Written by Bella | May 15th, 2017

Semalam telah berlangsungnya Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 3.0)  dengan tema futuristik bertempat di di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC).

Tentu sekali pelbagai gaya selebriti yang boleh kita lihat pada acara karpet merah anugerah tersebut. Agak-agaknya siapakah yang tampil cantik dan kacak mengikut tema?

Jom kita layan beberapa lagi foto gaya selebriti di karpet merah ABPBH 3.0.

Kredit Foto : ABPBH.COM.MY / INSTAGRAM TV3 MALAYSIA / TONTONMY

[jetpack-related-posts]

68 responses to (20 FOTO) Gaya Selebriti Di Karpet Merah ABPBH 3.0

  1. aku says:

    apasal mawi mcm hensem gila…hahaha

    138

    -1
    • azreen says:

      mungkin kerana janggut

      5

      0
      • Anonymous says:

        tema futuristik gagal. makin pelik ada…x nmpk pun future nya.

        14

        1
        • Anonymous says:

          xda la handsome gila. biasa2 je mawie. serabai…

          6

          28
        • LOL says:

          Pengacara #Abpbh2017 paling teruk dalam tempoh 30 tahun.
          K bye.

          73

          0
        • NONI says:

          MALANGNYA KAK OGY TELAH MENCACATKAN ANUGERAH NI. MAJORITI NAIK MENYAMPAH. BERSARA PLEASE….

          86

          0
        • Anonymous says:

          byk yg x suka kak ogy. tengok komen2 dlm twitter dan fasebuk…semua x puas hati. better stay home, your days have long gone!!!

          55

          0
        • OMak Gorgerous says:

          pengacara baru lepas amik obat. tu yang Mania semacam tu… telan Pamoga ke pe jadi tebiat mcm tu.

          Ratu Pamoga ni nak jadi ikan pari pulak… Aduh,.. ni namanya apa kau tau dalam bahasa Psikiatri? – HISTRIONIC giler!!, sila google. Ke hulu ke hilir bawak botol Pamoga tu, x ke gile tu. Si Mak We tu dah le tengah sakit ko sumbat lagi 3 botol Pamoga Qu puteh tu kat dia…Eloklah sgt, tambah lagi gula dalm badan dia…

          please la stop amik product2 Pamoga ni, dgn duta2 dia skali, rosak badan kau. Packaging dari Siam, tukar nama, R&D tak sampai setahun trus dpt kelulusan KKM. Bila orang pinggirkan dari menaja program, pergh merajuk buat video, darah tinggi 180 lebih, meraung raung mcm budak… Ironik, minum lagi Jus Pamoga, x boleh pun bagi kesihatan kat kaupun, darah tinggi lagi ada.

          19

          0
        • Aa says:

          Yaaa mawi nampak lain. Selama ni aku ingat mawi tu mmg tak boleh tumbuh rambut lg dah

          10

          0
      • Anonymous says:

        Pengacara mmg tak gempak malam ini. Banyak tidur awal. Lepas salma mnynyi . sbb nak tonton Dayang jer haha

        8

        0
    • Anonymous says:

      eh mawie ke tu..aku ingat si adib anak tok kay.

      68

      0
    • Anonymous says:

      fauziah ahmad daud…bersara je lah. bukan kelakar..lagi sakit telinga dan hati.

      33

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      pasal dia dh ada rambot babtu dia macm hensem gitu…dulu kan dia botak..mawi u sooooooooooo hensem now…!

