
    mabruk alaikum…

    0

    0
  80. mama mia says:

    yup memang wedding of the year…tak payah nak grand2 macam sestengah artis tu..tunggu majlis sebelah hubby irma pulak.

    0

    0
  81. Ros Putih says:

    x sabar n tengok nona n galaksi pasal Irma kawin…

    0

    0
  82. Sutera says:

    x sangka ye perubahan Irma membawa bahagia buat dia..d tambah lagi mendapat suami y ensem lgi macho..

    0

    0
  83. Aku bengang says:

    sheikh muzaffar pn ensem gak tpi x dpt liputan y meluas cam suami Irma ni..

    0

    0
    • Harunoichi says:

      OK le tu. Dr Halina dah bertudung sekarang. Alhamdulillah. Semoga mereka dapat ramai anak macam yang diimpikan. Amin~

      *sorry, lari topik!

      0

      0
  84. Selasih says:

    tengok pic y no 3 jelesnya….hai bertuahnya Irma kau…

    0

    0
  85. facebook/laptop aku kena hack says:

    tahniah….seronok tgk depa..nak kawen la camni

    0

    0
  86. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    hensem nyeeeeeeeee supermannnnnnnnnn eeeeeeee geram minah jambu lah !! minah jambu tengok air muka dia laki nye irma ni memang setia dn jujor tk shak lagi sememang nye dia baik …..semoga bahgia ye n cepat dapat anak yg pasti comel jambu dn hensemmmmmmmmm……muah !!

    0

    0
  87. Whadda F? says:

    Perghhhh yg gambar pakai t-shirt Superman tu….biceps kalah Aaron Aziz… Gagah perkasa…jeles2~

    0

    0
  88. luqman hakim says:

    resepsi sebelah pihak lelaki bbuat kat kelab darul ehsan sabtu ni.nanti abg nara upload ya gamabr sebelah lelaki plak.ingatkan dia org buat skali je.boleh tahan juga ya klab darul ehsan.mahal juga tpt tu.

    0

    0
  89. hus says:

    WEDDING yg penuh dgn senyuman..tahniah!

    0

    0
  90. kiki pemalu says:

    agreedddd… wedding of the year.. tade muka kontrol ayu.. tade muka kontrol hensem.. sume mulus.. n yap, majlis yang penuh dengan senyuman even la n pun tgh tersenyum2.. weeeeee… congratulation irma…

    0

    0
  91. sweet giler says:

    hensemnye…seriuss mcm dlm novel.kalau lah ade drama yg lelaki hensem mcm suami irma yg pompuan plak mcm irma…gerenti meletopsss…ape2pun tahniah!!! irma sgt beruntung dikurniakn oleh Allah suami mcm redza. ramai org teringin nak kawin lepas tgok perkahwinan diorg..so sweet ahakss!!

    0

    0
  92. Anonymous says:

    jelez la tgk irma n husband dia…so sweet..mmg padan habis
    moga bahgia dunia n akhirat…

    0

    0
  93. chic joon says:

    amboi puji melambung lambung nampak, nanti klu dia org buat silap ko rang jugak yg condemn jugak kan, kan, kan?

    0

    0
  94. bini juara kilauan emas 2 says:

    Emm..patutlah Irma sorok baik punya bakal laki dia. Terhangat di pasaran. Bdn ketak-ketak, mata kecik..impressing.
    Untunglah ko Irma dpt peluk dia hari-hari..hihihi

    0

    0
  95. sweet32 says:

    x risau ke irma husband dia hensem sgt???! klu aku la.. sanggup berhenti keje, nak ikut dia je.. ye la takot kena tackle! pompuan skang bkn leh tgk lelaki hemsem ngan poket penuh.. x kire laki org, nak disapu je.. nasib baik laki aku x hensem! tp byk duit!!! hahahaha…

    0

    0
  96. sweet32 says:

    x risau ke irma husband dia hensem sgt???! klu aku la.. sanggup berhenti keje, nak ikut dia je.. ye la takot kena tackle! pompuan skang bkn leh tgk lelaki hemsem ngan poket penuh.. x kire laki org, nak disapu je.. nasib baik laki aku x hensem! tp byk duit!!! hahahaha… oooopppss!!

