Written by AbangNara | November 14th, 2011

Tak habis-habis bergambar seksi. Kesian kat Shah Jaszle semua orang dah boleh tengok ketiak Miera Liyana. Kalau Abang Nara jadi Shah Jaszle, pasti kecewa dibuatnya. Miera oh Miera..

gambar seksi miera liyana

1 lagi gambar seksi Miera Liyana yang  tidak selamat untuk tatapan di tempat kerja dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MediaMalaya.

gambar seksi miera liyana

Baca Yang Ini Pulak:-

241 responses to (2 GAMBAR)Miera Liyana Posing Tunjuk Ketiak

  1. Luthfi says:

    nara.. dia tak lawa pon!
    buat gebu boleh!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 105 Thumb down 5
    • kimainie says:

      aduh lain kali bogel je trus… sama je dosa gak.. dr tayang sikit2 baik tyang smua…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 127 Thumb down 5
      • Joe says:

        kalau boleh, tapi x boleh…aku suka artis2 malaysia bogel semua. Malaywood

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 6
        • Aku Tak Buta says:

          Ketiak hitam kelabu asap macam tapak kaki gajah; dah tak ader duit beli nak beli sabun temulawak ke dik oiiiii?????

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 204 Thumb down 5
        • Kok Bisa says:

          la..sebijik muka bekas maid aku dari Bandung siot.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 96 Thumb down 3
        • comot says:

          hahaha……ketiak kusam…..tntu masam tuuuuu…..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 1
        • Casandra says:

          SKRG RAMAI2..ANGKAT KETIAK SDN THEN BANDINGKAN KETIAK KORANG DGN KETIAK MIERA NEH..

          KALAU KETIAK KORANG LAGI LAWA DRP KETIAK MIERA KLIK LIKE CEPAT…HAHAHA….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 222 Thumb down 3
      • isYa says:

        miera oo miera..suke sangat kontroversi kan…hem….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 1
        • sarah_nina says:

          ha’ah…baru umur 18 tahun dah selalu buat kontroversi..
          kalau dah umur macam fasha tu tau lah apa dia buat..itu pun kalau sempat sampai… kalau tak.. sendiri mau ingat..ish,,ish,,,

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 1
        • yayaya says:

          Dyer nie islam ke? ak conpius nih…pkai skali tgk lgi dhsyt pd org kapir….xde ape2 tndkn ker kat retis2 seksi nak mmpus cam dyer nih…..apa daaa nk jdi ngn retis2 nih….xigt mati gamoknyer…..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 4
        • saya tak nak komen ketiak, dpt dosa kering je nanti tapi saya nak komen lolipop yang dia pegang tu, “wahhhh…. colourful, psychedelic, kung fu hustle.”

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 118 Thumb down 1
        • Moshi moshi says:

          Dia buat bnyk kontrvrsi,pasal dia tk laku.mmg jarang nmpk dia kt tv. yg pertama kali aku tgk dia berlakon masa crita nora elena.lepas tu,smpai skrng tk nmpk muka dia lagi.kesian kn?!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • Selitone Cold says:

        Aku tak mahu ambil tahu tentang ketiak adik ni. Tapi nak tahu, riak muka mak ayah budak ni bila tengok gambar ni.

        PS; Jaga anak-anak kita.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 161 Thumb down 1
        • bujang says:

          x heran sekarang ni ayah sanggup rogol anak,
          seksi …..x kuat iman bapa kerasukan syaitan…anak sendiri diratah…..salah siapa?.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 5
        • apa daaaaaa says:

          salah diri sendir la….siapa lagi. Kalau perangai bapak macam setan…setan lah jadinya.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 4
        • Selitone Cold says:

          Ada satu yang aku musykil… Ok, adik ni tunjuk ketiak, itu satu hal. Tapi hal ini kita ketepikan sekejab. NAK TANYA PERANAN JURUGAMBAR YANG AMBIL SYOT-SYOT NI PLAK.

          1. TAK KANLAH JURUGAMBAR NI BENAK SANGAT SAMPAI LANGSUNG TAK MAHU TEGUR? “Err… ketiak awak hitamlah, possing cara lain yer?”. MUDAH JER KAN?

          2. JIKA JURUGAMBAR TU BERAGAMA ISLAM (maaf, saya tak tahu siapa yang mengambil gambar ini), TAK KANLAH SEKELUMIT PUN RASA HENDAK BERTANGGUNGJAWAB TIDAK TIMBUL DALAM DIRINYA UNTUK KATAKAN TIDAK HENDAK MENGAMBIL GAMBAR SEBEGINI?

          Maaf, bukan saya hendak hentam mana-mana pihak. Tapi rumus matematiknya sangat mudah. Tak ada akar, manakan pokok boleh hidup? yer tak?

          Wallahualam.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 195 Thumb down 1
        • budi says:

          mak dia tak kisah…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
        • lala says:

          mak ayah die x kisah kot…..myb xde perasaan malu….hmmmmm sporting n sokong je ap ank die nk buat……

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • ..... says:

          kan pernah ada kes die pakai baju nmpak tepi buah dada die tu mak ye rilek je….

          dia pn cakap Tuhan yg layak judge die…bila dah die cakap macam tu tak mustahil lah die nk pakai cmni..tp agak² lah kalau dah ketiak hitam macam ni..malu lah nk tgok..tp trtengok juge…hihihihihi…………..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
        • mak dia tak kisah pun… mak dia kan pengurus dia jugak…. cina mualaf kalau tak silap…
          so apa de hal..janji anaknya meletupppp… glamer!

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • smokedout says:

      bak kata orang penang , ” BELEN ” ,miahahah

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
    • xdefacebook says:

      ketiak itam

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 0
    • MieraLiyana says:

      i’m a bitch and i love it

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 11
    • lulu says:

      rentikan liyana oii ketiak kedut

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • along says:

      biasa je… nk kata cantik, sweet ala2 budak2 je (aku lg sweet). kikiki… nk kata ketiak dia lawa, uwekkkkk….. nk kata badan dia bergetah (bergetah lg rozita che wan). aku tgk kurus kerempeng ja, harap seksi ja lebih, tu pun nyampah pula aku tgk… apa nk kata, budak2… hahahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
    • kamariah says:

      dh x de job kot die nihhh….mcm ni br ade kontroversi n br blh dpt job…..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • bitchy says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 51
      • sluttier than bitch says:

        I beg to differ, your points are irrelevant and does not take into account the effects that would impact our society. To change the industry begins from the society, more and more people are changing their lifestyle to adapt to the new modern islamic culture.

