Written by Bella | January 10th, 2017

Tanggal 11 Januari esok merupakan tarikh hari lahir penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza. Walaubagaimanapun, Siti Nurhaliza telah diraikan dalam satu majlis yang cukup meriah sekali pada 8 Januari lepas bersempena dengan ulang tahun kelahirannya yang ke 38.

Siti Nurhaliza hadir bersama suami tercinta, Datuk Khalid di The View, G Tower Hotel, Kuala Lumpur bagi memeriahkan majlis berkenaan yang turut dihadiri oleh keluarga serta teman rapat.

Beberapa rakan artis seperti Johan Raja Lawak dan isteri, Aaron Aziz, Izara Aishah, Nazim Othman, Farahdhiya, Fasha Sandha dan ramai lagi dilihat hadir pada majlis tersebut.

Kami di BeautifulNara mengucapkan selamat hari lahir buat Datuk Siti Nurhaliza dan semoga terus dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur serta dilimpahi dengan kebahagiaan.

Berikut kami sertakan beberapa foto sekitar majlis sambutan hari lahir Datuk Siti Nurhaliza dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : kaki5photo

70 responses to (20 FOTO) Majlis Sambutan Hari Lahir Datuk Siti Nurhaliza

  1. melati says:

    Saper Minah ni????

    0
    39
  2. Soulfly says:

    Kenapa jari tok ti berbalut tu? Luka kena pisau ye…. :)

    11
    0
  3. Ros says:

    Selamat hari lahir Tok Ti. Makin lama makin mengarut fesyen baju mu. Tahniah.

    20
    0
  4. Anonymous says:

    sape lah yg reka baju tok tie? sarat bebenor.

    16
    0
  5. lol says:

    happy beshday kpd ….siti nurmascular !!!

    7
    1
  6. Anonymous says:

    gemok!

    8
    2
  7. anon says:

    tu pun kemain prasan lawa halohh halohhh

    8
    1
  8. nabila says:

    baju tu ketat sgt…tu yg nmpk gagah mcm body sharnaaz.

    11
    0
  9. Anonymous says:

    kembang!!!

    6
    0
  10. Anonymous says:

    ct tak kisah, ct dah lali dah dgn komen2 dari lubang jubo ni…..

    7
    2
    • Anonymous says:

      ye ke nyah? habis knp dia balas komen si dato jamal yunos? sentap ke?

      5
      3
      • menoname says:

        tok ti dah lali ngan komen2 psl fesyen dia yg kekampungan, yg kuno dan yg sewaktu dgnnya, kalau rasa2 ada komentar kurang ajar pun tak sebiadap komen dari DJY tu yg tahan biadap to the max!

        2
        0
  11. Anonymous says:

    siti dr dulu. kalu bab dressing mmg failed.

    26
    0
  12. Anonymous says:

    makan ubat subur mmg la efek dia badan besar. esok ni korang kena balik ingat tokti yea.. minta ampun dulu kat dia ya

    7
    0
  13. Shhh says:

    kalo korg nampak bju cenggitu itu lah hasil tangan Rizman Ruzaini..bosan dh tgk fesyen mcm tu..Karan Jassal yg masuk miss universe pakai baju KLCC tu pun Rizman Ruzaini buat..aku heran ramai betul artis yg ambil bju mereka..padahal ramai lgi designer yg bagus2..dulu RR ni ok je..tpi makin hari makin sarat..suka lgi Rizalman Ibrahim (tgk Dayang Nurfaizah punya baju)…pastu Halta Dolmat (Yuna selalu pakai baju dia)..dn terbaru Jimmy Couture (artis wanita Gegar Vaganza semua guna khidmat dia)

    Untung DCT ni sambut birthday, tak da istimewa lah..sbb tiap2 tahun dia sambut dgn macam majlis..semua majlis lbh kurang je..potong kek…aku lbh suprises yg kita tak sangka2..bukan cemburu..aku pun peminat DCT dari sekoah smpi dh 30thun..aku dh jemu tgk DCT ni kat TV kat majalah…kalo sesekali keluar tv dn majalah..bru lah exclusive atau erti kata mahal..tpi skrg ni semua benda dh tak da yg menarik pasal DCT ni..

    4
    0
  14. happy birthday tokti says:

    pregnant agaknya kot

    0
    0
  15. DeziDuke says:

    bakpo la mu paka baju gitu tokti.. pkai blouse ngn seluar molek jahhhhh

    5
    0
  16. Anonymous says:

    gedembol…takyah lah ko pakai ketat.

    5
    0
  17. Anonymous says:

    Jupa dct f2f…xde la sado pun..kiut miut tinggi lampai..

