Written by serenity | April 22nd, 2015

Sebelum ini kami menerima beberapa keping gambar gadis yang dikatakan bakal isteri Zizan Razak. Menerusi laporan akhbar tempatan gadis tersebut dikatakan bernama Nur Edora Diyana Hashim, seorang graduan Pendidikan Awal Kanak-kanak dari Management and Science University (MSU) yang kini bekerja sebagai pegawai khidmat sambilan di sebuah agensi kerajaan.

Nur Edora berusia 24 tahun dan berasal dari Kuala Terengganu.

 photo 10496989_663602720400696_4573128531189300322_o.jpg

Khabarnya keluarga Zizan telahpun menghantar rombongan merisik Nur Edora minggu lepas. Jika benar ini ialah bakal isteri Zizan memang benarlah beliau seorang yang cantik tanpa solekan, tak gitu?
 photo 581219_292734487487523_1043248419_n.jpg

Apa pun, bersama kita doakan segalanya dipermudahkan buat mereka berdua sehingga majlis pernikahan nanti. Amin.

Panggung Seni Tradisional 2015 membawakan untuk anda Dramatari Klasik India: Spiritual Journey of Aandal pada 24 dan 25…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Sunday, 19 April 2015

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

143 responses to (2 GAMBAR)Inikah Nur Edora Diyana, Bakal Isteri Zizan Razak?

  1. Ape ape jelah says:

    Tahniah Zizan & Edora.. Sama cantik sama padan

    0

    0
    • mutiara says:

      betul ke salah ke..semoga berbahagia la..if dah jodoh tak kemana

      0

      0
      • hero says:

        berpelajaran ka? setakat diploma je pun. tapelah, sesuai la dgn zizang mung..hikhikhikhik

        0

        1
        • noni says:

          knp dgn diploma? xbrpelajaran ke?..kalau smpai degree PHD bagai pun tp hati xelok duk kutuk2 org xguna jgk..

          1

          0
        • nek bunga tengah kumpul aura says:

          Berpelajaran lah tu maknanya..Adoiyai ke kau yang takda pelajaran sampai tak boleh beza…

          0

          0
        • Pandai says:

          Cantik la..plus muka lembut…pic kdua,cumel plk..

          Namanya sesuai dengan orangnya, betul x kwn2?

          0

          0
        • Anonymous says:

          Good luck la edora..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Cantik, Comel dan yang paling penting ASLI.

          0

          0
        • damia says:

          cantik dan manis sgt.. But I hope you to get a better man..
          Fikir masak2 adik…
          Masa depan kita ..

          0

          0
        • uuu says:

          berpelajaran x smstinya phd… fikir jauh sikit please :D

          0

          0
        • Anonymous says:

          kira berpelajaran la dari Emma Maembong..

          0

          0
        • Anonymous says:

          rupa lembut n manis

          0

          0
        • Mimbo says:

          Okay lah dari emma yg tak abis sekolah. Wpun diploma and cikgu taska je pun.

          0

          0
        • Anonymous says:

          serinity xpantau komen2 ke, xkan la nak tunggu esok baru komen dikeluarkan

          0

          0
        • ok says:

          hopefully zizan kahwin ikhlas la..bkn atas sbb2 tertentu (ikut ckp mak, nk lari dr gossip, nk menunjuk kt emma)…sbb zizan ni yg sebetulnya dia nk yg mcm Juliana evans tu…

          0

          0
        • Nono says:

          apa masalah kalau diploma?

          0

          0
        • TENGAH CAKAP KUAT-KUAT says:

          DAH X SUKA LA KAT EDORA NIH..DASAR JENIS MINAH KAMPUNG TERKEJAR RETIS..(MEANS BKN SUMER)..MASIH PAKWE ORG PUN KO HADAP..SETAKAT ZIZAN JE PUN SGGUP KO MEMALUKAN N MERENDAHKAN DIRI KO UNTUK JADI GF WAITING LIST, ITUPUN MASA ORANG TU TENGAH PROBLEMA…
          X SABAR2, BELUM PUTUS ORANG TU KO DAH MENYELIT..MCM KEMARUK..EW..APAPUN, AKU X DISLIKE KOMEN SINI N ABAIKAN PUJIAN AKU N PUJIAN ORANG LAIN KAT SINI KRNA MASA ENTRY INI KELUAR KITAORG MASIH NAIVEEE N TERTIPUUU..

