Written by serenity | February 14th, 2013

Siapa Talha Harith? Mungkin ada yang belum kenal. Namun kalau sebut tentang Hadi dalam drama Setia Hujung Nyawa, rasanya ramai yang kenal kot.

Talha sebenarnya sudah lama berada dalam industri, antara drama lakonannya ialah Gemilang (TV3), Cik Ah Cik Nin (Prima), Keranamu Laila (TV3), Langit Semalam (RTM), Juvana (TV3), Galau (TV2), Tudung Ekspress (Prima), Habil Dan Qabil, Putera Siput, Iktikad Ahad (TV3), Cinta Elysa (TV3).

Talha juga dikenali melalui drama Tanah Kubur.

Cuma kami menerima tip yang Talha sudah punyai kekasih, dan kekasih Talha ni memang cun orangnya.

Siapa namanya tidak pula diketahui. Kalau betul ini kekasih Talha, tahniah diucapkan dan semoga perhubungan anda sampai ke jinjang pelamin.

***

Kata orang, melentur buluh biar dari rebungnya. Saksikan, Lantai Cilik, setiap Sabtu, 1.00 petang di TV2 @ Astro 102, di mana si cilik dari sekolah-sekolah seluruh negara mempamerkan bakat mengerakkan tari gemalai tadisional.

Gegarkan Lantai Tari!

69 responses to (2 GAMBAR)Inikah Wajah Kekasih Talha Harith?

  1. miss mong says:

    cun jugak awek dia..

    0

    0
    • Anonymous says:

      part kelopak hidung tu paling cantik.. ingat jambu air tadi

      0

      0
      • Anonymous says:

        MUKA CAM KAKI CLUBBING JER.. HIDUNG KEMEKKK!! WAWAWAWAWA

        0

        0
        • Olga says:

          boleh la takat nk tumpang glamer bf dia yg x bape nk glamer tu! sekurang2nya dapat rasa jugak tempias2 masuk blog2 kan..
          kalau hidung PPRT solek mcm mana pun tetap PPRT!

          0

          0
      • mok ude says:

        tgk kt blog lain, bleh tahan seksi jgk awek si talha ni.. hm…, slama ni mak uda btl2 harap dia sebaik watak yg d lakonkn dlm tanah kuboq tu.. anyway, klu ade jodoh dgn awek ni, bimbinglh ke jalan/arah yg lebih baik ek.. sbb perkahwinan tu sndiri, 1 ibadah..

        0

        0
    • mariem says:

      ADA AKU KESAH?
      NEXT

      0

      0
    • msvivi says:

      nape sejak kebelakangan ni awek arti2 lelaki semua muka lebih kurang. muka serupa ayu raudah . ke aku je yang nampak mcm ni

      0

      0
    • der says:

      nara, lambat tol ko update….

      ““Saya kenal dia sebagai kawan biasa. Tiada apa yang ‘istimewa’ antara kami. Selepas mengetahui gambar ini tersebar, saya terus menghubungi Farah dan menegurnya tindakannya,” tambah Talha lagi.” – sumber oh bulan

      0

      0
  2. fifi says:

    cantik

    0

    0
  3. fufu says:

    idung awek dia dompot

    0

    0
  4. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    mcm tg fella fumakila dah ngopenye..

    0

    0
  5. leman says:

    sedap jugak awek dia tuh

    0

    0
  6. meow says:

    mengingatkan dia berlakon sbg Hady dlm SHN tu, marah betul :D

    0

    0
    • diyana says:

      mula2 tgok hadi dlm shn..satu je yg aku pernah ingat pasal die…Tanah Kubur…yg lain2 mungkin aku xperasan kot.

      0

      0
  7. nana says:

    Sy benci hadi!!! Tp sy x benci talha. Ngeh3

    0

    0
  8. maXx says:

    same je taste artis2 n pemain bola sepak…sume cenggini..muke nk dkt same je sume..

    0

    0
  9. maXx says:

    same je taste artis2 & pemain bola sepak…sume cenggini…muke awek dorg same je sume…

    0

    0
  10. nara naruto says:

    Delete la post ni nara. Ni semua publisiti murahan geng2 artis couple. Dari ko publish cerita merepek couple gred d mcm ni lebih baik ko jgn post apa2 kalau xde news yg btul2 hot. Sorry ye nara.
    Neway, awek xcun mana pun. Tlgla jgn hipokrit.