        Haven’t you realized them? Or probably you’re just too ignorant to realize that. You cannot compare Miera’s act with those kids who work in 7 eleven, the kids didn’t have a lot of options, eventhough they may opt to work elsewhere but I’m pretty sure they have valid reasons as to why they needed to work there in the first place.

        In Miera’s case, she had the option. She could’ve don beautiful muslim attire, there are tonnes out there, many celebrities have started donning them why can’t she do the same.

        Look at Diana Amir, ever since she started donning those beautiful muslim attire she has been receiving more and more offers from THE SAID INDUSTRY.

        It’s the baraqah and rezqi that god flourish to us for doing the right thing. So it goes to show you and Miera are just a bunch of idiots shut in ice age mentality.

        The industry has changed but you have not adapt to it yet. So it’s your fault. Think before you type or better yet leave this country.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 8
        • bitchy says:

          New modern Islamic culture?Ok that’s funny.Who are you to decide this new modern Islamic culture is accepted by Syarak? Neither i can decide that this new modern Islamic culture is not accepted but i am being realistic that this Industry, to be related with Islamic view is a holy craps. At the very beginning this is wrong.I believe you and many bunch of sluts like you admit this.We are far away from the real Islamic way.Yet you are trying to adapt this bullshit Industry with Islamic philosophy?Women wearing hijab but together with skinny jeans and then commercialized their face in the magazines and tv.That was your definition of “New Modern Islamic Culture” is it?That is so shame on you my dear.

          I’m not going to argue about the issue of option.By all means you are contradicting yourself after all.Kids who work in 7e have valid reasons and have no option??do you read any proviso or exception in the Quran that u can sell liquour if u have valid reason?haha then what is your stand on the interpretation of valid reason??

          After all that’s not my point.don’t get me wrong.I just trying to stress out that people who commenting and criticizing this are merely to add the flavor to the story and to feel the enjoyment of barking to other people.Doing this does not make your life better.Far away to make Miera’s life better.believe me.But it surely will give you guys extra point on your left shoulder.Peace!! :-)

          Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 14
        • apeapeajelah says:

          ni mesti shah jaszle. hahaha. just guessing.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
        • BOBO says:

          BERTUMBUK! BERTUMBUK!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • anonymous says:

          ah lantak korng la nk berdebat smpai speaking bagai..too much talking and debating.. sorry this is not the right place.this is only a gossip blog. nk hujah lbeh2 gi msuk debate forum ke ape..br nmpk lg intelligent.hahha.k bye…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • milf? says:

          the shame is on you la bitchy. terang2 nak membenarkan orang tu bukak aurat. dia tu Islam lah. yes u cannot compare her to 7e workers or sape2 yang pkai hijab tapi jeans ketat coz this miera is a public figure and its gonna affect pandangan orang bukan Islam towards Islam ok?. that is the most important thing u have to remember in the first place.

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
        • sluttier than bitch says:

          I hear and I may not agree with you but it is the ugliness of self opinionated person who paints an ugly picture of Islam. I will let critics pass their own judgment from thorough research.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • hello, bitchy.

        … my point here is, “people can make their own decision” ML chose to be like this. so, my point here is, since it contradicts our norm, we tegur and mengutuk lah. because mengutuk is the malay norm hahahaha!

        so, what’s your point? haha

        you’re just as bitchy lah, that’s my point actually

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • dato' siti nurhaliza says:

        btl la jgk pe yg korg ckp 2 semua…
        pandai2 la korg…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Saya cantik says:

      Apahal dia ni der? kesian tgk org mcm ni. parents dia tada hati persaan ke tgk ank dia mcm ni? kesian kt bapak eh nk kna tgung dosa ank eh.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • nokomen says:

      alaa….aku rasa klau abg nara yg bgmbr mcm tu lagi htam ktiak abg nara hahahhahahaa

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Aku bukan nerd says:

      asal die tayang ketiak, aku terbau masyam.. asal die angkat ketiak, aku terbau masyam.. nape ek???

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • like seriously? no, aku lagi kesian Miera Liyana sebab baru je barely legal dah menunjuk ketiak seperti lagu ketiak Linkin Park.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • tiktock says:

      dia igt orang akan photoshop b4 upload tp abg photoshop tu lupa plak!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. hamba ALLAH says:

    ketiak buruk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 0
  3. Lulu says:

    Dia ni perasan cun la. Bajet ketiak putih sgt. wekkk nk muntah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 0
  4. wo.. seksi kut !!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 10
  5. Woman attempts to emasculate a man…man attempts to whore shame a woman…lack of maturity abounds.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  6. nureen says:

    ish.. bawak2 la bertaubat minah ni.. nak popular.. guna taktik ni pulk.. tsk3..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  7. noona says:

    ketiak lawa xpe jugakk…eee, wekkkkk!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
  8. ketiak ohh ketiakk says:

    eiii xmalu ke tunjuk2 ketiak ni?ak nk beli deodorant pon kdg2 malu kalau ada org lelaki kt sbelah.kenapa dia x malu eh?mak ayah dia xpnh tegur ke?herannyeeee.mmg heran sgt mcm mana mak bapak dia jaga dia.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
  9. kimainie says:

    ketiak itam.. aduh lain kali bogel je trus… sama je dosa gak.. dr tayang sikit2 baik tyang smua…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  10. pertama kali first! says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 43
  11. bukanmiera says:

    ketiak hitam. .malulahhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
    • Joe says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 48
      • sarah_nina says:

        tapi tak tayang kat public ok.. tapi dia ni sedar2 lah….geleng kepala…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  12. rock says:

    Astaghfirullah…………
    semoga di beri hidayah pada adeq nih….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  13. Nazhyra says:

    Dia ni tk hbs2 crik publisiti.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  14. Anabobo says:

    Adoi..benci aju tengok..terlondeh sana sini terbelah kat kakii.brpakaian telanjang kau ni..akal mana wei. Astafirullahalazim