    0

    0
  97. hidayah says:

    sweet ler diorg..xjemu tgk diorg..nnti abg nara jgn lupa upload n update gmbr majlis sebelah llki lak..

    0

    0
  98. LILI says:

    pernikahan irma dah jadi fenomena skarang semua org suka dgn perkahwinan ini.bestlah irma dapat peluk abg superman tiap2 malam.he,he,he.

    0

    0
  99. mizz says:

    dgn aku2 skli naik meremang baca komen2 kat cni.. tp aura pasangan ni sgt kuat sehh…dgn pengantin lelakinya yg hensem giler gaban dan pengantin wanitanya yg cantik jelita menawan dan seangkatan dgnnyaa…semoga stp ucapan dan kata2 yg baik utk pasangan pengantin dari pengkomen2 disini dimakbulkan…amin

    0

    0
  100. sappaa akuu says:

    suka sgt… sentiasa t’senyum. :) :)

    0

    0
  101. suzi says:

    sweet sgtttttt!!!! irma mmg selayaknya wat redza…smoga berbahagia dunia & akhirat…love u!!!

    0

    0
  102. Na O Mei says:

    To : AKU BENGANG…Dr SMS pun byk liputan gak. Tpi mgkn dia dh top mcm selebriti jd bila part perkahwinan tak mcam liputan untuk Redza ni. Gambar Redza masa lpas bertunang pun tak berapa clear bila dah nikah tup2 keluar muka yang Masyaallah…begitu indah ciptaan Allah SWT.. Sudah tentu rakyat Malaysia terpegun & memberi lebih perhatian pada pengantin baru yang satu ini…
    Nara…majlis sebelah lelaki nanti siarkan banyak jugak ya..

    0

    0
  103. princess says:

    husband irma cam ade imbasan muke fahrin ahmad kan..=)

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tk lah !!!! muka dia ada mcm aidil laki nye rita kau tk tau tengok ke !!!!!! jauh nye kau pergi sampai ke fahrin ahmad !!!!! mate kau dh potek ke !!!!

      0

      0
  104. miss.nk.kahwin. says:

    suke laaaa kt psangan nii!! sweet sgt~~

    hensemnyee redza nii~~(eish suami org!)
    smoga jodoh diorg berpnjangan n
    i hope one day i’ll find my own ‘redza’..hehehee

    0

    0
  105. rembes says:

    merembes air puki mak ….tgk laki diaa ni haaa

    0

    0
  106. let's talk says:

    bertuah dpt suami hensem.semoga berkekalan irma dan redza :) (pehhh terasa nk pakwe mata sepet gak la..heeee)

    0

    0
  107. rashida says:

    nanti abg nara upload lg gambaq kawin irma… suka sgt22…. perkahwinan paling menarik dan menyentuh perasaan, x jemu mata memandang…..

    0

    0
  108. budak biasa says:

    Harap Irma dan suami bahagia buat selamanyaaaa…<3

    0

    0
  109. maknakawen says:

    gambar no 3,irma mcm geraaaammmm sgt kt hubby,touching giteeewww

    0

    0
  110. ahakq says:

    gambr no 3 teuw,gram ae kt hubby1ai jelezzzz

    0

    0
  111. si jeles says:

    Arghhhhh pengsannn tgk redzaaa!!!! nak jugak laki mcm tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    0

    0
  112. combo says:

    cantik & indah sangat wedding diorg ni..irma & redza..

    0

    0
  113. gadis kepingin says:

    actually suami irma cam shahir or kembar football 2,,, n fahrin,,, tpi bila dia kecikkan mta can akim pon ad gak,,,, kuikuikui,,,

    0

    0