Written by AbangNara | January 22nd, 2014

Selepas menamatkan pengajiannya di Australia, khabarnya Ummi Nazeera sudah pun pulang ke Malaysia “for good“. Tidak diketahui apa yang sedang dilakukan oleh Ummi sekarang ini, namun kelibatnya kelihatan bersama Mizz Nina baru-baru ini. Sungguh manis, menawan dan ayu sekali Ummi Nazeera bertudung. Terserlah keserian wajahnya.

ummi

Kalau sebelum ini jarang berkongsi gambar wajahnya, kini menerusi akaun Instagramnya, Ummi Nazeera mula berkongsi penampilan berhijabnya. Abang Nara yakin dan pasti, ramai jejaka yang terus jatuh cinta melihat Ummi bertudung. Tak perlu nak berpuluh-puluh “layer”. Simple dan menawan.

ummiTak sabar rasanya nak melihat Ummi Nazeera membuat penampilan di khalayak ramai dengan imej barunya ini. Pasti para peminat tertunggu-tunggu. Apa pun, tahniah buat Ummi kerana telah tamat pembelajarannya. Sama-sama kita nantikan kemunculannya semula kelak. Kredit gambar Instagram Ummi Nazeera & MizzNina.

P.S: Minum air kencing lembu untuk pulihkan kanser

43 responses to (2 GAMBAR)Ummi Nazeera Manis Bertudung

  1. crunchira says:

    comelllll

    0

    0
    • Olga says:

      POYO JE,GAMBAR PON KUALITI TERUK PAKAI HENPON MURAH

      0

      0
    • Maria Mersadis says:

      I salute Mizz Nina , dari dlu terkinja2 bawah pokok “nyoq” dgn negro dlm MV Take Over , sampai bertudung litup , and langsung tak make up . Malu la skit kak Mah yg feeling2 rambut tu mcm alunan ombak gitu , and wanita seangkatan yg dah kertu but tak insaf2 lg , especially Fakezura . LOVE YOU MIZZ NINAH .

      0

      0
      • Entah says:

        Fazura tu takdela tua sgt. Aku ni pun baya dia ko nak ckp tua gak ke. Yg tua tu mcm Salamiah Hassan ke Mariani ke Khatijah Ibrahim ke ha tu yg patutnya bole2la pakai tudung dah. Sayang dorg tu dah berumur tp masih macam tu gak. Pastu ada yg masih lagi nak pakai seksi2. Tp kalau nak ikutkan tak payah tggu tua la baru nak tutup aurat kan. Dah memang wajib pun mende tu.

        0

        0
    • Nurasyikin says:

      Abang nara stalker HAHA

      0

      0
    • Anonymous says:

      COMEL LAGI KAK TON!!!!

      0

      0
  2. miss mong says:

    alahai manisnya ummi..

    0

    0
  3. mimi says:

    Salute dgn kening umi….dah xde cukur2 kening :)

    0

    0
  4. mizz says:

    comeynyer ummi

    0

    0
  5. sha says:

    tenang bila tengok artis berubah kearah kebaikan…….

    0

    0
  6. iman says:

    iras-iras wardina :)

    0

    0
  7. NKD88 says:

    Alhamdulillah. Cantik ummi, cantik mizz nina. :)

    0

    0
  8. saliza says:

    Alhamdullillah… You have blossomed to be a very beautiful girl indeed.

    0

    0
  9. MAXMORA says:

    tak perlu ada gambar jantan2 bila dah bertudung.., nanti jadi fitnah..nak bertudung jagalah penampilan..jangan atas pakai tudung bawah…

    0

    0
    • Iniaki says:

      Itu sibling dialah ngokk

      0

      0
      • Misz Annoyed says:

        umminazeera
        6 days ago
        Abang @nazreemmusa bullying Rumaysa’

        Status gambar tu dalam instagram

        0

        0
    • Misz Annoyed says:

      Bersangka baik…mungkin itu adik beradik dia

      0

      0
    • .. says:

      itu abg kandung ummi..kan tak pasal2 kamu mengaibkan sekaligus memfitnah ummi..free aje dpt dosa..dosa org lain yg terpedaya dgn tulisan kamu pun kamu kena tanggung juga..tu belum lagi dosa org lain yg menghebahkan pada org lain kononnya ummi tak pandai jaga maruah..suka sgt nak tanggung dosa banyak2 ni kamu dah byk sgt pahala ke? muhasabah diri..

