Written by Bella | April 26th, 2015

Sekitar petang tadi telah berlangsung majlis aqiqah anak perempuan Fizz Fairuz dan Almy Nadia iaitu Afrina Arianna yang dilahirkan tanggal 16 Februari lalu di Hospital Columbia, Setapak, Kuala Lumpur.

Majlis dengan tema warna jambu itu cukup meriah dan disertakan dengan majlis cukur jambul juga aqiqah buat anak angkat Almy Nadia, Nur Afrina Darwisyah.
anak fizz fairuz Memang jelas sinar kebahagiaan keluarga ini dan kami dapat melihat wajah gembira Fizz Fairuz dan Almy Nadia meraikan puteri mereka  yang pertama.

Mari kita lihat foto majlis aqiqah Afrina Arianna dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Kredit foto: Instagram Fizz Fairuz & The Permaisuris

25 responses to (20 FOTO) Sekitar Majlis Aqiqah Anak Fizz Fairuz & Almy Nadia

  1. pelele says:

    Chomelll…

    0

    0
  2. mungok says:

    almy nadia promote ig anak dia kt ig lara alana.. aduh, taksub sungguh almy.. xcaya g cek.. yg i nmpak 2x.. so funny..

    0

    0
  3. huhuhu says:

    Cute…

    0

    0
  4. wawa says:

    Anak angkat??

    0

    0
  5. bijan says:

    wah..kalo rakyat2 marhaen, tara ni kira dah majlis kawen dah..artis2 mcm ni baru tahap kenduri cukur jambul..tapi bagus sgt sbb pggl budak2 tahfiz & ada solat jemaah..anak dia comey ngat

    0

    0
  6. pispirus says:

    gambar 1st tu asal nampak mcm lovebite kat leher almy?

    0

    0
  7. ain suzana says:

    kalo lovebite pun naper?

    0

    0
  8. nok gebuzzz says:

    tahniah almy…comel baby,majlis mmg meriah
    tak blh tahan tgk gelang n cincin,teringin nak baby girl pulak

    0

    0
  9. rose says:

    muka anak angkat almy sebijik muka fizz.. ce tgk pic no2 & pic last…

    0

    0
  10. fai fauzana says:

    aku menyampah betul tgk muka si fafau tu… ada jer… dahlah kekwat

    0

    0
  11. This&That says:

    Please anyone. Why they adopt? Any reason. A very good intention indeed but need to know why.. kinda lost here..

    0

    0
    • ann says:

      anak angkat tu almy mmg dah amik dia ms kecik lagi. means masa dia bujang lg budak tu dah dia jaga / bela. bkn lps dah kawen baru amik ank tu…

      0

      0
  12. miss A says:

    Hai..ni lagi sorang…buat majlis mcm ni pakai la tudung tu betul2..jemput budak2 tahfiz..baca Al-Quran..solat berjamaah..xtau la nak kata apa lagi..mari lah kita sama2 doakan mereka semua dapat Hidayah Allah.

    0

    0
  13. mimi mazola says:

    Peliknya dagu amy..mcm witch…bila nak slim semula???

    0

    0
  14. ZELL says:

    tu la pasal..hari tu bukan main berlagak lagi cakap make sure lepas pantang akan kurus sbb bg suami sayang…tu la jgn nak ckp gemuk ke kurus dulu.lalui dulu jgn main ckp je, ingat gemuk laki tak sayang ke…bila nak slim kata lepas pantang slim sangat.

    0

    0
  15. Joyah Pok Pek says:

    Ahak! X de org komen lagi benda nie so akak komen..benda first nmpk :P
    skang trend byi baby pakai brg kemas yerk??rantai tgn dua belah tgn bg besau gedamak..pastu cincin bagai..anak che ta rantai leher gayut smpai lutut!!!
    rezeki alhamdullilah…akak pn nak wat cmtu jgk ler :P

    0

    0