Written by serenity | February 16th, 2013

Sebelum ini kami pernah menyiarkan artikel setelah menerima tip melalui e-mel yang Farah Asyikin telah menikah dengan seorang lelaki dari Cape Town, Afrika Selatan. Bagaimanapun, beberapa hari lepas, Farah ada menyatakan di Twitter yang berita tersebut kurang tepat.

Jadi izinkan kami untuk memperbetulkan artikel tersebut, kerana yang benar ialah Farah telah bergelar isteri kepada Zahier Stanley hari ini.

Kami mengucapkan terima kasih pada Farah Asyikin kerana sudi memperbetulkan artikel tersebut. Kami mendoakan pernikahannya akan kekal sehingga ke syurga, dan teruskan usaha anda untuk berdakwah. Kredit gambar Twitter Farah Asyikin.

67 responses to (2 GAMBAR)Farah Asyikin Dan Zahier Stanley Sah Suami Isteri Hari Ini

  1. cheqna says:

    Alhamdulillah
    Tahniah..moga kekal hingga ke syurga…..

    0

    0
    • Din says:

      harap semua artis lain berpakaian sepertinya…
      mohon jangan telanjang lagi

      0

      0
      • i'm not a monster says:

        tahniah, smoga bahagia till jannah. jauh beza farah asyikin yg dulu dgn yg skrg, tinggal terus dunia glamer..bagus lah cm tu, artis yg lain bila lagi nk berhijrah mcm farah asyikin..??

        0

        0
        • redeye says:

          setuju dgn i’m not monster..jauh betol beza dulu dgn skang..suka betol dgn perubahan dia..btw muka dia n huby dia ada iras2..jodoh panjang kata org tua2 yerk..Alhamdulillah dan tahniah farah..moga sentiasa dirahmati,diredhai dan dilindungi Allah..amiinnn..

          0

          0
        • amoi says:

          Alhamdulillah…tahniah..suke tgk farah mcmni…semoga diberkati Allah swt…

          Harap artis2 dpt jd mcm farah :-)

          0

          0
        • KENTUT WANGI says:

          ITULAH KO NARA ASAL KO DGAR JEW BISIKAN BISIKAN DAJAL KO TERUS UPDATE BLOG PASAL ARTIS ITU INI! PADAHAL KO X TAU BETUL KE TAK KESAHIANNYE! YANG KO TAU BNYAK IKLAN! POKET PON MASYUKKKK! KO BUAT MCM NI SAMA JEW KO MENABUR FITNAH TAU TAK!

          0

          0
        • TENUK PROPA says:

          18 February 2013 01:51

          MENURUT KAJIAN!!! MAJORITI PENGOMEN DI DALAM BLOG BN INI ADALAH LELAKI YANG BERNALURI PEREMPUAN ATAU LEBIH DIKENALI SEBAGAI PONDAN GERSSSSANGGG! BAPPPPOOOOKK GERSANG! PELACOR PONDAN GERSSSANGGG!!! KAJIAN YANG LEBIH MENGEJUTKAN LAGI PENGOMEN YANG BERNAMA KAK CHAM@OLGA MERUPAKAN SEORANG “WANITA” YANG MEMPUNYAI “BELALAI GAJAH”! X KE SENTAP CIK KATTY PINGGANG KERENGGA DIBUATNYA!!! MENURUT SATU LAGI KAJIAN! MAKCIK MAKCIK KEREPOT! MAKCIK MAKCIK GEMOK BAK TONG DRUM! SEMUA BERMULUT PUAKA DAN LONGKANG!!!!! ANAK LAKI DIBERI MAKAN TAIK KAMBING JEW! YANG PENTING DAPAT MEMBERI KOMEN YANG HAPRRRAKKK!!! APA PON LELAKI LELAKI BENGKANG BENGKOK TETAP ADA YOU OLLLZZZ!!! KOMEN PEDAS BAK TAIK LEMBU SUAM! :-D DAAAAA!!!! SEKIAN….. KAJIAN SETERUSNYA AKAN DIJALANKAN!!!!

