Written by AbangNara | May 5th, 2015

Alhamdulillah. Akhirnya tercapai jua hasrat adik Amira untuk bertemu Datuk Siti Nurhaliza. Sebentar tadi, penyanyi pujaan Malaysia ini telah pun menjejakkan kaki ke rumah anak mangsa nahas kemalangan di DUKE dan bertemu dengan adik Amira serta adik Aqila. Terharu Abang Nara melihat adik Amira memeluk erat Siti Nurhaliza. Rasa nak nangis plak tengok gambar mereka berdua.

siti nurhaliza

Sebelum ini, Datuk Siti Nurhaliza telah pun menafikan desas-desus dirinya telah mengambil Amira dan Aqila sebagai anak angkat. Namun siapa tahu dengan pertemuan ini akan terbuka jalan ke arah itu. Ramai peminat yang mahukan Siti Nurhaliza menjadi ibu angkat kepada anak-anak malang ini. Semoga ia akan menjadi kenyataan.

siti nurhaliza

Tahniah buat Siti Nurhaliza kerana telah meluangkan masanya melawat Amira dan Aqila. Ini adalah satu tanda keprihatinan yang amat bagus. Semoga menjadi contoh kepada selebriti-selebriti yang lain. Sumber Berita Harian.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to (2 GAMBAR)Siti Nurhaliza Temui Anak Mangsa Nahas Kemalangan DUKE

  1. uuuuu says:

    First!!! Huhuhu
    Mey sini sap sap sap!!!!

    0

    0
    • mutiara says:

      sebaklah..
      mesti adik neh teringat mak dan ayah die. erat betol die peluk..
      besar nanti jadi org yg berguna ye..amin.

      0

      0
      • mutiara says:

        bila dah reda, org dah balik..tinggallah dua beradik neh dengan sedara mara je..maka sunyilah balik..mesti tercari2 balik mak ayah adik..
        sekarang ramai org mungkin tak terasa.
        ya Allah, kuatkan lah hati2 mereka..ibubapa yg kehilangan anak, adik beradik yg kehilangan abg/adik/kakak, anak yg kehilangan ibu bapa..
        seriusly sangat sebakkkk..

        0

        0
        • amoi says:

          betul kata mutiara…skrg ni ramai lah tumpu pada anak2 yatim ni..akan datang, tumpuan pada dorg makin beransur hilang..time tu dorg mmg akan terasa sgt bila mak ayah xde…

          0

          0
  2. Cik Rini says:

    Ya Allah ya maha penyayang..Terharu kurasakan.. menitis air mata tanpa disedari. semoga Allah memelihara anak2 ini dan tempatkan ibubapa dan adik yang meninggal di dalam syurga.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    sebak melihatnya… ank kcil ni masih blom memahami apa2.. esok lusa mereka akn bgn btanya di mana ibu dan ayah.. saat rindu btandang pasti mereka akk mnggis.. semoga ank ini dilindungi Allah…

    0

    0
  4. cikedis says:

    adoi,,,sape kupas bawang berkilo2 ni,,,,huhuhuhu….

    0

    0
  5. za says:

    Puan Siti ambek ye la dua orng adek beradik ni sebagai anak angkat….

    0

    0
  6. pu3 says:

    wlaupun xberada di tempat adik2 tu terasa sebak ya amat..klu kita berada ditmpat adik2 tu xtahu la cmna..semoga adik amira n aqila tabah ye..mama papa n adik ada kt syurga ye..sop..sop..

    0

    0
  7. HAMBA ALLAH says:

    SYUKUR ALHAMDULLILAH MENUNAIKAN HAJAT SERTA PERMINTAAN ANAK2 YANG YATIM PIATU BESAR PAHALA NYA BUAT SIRI NURHALIZA DAN PADA SEMUA YANG MENDOAKAN MEREKA. WALAU TERSENYUM NAMUN NAMPAK ADA BAIT2 SEDIH DI MUKA SITI PADA GAMBAR YANG KE DUA. SEMOGA AMIRA DAN AQILA MEMBESAR MENJADI ANAK2 YANG BERGUNA DAN MEMBANGGA KAN KEDUA IBU BAPA MEREKA, AAMIIN YA ROBB..