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  15. Kesian dia says:

    Komfiden tunjuk ketiak hitam.. Tu br ketiak

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  16. wowowowow says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 38
  17. rock says:

    Astaghfirullah……….
    semoga di beri hidayah adeq nih……….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  18. manusia biase says:

    tang mane yg lawa pun x tau la… bajet cun la wat muke menggoda cam tu… uwekkk… sian mak bapak ko la miera….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  19. aku si cantik says:

    ahahahhaa comel je tgok ketiak kaler perang dia ni…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 10
  20. Yiedpozi says:

    No komen

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  21. lilo says:

    ketiak tak cukup putih

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  22. kak temah mulut busuk says:

    kan mak toyoh ketiak kauu dengan durian baru tauu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  23. no name says:

    Ermm.. X paham betullahhh artis2 skunk nie.. Kemain berlumba2 menayangkan aset2 masing2… Lepas sorang sorang..!! Hiisshh..!! Yang paling sian mak apak dorang lar..kene tanggungg semuanye.. Ermmm..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  24. eh says:

    ketiak itam….. kalu masuk magazine jenuh graphic designer nk taouc up bahagia ketiak tu………….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
  25. Joe says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 38
    • Letih says:

      Ko yg sangap xdpt bezakan ketiak itam karat ngn puth. Mcm ni pn ko leh sangap.. Tu je pun yg ko lyk bhahaha joe sangap

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
    • joe sangap says:

      wey…ko ni kan.. aku rasa mmg dah rabun warna dah kot..kalo ye pon fanatik ngan die ngan lak nak kata orang2 pompuan yg lain jeles ngan die…kami bukan jeles tapi kesian adelah…ko faham???

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • beb says:

      kau sebenarnye miera liyana kan

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  26. kak temah mulut busuk says:

    tonyoh ketiak dia dgn berus papan..kasi menggeliat skit..mak tak boleh tgk org mcm ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  27. KaChing says:

    Dulu tayang side boobs, ni tayang ketiak plak…. Kalo ditegur nanti kuar la statement “Hanya tuhan saja yang layak menghakimi saya”…..Bak kata P. Ramlee, LOW CLASS…puiiii~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
  28. aminah says:

    mcm bru first time shave ketiak je kak.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  29. adess says:

    Dia ni famous sbb seksi je ke, berlakon cite ape?? X penah tgk pun??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • sosok says:

      aha setuju!!miera liyana ni harap je kontroversi..tp aku sekali x pernah nmpk die berlakon mana2 drama or filem?? ade siapa2 tahu die pernah berlakon dlm citer apa??? ke die berlakon citer porno??? uwakakakakaka

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
      • sarah_nina says:

        Drama Nora Elena.. adik aaron aziz..kawan siti saleha. tapi itu pun sekejap..tu yg tak ingat apa nama watak dia…

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  30. 1st time komen kat cni..heh says:

    pa la masalah pompuan ni sbnqnya..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  31. hamba Allah says:

    Salam. Maaf la nak bagi teguran sikit to Abg Nara yg dihormati. Cukup2 la sebarkan cerita buruk pasal orang. Awak tak jaga aib orang, nanti Allah tak jaga aib awak pulak. Mmg la artis tu sendiri dah tayang tak jaga aib dia, tapi awak dalam usaha tolong menyebarkan lagi aib dia. Sama-sama dapat saham nanti. Dia tayang body dah dapat dosa, awak yang tak tayang apa2 tapi menyebarkan aib orang, dapat dosa yang sama. Takde beza pon. Awak nak cari nafkah untuk anak bini makan, bukan dengan cara macam ni. Takut-takut nanti rezeki tak berkat. kalau tujuan untuk bagi teguran and nasihat, lebih baik bagi teguran direct pada tuan punya badan, bukan dengan cara menyebarkan aib orang dalam website macam ni. Atau paling tidak, teguran melalui hati, itulah selemah-lemah iman. Maaf kalau terasa.

    Assalamualaikum.. =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 22
    • NENG says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 43
      • W’slm..Neng..biarlah Hamba Allah ni nak berdakwah kat mane2 p0n..kalau nk tggu kat surau pak aji je lah yg dgr.. asalkan niat die baik..kita ni da ler mmg da bertambah2 saham2 mengumpat bagai bile 0wg nak bg nasihat tu xyah la nk kritik terime je la..benda da salah..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 3
      • hamba Allah says:

        memang kalau abg nara tak tulis, orang lain pon tulis. my point is, yg tukang tulis tu share dosa bersama tanpa buat benda yg sama. i guess you don’t get my point. =)

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • sweet says:

      aku sokong.. memang la blog hiburan tpi bkan blog mengaibkn org.. lain mksud tu..
      betol jgak pe yg hamba allah ckp ni x smsti nyer duit judi rasuah saje yg haram malah duit hasil dri mbuka keaiban org pn haram..
      suda2 la abg nara awak ckp org ni mcm ni la mcm tula nnti silap ari bln ank awak dlm perot tu akan sbijik mcm miera ni.. kite x bole mngata org nnti kite akan dpt cash..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
    • eN says:

      setuju 100% dgn hamba Allah..

      sdgkan aib sendiri pun kite wajib simpan, inikan pula aib org lain.. smoga kite smua m’dpt petunjuk dr Yg Maha Esa.. amiin..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
    • teralim plak says:

      waalaikumsalam

      inilah cara dia tanggung hidup. (side income). kesian kan, dosa dia sendiri buat gosip dah berapa berat, dosa org2 yang ikut mengutuk lagi dia tanggung, dah berapa berat. takpe, di doakan semoga BN selamat dunia akhirat =)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dato' siti nurhaliza says:

      em hamba Allah, awk ni plk mcm mn blh tersampai kt page ni???bukan sbb awk pn interested ke?….judge org mmg senng tp better kita judge diri sendiri dulu k….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. adaakukesah says:

    wei ketiak karat la..bukan lawa pun..ape la jasa die kt industri ni sampai nk bgambar cm2..org yg ada jasa pun xingin nk bgambar cmni..ada aku kesah ke..yg pntg ko mmg xlawa dik oii…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  33. amina says:

    mcm bru first time shave ketiak je kak? excited betul menayang ketiak

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  34. minah ketiak putihh says:

    alamak ..ktiak itam..beb simpan larhh..jtuh shm lu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  35. ina says:

    seksi sgtttt….klu x seksi lg cantik.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. [...] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Uncategorized and tagged GAMBARMiera, Ketiak, Liyana, Posing, Tunjuk. [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  37. joyah says:

    ktiak itam la wei!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  38. MIERA LIYANA says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 23
  39. gorjescat says:

    ape curlastttttt pakai stoking…..kaki berkudis ke miera?!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  40. student bandung says:

    posing mintak kena rogol..nyampah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  41. happy meal says:

    miera ni bute warne kot..kaler itam die igt putih..ghairah abes angkat tgn tayang ketiak..woowww lollipopp…nyum3…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  42. aqskekomen says:

    ketiak bushukkkkkkkk..uwekk :P

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  43. mareygaga says:

    fuuuhhh!! galak sungguh begambar tunjuk ketiak sana sini…xcantik mane pon…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  44. zull says:

    Minah ni mmg suka publisiti..itu je bakat yang dia ada nk buat mcm mana..jd model seluar dalam lg bagus..jangan mara..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  45. Nakkomen! says:

    fuuhh! galaknye begambar tunjuk ketiak…xcantik mane pon…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  46. lily says:

    ketiak hitam !!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  47. tumpanglalu says:

    Mak aii…berkerak tiak dia….klu nk tnjuk pon sental la dlu dgn berus periuk atau clorox bg cerah ckit…..mcm le cntik bebeno……nyampah teman nengok…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  48. nagaputih says:

    weiii cover la sikit…..letak bedak banyak2 kt ketiak tu….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  49. zaiful says:

    sebelum nie pict nmpk payudara..
    after tu bdan plak..
    lepas nie bogel je..!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  50. no name says:

    Ermmm.. Lepas kuar gambar nie.. Sok front page paper kuar plak.. “Saya mintak maaf, saya janji xnak seksi lagi.. saya dh bertaubat..!” Tu memg statement artis yg dh dapat kite agak dh.. Pas sebulan 2 kuar balik “si polan binti sipolan beraksi berani mati..!! Urmm.. Kali ni dh brani sikit “It’s Art!” katenye.. Kenkadang aku sndiri tpikir apakah artis kite ni sudah ilangnye peradaban melayu..hilangnye rase malu..& hilangnye harga diri..??! Urmm.. @ Adakah segelintir artis kite kini semakin “MURAH”??! Ermmmm..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  51. ctfza says:

    seksi la kunun..tapi kaki pakai skin socks.. kantoi..

    nyampah aku budak ni.. dia ada berlakon citer ape je?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. zati says:

    sah2 nampak ketak hitam.. x malu ker tunjuk benda2 tue semua.. sendiri yang jatuhkan maruah sendiri

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  53. ira says:

    artis skrg smuanya tunjuk kt org…igt leh jd popular ker…..ketiak hitam….xlawa lsung…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  54. gayah says:

    nara….cari la makan dengan cara yang berkat…fikir- fikirkan la….banyak dah insan2 yang diaibkan…bukan yang ni saja..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  55. curlassssss says:

    yaksss!! nk mntah aku nengok nyer weh…ttp2 la sket….
    adik aku sndri pon aku mlu nk tnjuk..ni kan kat umum….yaarkkkk…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  56. lis says:

    Lepas ni apa lagi la dia nak tunjuk…tunjuk ‘tuuuttt’ kut. Tak mustahil..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. Ewi says:

    Cakap ketiak org hitam, yg ketiak ko tu putih sangat ke??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
    • seri mersing says:

      kalau ketiak putih bersih pun orang tak sanggup tunjuk…ini kan pulak itam berkarat..macam bersisik pun ada tu…

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  58. myra elena says:

    mekap mcm opera cina ! wakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. ada macam jalang gak rupa dia ni? sapa dia ni? tak kenal pon..artis ka?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  60. mixgirl says:

    Tkejut aku tgk ktiak kau!!! Kau nk mampus ke hah??? Ktiak bdanau ada ati nk tayang!!! manusia jenis apa kau ni hah? X reti jaga maruah…jantan dayusss mcm joe sanggap ajer yg sudi jd baruah kau!!! Apa pn aku tetap doakn smoga kau cepat dpt hidayah dr ALLAH…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  61. bias says:

    hurrmmm..ni budak kelate ke budak negeri mane pulak ni..takde pulak org nk bongkar asal usul negeri ekk..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
    • z says:

      sbb dia bkn klate la org x bongkar negeri mane..klu klate je org sibuk duk canang..jeles la katekn..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  62. Abang KAcak says:

    apesal tak bogel terus?? leh nampak tetek ngan cipap skali…keh3x

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  63. Lagubestbest says:

    Taktik cmni, neelofa je jadi. Miera Liyana sila cari taktik len tuk popular ok. Tu pun neelofa xdelah angkat ketiak sampai cmni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Reena says:

    Dia nak bg ketiak dia berangin..nyaman selesa..segar sentiasa..mcm nak jual deodoran lah pulak..lihat ketiak ku..hitam kan..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  65. la says:

    ketiak hitam,bulu pon x cukur habis.. eee nk muntah aku tgk pompuan nie….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  66. orca1604 says:

    erm…part ketiak tu blh diselamatkan..sila pakai foundation yg sama warna kulit…xpon stokin yg sama kulit..heee baru gambr lawa ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  67. BicarabBulan says:

    gelak sakan bace komen korang ni. harap sangat budak miera ketiak itam bace komen2 korang ni. biar die sedar diri tu berketiak itam

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  68. Rj Firna Aliesya Rj Ba'idulahyan says:

    stupid girl n low mentality! hate u forever! __________*bear in mind hells around you!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  69. abe norme says:

    fuhhhh..dapat sedap gak nihhh..seminggu aku pulun dia cukup2..nak tayang sgt kan..nak bg sgt kan..ambikk laaa…tggu lagi…hahhaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. zzzzzzzzz says:

    bru lps g yun nam dia ni..hasilnye masalah bulu ktiak gugur tiada lagi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. meeradiana says:

    dulu suke tgk dia blakon..
    sekarang dah kurang..
    sbb dia sibuk buat kontrolversi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. ketiak putih says:

    klu ketiak mcm artis korea xpe gk..licin n putih jer

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  73. pai buer says:

    Bodoh punya manusia tahap binatang.. ini ja kebolehan dia tayang ketiak tayang body? anak sapa ni?mak bapak tak ajar ke ugama? terukk betul

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  74. LulU Says says:

    Ni nak lawan dengan fashalani… sapa yang paling seksi….kuang2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. shah jaszli says:

    Sorry to say but you look.. cheap. just saying.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  76. ainakhani says:

    ala tak hot la pakai macam ni miera liyana.
    you tak ada dada. tak mengancam. toksah la duk pakai baju macam ni. tak tertonjol pon. mcm syok sendiri jo..

    keh keh keh. minah sekeping :D

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  77. mr right says:

    kriteria utk jd awek..
    nk yg seksi..yg cntik..yg pndai bergaya..yg pndai bergaul..mudah dpt..

    kriteria utk dijadikan isteri..
    mstila bertudung, menutup aurat..dosa aku pown x tertanggung xkan la ak nk tanggung dosa bini aku, xmo la yg cntik..nnti ramai yg tergoda..biar cntik di mate aku jew..

    luahan dr ati bakal suami

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
    • pelik says:

      jgnla pk camtu, kalau hrpkan dpt isteri yg baik tp diri sndri pon x baik, jgn pk prmpn yg baik nak kat kamu. perempuan yg baik pon mesti nak pilih lelaki yg baik jgk utk diri die.

      lelaki skrg ni main perempuan bkn main bnyk, tp nak isteri yg baik jgk. ape igt perempuan yg baik nak ke kt diorg? haktuiii

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • tipah dangdut says:

      jangan diharap isteri sehebat khadijah kalau diri tak sehebat muhammad
      jangan diharap isteri secantik zulaikha kalau diri tak setampan yusuf……..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  78. daif says:

    kwn kerja aku, seorang chinese, dia tanya, islam tu mcm mn? pastu dia kata kenapa orang islam pakai tudung, ader tu, org islam x pakai tudung…..adushh…ssh haku nk menerangknnyer……tu baru bab tudung, kalu yg mcm gambor ni…..poning den oiiii

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  79. Nobita says:

    Kenape macam bodoh sangat mediamalaya tu letak watermark? Alang2 dah macam tu punya watermark, kan lagi baik taruk satu besar2 dekat dahi terus

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Menci tgok tiak dio.... says:

    iklan pon ubat ketiak pon xsuruh model dia tunjuk ketiak tau….yang nih…..mmmemaluuukann…MELAUS……

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  81. Menci tgok tiak dio.... says:

    iklan ubat ketiak pon xsuruh model dia tunjuk ketiak tau….yang nih…..mmmemaluuukann…MELAUS……bekarat doh….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  82. onieezz says:

    buruk laa ish mcm nak suh delete jer….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. TECKTECK says:

    bdk br nak kenal dunia..sedangkan yg yua bangka pun x sedar diri…..hala tuju hidup die,die yg tentukan….neraka dan syurga.x pela kalu die sempat taubat…kalu x?kite sbg saudara berhak menegur beliau….apepun usaha,doa dan tawakal…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. gelimak says:

    die ingt die nmpk cntik la posing cm2….ntah xpe2,mcm nk jual bOdy pn ade…laki yg bodo jew akn plh pmpuan cmnie wt bini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. TECKTECK says:

    bdk br nak kenal dunia..sedangkan yg Tua bangka pun x sedar diri…..hala tuju hidup die,die yg tentukan….neraka dan syurga.x pela kalu die sempat taubat…kalu x?kite sbg saudara berhak menegur beliau….apepun usaha,doa dan tawakal…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. ketiak PUTIH GEBU says:

    alahai miera liyana oiiiiiii..ketiak mu itam bagai kuali hangit la..kui3

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  87. donut_cute says:

    ini posing nak mamposs namanya si mirah ni

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  88. what the? says:

    kesian kau dik, tak pasal-pasal orang kutuk ketiak kau yang tak bersalah tu.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  89. whatever... says:

    Tuhan Kau telah memberitahu kami
    Tentang peristiwa akhir zaman
    Peristiwa di zaman kami ini
    Melalui lidah NabiMu

    Di zaman ini ikhtilaf banyak terjadi
    Firqah sesat tujuh puluh dua banyaknya
    AlQuran dijadikan barangan dagangan
    Isinya sudah tidak dihiraukan

    Tuhan kekasihMu memberitahu
    Dunia dijadikan barang yang diburu
    Muslimin diseksa dan dihina
    Oleh tangan-tangan kafir durjana

    Tuhan NabiMu terus bermadah
    Ilmu Akhirat ditinggalkan orang
    Ilmu dunia dijadikan rebutan
    Perempuan-perempuan dijadikan hiasan

    Rumah-rumah syaitan penuh riang
    Rumah-rumah Tuhan kosong dan lengang

    Tuhan yang paling menakutkan
    NabiMu pernah bersabda
    Di akhir zaman yang paling jahat
    ‘Ulama yang memandang dunia
    Tabi’atnya busuk bak bau bangkai
    Siapa tercium kan mati jiwanya

    Tuhan NabiMu menyambung lagi
    Terhadap peristiwa akhir zaman
    Perempuan hilang malunya
    Anak tidak hormati ibu bapa
    Bahkan keduanya dijadikan kuli
    Atau sudah tidak dipeduli

    p/s==> Tanda akhir zaman…apabila perempuan hilang malunya……

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  90. elis says:

    aku x faham,kenapa korg xleh edit tang ketiak tu supaya nampak cantik?? sape ke director photoshoot ni?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  91. Yva says:

    Dier nie sejak tunang dgn shah jazle makin gedik!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  92. farra says:

    euwwww…ketiak hitam…g berus ngan berus periuk dlula..br tayang kt public…wt malu jer…!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  93. kaki ayam says:

    ketiak hitam!!!!!!!!!! ni mesti benda yg ade celah2 kat bdn dia hitam!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  94. lala says:

    biasa yg artis yg posing2 cmni artis x laku aje..
    sbb tu berani dedah sane sini..mcm artis mag mangga la..pose kt swimmping pool sume…pakai bikini la..
    artis cmni manede masok mag Eh! or in trend kan..mag cikai ngan website cikai aje yg nk artis cmni..haha..
    tgk baju pon tau baju cikai..
    adoyaiii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. kepochiiii says:

    KETIAK BEKERAAAKKK

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  96. hothotheat says:

    tak waxing body ke. .nak buat sesi photography nh. .
    ketiak bedaki je napak !!. .