          0

          0
        • kakicagu says:

          berpelajaran la dr emma kembong tu smpi form 2 je…..gedik je lebih si kembong tu…yg lain kelaut

          0

          0
    • Anonymous says:

      X padan ckt. Tp tkpe la dah mmg taste zizan yg cun2 mcm ni. Yg kagum ni cmne dorang suka yg serius dgn Zizan. Klau sorang boleh terima, ni dah 2,3 org yg bukan lawa biasa2. Mmg cun2 dan cute. Yg edora ni cntk,cute,manis. Klu tgok gmbo ler. Betul kata zizan, Tanpa mekap tebal tetap lawa. Tp apepun, emma pun lawa. Msng2 lawa la sng crita la. Skian

      0

      0
      • batgirl says:

        lelaki yang kelakar, saham tinggi… mudah mencairkan hati gadis2 cun di luar sana agaknya… :)

        0

        0
      • nak jawab sikit says:

        kalau poket tu tebal driver ferrari..memang la ramai awek awek cun melekat …tpi kalau dulu sebelum zizang ni fofular ada ke awek cun ni tengok?…kalau zizang jual kepok lekor ada ke minah minah ni semua nak tengok..jeling pun tak kot….itu la reality nya…money is everything baby!

        0

        0
        • NK says:

          nak jawab sikit – no. masih ada yg innocent n xpndg harta. Kawan aku, kawin dgn laki dia. duda anak dua. keja biasa je. moto xde. rmh pon xde. lps kawin pon ddk flat aja. lawa je kawan aku tu. bkerjaya. ada kereta sndri. bole je dpt yg lg baik n bujang, tp dia pilih kesederhanaan. elok je. ckp mkn cukup pakai, Alhamdulillah katanya. so kau rs xwujud lg ke prmpuan yg ada harga diri xpandang duit?

          0

          0
        • Anonymous says:

          itu semua urusan Allah….jgn pandang kebelakang…pandang ke hadapan

          0

          0
    • Minah jambu Shameless Gitue says:

      Cantik. Tapi x padan ngan zizan. Zizan hodoh

      0

      0
      • minah jambu sayang nenek says:

        tk sangka pulak ada adek minah jambu kt atas 3:05 hehe..memang betol tk padan ngan zizan tapi kalau si pompan ni dh suka nk buat camana tol tak..mintak2 tk jadi kawin la zizan ngan si pompan ni..

        0

        0
      • Anonymous says:

        menghina ciptaan Allah..umpana kamu menghina Pencipta Nya….cakap pakai akal….Allah bg Akal jd fikir yg baik2x…binasa manusia d sebabkan lidah..

        0

        0
    • PISANG BERBUAH 5 KALI says:

      zizan cantik ke? sebab jadi artis je dia nampak hensem/cantik. kalo tak,buruk dowh.

      0

      0
      • minah jambu sayang nenek says:

        mungkin zizan ni kelakar membuatkn si pompan jambu ni suka n terpikat..ape kate kau PISANG ?

        0

        0
    • bluberry says:

      tang mana la yg sama cantik sama padan tue. habaq mai sat.

      0

      0
    • zuanzuan says:

      sebelum nie pun ema tak delah make up tebal sgt, tapi bila muka naik jerawat dan mengerutu, baru dia tepek bedak tebal2….moral of story….jgn pandang seseorg dr segi luaran shj.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Biase jer calon isteri zizan ! Hurmm , bored da dengan kisah cinta yang macam nie ( Plastik ) . Tengok macam pelakon scha and awal , tu baru namanye cinta kekal abadi . Tapi ape ape pon , harap korang bahagialah yer buat selamanya .

      0

      0
    • rafie says:

      Korang nak menyalak judge2 orang asal? Kau nak kawin dengan dia ke masalahnya? Ke kau jealous tak dapat gf cantik macam tu, matured sikit judge2 orang ingat diri tu perfect sangat ke? Dah jodoh dia korang yang sibuk, bodo punya melayu

      0

      0
  2. jo says:

    mmg sgt comel

    0

    0
  3. Hadi says:

    Bang nara
    Bukan grad perakaunan la
    Tp early child Education from Msu
    Dan bukan bekerja sbgi pegawai kerajaan pon. Kontrak sambilan Lhdn jer

    0

    0
    • macam2 says:

      senangnya jadi pegawai kerajaan. hihi

      tahniah zizang. cepatla nikoh mung. comey doh tu, harap matang juge.

      0

      0
      • Mimbo says:

        Pegawai kontrak je la. Bebila buleh terminate. Huhuh lagipun ikutkan qualification dia ni just jadi cikgu taska je. Tapi okay la dari emma.

        0

        0
        • edora says:

          Eh eh ko ni.. mcm bagus je ayat..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Cikgu Taska la pembetukkan asas seorang manusia. Diluar negara yg mengajar taska para graduan, bukan mcm kita, yg komen mcm budak yg tak penah jejak sekolah pun layak jd cikgu taska. Dan dari komen kau samada kau tak pernah pegi taska atau taska kau mmg haprak.