      3

      0
    • ning says:

      acah2 mcm saif ali khan..hehe

      6

      0
    • Anonymous says:

      yalah..ingatkan sy je yang perasan

      0

      0
    • doe says:

      lol hensem tang mana. Serabai and nmpk gemuk ada lah aku tengok. Lawak doe

      4

      2
    • art says:

      Beb
      psal aku tgk muka mawi mcm adib anak dato K
      tp serius hensem lak kan.
      hahaha

      0

      0
  2. lara tak lara says:

    siapa yang ambil gambar?
    tak profesional betul
    buruk je semua
    abpbh hambar tahun ni

    16

    0
  3. Isteri2 Ku Muslimah Sangat says:

    ha….ha Ashraff Muslim bersama 2 isteri tercinta

    3

    0
  4. hey says:

    Mcm sial asyraf bini pertama rangkul lengan je bini kedua pegang jarijemari mcm sial kau asyraf

    11

    0
  5. olyra says:

    majoriti baju artist tak ikut tema…fashion artist malaysia sangat membosankan

    21

    0
  6. azreen says:

    paling lawa – perempuan baju putih (siapa tu?)
    paling x boleh blah – ashraf muslim and the binis

    13

    0
  7. Anonymous says:

    million dollar look cuma sorang dlm gmbr ni pnyanyi de fam

    4

    1
  8. fromthe_truestory says:

    didi alias ikut tema….”future”;…bersinar2, blampu2…ada net kt tengkuk dn bahu…utk merangkap nyamuk di angkasa lepas….mcm star wars, star trek…berani lah ko didi
    kelako lah didi….

    DSV…mak ai “gamat hidup ke atas kepla tu, msti geli gelemen, …si pari2 cari gamat ke dlm air…apapun “..terlebih gedik la…si DSV malam tu…

    Pengacara “otai FDAD”…last2 masa fesen last u..la mcm mgndung 6 kembr baju dia pakai.

    18

    0
    • kak blueberi pakai burberry says:

      DSV buat award yg dulunya berprestij jd kekampungan..adegan teguk pamoga tu xleh blah..tahu la menaja tp xperlu kot nak over..penaja lain xde pon over..maybe ni la org ckp money cant buy class

      24

      1
  9. gadiscantik says:

    mawi ke tu..ingatkan hans isaac…dari tepi mcm hans

    17

    0
  10. ala....nak says:

    aku pileh micheal ang….
    apek pakai jubah….

    17

    0
  11. kirko says:

    Mawi paling encem sbb style rambut dia mcm tu

    17

    0
  12. Anonymous says:

    Geli betul aku tengok dsv mlm tadi..meremang bulu roma. .ntah apa2 fesyen. ..macam taik btompok atas kpala…mulut mcm org tak siuman. …mcm org Kat atas Pents.. …

    Ko org prasan tak abpbh taun tok boring.. .tambah2 hos 2eko yg buat lawak bodoh. ..FBI ok. ..2 eko menyemak. ..boring abpbh kali ne. Sapa setuju like.

    30

    3
  13. Anonymous says:

    adoi.. annoying giler ngan ogy.. asik2 ckp pasal legend.. POYO!!!

    19

    1
  14. Anonymous says:

    kak ogy xbest.

    6

    2
  15. bukan ke Dato Vida dalam eddah ?

    10

    1
  16. Ben says:

    Baju ayda jebat n azira shafinaz (yg baju putih) tu lawa.

    8

    0
  17. Lily says:

    Yang baju putih tu Azira, penyanyi De Fam lagu Supergirls and also pelakon Married Tapi Benci, Mimpi Mira, Mr. Donat Karamel

    5

    1
  18. sepaun says:

    aku rasa yg cantik menawan semlm.. erra, ziana, fazura, nadia brian, dato ct :)

    5

    3
  19. fromthe_truestory says:

    tapi…knpa makeup tebal sgt la..d.ct

    3

    0
    • mr rasional says:

      yup..make up dato ct terlalu tebal..fazura mmg superb cantik malam td, make up pun natural…cair!!

      11

      0
  20. fromthe_truestory says:

    ..anak aku yg brusia nk masuk 3 tahun mlm tadi…”buat hal”…sepahkan semua mainan dia..buang sana-sini, penuh semua sudut ruang tamu…sbb dia ckp …nanak, nanak, ukar, ukar, wing (citer super wings la, upinpin…aku buat x layan je..suruh tukar ke chanell 611.
    Aku buat bodoh…ala baru malam tadi aku bukan jadi ibu dia…
    Pas tu kul 11 pun bobom…sian dia…

    1

    1
    • aduka says:

      anak awak tu la yg nk doakan kita bila mati nanti..bkn artis-artis tu..