          0

          0
      • suka Sabree Abu says:

        wajah farah asyikin semakin berseri2 berbanding dulu walaupun tanpa mekap tebal..
        tahniah..moga kekal ke Syurga :)

        0

        0
      • tengku minah jambu merah / biru says:

        memang betol ape yg kau cakap kn tu …tapi jangan lupa kalau semua satu malaysia artis berpakaian macm si farah ni jangan nk eksen2 alim n hipokrit dn nk berpolitik macm bagos macam si uztazah Abby ngan si ustazah Yatt tuuuuu n jangan lupa ingat kn dorang jangan nk berdrama2 berlakon kt kv lagi n kalau artis tu penyanyi kalau dh pakai pakaian macm si farah ni jangan nk nyanyi lagu2 romentik2 lagi suroh dorang nyanyi2 lagu nashid aje n jangan nk nyanyi2 kt konsert2 lagi biar artis yg tk bertudong aje yg berbuat begitu ok ….artis bertudong cantek kalau buat amal ibadat n stay aje kt rumah lagi mulia kan daripada berlakon atau bernyanyi itu baru lah di kate kn berhijrah yg sebenar2 nye macm wahida wasini selubong teros lagi bagos….sape2 artis yg berani berhijrah macm wahida setakat ni? sape? huh ! kalau artis berhijrah kerana nk eksen baik aje nk buat happe buang masa aje !!! lebih baik artis yg tk berhijrah lebih baik n lebih iklas huh !

        0

        0
      • lovely says:

        tahniah farah… cantik farah….

        0

        0
      • Liza Surihanum says:

        kahwin ngan bangla kew ? asal kan bahagia dik dik non

        0

        0
        • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

          kalau die kawen dgn bangla sekalipun dah kenape? jodoh itu rahsia Allah..

          0

          0
        • miss oppssss says:

          As long suami dia mampu bawa dia jalan ke syurga, da sangat2 elok da dik non!

          0

          0
        • didie says:

          hello brother? ko ni..agak2 la, kalau dah kurang knowledge nye, jgn main ikut sedap mulot je cakap, that man, he’s caucasion. a white man. maybe mixed black and white. he’s not pure black. i reckoned, you must have lack f knowledge about cape town. that area, majority conquered by white people, caucasion. tak bermaksud afrika, semua hitam.

          kalay negro ke bangla ke, kulit itam, tak salah kalau hati putih. apa daa~

          0

          0
    • hanna says:

      bagus. tak melenting pon nara tersilap ;)

      0

      0
    • lalalulu says:

      haritu farah ashiqin ada datang tmpt belajar sy untuk satu program. ya allah cantik gilaa dia. simple je. dress labuh, tudung syria labuh. thats all. takdanya bershawl-shawl lilit-lilit, bermekaj tebal. tapi nampak berseri sangat. peramah, tak sombong. sentiasa senyum. bila gerak balik ke hostel, nampak dia dah nak balik dengan suami dia. sama ada suami dia datang ambil atau suami dia stay sampai program habis. sweet je memasing :))

      0

      0
  2. cim embun says:

    Islam itu indah…cantik..semoga berkekalan ke akhir hayat..

    0

    0
  3. lolol says:

    Tahniah..comel husband..ni baru betul ye kalau nak kawin dgn org Afrika..yang comel mcm ni.haha

    0

    0
  4. Apijol says:

    Tahniah… Semoga berkekalan jodohnya sampai bila-bila… INSYAALLAH :D

    * sgt comel farah yer *

    0

    0
  5. Woot woot says:

    Lamanya dia pakai braces.. Anyway, tahniah!

    0

    0
    • Miss Braces-off says:

      betul, seingat dulu masa dia kat OIAM/Malaysian Idol dia dah pakai. and then dah bukak. rasanya dia pakai lagi sekali. sebabnya kalau tak pakai retainer memang gigi akan bergerak semula :)

      anyway, dia memang cantik. selamat berbahagia!