          0

          0
    • Mima says:

      Kalau ikutkan qualification dia buleh jadi cikgu taska je huhuhu

      0

      0
      • Anonymous says:

        yg penting matured pandai jaga aib pasangan…takde asal skit ngadu kt paper..ngadu kat press…

        0

        0
      • Anonymous says:

        So takpe la pun. Cantikkan. Kau kerja tinggi pun belum tentu orang terkejar kau. Pelik betul, bila belajar tinggi kerja bagus, kutuk orang kerja bawah. Biasa yg macam ni sebab tak laku. Adik sepupu aku baru je part time hbs spm dah kena pdhl org tu tgh tggu result, masuk u jgk. Cuba plak jumpa aku, jadi kuli aku pun layak ada hati menghina kerja org lain.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Ntahnya nak kutuk keja org isk please la.
          Pada aku la kan kalu blajar tinggi (tinggi ke? Maaf cakap its not rocket science pun ye) pastu stakat pandai kutuk org bawah ko boleh ibaratkan segala benda yg ko berhabis utk blajar tu ke longkang la sbb bukannya ko dapat apa apa pengetahuan yg berguna pun.
          Baik la org yg keja bawahan tp keja dia tip top tu.

          0

          0
      • AnNas says:

        Dan mungkin akan mengajar anak kau d taska nanti..hehe..

        0

        0
    • Dora says:

      betol tu….kerja bahagian brim je kt lhdn…

      0

      0
  4. Anonymous says:

    nara kena selidiik dulu ok.. jgn pkai tibai tulis.. by the way mmg cntik.. soft je muka dia.. tpi apa2 pun biar sopan,mhormati ibu bapa.. lemah lembut.. bkn tgedik2..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Mcm fazur bila tanpa solekan.. cantik.. :)

    0

    0
  6. COMELSIUT says:

    tahniah zizan dan mira sama padan sama comel..
    apa2 pun ema maembong pun comel tau hehe

    0

    0
  7. Anon says:

    Keje kt LHDN . Mmg cntik depan2. Lembut je. Nk tgk bleh la g lhdn trg kt paya bunga square. Dia jaga kaunter dpn tu.

    0

    0
    • Anonymous says:

      apa la hang ni.. aku ckp bunguk kang hang marah..pikir la kesan kat privacy orang tu sama kalo ko nk share apa apa pun pasai personal dia.. tu tmpt keja orang la doll bukan nya zoo orang boleh dtg saja nak tgk tgk.. kecoh la lu

      0

      0
  8. Anon says:

    pompuan ni mcm sesuai utk zizan, kalu artis tak sesuai utk zizan

    0

    0
    • Anonymous says:

      yeee sebab Emma tu tersangat cantik utk org mcm Zizan yang tak setia

      0

      0
      • Lynn says:

        Knpe ek?. Edora ni phk ke 3 ke..?..Aku rasa x laa..Bkn ke sikap Zizan tu yg jadi punca, maybe pstu msng2 dah x leh ok lg then dah move on,.jmpa Edora terpikat lak then nak kahwin krna nk mulakan hidup baru sape tau…
        Dihrp zizan berkahwin bkn sbb nak tutup kelukaan je,..biarlah sbb sayang pada psgn juga..Hrp2 Edora ni bkn phk ke 3 sblm ni,.klau btl,.kurng la nk suka.Haha..Mmg laa slagi single x ade mslh pilih sape tp bkn ke bercinta tu dgn tujuan dn niat ingin memperisterikan/suamikan..X ptt main ske2 je tukar2..Mcm tu jgn bercinta serious, jadi kwn rpt je dgn ramai2 pstu pilih,..Tapi rsanya hbungn dorang ni trsgt baru lg,..Semoga Bahagia.

        0

        0
        • anon says:

          Aku rasa Emma putus dgn Zizaz sebab dia dah tahu Zizan dah ada org lain, ko tanya la Chacha

          0

          0
  9. Anonymous says:

    kesian dia ni..mesti kena usik 1 opis..

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul.. saya rasa tak perlu la public share mana ofis or rumah dia.. walau dia bakal isteri artis, tapi privacy dia kita kene respect..

      0

      0
  10. Anonymous says:

    Ha

    0

    0
  11. NooR says:

    bgslah. skrang ni mmg budaya rampas merampas ni dh popular. start ngan ct nurhaliza

    0

    0
    • anon says:

      lepas tu si perampas tu pulak yang disanjung….. dunia sekrg makin pelik

      0

      0
      • Anonymous says:

        lerr… Zizan nih dah kawin ker??? klau belum kawin takde isu dirampas ke, perampas ke..
        Bukan nyer Laki org pun zizan ni..