      0

      0
      • MAXMORA says:

        dah tu elok2 lah bergambar.. post yg baik2.. kan dah jadi fitnah..sibling ke ape mana org kenal..yg nampak ada jantan..

        0

        0
        • queen says:

          oii MAXMORA… aku tgk gmbr tu pon aku x pk yg tu jantan mcm ko pk.. mst ko jenis suka amek gmbr gn jantan bukan mahram ko kan, jd ko pk sume org mcm ko… NGOK!!!! da tentu nara stalk IG die pastu curi gmbr masok bn tp xcuri skali caption gmbr tu.. pstu kene plak gn org mcm ko trs bt fitnah kt gmbr tu… kalau ko ada abg/adik laki lps ni ko xpyh la nk duk dkt2 gn dorg.. bgmbr pon jgn nt org ckp ko bwh xjg.. amek gmbr gn jantan sesuka aty… tp aku xtau la ko ni laki ke ppuan…

          #sakit plak aty aku baca statement org bodoh bertingkek2…

          0

          0
        • hahahhah says:

          ..”kan dah jadi fitnah..”….????..ko sorang je kot yg menfitnah

          xde sorang pon like ko pny stetmen….

          0

          0
    • apsalsengalsangatkauni says:

      nasihat orang ko reti..nasihat diri sendiri ada ko praktik?..meh aku nasihatkan..siasat dulu jangan main sembur je paham? ke tak paham? ke nak aku ulang?

      0

      0
  10. wanita says:

    comelnyyyeeeeeeeeeee kucing tu!

    0

    0
  11. minah jambu merah biru says:

    semua pompan manis bertudong bukan Nye si umi ni sorang yg manis bertudonggg huh ! asek2 ngan manis bertudongggg aje ! lofa kalau bertudong lagiii sweet habis !! lebih2 lagi fasha sandha kalau bertudong memang tk boleh di ucapkn dengan kate kate sweet nyeeeee….

    0

    0
    • bobo says:

      dah dia post gambar ummi org pujila ummi…takkan gambar ummi, org berjela2 puji fasha plak kat ruangan komen.mcm bodoh mcm bangang itu katamu,mmg bodoh mmg bangang itu kataku

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        hahahahahahahahahahahahahahahaha sedih nyeeeeeee hahahahahahahah huhu…rilek la hepening2kn diri jangan stress hehe coolllllll beb huhu kesian..

        0

        0
  12. KLEBANG says:

    Aku setuju gan pendapat Minah Jambu.
    Korang ni kalau tngk pompuan pakai tudung je manis.
    Dapat laki om putih je hensem.
    Luar dalam korang nk puji .

    0

    0
  13. cantik dan manis jer bertudung..semoga kekal hendaknya.. ;)

    0

    0
  14. ganukite says:

    tu abang ummi la… hensem tinggi rambut panjang sunsilk… jgn fitnah weii… confirm mmg tu abang kandung dia..

    0

    0
  15. ganukite says:

    abang kandung ummi tu.. putih.. hensem.. tinggi.. rambut panjang sunsilk :)

    0

    0
  16. Very good information. Lucky me I ran across your site by chance (stumbleupon).
    I have saved it for later!

    0

    0
  17. taik ayam says:

    Yela.. abg dia yg tinggi, besar, hensem .. tapi lembut… jauh nauzubilah…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    kalau Allah nak bagi hidayah duduk negara orang kafir pun boleh je

    0

    0
  19. bobo says:

    lam bnyk2 artis msia bhijrah, aku pling suka si ummi ni…artis lain bhijrah, kbnykkn suka amek selfie post kat ig, org puji2 makin dia suka nak post..si ummi ni sempoi je,,smua gambar dia dh buang, yg dia post gmbr2 kata2 hikmah,gamabr budak,gmbr kucin..just baru2 ni je dia post gmbr sndiri..sygg ummi

    0

    0
  20. peanut says:

    tak kenal la..

    0

    0
  21. […] (2 GAMBAR)Ummi Nazeera Manis Bertudung (40) […]

    0

    0
  22. […] (2 GAMBAR)Ummi Nazeera Manis Bertudung (41) […]

    0

    0