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  97. Maisarah says:

    Eee budak ni tak habis2 cari pasal. Nak membogel je keje ko eh! Motifff tayang tiak?? Dgn harapan syarikat deodorant nak lantik die jadi model le tu! pfft

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  98. fifi says:

    ni la dia bakal duta deodorant….mula2 hitam, nt putih la ketiak dia tue….hahahahaha….klo nk tyg ketiak, tyg ketiak je la kn….ni cm nk tyg 1 body lak….popular la sbb bakat bkn sbb kontroversi n gosip murahan cmni….napa la gosip yg dulu xdijadikan pengajaran..cm sj je dia ni nk tayang2 aset dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. Tak Minat Artis says:

    dahla ketiak tu kuning…

    ingat org nak puji ke… sorry la weiiii…

    da x fresh lg la kalo cani…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  100. adelaide says:

    lain warna kaki, lain pulak warna badan..alang2..bogel je terus..pasti org diam..ternganga tengok.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  101. tenten says:

    x layak jadi simbol sex pon

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  102. tiQa says:

    pakai dgn tak pakai baju xde beza pun…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  103. nor says:

    ark… ketiak hitam ke tu??

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  104. Rooney says:

    Macam ni lah Melayu, suka sangat jaga tepi kain orang.

    Yang dapat duit si Miera Liyana, yang tak dapat duit miskin and papa kedana tetap korang yang menutuk dia.

    Biasa lah perangai orang Melayu ni, nak nak lagi pekerja government SECTOR, SPM holders atau pun Degree pangkat kering (set-set tak international ni, English pun hancoq) korang lah yang paling suka mengutuk orang macam ni kan?

    Kisah Zarina Ann Julie tu apa tah lagi, sedangkan diorang takde pun kacau korang.

    I geli dengan orang Melayu macam korang ni, maju lah sikit.

    Jangan jadi kampung sangat.

    Huh!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
    • dadu says:

      Hellooo, this is a gossip blog so what do you expect? If you don’t like it, then go elsewhere. The fact that you are here while condemning other people is pathetic. BTW being half-naked is not a sign of development. Maybe you should get a reality check yourself.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Rooney says:

        My reality check is YOU, which is going BACK WARDS!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • pelik..?? says:

          Rooney ni saper arr..??mesti blajar xsmpai drjah 6…bodoh die terserlah sgt la…wakakakakakkaa…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • mal says:

          .xyah nk ckp jgn jd kampung sgt la…ko org bndar eh?kalo org bndar bleh la pakai cmni ye??aku org bndar pon x pkai cmni…egt agame kte agame islam…jgn tunjuk sgt ko ni jahil agame..tq

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  105. sOMEoNeWhoCare says:

    xpyahla nk komen ape2 .. bikin tambah dosa yg suda sedia ade je …renung2kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. joyah kecoh says:

    mak oi itamnya ketiak…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  107. Beta Draconis says:

    dulu dia dah ber back..katanya tak sempat nak try…kali nie nak tunjuk benda lain pulak…nak kata tak perasaan baju tu xde kain nak tutup bahu ker…….esok…luse…tulat…tunggin…apa lagi wahai si myra yg anda ingin pamerkan…yg ingin anda expose kan…milikki sifat MALU…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  108. Moshi moshi says:

    Ketiak berkarat!!!!dah tau berkarat pun nk tunjukkn orng. baju yg terdedah ni… tk salah pilih ke dek non?jgn plak baju nnti disalahkn jugak.Emak dia plak backing anak dia.nasib kaulah shah jazle…mmg sajak sgt dgn kau.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  109. Shah Jazling says:

    Muka mcm mummy aku punye maid philiphine!!!!!!!!he..he..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  110. makcikcantek says:

    gambo ketiak ni belum edit kang dah edit cantik la cam ketiak artis len dalm majalah tu hah! cian ko dik.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  111. awatif says:

    islam tu indah… sb tu islam mewajibkan wanita menutup aurat… supaya xjd mcm ni… menimbulkan fitnah n berdosaaaaaaaaaa..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • gadis says:

      betul tuuu..islam nie teramat indah dan mudah..t’rase sgt malu ble mlihat gmbr nie..semoga dy dberi hidayah dri-Nya..Aminnn~~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    pic yg no 2 tu muka dia macm mazuin hamzah pulak minah jambu tengok…..dia ni anak sedara mazuin ke? bang nara tolong find out kn ok lov u bang naraaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. wink2 says:

    xpyh nk hentam dye sgt la… sy nie bkn nk bckup ke ape ke, nk hentam tuh tgk2 la, ramai ag pompuan yg pkai ag trok2 dr nih.. npe x hentam dorg je?? silap dye nie sbb gmbr da kua kt ruangan nih je.. klo korunk tgk kt lua sna, rmai kowt yg pkai ag trok dr dye nih… peace.. =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  114. aatik says:

    ketiak hitam…mcm perempuan gila seks je…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  115. mawar says:

    anak didik Fasha Sandha ke ni..????

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  116. Flowerhon says:

    Poster toyol tunjuk ketiak lagi cantik !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. neerza says:

    Orang yang buat blog ni lah yang menjadi dalang dalam segala hal…apalah korang ni cuba pikir elok2. Kalau korang kena tegur cam ni korang boleh terima tak? Buat miera liyana ubahlah penampilan anda menjadi wanita islam yang sejati. Selagi ada masa untuk kembali ke pangkal jalan berusahalah ke arah itu.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Moshi moshi says:

      kalau tknk kena tegur mcm pompan ni,jgn tunjuk ketiak!mesti tkda kena tegur.he..he..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. waakakakaka says:

    cube tenung gmbr yg first pakai bju ijau tu then cube mate korg tgk gmbr sblh kanan..same seyh posing…wakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  119. sipot says:

    xpahamlah. bukan popular pon. i dont even kknow her. perlu ke amek gamba yg x brape nak sexy mcm ni. zzzz =.=”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. akuw says:

    Ketiak dia tak lawa! Gelapppppppp!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  121. ema says:

    baik xpyh pakai baju lgsg…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  122. abby abadi ratu propa! says:

    adoi ketiak hitam mengapa tak diphotoshop kan … tgk ketiak i bersih suci lagi tau… tapi itu pun i kena tinggal dengan pakwe i….