      0

      0
  6. SentapSelalu says:

    Alhamdulillah.perubahan yg sangat ketara..Tudung pon labuh Dan menutup aurat dgn sempurna.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Itulahhhh ko nara…dah semua berita ko nak siarkan tah betol tah idak..silap2 one day kena saman…

    0

    0
  8. Amoi Comel says:

    Sapa ni ek… Tahniah le…

    0

    0
  9. kaka azraff says:

    Alhamdulillah….. suka tengok Farah. semoga kekal hingga ke akhir hayat…

    0

    0
  10. abc says:

    kawen tak pakai mekap yea..pakai bedak arab jer~~~ bagus2 perkahwinan contoh..jadikan islam sebagai cara hidup.alhamdulillah

    0

    0
  11. bosan says:

    Inilah keje ko nara…duk umah publish cerita artis..bagi anak isteri mkn.

    0

    0
  12. kazuma says:

    tahniah kFa….smoge kekal hingga akhir hayat… =)

    ikut pindah cape town ke lps nih? *curious*

    0

    0
  13. fyna says:

    Tahniah Farah dan suami.

    0

    0
  14. burberry says:

    cantik tanpa mekap 20 inci…
    congrats…. sib baik tak pakai turban nampak jambul…. :)

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Alhamdulillah, semoga berbahagia bepanjangan ke akhir hayat,FA.

    0

    0
  16. Mirai Suenaga says:

    Tahniah Kak FA! Semoga Kak FA bahagia kekal ke syurga. Aamiin…

    0

    0
  17. norro says:

    nampak sgt nara tak kaji cerita dulu baru publish…. asal masyukkkkkkk ye Nara >>>>>??? cerita benar atau tak benar belakang kira.

    SEDEH SI NARA NI!!!

    0

    0
  18. tengku minah jambu merah / biru says:

    artis kalau dh berape nk laku lebih baik bertudong n kawin ada jugak faedah nye n tk buang masa

    0

    0
  19. - says:

    alhamdulillah, ketentuan allah sgt indah dan tk diduga. Segala yang terjadi pasti ada hikmahnya.

    0

    0
  20. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    jgn nanti bila dah bercerai, si farah ni menggedik mengangkang seksi balik sudah…

    apa pun, tahniah lah…muka laki dia mcm si gemok farhin ahmad sikit2

    0

    0
    • huahuahua says:

      lu nk ngankang lu buat sorang bai! da sangap sgt nk maki org smpai x tgok2 org yg lu kutuk.isim ??

      0

      0
      • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

        kalau islam je xboleh kutuk??? so pathetic punya cacai…low kelas kau nih…

        0

        0
    • Anonymous says:

      bersangka baik lah dengan dia.manusia tiada yg sempurna,tiada manusia yg takde kisah silam.belajar dari kesilapan.

      0

      0
    • - says:

      Farah bertudung sebelum kenal suami dia. Mmg farah ikhlas pakai tudung and dia pakai tudung not because of her husband. Jangan nak buat andaian lagi lagi andaian yg negative. Apa yg kita ckp adalah satu doa. So yea lebih elok kalau kita doa yg baik baik utk org. Inshaa allah kita pun terkena tempias yang baik tu :)

      0

      0
  21. Prince Noob says:

    tahniah la farah asyikin

    0

    0
  22. maria ulfa says:

    Ni yg heran ni… farah tu dah pkenal kan suami nya dari event kat mps lg.. ikut artikel yg ptama konon silap tu… entah2 ni gmbr nikah diorg tp semlm br nara dpt… baik pegi cek dgn farah sndr

    0

    0
    • tengku minah jambu merah / biru says:

      jangan nk susah2 kn diri nk gi cek cek dudok diam diam sudah ! bukan nye popular sangat dia ni..

      0

      0
      • KENTUT WANGI says:

        TUNGKU BESI KARAT MINAH JAMBU MERAH/BIRU SENGALLLLL!!! LEBIH BAIK KO BUANG NAMA FIRST KO TENGKU TUH!! JANGAN SAMPAI KO KENE SAMAN! AKU TAU SAPA ENGKAU!