    0

    0
  11. MATT says:

    Nape laa aku tgk taste2 retis2 ni lebey krg je ek..

    0

    0
  12. sasa says:

    suker kat abg senin dlm miss octopus

    0

    0
  13. den la ni says:

    sodih pulak raso aty den ni ha bilo den tbaca gosip ni..melepeh la den..sob..sob..sob..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    cantik.. :-)

    0

    0
  15. namaku bedah says:

    erk itu farah! My pren. Glamer hang parah.. Hahahaa

    0

    0
  16. nana liana says:

    erk tu farah….hebat la ko kannn….

    0

    0
  17. PAK MAT says:

    rasenye ni farah shazreen. bajet hot. KAHKAHKAH. kaki clubbing. ex-afiq. pandai kau cri skandal baru farahhhhh

    0

    0
  18. bedah bajet hot says:

    farah ni kaki club sexy tak hengat!

    0

    0
  19. halmah says:

    gambar 1st prm tu skali imbas cam zakiah anas, pic 2nd dah mcm penyanyi elyana pon ade..

    0

    0
  20. hmmm says:

    better jaga2 awek ni..dahla cun takut ade retis len yg rembat kang..melepas sudah..

    0

    0
  21. hazel says:

    aku jmpe dia time abpbh last year,mmg hansem…n rendah je org nye…tp awek dia ni,mmg lawa….

    0

    0
  22. akulah aku says:

    apsal muka awek2s retis stok2 muke neelofa…???? ke mata aku yg keroo???

    0

    0
  23. Audrey Hepburn says:

    Hurm…apesal ye kebanyakan artis lelaki, kalo ada girlfriend, muka semua sepesen je…

    0

    0
  24. neelopak says:

    bajet muke aku sumer aweks diaorg ni

    0

    0
  25. ahkak puaka says:

    YANG PENTING LEBIH LAWA DR TUNANG AMAR. LOL

    0

    0
  26. cik cekebum says:

    warna rambut karat..belum tentu tgk depan comei..
    semoga berbahagia..nanti jgn jadi meroyan cam shila ea.

    0

    0
  27. duri says:

    mak aii talha hidung kembang..gf cntik giler..cun sgt..

    0

    0
  28. Anonymous says:

    TAHNIAH LAKUNAN BERGITU BAIK SEKALI DLM DRAMA HINGGA HUJUNG NYAWA.

    0

    0
  29. hamatama says:

    ni farah shazreen, bila ke masanya dorang couple ni? last time cam bf die org lain je

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Pompuan ni cam gile glamour jer..

    0

    0
  31. matabiru says:

    eh2???dak area rawang gurl ni…farah syazreen…memag r cun…23thun…tp ase nye sblm ni mcm lain je pkwe die…n agk seksi gk la minah ni…

    0

    0
  32. matabiru says:

    eh2??cm kenal….farah shazreen kn???dak area rwang, umo 23thun….tp dlu cm lain je bf die…memag r cun..btw congratz la ek…

    0

    0
  33. ish2 says:

    Bajet ko sorg je lawa..puiii..

    0

    0
  34. pak mat tempee says:

    si farah ni mmg sexy tak ingat. Baju tu kalau boleh nak singkat smpai seksoo pak mat lihat. Mmg meskin budak ni. Kain pun dak cukup. Mak elok bertudung. Anak nya tak tau den nak khobarkan. Ex afiq kan kalau tak silap den. Si afiq tu dh tunang frust nongeng la dia. Tunang si afiq more natural. Yg farah ni makeup mcm tepung gomak. Patut si afiq cr laen yoo. Kalau gini nak buat bini. Kim salam ajoo. Perangai tak senunuh. Dak afiq dulu ado keta sport. Tapi dh ditinggalkan. Ha skng cr retis pulok. Baguihhh.