        0

        0
    • Anonymous says:

      Nape plk dia merampas ke. Kan Zizan dah lama putus ngn Emma.
      Ada kes dulu kwn aku putus ngn awek dia, lps tu awek dia kapel ngn kwn dia jgk.
      Tiada rampas atau pikat2 pun, slps putus barulah kwn dia try dekat lbh rapat ngn ex dia tu. Kwn aku sndiri cerita sbb msa tu kteorg slh fhm.

      0

      0
    • Anonymous says:

      merampas tu kalo zizan dh jd suami org..kalo xde ikatan sah lg bkn perampas sape2 la..ok noor

      0

      0
    • annoying says:

      selagi belum kawin zizan layak buat pilihan….sama juga emma maembong….kita doa yang bebaik ajek utk derank. tak payah nak salah menyalahkan…kita pun x ada dekat dengan derank waktu kejadian. dosa dah byk jgn tambah dosa plis…biar emma bahagia dengan kamal adli….zizan dan pasangan dia…

      0

      0
  12. Matahari says:

    Best jadi lelaki ni kn bawa anak dara orng ke hulu ke hilir leps tu x juga kahwin2 top2 pilih orng lain..kononnya xade jodoh.. zizan ohhh zizan !

    0

    0
  13. Anonymous says:

    lawanyaaa…tahniah zizan dan dora kalau betul nk nikah…kita doa baik2 je…

    0

    0
  14. Kristal Biru says:

    klu nk privacy sgt.. jgn kawen ngan artis.. thats the price u hv to pay..

    bila dh kawen nanti lg byk dugaannya.. such as gossip etc..

    0

    0
    • kristal plastik says:

      bukan dia yg pilih artis.. artis tu yg terdesak pilih dia… tapi kalo kita yg ada otak ni boleh pikir tak yah la melalut bagai nak bantu bukak segala benda yg bersangkut dgn privacy dia ni sbb dia bukan public figure pun.. pls respect la… org tu nak buat kerja kat ofis pun dah tak fokus..

      lepas dah kawin, itu terpulang la laki artis dia nak expose ke dak… aku salute rosyam noor dlm hal ni.. bab family n bini dia limit the exposure to public walau pun dia mmg popular sbgai artis dgn gossip yg pelbagai.. rumah tangga pun selamat, maruah wifey dia pun terjaga…

      0

      0
      • Ehhhh says:

        ye, aku pun tumpang simpati, mcm main tangkap muat aje artis tu kan??

        0

        0
      • peace yo says:

        kalao betul jodoh budak ni dgn zizan.. mintak tolong la zizan jaga dia elok elok dan jgn aniaya dia.. sebab budak ni at the first place dah bantu cover zizan dari terkelepet jatuh dlm industri hiburan sbb kontroversi call girl baru baru ni.. kalo ko main main kan dia, mmg tak selamat hidup ko zang oi dunia akhirat..

        0

        0
        • kita tak bersaksikan dengan 2 biji mata dan tiada saksi pd ape yg kita nampak waktu kejadian itu berlaku…teknologi skunk macam-macam yg salah boleh jadi betul, bukti pun boleh di palsukan tidak ada yg mustahil…..hanya ALLAH je yg tahu sape betul sape salah…jangan jatuh hukum tanpa bukti….nt jd fitnah….

          0

          0
      • Kristal Biru says:

        well.. helo..

        dah nama pun public figure.. apa yg ko or famili ko or gf/bf ko buat akan jd bahan citer.. itu keje paparazi blogger.. xde makne nk privacy2 nih.. whether u like it or not.. u hv to live with it..

        tengok Zul Ripen abg sado tu.. meroyan bila xde privacy.. tu yg aku ckp.. as a public figure thats the price that u hv to pay..

        0

        0
      • makcik says:

        bukan die yang pilih artis, artis terdesak pilih die? haha, dah tu, macam la die takde pilihan utk diri sendiri. da nak kahwin dengan artis, nak buat cmne, kena la korbankan privacy. lagi2 pulak nak kahwin dengan artis yang penuh kontroversi sekarang ni, mesti la makcik2 kat malaysia ni sibuk nak taw.

        0

        0
        • roselle says:

          oooo perleaseeee!.. privacy minah ni tetap ada kalo kita semua sbagai manusia yg ada good mind dan iman and know our limit with others.. I wonder malaysia ni ada ke paparazzi!!? yg ada wartawan n blogger hiburan mcm nara ni mmg byk.. the rest, might be a public yg terserempak dgn depa n further sampaikan unique story based on their experience and perception towards the pity artists.. itu pasal artis malaysia masih boleh keluar shopping n makan tepi jalan tanpa perlu cover muka.. paling kurang pun pakai sunglass tak nak org cam.. correct me if wrong bebss… so there is no reason for us to deny the value of people’s privacy and show our respects for others..

          jangan jual nama makcik makcik lain yg tak bersalah tu kalo ko sorang je makcik yg sanggap gossip artis malaysia hokeyyy..!!! peace no war nyahh

          0

          0
        • Anonymous says:

          zizan kot yg kelam kabut declare nak kawin… terus pun bagi gambaran awek ni pada press kan..!! setau saya la..