    0

    0
  8. lalalililulu says:

    huhu..sebak tgk wajah ank kecil ni…

    0

    0
  9. disgusted says:

    cheap publicity….potential YB? hu..hu..hu..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dengki ke?ko ada?selain perasaan hasad dengki dan cemburu dgn kelebihan org lain,klu ko msh ada mak ayah bersyukur jelah x peu nak mempertikaikan org buat kebaikan..

      0

      0
  10. anon says:

    Ramai lah pulak yg mengada2 nak cari publisiti murahan….. Ramai lagi org2 yg malang kat luar sana. Tapi ape2pun, kalau nak buat kebajikan tu takyah lah nak tenyeh muka kat paper, buat dlm diam2 je…

    0

    0
    • Anonymous says:

      adik amira punya hajatla nak jmp siti,ko x baca paper ke?mangkuk.

      0

      0
    • chipsmore says:

      Anon mangkuk bertingkek2..ko nk kata anak arwah tu publisiti murahan ke?..ank arwah siap post video nk jumpa Ct…bkn nya ct rerhegeh2 nk g jumpa..kalo dia nk dtg jumpa pun pa slhnya..n fyi artis & publicity xleh dipisahkn..nak2 lgi dato ct..kalo ko bru jd cheap..wahaha

      0

      0
    • MakcikGemukTerasa says:

      Kau ingat dia hadap sangat nak masuk dalam paper untuk benda benda picisan macam ni? Budak tu yang teringin nak jumpa dia. Kau ni busuk hati sebenarnya yelah si Siti ni kesayangan ramai.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Mangkuk ayun yg hati penuh dgn perasan hasad dengki,lesian mak ko lahirkan anak yg kuat perasaan dengki dan cemburu..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ada juga manusia yg penuh dgn perasaan irihati dan dengki ye,klu sekali pun mak ayah ko masih hdp dan ko bukan ank yatim piatu kesian sungguh mak ayah ko ada ank rupa ko,hati dah hitam dgn perasaan dengki terhadap ank2 yatim dan kekayaan org lain..

      0

      0
  11. batu seremban says:

    sian bebudak ni .. memula ni ramai la yg nk tunjuk perihatin … semuga adik2 ni tabah ..

    0

    0
  12. ariefsempoi says:

    Alhamdulillah, I just heard that datuk siti n datuk k akan menanggung segala cost pembelajaran mereka menerusi yayasan nurjiwa. Semoga segala amalan yang dilakukan oleh datuk siti dan datuk k diterima Allah. amin.

    0

    0
  13. minah jambu sayang nenek says:

    bagos la kalau siti n suami nk membantu anak2 ini..tapi kalau nk ambek sebagai anak angkat tk boleh la pasal budak2 ni kan dia ada bapak sedara..jadi biar bapak sedara dorang yg jaga…kalau sape2 yg nk membantu sila kan yeee..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    banayak lagi anak2 yatim piatu yang malang n terbiar di luar sana kalo nak jadi kan anak angkat… n x semesti siti je kena fikir nak ambik, kita2 ni yang mampu tak bole ke????

    0

    0
  15. PUAN DAYAH says:

    alah siti.. amek je la diorg ni jadikan anak angkat.. kalau aku kaya,aku tk pikir 2,3 kali pun.. sbab benda baik,ganjaran syurga.. harta siti byk,nk pikir2 ape lagi..

    0

    0
    • TakPelikPun says:

      Sebab akak ni tak berfikirlah akak ni tak kaya. Budak tu masih ada ahli keluarga dan saudara mara. Ada adik. Bapak dia pun ada perniagaan. Bukannya sorang-sorang sebatang kara. So buat apa apa memang kena fikir-fikir ye kak. At least Siti dan Dato K dah cakap sudi bantu dari segi lain, seperti mana mereka selalu buat dekat others who unfortunate too.

      0

      0
    • lulu says:

      tak pikir 2 tiga kali ye kak.. kamu ade laki ke idak? takde nak tanye laki kamu dulu ke PUAN dayah oi? cerdiknye.

      0

      0