    Shah Jazle…. pilihlah i …. ketiak putih ni …

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  123. Hot mommy says:

    Heee…hitamnya ketiak dia…cian shah jazle…muke ensem dpt awek ketiak itam..hihihi….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  124. PeahDonut says:

    Macam la ketiak hampa lawa sangat…hohooooooooo

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  125. tutup ajer lah says:

    tanak komen pasal ketiak, sbb pasal ketiak ler kita semua ‘bergaduh, mengutuk dan sebagainyer….. puncanyer bermula dari abgnara…klu empunyer ketiak tu berdosa kerna mendedah aurat, besar lagi dosa abg nara sbb dedahkan aib orang lain…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • bipbip says:

      helllo dh nma pun ruangn gosip so what kitorg nk gosip ke nk ktuk ke kn…klu xnk ktuk ko blah ke tmpt lain…lgpun mmg pmpn ni tyg nk bg org ktuk kn…klu x dia xkn brgmbr smpai mcm 2..pmpn dungu jer yg brgmbr mcm 2 xkish la dpt duit ke x…ada aku kisah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. nyampah i says:

    perempuan murahan.. xde maruah, xde agama camni la… dlm ic jer agama Islam. Xberkelaluan mcm Islam! Perempuan camni ker Shah Jaszle tu nk wat bini? kesian la kt ko.. abis semua org dh tgk awek ko tayang badan… alang2 baik bogel jer terus..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  127. Ketiak hitam says:

    eeeeeeeeeeeeeeee…..Ketiak HITAM……gelinya…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. nina says:

    kesiannya aku dgn IBU BAPA KO……kenapalah ko jdi smpai macam prempuan yang TIADA MARUAH SAMA SEKALI………………………………..apa perasaan IBU BAPA KO bila tengok ko berpakaian mcm ni…..kesian kesian kesian…
    SHAH JSZLE cerah msa depan umah tangga ko klu ni LAH calon menantu mak ko…
    NAUZUBILLAH HI MINZALIKkkkk…….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  129. azza azman says:

    Tak perlu like komen ni, cuma fahamilah..

    Lembut mu tak bererti kau mudah dijual beli
    Kau mampu menyaingi lelaki dalam berbakti
    Lembut bukan hiasan bukan jua kebanggaan
    Tapi kau sayap kiri pada suami yang sejati

    Disebalik bersih wajah mu disebalik tabir diri mu
    Ada rahsia agung tersembunyi dalam diri
    Itulah sekeping hati yang takut pada ilahi
    Berpegang pada janji mengabdikan diri

    Malu mu mahkota yang tidak perlukan singgahsana
    Tapi ia berkuasa menjaga diri dan nama
    Tiada siapa yang akan boleh merampasnya
    Melainkan kau sendiri yang pergi menyerah diri

    Ketegasan mu umpama benteng negara dan agama
    Dari dirobohkan dan jua dari dibinasakannya
    Wahai puteriku sayang kau bunga terpelihara
    Mahligai syurga itulah tempatnya

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  130. one says:

    BERITA PENTING ; syarikat yg wat kluar jenama produk ketiak leh ler amik dia…..tuk wat iklan diaorg..br kita blh nampak keberkesanan produk diaorg ..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  131. zack ezani says:

    ish..ketiak itam pon nak tayang.. muntah ijau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  132. Cik Ketom says:

    Korang agak2 kalau sekali main dgn minat ni berapa RM nak kena bayar? aku rasa murah je kot…. 3 hengget cukup maaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. bebe says:

    KEPADA PHOTOGRAPHER, DA TAU DIA MGALAMI MASLAH KETIAK ITAM YANG CUKUP MERUNSINGKAN MATA2 NI TGK, WAT2 LER EDIT DLU BG CERAH TANG KETI TU….YG DAK NI PON MUKA BNGGA JE TNJUK KETI YG GELAP 2…BELI LER NIVEA WHITE…5 HENGGET LEBEY JE DIKK…HUHUHU

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. wawa wanie says:

    x gune mak bapak and cikgu ko ajar agama….ko nie sebijik cam org yg x de tamadun…hampeh betul…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. wawa wanie says:

    x gune mak bapak and cikgu ko ajar agama…ko nie sebijik cam org yg x de tamadun…hampeh betul…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. EMY says:

    AKU TGK MUKA DIE NI MCM KWN SPOUNGEBOB…YANG SOTONG TU…HUHUHU

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  137. mnfaj says:

    sebelum ni rasanya budak ni cun.. ni apsal dah tak cun ek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. red says:

    Ari tu dalam paper mintak maaf pasal pakaian kurang sopan….ni berapa kali nak mintak maaf pulak yerrrr….hai..Melayuku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. FunkyBro says:

    “Geli ketiak i dibueknyo…”

    – Jennifer Lopez

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. kerudung says:

    Walaikusallam Bu Wulan…Caranya gampang kok, cukup belanja diawal 6 pcs, model boleh campur dan boleh campur antara jilbab dan bandana. pembelian selanjutnya bebas dan tetap dapat harga agen. untuk harga agen diskon 20%

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  141. jilbab says:

    Besar atau kecilnya ukuran kantor ternyata tidak memiliki arti ketika ini berkaitan dengan luas atau sempitnya tempat bekerja.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. alquran says:

    Assalamualaikum WRT,saya cadangkan bagi ruangan mencetak Al-Quran ini pihak tuan masukkan jumlah terkini kutipan yang ada. Ini membantu memberi maklumat kepada para penderma akan berapakah jumlah kutipan terkini agar mereka lebih aktif menderma dan mencari kawan-kawan untuk menderma secepat mungkin bagi mencapai sasaran jumlah yang diperlukan bagi melaksanakannya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  143. Minah Senget says:

    agaknye dia ni tingin nak masuk iklan ubat ketiak

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  144. atyn k says:

    THE NEXT ZARINA ANN JULIE!
    cukup bulan boleh buat kelab ‘WE LOVE NAKED FAN CLUB!’