          0

          0
  15. anon says:

    cantek & nampak mcm budak sekolah je….hmm……girlfren2 zizan semua lawa2. zizan kan artis, mestilah dia pilih yg lawa.,… dah jodoh…
    org2 yg gelap & kurang lawa selalu dpt pasangan yg lawa2..

    0

    0
  16. AKU says:

    tahniahhhh

    0

    0
  17. kiah kokdiang says:

    gheja kat LHDN & dok kaunter depan? Ni ntah2 jmpa msa zizan nak bayaq income tax…hihi…sume ex marka dia segak2…high taste sgt….papa pon semoga uolss bahagia…

    0

    0
  18. macikz konah says:

    mati-mati kan ingat dengan emma maebong

    0

    0
  19. Anonymous says:

    zizan ni mmg high taste.
    diploma pon ok la…kalu blajar tinggi lawa mcm tu plak..ingat dia nak pandang ke kat zizan. baik dia pi kat zul ariffin..apa la korang.

    0

    0
    • anonymous says:

      betul jugak ckap ko tu. kalau bljr tinggi n lawa tak sesuai la ngan zizan. jaga kaunter pun jaga kaunter lahh…asal org kata ‘berpelajaran’

      0

      0
      • Mimboema says:

        Jaga kaunter tahap kerani je woi. Hahah

        0

        0
      • Berpelajaran Tinggi says:

        Apesl korg mcm sinis nie?? Mmng betul pn brpljrn, cuma levelnya lbh tinggi atau x je. Org lain rmai je cntik+pljrn tinggi cool je x ada rndh2kan org lain. Skg je la ramai, dulu jrng2 jumpa pljrn tggi gila2 tp cntk, kbnykn nan hado. Education tinggi gile dn rupa cntk mcm tu nanti kang dh lbih plk kn, lengkap plk kan, perfect plk la bnding korng nnti x merasa la korng jadi yg plng best ckt, bersyukur la yg x cun tp “berpljrn” tggi tu, mgkin kurng ckt saingan utk bajet hebat tu, boleh la rsa best ckt pda diri tu krna wlupun rupa buruk tp boleh la hrp kt “berpelajaran” itu, boleh la cover muka yg buruk, cuma harap hati jgn x cantik je sudah. Jngn mentang pljrn tinggi, mrka yg kurang ckt direndahkan tp bila time korg kena sinis/direndahkan(biasanya tang muka lah kan), situlah keluar sgala surah dn siap kata x baik kutuk ciptaan. Kah3

        0

        0
        • anonymous says:

          menda ko merapu ni. betul la aku cakap. ko nak beza dulu, ni zaman sekarang,edora kan versi sekrang bukan dulu2 so ramai yg cantik dan belajar tinggi. . ko ni xup to date. bila wartawan ckap berpelajaran tu aku expect ye lah, ade phd ke, docter perubatan ke..kalau awal2 xcakap psal pelajaran kan bagus…ni mcm nak banding ngan ema pulakkk. kalau budak ni betul2 berpelajaran, aku pasti xde sapa yang kutuk

          0

          0
        • Anonymous says:

          kamu pun kenapa merapu jugak….cakap pakai akal bai, jgn tunjuk sgt kebodohan diri tu…kalu dah ade dip, degree, phd…sume taraf “berpelajaran”….tak kira la ape pn kerja pilihan dia…sekali pun cikgu tadika dia tetap berstatus “berpelajaran’…..yg dikatakan tidak berpelajaran pelajar yg tak lulus spm…pmr n etc…..

          0

          0
        • anon perli merepek tp otak udang says:

          Tak betul lgsung la kau ckp tu, takyah nak perasan..Terang2 kau perli..Kau ni lulusan apa sebenarnya? Mcm lembab jer…Betul2 berpelajaran?..Berpelajaran la tu..Apa yg betul2nya lagi?..Betullah, tinggi tak tinggi jer pun..Betulpun kau perli di atas,
          –>jaga kaunter pun jaga kaunter lahh…asal org kata ‘berpelajaran’<– apa tu, ingat org lain bodoh mcm kau? 1,kau kecilkan kerja org, 2,kau perli ‘berpelajaran’,..Kalau awl2 tak cakap berpelajaran? Dah dia masuk uni, cincai2 pun spontan je org set berpelajaran..Wrtawn biasala..Lagipun budak2 masuk universiti yg bkn phd master tu semua tak boleh pakai gelaran 'berpelajaran'..?..Siapa ajar kau ni..
          Kau fhm tak apa maksud berpelajaran ni?..Lainlah kalau mention lulusan phd graduan bla bla bla..Berpelajaran je pun betullah tu..