      10

      0
      • fromthe_truestory says:

        tagline “aduka”…ya la…byk sgt komen. natizen semua tu…aku simpangkan tajuk jap.
        Aku layan TV3 lh mlm tadi..tu sbb anak aku meroyan gn aku..

        0

        0
  21. sakit mata says:

    Pengacara bingit…Zulin tu tak boleh jadi pengacara..sebutan dia tak clear…Yang best Raja Azura and Sh Shahira jugak..sempoi je…yg paling tak boleh tahan orang yang pakai emoji taik atas kepala tu..togok pamoga dari botol..teruk betul..memalukan…

    16

    0
  22. wekkkkkkk says:

    RA…dh muak, SH…jdi hos estra MLM future..tupun jika AC Mizal….dah x ada suara…
    Owner Pamoga….X yah ikut sukatan minum..togok je…mcm stail kafir minum arak dlm botol…jgnlah buat mcm tu lagi DSV..please

    1

    2
  23. khalid says:

    aku ja ka yg perasan si radin x pandang langsung AJ & bf baru dia padahal dia lalu seblh seat drg :D :p nmpknya AJ kena struggle la lps ni klu mo pertahankan populariti :D

    11

    0
  24. kepoci says:

    dato ct apasal dah mcam tong lengan bentan bagai

    7

    0
  25. melati says:

    Yg saya tgk Erra Fazira & seangkatan dgn nya ..!! yg lain2 tu mcm Group2 Kete tayar terkankang punya dressing..!!! ini kenyataan..!!!!

    1

    1
  26. Si bunga says:

    Siapalah yang pakaikan bedak dekat usop tu?? Bercapukk capukk

    11

    0
  27. Tasah Sillah says:

    Hensem gila Mawi. Makin tua makin hensem pulak.

    6

    0
  28. Anonymous says:

    Dayang nyanyi Selamat tinggal Bunga Ku tu besttttt. persembahan noraniza pun Besttttt. Tentang Pakaian hmmm noraniza simple dan cantik. Tak payah la nk futuristik klau end up jadi messy bagai. Yg sorang tu ada botol atas kepala. Yg sorang tu fesyen jelly fish.
    Pengacara pula boring FDAD over sangat. Skrip bnyk untuk FDAD ke? tak abis2 bragging about her awards and so called Legend! Ngapa FDAD terjerit jerit melolong. To steal the show? Failed. Wehh your days are over. And her dressing OMG kesian. Tak sesuai langsung mcm khemah berjalan.
    DSV nk promot produk pun usahle gogok botol mcm tu. Buruk!

    4

    1
  29. Nanu says:

    Neelofa dah tak jalan red carpet???

    0

    0
  30. mak c kina says:

    finale yg xbes..abpbh thn lepas pun ada lagu ni,tp hazami yg nyanyi dgn kior..lg bes..finale yg xboom lgsg..

    4

    0
  31. Eyeee says:

    yang aku tak leh trima kenapa khai bahar telinga capang tu bleh menang penyanyi lelaki pling popular??
    dah la lagu bayang tu seketul je yg duk pemes pon..

    bleh plak yg senior macam FT n Tomok kalah..ishhh

    5

    0
    • Anonymous says:

      anugerah sendu. bleh la menang. undian kot. kalau anugerah berprestij jangan harap ler nak menang.

      1

      0
  32. Anonymous says:

    awat mawi hensem ngat!!!!

    2

    0
  33. Anonymous says:

    Zulin tak patut cakap berdakwah melalui muzik lepas lagu amboi amboi penari dok tonggek tonggek tayang punggong atas stage

    4

    0
  34. nurul says:

    FAZURAA manaaaa??!! baju dia lawaaa gilaaawehhh!

    0

    0

Leave a Comment

Optional