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • ~Akiko~ says:

      ahaks..ketiak die hitam..eee ..x seputih Fasha sandha lar…ahahahha,nk tayang jgk tuu…hee…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  145. naeyna says:

    geli siot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. [url=http://softwareupdatenow.com/in.cgi?2&parameter=http vkontakte ru page]????? loveplanet[/url]

    [url=http://lghezql.hostingsociety.com/jimm-xattab-mod.html]jimm xattab mod[/url]

    ????????? ?

    ????????? ??? ?????????

    [url=http://oucjfqn.hostingsociety.com/jimm-eqlips-skachatj.html]jimm eqlips ???????[/url]

    ???? ?? ?????? ????

    ????????? ?? ????????

    [url=http://cbgwpmu.hostingsociety.com/opera-mini-help.html]opera mini help[/url]

    odnoklassniki ru ??????? ?????????

    v.i.p. ?????????

    [url=http://ylxzmgv.hostingsociety.com/crfxfnm-jimm-yf-ntktajy-tcgkfnyj.html]crfxfnm jimm yf ntktajy tcgkfnyj[/url]

    odnoklassniki apk

    ????? ?????? ?????????

    [url=http://mzgbeke.hostingsociety.com/skochatj-operu-mini.html]??????? ????? ????[/url]

    www odnoklassniki u

    ?????? ????????? firefox

    [url=http://bdscfds.hostingsociety.com/jimm-dlja-fly-e115.html]jimm ??? fly e115[/url]

    ????????? ????????????? mail ru online ??? ????? http porno odnoklassniki ru vkontakte ruid ????????? ???? ???? rip vkontakte mail ru ?? ??????????? ????? ??? ?????? ???? ????????? google com search q vk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  147. Though i dont usual like to comment about law gone poor, sometimes i know i will need to. This is 1 of those times, I can’t stand sub par search engine optimization.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  148. [url=http://softwareupdatenow.com/in.cgi?2&parameter=www mail ru ????? ???????]odnoklassniki ru jsessionid 887671214468a217bac746f85ab64caa81faafcf5172bd9b bc28740[/url]

    [url=http://mzgbeke.hostingsociety.com/skachatj-opera-mini-samsung-s5230.html]??????? opera mini samsung s5230[/url]

    ???? ????????? ?????? ???? ??

    ?????? ????????? ???????

    [url=http://lghezql.hostingsociety.com/opera-mini-6-1-dlja-kompjjutera.html]opera mini 6 1 ??? ??????????[/url]

    ????? ?????? ??? ??????

    100 ?????????

    [url=http://mcenqtw.hostingsociety.com/asjka-na-jimm-light.html]????? ?? jimm light[/url]

    vk com id21250894

    ????????? ???????? ??????? ???????

    [url=http://lghezql.hostingsociety.com/opera-mini-oshibka-podkljuchenija.html]opera mini ?????? ???????????[/url]

    ???????? mail ru

    ????????? ??????

    [url=http://iubdyen.hostingsociety.com/onlajn-jimm-konstruktor-dlja-mobiljnogo.html]?????? jimm ??????????? ??? ??????????[/url]

    ????? ? ???

    ????????? ?????? firefox

    [url=http://bdscfds.hostingsociety.com/mini-opera-dlja-nts.html]???? ????? ??? ???[/url]

    vkontakte ????? ???????????? ?????????? ??????????? odnoklassniki avatar mail ru www odnoklassniki ge ???? ?? ??? ??? wap mamba ru love forum ?????? ??? ????????? ??????? ???? ???? ?? ??????? mamba mamba

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  149. Thank you, I’ve recently been looking for info approximately this subject for a long time and yours is the best I have came upon so far. But, what about the bottom line? Are you certain in regards to the source?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  150. Bekas Pelakon Extra says:

    Masa shooting filem Apokalips arahan Mamat Khalid dulu, Miera pernah kehabisan rokok & ‘pow’ rokok SAAT aku.. Dia kata, “SAAT pon SAAT lah.. janji berasap..” kelakar betul la minah ni.. Walaupon korang tengok dia macam tu, tapi dia tak sombong dengan orang. Sama la jugak dengan Memey & Fasha Sandha. Selalunya kan, yang orang benci, yang orang tak suka, yang ramai orang meluat tu lah sebenarnya peramah, tak sombong & murah senyuman. Sebaliknya artis-artis wanita yang mendapat simpati kerana suaminya “dirampas” tu aku tengok lebih poyo, macam good-good bila kat lokasi. Diorang pandang extra ni sebelah mata jer… Tapi aku tak ada hak nak tegur korang nak benci sesapa atau nak suka sesapa… tu hak korang.. Tapi kan, aku nak bagi tips kat korang, kalau nak tau perangai artis dengan lebih tepat & benar, pergi la tanya orang yang kerja sebagai tenaga produksi or pelakon extra. Jangan tanya wartawan, jawapan wartawan belum tentu tepat sebab artis-artis yang poyo pandai “berpura-pura” baik depan wartawan.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Bekas Pelakon Extra says:

      Bagi aku, artis-artis ni tak payah la nak poyo sangat dengan orang. Semua orang tak kira apa kedudukan dia, camera man ke, bestboy ke, runner ke, extra ke… semua sama saja di sisi Allah.. Yang membezakan kita iman & takwa.. Senyum tu kan sedekah, buta-buta jer nak dapat pahala dgn mudah… bukan nya luak pon… Yang nak buat muka poyo tu apasal..?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  151. lin says:

    aku ase ketiak jaclyn victor lg lawa dr ketiak dier ni…walaupun jaclyn hitam tp ketiak dier x kusam mcm ketiak dier ni…dah la hitam…ade ati nk tunjuk…kn da nmpk kehodohan ketiak ko tu…eeee….geli aku…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  152. AJ says:

    I was her ex-bf. Memang ketiak dia off-tone dan kusam. Real life lagi gelap dari gambar ni. Tapi when she sweats tak lah lecak cam sesetengah perempuan. Just damp :)) lekit-lekit je. Takde bau if you are wondering. Wish her all the best in her endeavour and relationship. -AJ

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0