Written by serenity | June 11th, 2013

Hangat juga komen-komen yang masuk ke ruangan komen BeautifulNara.com semalam.

Pagi ini apa kata kita mulakan dengan menonton video perkahwinan Daus AF8 atau Muhd Shahril Firdaus Eli dengan Syaza Shamimi Jalaluddin Khan yang berlangsung meriah hujung minggu lepas.


Menonton video yang dihasilkan oleh PelangiPutih Films ini ada bagaikan dibawa secara langsung ke majlis yang meriah itu juga. Terbaik rakaman yang terhasil dari sudut kamera dan penyuntingan yang baik, disulam dengan muzik yang bersesuaian.

Jom tonton!


20 responses to (2 VIDEO)Majlis Perkahwinan Daus AF8 Dan Syaza Shamimi

  1. nenek leha says:

    suka tgk majlis kawin atau majlis tunang dekat sarawak, masih kekalkan adat…mcm adat makan nasi temuan,tahniah moga kekal sehingga akhir hayat….

    0

    0
  2. jerrypah says:

    cantiknyaaa wife daus. semoga berkekalan hingga ke syurga :’))

    0

    0
  3. Anonymous says:

    sarawak memg masih amalkn adt tradisi…
    sgt lain feeling dia brbnding dgn yg agak moden…
    terharu tgok penyerahan bapa syaza kpd daus…

    0

    0
  4. bee says:

    kenapa ek kita adore dgn perempuan/family cantik,pandai,kaya tp baik,bbudi bahasa dan mnutup aurat..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    x ad cite lain ke nara oiii…nk kata retis bukan retis dia ni..suam2 kuku jer…bosan la…

    0

    0
  6. lolaloli says:

    Seriusly mmg cantik wife dia, x make up pun tetap cantik..

    0

    0
  7. i says:

    nara,btul ke kerete bmw nara kene curik?

    0

    0
  8. yan says:

    apapun slamat pengantin baru…

    0

    0
  9. lolalolipop says:

    tahniah daus and wife..videonya sgt cantik dan sweet…wife daus pun cantik..semoga bahagia hingga hujung nyawa :)

    0

    0
  10. Zaza says:

    Ape2aje citer pasal daus nie, kenapa byk sangat komen negatif? Ada something wrong ke die ni? Kalau sorg yg tak suke takper. Nie banyak sangat komen tak best. Bile jadi artist maknanya kite public figure dan jadi perhatian orang. Jadilah artist yang berakhlak supaya tiada cemuhan dan kata2 tak baek. Bila dah macam ni. Adala yg kata fitnah la apa lah. Lu pikir la sendri bak kata nabil.

    0

    0
  11. Farah nabila says:

    Wife dia ni brnasib baik sebab tak dipermainkan , wanita2 lain sabarlah dgn apa yg telah anda lalui ketika bersama dia nie, tak rugi pn. U all deserve better person than him. Selamat melalui alam rumah tangga bersama lelaki ini, wahai kamu. Doa banyak2 supaya lelaki ini ikhlas bersama kamu, bukan hanya di mulut………..

    0

    0
  12. Zul says:

    Tahniah syaza..ptt la mcm knal jer laki neh.hahaha..terbaik la student UM ;D

    0

    0
  13. Zombie says:

    Boring la citer die ni. Korunk pun st0p la. Ada Pulak yg menambah on behalf pengantin kerrr, ke pengantin suroh??Siap riak dan menunjuk nunjuk lak dlm nie. Nak bangga apa keturunan kau tu, masuk kubor jadi mayat pakai baju putih kena soal dgn malaikat maut gak, takde beza dengan orang miskin pun………..

    0

    0
  14. Nuruldaus says:

    Aku peminat daus nie, dulu yang cite die nikah pegawai bank tu dah senyap ker? Hebat2 gak pilihan dia ni, pegawai bank la , bridal la apa la.. Nway congratulation la daus. I follow u dari af tau.. Kire hardcore gak le..

    0

    0
  15. zack says:

    lumrah seorang hamba Allah yang bergelar “manusia” yang di beri pancaindera mulut untuk bertutur, mata untuk perhatikan, telinga mendengar dan paling besar sekali kurniaan Allh berikan kepada hambanya manusia ini, akal fikiran, dimana untuk hambanya berfikir supaya x jadi bodoh cam lembu. Ada akal fikiraran tu guna la se-elok-eloknya, manusia mana yang x terlepas dari melakukan kesilapan, malahan yg menghadiah kan kata-kata manis kat sesetengah pasangan tu pun x terlepas dari melakukan kesilapan.

    Manusia mana ada yang sempurna, tetapi manusia, selagi Allah beri peluang dan masa, dia boleh perbaiki balik segala kesilapan yang lampau, dengan pernikahan inilah, yang boleh mengelakkan kita melakukan maksiat or kesilapan2 yang lain. Kita sebagai manusia ni, sama2 bg sokongan, bukan sama2 menjatuhkan bangsa sendiri, agama sendiri…..maaf komen panjang, setiap kali sy baca komen artis2 kawin ni mesti ada komen2 negetif…..apa2 pun sama2 doakan yang terbaik buat pasangan, semoga Allah merahmati dan merestui pernikahan beliau, manusia hanya insan biasa sahaja, dan jgn rasa diri tu sempurna sangat…..

    0

    0
  16. Fafau says:

    Mungkin semua org kata ye kisah silam dia. Ye benar bagus dia bernikah. Tapi jgn lupa dosa pada org yg pernah diperlakukan itu. Sesstgh org mmg boleh maaf kan tapi bukan semua mudah memaafkan perbuatan orglain. Takpayah ckp banyak kat sini, just directly pegi tanya empunya badan. Sakit hati manusia diperlakukan sedemikian. Kasihan. Senang mtk memaafkan.

    0

    0
  17. Ingga says:

    Banyak nasik tambah kat sitok. Semua nk nganoknya, perfect gilak ka ktk org ya. Mcm la ktk org x pernah begerek ngn org lain before, tegal tek nya retis x brapa nk glamor kata ktk org, alu ambik kesempatan pake anok. Bukan ktk org pun yg mengadilinya, dosa pahala antara kita dgn Allah jak. Gago nak menuding jari kat orang, 4 jari nunjok ktk org pun eyh, nobody perfect. Sekian.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Berbau jealous komen2 yg lain.. Hahaha,

    0

    0
  19. sitiaishah says:

    wow cantik nya…..^__:__^

    0

    0
  20. suraiyya says:

    Assalammualaikum…gossip pernikahan itu adalah benar..wanita itu masih isterinya yg sah…pegawai bank islam forex di lcct..smoga kamu tabah dgn ujian Allah…

    0

    0