          0

          0
        • Berpelajaran Tinggi says:

          Ko x nmpk ke aku pun sinis kt ko tu. Ko kata merapu sbb ko hnya tau nk sinis kt org je, bila org sinis kt ko, kebahlolan ko tu mmbuatkan ko x dpt tgkp.Tersirat2 sinis ni ko nye style kn. Klu nk tau, aku nk ckp tu ko buruk tp mgkin ada pljrn tiggi gilos, jd dgn pljrn ko tu la ko rsa ko bagoss sgt tu dn rndhkn plrjn dn kerja lain. Aku mtk ko bersyukur sbb dgn fizikal yg buruk pun ko ada klebihan lain, boleh cover muka buruk ko, boleh tinggikan hntrn ko, wlupn bkn semua tp krpkali mmg ada minah yg cmni, bile kkurngn fizikal tp syukurla bljar tinggi, akn mrendahkan pmpuan lain, bahan dia ialah Pelajaran dan kerja. Pattern2 yg sng detect dh. hahaha. Udah2 la tu. Msg2 ada kelebihan.

          0

          0
        • anonymous says:

          aku paham maksud ko lah. zaman skang ni belambak orang cantik dan berpelajaran bai. cuma tak expose sajork.
          ko tahu ke aku ni cantik ke hudoh? main teke je.

          0

          0
  20. Anonymous says:

    mudahan bisa jadi isteri yang penyabar…..nak kawin dengan artis ni, banyak godaannya

    0

    0
  21. kesepian says:

    haihh..untunglah zizan dah nak kahwin.. aku jugak yg kesepian.. xd jumpa dgn budak sekolah lama aku dulu tapi dia buat2 xkenal plak aku.. sampai nangis aku dibuatnye,, teruk sgt ke aku ni?..:(

    0

    0
    • Lola Lalok says:

      sbb mungkin poket kau x setebal zizan ,, sebab tu la bdk skola lama kau tu x pandang kau .
      pape pn aku doakan kau bertemu pasangan yg baik ye En / Cik Kesepian . (aamin)
      Walupun aku tak kenal kau .

      0

      0
  22. takbaiktau says:

    ala xkisahlah berpelajaran ke cantik ke.. asalakan ade benda nk jolok pas kawen.. opsss.. hahahaha

    0

    0
  23. titt says:

    aku happy lah tengok zizan nok kawin,
    tapi..on the other side, rasa macam edora layak dapat someone better than zizan..

    0

    0
  24. sallygersang says:

    Best aaa zizang..fuck sana sini…Emma Dah puas celup…cari lubang lain lak

    0

    0
  25. aku sebatang kara says:

    indeed she is preety! Tahniah Zizan, hope all forms the best for you!

    0

    0
  26. Tegar komen says:

    Zizan ni sebenarnya pihak ke 3 jugak. Dora ni sanggup tinggal Apih demi Zizang. Seolah2 Zizan memberi jaminan yg dia akan kahwin dgn Dora. Apih dah banyak kali ajak Dora kawin tapi Sejak Zizan datang, die pilih Zizang. I dont know, maybe it is about famous & glamour.
    Apa2 pon miss Dora & Zizan, harap korang baca komen ni. Sebelum kahwin tlg fikir masak2 if u were meant to be together.
    Zizan jgn kawin sebab nak tutup kontroversi dan Dora jgn mudah terpedaya sangat dgn Jantan yg banyak bad history ni.
    Sekali korang kawin, tetibe video sebenar keluar, menangis air mata darah pun takleh nak buat apa dah.
    Sekian dari saya
    Tegar Komen

    0

    0
    • Anonymous says:

      apih mana plak ni..??! main caantas awek orang le plak zizang ni.. pilih la yg matured sket zizang oiii.. cantik dan glamour x jamin kebahagian rumah tangga wehh!!..

      0

      0
  27. reyna says:

    serious cantik edora ni. nama pun unik.. all the best zizan. kami doakan yang baik2 for both of you. :)

    0

    0
  28. Zamri zam zam alakazam says:

    Sebenarnya Zizan ni pun pihak ke 3. Dora bercinta dgn Apih dah lama dan banyak kali ajak kawin tapi Dora taknak. Then Zizan start Dm ig Dora mintak no hp. Dora lama2 tangkap cintun dan tinggalkan Apih untuk dptkan Zizan, maybe she wants to be famous and glamour. Nak compare Zizan dgn Apih, jauh kaya Apih la tapi i dont know why she chose Zizan(dah kene ke Miss Dora)?.
    To Zizan, ko janganlah nak kawin dgn budak ni sebab nak tutup kontroversi pelawak lucah tu,
    To Dora, apa kurang Apih drp Zizan? Dua2 muka tongkang pecah, Apih lagi kaya dan anak tunggal lelaki pulak tu. Jgn sbb glamor ko nak kejar, ko tak rase ke ko tu mcm “scapegoat” bg Zizan? Tahu tak scapegoat tu apa? Hahaaa..
    To Family Dora, sebelum nak lepas anak dara korang, siasat la dulu, Zizan nk banyak bad history drp good history. Jgn tetibe Shasha reveal video, lepas akad nangis air mata darah sekali pun tak guna dah.
    Sekian karangan saya
    Zam Zam Alakazam