    0
    3
  18. menoname says:

    STOP BODY SHAMMING! mmglah tokti nie ada duit, mungkin untuk 7-keturunan pun tak abis tapi kalau dah mmg dia selesa berfesyen mcm tu, tk pakai duit kita pun untuk peraga kan fesyen tu cuma si stylist nie (kalau ada lah) sila ambil perhatian, jgn saratkn dia dgn aksesori yg berlebihan sekiranya baju tu dh cukup bling2. Tapi kalau fesyen nie tokti yg pakai sendiri then mungkin tokti leh lebih prihatin untuk kekata – less is more. Apa2 pun tokti mmg cantik!

    12
    3
  19. Anonymous says:

    Ehh pic no 5, yang pakai baju hijau tu Siti Saerah kn…da free hair yer..

    3
    0
  20. Siti Payong says:

    Tak habis2 pengomen2 diblog Nara ni dok simpan hasad dengki dengan Siti,semua yang Siti buat tak pernah betul ada2 saja yang tak kena…….tetapi tahukah kamu semua sesungguhnya ALLAH amat mengasihi Siti.Semenjak menceburi diri dalam bidang nyanyian Siti diberi ALLAH rezeki yang melimpah ruah.Kejayaan demi kejayaan yang diraihnya sehingga manjadi terkenal dan kaya raya.Jadi kepada kamu2 semua yang dok dendam dan dengki dengan Siti tu aku harap hentikanlah,muhasabahlah diri banyak2 dari mendapat dosa kering dan kemurkaan dari ALLAH…sedangkan Siti yang kamu benci semakin hari semakin berjaya dan bertambah rezekinya.Dan yang yang pasti Siti tetap cantek menawan dari dulu tambah2 lagi sekarang.Kamu hado??……sian….

    3
    1
  21. Anonymous says:

    belum 11hb lg blh jer ninggal tetiba tak sambut besday..

    0
    3
  22. X says:

    Ingatkan sambut kelahiran.apa2 pun siti sado.kalah aaron azis.

    2
    0
  23. Anonymous says:

    Bru 38..tp tok ti nmpk mcm 45. Huhu wlpn muka flawless..tp btk bdn kena jaga tok ti.

    4
    1
  24. Anonymous says:

    Pakai dress jenis chiffon nmpk elegan. Mcm panas semak too heavy for her age!

    3
    0
  25. Anonymous says:

    Siti nmpk berumur sbb badan perkasa!

    2
    2
  26. Anonymous says:

    Siti tetap cantik menawan seperti dulu,malah lebih cantek dari dulu.

    3
    2
  27. Orang kampung duk obesi says:

    Berbahagialah Tok Ti sbb para pengkomen laser diatas tu semua adalah saham2 kamu diakhirat kelak.

    2
    3
  28. Fidot says:

    Ape benda la org2 busuk hati ni komen org gemok la hape. fesyen baju dia mmg kesian ckit, tp biorlah dia. At least dia ni byk sumbangan kt negara, yg ngutuk tu korg dpt dosa je. Janji dia happy…

    2
    3
    • trashiseverywhere says:

      apa sumbangan dia yg significant pada negara? boleh senaraikan tak? many thanks!

      5
      1
    • Anonymous says:

      Bg ak gemuk tu adalah bentuk n sesuatu kenyataan. Jd ap yg berdosanya kalau ckp gemuk. Pengomen diatas ni xde pn kata gemuk mcm badak ke ap..tu baru stu penghinaan.

      2
      1
  29. Bekas staff G Tower kL says:

    Macam takde tempat lain nak celebrate birthday. Kat tempat jantan gay bertegek jugak dia nak celebrate.

    2
    0
  30. liz says:

    sarat tgk pakaian siti nih. necklace tu tak yah la…baju pun ada kelip2. siti ni tak belajar ke “less is more”

    2
    0
  31. cik embon says:

    mana bella daly mana???

    0
    0
  32. mira says:

    happy birthday kak siti! kak siti sarat2 pun duit banyak..kejayaan banyak…biasalah mulut org malaysia .cari salah je lebih.,.bile jumpe kak ct depan mata dieorang jugak yang jakun nak bergambar…LOL! anyway…sy doakan kak siti dapat cahaya mata.. Amin

    3
    4
  33. Shhh says:

    suka dgn dct yg dulu…buat besday pun simple je..ttp meriah..skrg ni yelah dh gelar org vvip…so tpt pun kena lah ekslusif ye dak..hahah..apa2 jelah hepi besday kak iti

    0
    0
  34. Anonymous says:

    Siti saerah da free hair sebab ex husband dok kapel dengan stewardess..nak berlawan kot..

    1
    0
  35. Anonymous says:

    kalau jumpa depan2 Ct tak gemuk pun. Dalam gambar biasa lah.

    1
    7
  36. Ada Aku Kisah says:

    Umoq dia nak dekat 40 pun badan hot dari hampa hat mengata dia gemuk tu. Cermin la diri tu dulu oi

    0
    0
  37. Ex staff Gtower KL says:

    Macam takde tempat lain nak celebrate birthday. Kat tempat club gay ni jugak lah tok ti nak buat.

    0
    0

Leave a Comment

Optional