    0

    0
    • Kak Senah says:

      Pak Mat ni asyik kondem orang jekk..ni mesti suku sakat senawang ni :P

      To farah, jangan berumah ditepi pantai kalau takut dilanda ombak dik non. Berchenta dengan retis begini lah resam nya :)

      0

      0
      • pak mat tempee says:

        Ala cmana kamu tau sedara pak mat ni… Malu la pakmat gini. Kalau cmni pak mat dh glamer mcm retis jugak le gamaknye.. Hehe
        Pakmat kalau jadi retis, pakmat nak jadi kan ko gepren pakmat nak? Tapi ko kena la pakai sexy2 baru le pakmat bertambah glamer. Kompem nara akan post citer pasai kita pulak.. Ahakksss

        0

        0
  35. Anonymous says:

    Farah? seriously im shocked.. well congrats.. moga smpi jinjang pelamin

    0

    0
  36. donald trump says:

    Tgk gambar dekat fb mcm majalah playboy punya model je? yakksss

    0

    0
    • nana rogey says:

      Kemaian sungguh komen, aku selalu ja keluar party dgn farah and the geng. Biarla kami sexy, dah badan kami cantik. Sebab badan kami cantikla kami nak tunjuk. Kalau hodoh mengelebeh mcm hangpa semua nak tunjuk apa. Ngeri lagi adala. Selagi boleh tunjuk kami tunjuk. Itu pun kira baguih kami tak bogel. Jgn dengki sangat aihh ngn kami. Dah kawin nanti kami pakai la tudung. Dont judge book by it cover. Hati kami baik

      0

      0
  37. habsah hasaan oii says:

    mmg aku setuju benor la gaya sungguh model magazine playboy. Tak semegah
    Bangga nauu tangkap gambau kat kelab pakai sexy macam bitch.

    0

    0
  38. nana rogey says:

    Kemaian sungguh komen, aku selalu ja keluar party dgn farah and the geng. Biarla kami sexy, dah badan kami cantik. Sebab badan kami cantikla kami nak tunjuk. Kalau hodoh mengelebeh mcm hangpa semua nak tunjuk apa. Ngeri lagi adala. Selagi boleh tunjuk kami tunjuk. Itu pun kira baguih kami tak bogel. Jgn dengki sangat aihh ngn kami. Dah kawin nanti kami pakai la tudung. Dont judge book by it cover. Hati kami baik

    0

    0
  39. Anonymous says:

    hahaha… talha dah sound dia…. perasan awek retis konon…

    0

    0
  40. Mak kiah pekasam says:

    Amboi..amboi..amboi…

    Dasar artis, habis madu sepah dibuang….tup tup keluar statement menafikan skandal bagai…dah puas kau usung anak orang ke hulu hilir baru sekarang kau cakap “kawan biasa” cehhhhhhhhhhhhhhhhh the oldest trick in the world en talha oiiiiiiiiiiiiiiiiiii statement coverina sangat uolsssssssssss Iols benci jantan propa lebeyyyy..azwan ali sangat

    0

    0
  41. amboi amboi says:

    si farah dh kena sound! Cuak cuak. Upload lg kt pesbuk.. Pastu kena sound.. Pastu hide hide. Kalau skng pun dia dah layan gitu, jgn tkejut nnti dia tunang ngn org lain plak.. Ehhhhhhh opsssssss

    0

    0
  42. kak tipah mulut longkang says:

    dia kalau gambaq kat pesbuk suka tul ambil gambar separuh bogel. Kalau laki yg sanggap semua sila la keruangan majalah playboy version melayu punye.

    0

    0
  43. aninimouse says:

    pompuan sendiri yg ato gmb dia kot…yla nk merassa masuk beaufifulNara….hahhahahahahahahaha

    0

    0
  44. Hullahoop says:

    Tertiba susah nak bernafas plak aku tengok idong awek dia .. Erk..erkk… aduh naper ni.. tertiba sesak nafas aku…Oh tidakkkkkk….

    0

    0
  45. redius says:

    eh.. same plak idong diorg ni kan.. ada jodoh ni..

    0

    0
  46. redius says:

    eh.. sama la idong diorg ni kan.. ada jodoh ni..

    0

    0
  47. Lalalalalalalala says:

    0

    0
  48. Leh tahan awek dia ni says:

    Leh tahan gf dia ni..heheheh

    0

    0
  49. Anonymous says:

    kesian free2 jer kene ktok…..;D

    0

    0