    0

    0
    • Anonymous says:

      doa yang baik-baik, deorang nak kawen bukan nak buat mende tak baik!…setiap manusia ade masa silam…ade sifat buruk dan baik…namapun manusia tetap tak sempurna. cakap guna akal…mereka ada parents pls respect ! gosip tu kita x nampak dgn 2 biji mata…tak ada kesahihan, boleh jadi dosa memfitnah…zaman skunk zaman teknologi…kalu gambar pun boleh superimpose ini kan video…melambak ramai yg terror it utk edit.

      0

      0
      • cikgu bahasa melayu says:

        adik.. ‘skunk’ tu binatang busuk yg bau taik tu dik oi..
        S.E.K.A.R.A.N.G.. please eja betul-betul..
        kalu mane ada…K.A.L.A.U ada ala.

        nak bagi nasihat kat orang tak salah… tapi belajar dulu betulkan tatabahasa tu dik.nak pakai short form, pakai betul betul.. awak ada 2 biji mata Allah dah bagi… sia sia mak ayah hantar ke sekolah.. ini yg ko bagi hasilnye.. ! peace no war!

        0

        0
        • Anonymous says:

          cikgu lah sgt!!! adat manusia kesalahan orang nampak aje…diri sendiri bagaimana? hal sikit d perbesar2xkan….hal yg besar elok je ko diam? pastu tempelak pulak mak bapa orang, bagusss sgt tatabahasa jiwa ko wahai manusia!! aku tak rasa cikgu “berbudi bahasa” sgttttt mcm ni…ceyt!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          cikgu betulkan anak murid.. anonymous 9.45 plak yg meroyan… hahaha..mak kepada adik atas tu agaknye.. yer kan ajer la

          0

          0
    • mutiara says:

      buat fitnah je..
      menuduh je..
      org tu suke sape pun biar lah..apih ke upih ke apon ke..takde pulak die meroyan kena tinggal.
      kalau kaya tapi perangai hazab, mane2 pompuan pon chow

      0

      0
    • Anonymous says:

      Kita pn manatau perhubungan org, mungkin ada pada apih tu yg dora tu tak berkenan nak buat laki. kita nak hidup berumahtangga biarlah kekal sampai ke mati. kalau dah nampak macam ada tak boleh nak masuk, kahwin lah dengan yg kita rasa kita boleh bersama.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Video apa tu????

      0

      0
  29. joe says:

    LG COMEY DR EMMA MAEMGEDIK

    0

    0
  30. suriajerai says:

    Budak pmpuan ni muka barang..kawin nnti zizan kena dgr cakap pmpuan ni ja..budak ni takdak la bpelajaran Sgt .. Diploma skrng mcm PMR ja…yg ada degree pun ramai yg keja clerk ja..m..bgi I…Emma lgi cantik..

    0

    0
    • Anonymous says:

      cantik tu pinjaman dr Allah je….tak bawak kemana kalu tak matured asal skit nak ngadu kat press…post dlm insta…satu dunia nak canang….
      mudah-mudahan si edura ni pandai jaga aib pasangan…n terima pasangan dia seadanya…nak compare ngan emma …sama je cantiknya ciptaan Allah ni..

      0

      0
      • Anonymous says:

        klau yg ada diploma ko kata setaraf PMR jer.. cuba ko fikir klau yg langsung takder SPM tu setaraf apa?Setaraf Ujian penggal 1 tadika kemas?

        0

        0
        • Anonymous says:

          hhahah..setaraf pmr, camtu cube ko tanya kompeni mana2, dorang bg gaji sama x pmr dn diploma..cari kerja nanti maknanya rembat je lah mana2 ye x dah nama pun sama je semua buat apa pilih lagi

          0

          0
        • Anonymous says:

          Alamak anon sori salah reply,aku tujukan pd suriajerai tu

          0

          0
  31. dikcik says:

    apa laaa hampa ni duk buat dosa…..

    0

    0
  32. Glamorous says:

    wowwww…..da mcm kembar fazura la edura ini….

    0

    0
  33. amy says:

    tahniah zizan…cantik org nya like pelakon korea pun ada,,,,,,ermmmm jagai hatinya wahai zizanggggg…

    0

    0
  34. julia says:

    yalah macam pelakun korea….memang ori cantik like it…..