        0

        0
  23. eana says:

    Akunsuker orang yang berubah cam gini..low profile..tak la melalak mcm sorang lagi…nara silap…dia tegur berhemah…tak marah pon..tak maki orang pun…tak melenting mcm dtang bulan pon..tak garang mcm janda tak kena siram pin…tak poyo mcm ustazah jadian pon….apa-apa pon..lagi dia hensem dari,UAI

    0

    0
  24. ayya says:

    Alhamdulillah. Tahniah kak Farah.
    hemm,korang ni jangan lah marah nara sebab dia silap. .rasa kesian pulak .

    0

    0
  25. SY MINAT KPOP says:

    TERPEGUN TGK PENAMPILANNYA YG TERBARU. TERINGT PENAMPILAN SEKSI BELIAU DULU. SESUNGGUHNYA ALLAH MAHA MENGETAHUI.

    0

    0
  26. Dee88 says:

    Syukur Alhamdulillah. Tahniah Farah Asyikin. Moga menjadi isteri solehah dan ibu mithali. Insyaallah.

    0

    0
  27. dia says:

    tahniah….. semoga jodoh berkekalan & d beri kebahagian hingga kew nafas terakhir. amin

    0

    0
  28. makcik KJ says:

    Astaghfirullah!

    Sangat tak kenal rupa Farah. Pernah jumpa dan berborak dengan dia di office dulu.

    Masha Allah, hidayah yang Allah turunkan…Alhamdulillah. Sungguh cantik. Sejuk mata tengok dia sekarang.

    Didoakan semoga jodoh Farah dan Zahier berpanjangan, insha Allah.
    Tahniah!

    0

    0
  29. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    artis oii…tak yah lah ko nak expect depa ni kalau bertudung tu dh mcm taubah nasuha bagai..kita tunggu je lah setahun dua esok…bila cerai nanti camna…jgn terkangkang sana sini balik mcm dulu udah…

    apapun tahniah lah yea farah…

    ps: dulu i pernah la berkawan dgn sorang minah indon nih…lama gaklaa kawan…dia nih staff my spouse…

    time borak2 tu, i terrcakap lah kat dia, u kalau pakai tudung maybe xnampak mcm indon2 yg dpt mesia yg dok keje jadi maid,pengasuh etc,nampaklah kemalaysiaan sikit…tup2 dua tiga hari dia pakai tudung…hahaha…

    0

    0
    • rona says:

      ubah la hati tu supaya boleh mendoakan kebaikan utk orang lain…

      setahu aku farah dah pkai tudung lame dah..sblm dia kawen lg..dlm erti kate lain time tu dia tgh b’status janda… so rasenye x tepat la kot klu ko tuduh dia “bila cerai nanti camna…jgn terkangkang sana sini balik mcm dulu udah…”

      0

      0
      • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

        byk dah contoh retis yg mula2 elok pakai tudung tutup dada, pastu nampak dada sikit2, pastu nampak rambut sikit2…

        latest si betina sheila rusly tuh…abby abadi tu pun tgk je lah 2-3 tahun nanti, jgn dia ber wig sudehh..katanya pakai wig atleast tutup rambut sebenar…artis mesia…standard laa sekolah takat SRP je…

        0

        0
  30. Anonymous says:

    farah selalu dapat husband org luar negara.

    0

    0
    • tengku minah jambu merah / biru says:

      pasal jantan malaysia dh tau hal dia asek kawin cerai aje jadi dia dh tkde pilehan tk gitu !

      0

      0
  31. wawa says:

    wanita yg baik utk lelaki yg baik…smoge kbhagiaan milik mereka…

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      Almy di bagos dia penyabar walau pon dia maseh bersedih tapi dia tk nyanyi lagu ombak rindu shabas Almy !!!

      0

      0
  32. fulisiakantora says:

    alhamdulillah, semoga kekal sepanjang hayat & hingga ke syurga Allah, insyaAllah… amiiinnnn!!! :)

    *dari kenalan ‘alam maya’ cikgu, heeee ;)

    0

    0