    0

    0
  35. awek ganu says:

    awek ganu lawo2…ni yg duk menyibuk ni mesti korang x secantik me and edora kn..k bye..

    0

    0
    • mutiara says:

      tunjuk sikit muke ko setanding edura tak..kalau tak setanding g makan kepok lekor banyak2 dulu

      0

      0
    • jgn perasan says:

      housemate ak org ganu jgk tp xlawa pn,solat xtinggal,pkai tudung tp bw llki msuk ruma..ada lovebite kt leher…so jgn terlebih perasan ye cik…byeee

      0

      0
    • Anonymous says:

      kwn aku ganu x lawa pon hahahahaha

      0

      0
  36. cipmon says:

    Memang cantiklaaa jika betul bakal isteri ZR

    0

    0
  37. Anonymous says:

    urmm…bese je…harapkan putih je..cube klu gelap xde laa korg2 nk puji cntk ke ape kannn…tp dlm kamera 360 ni y de jerawat pun boleh hlg…hahaha….kkdg aku rs nyampah ngn pembaca BN ni bl org tu cntk skit je puji bkn main melambung2 tp bl org tu kurg cntk kutuk smpai x igt dunia cth cam bini TMJ tu….cantik di mata korg belum tentu cntk di mata aku..ape2 pun setiap org ade kecantikan masing2…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Siapa yg mengutuk tu? Yg plg pelik,pembaca BN mcm ko.. Sorng dua mengutuk bini TMJ atau kutuk artis kurng cantik, alih2 buat komen frust mengatakan setiap perlakuan sorng dua tu kepada umum atau pembaca BN. Kenapa anon ko ada operate tukar otak dgn en udang ke…Cubala jgn main sembur semua..

      0

      0
    • mutiara says:

      anon purle neh cakap diri sendiri ke..

      0

      0
  38. Anonymous says:

    so kalau dia keja sambilan ke graduan ke apa masalahnya.. biar la dia nak kawen ngan sapa pun.. adoiii takda cite lain ke.. n perlu ke letak semua utk menyedapkan ayat … tak paham la… cukup la hanya tulis nama dia n bakal calon isteri zizan jika ada jodoh.. pelik toiii ayat nara ni….. MOTIPPPPPPPP!!!

    0

    0
  39. Cute says:

    elok lah dia suka budak2 mesti hatinya lembut…..lg pun org nya pun lawa…

    0

    0
  40. ainie says:

    berpelajaran ke tak berpelajaran ke? emma ke edora ke kalau dah jodoh nk ckp apa?

    0

    0
  41. Nanana says:

    Sapa yang kutuk profession cikgu taska tu semua bodohh.. Cikgu tadika tu yang akan membantu pembentukan akhlak dan moral budak-budak tu dari kecik ya..nak ajar budak2 tu kenal huruf dengan nombor lagi..ingat senang ke??. Tambah pulak mak bapak sekarang busy kerja manjang dan lepaskan bulat2 pada cikgu .. ye la dah bayar kan . So aku memang respek tahap tinggi pada cikgu2 tadika ni..Kene ada tahap kesabaran dan kesungguhan mengajar yang sangat tinggi..Sapa2 cikgu tadika yang baca ni, awak antara orang paling penting dalam dunia anak2 ya.. I love you all!

    0

    0
    • Anonymous says:

      SETUJU SGT….guru tadika/ taska la guru yang mula2x mengajar mengenal huruf dan plg berjasa jangan d perlekehkan.

      0

      0
  42. sensasi2020 says:

    Tahniah….Zizan Razak. Semoga kekal bila berkahwin nanti. Nur Edora pun boleh tahan rupa parasnya.

    0

    0
  43. ir zul says:

    Jiran saye tuu…adiknya perempuan nyajuge cntik sperti kakaknya

    0

    0
  44. edora says:

    Tunjuk ferari kuning terus cair dora…aper pon emma still the beutiful creature…may Allah love u always emma…emma sgt cntik,langsung xsepadan zizan…Allah merencanakan seseorang yg lebih baik,cerdik dan hansome utk emma..untung sape dpt emma,emma ank yg baik…keep it up emma…emma masih muda, jgn sedih2 nnt muka cpt tua tau…wanita yg baik utk lelaki yg baik jer…lelaki yg xbaik..hem hem fhm2 lah yek..

    0

    0
  45. mya haha says:

    Kwn aku dlu keje kaunter asb..tgk dlm akaun laki tu..fuh…byknye..terus pkt duk ngurat…ni keje kaunter lhdn..tgok akaun zizang fuihyooo byknya terus terpikat…hahaha..biasa la pompuan zmn skrg…

    0

    0