Written by Bella | December 29th, 2015

Baru-baru ini Hairul Azreen mengumumkan isterinya, Hanis Zalikha sedang hamil empat bulan.

Bakal menyambut kelahiran cahaya mata mereka tidak lama lagi, “baby bump” Hanis sudah semakin terserlah berdasarkan foto yang dimuat naik di akaun Instagram.

Memang nampak comel dan Hanis juga kelihatan lebih berseri  ketika sedang hamil.  Iyalah, siapa yang tidak sabar untuk menantikan detik untuk menjadi seorang ibu buat pertama kali bukan?

Kami doakan agar ibu dan bayi didalam kandungan sentiasa berada dalam keadaan sihat. Banyakkan berehat dan jaga pemakanan sepanjang tempoh kehamilan.

20 responses to (2 FOTO) Baby Bump Hanis Zalikha Yang Semakin Terserlah

  1. tailorswift says:

    First

    0

    0
  2. Dajjal says:

    Hairul ko sondol lubang jubur bini ko 2 puas2 biar dia nangis air mata drah lubang puki dia ko dh rsa kn anak ke 2 nty ko main jubur plak bru ktat siot

    0

    0
  3. BACA NI says:

    Kenapa isu video lucah fazura dgn dikatakan seorang pelakon tu tidak di update dlm blog ni? Biar diorang kne tangkap dgn polis seperti luna maya & bf dia tu. Kenapa semua blogger & wartawan buat bodoh je padahal dah ada orang komen psl video tu dlm blog ni

    0

    0
    • Anonymous says:

      sebab tu bukan fazura kot..buat ape layan..pelik aku neh..video mana?
      ko neh suka tengok video lucah ke?

      0

      0
    • Misswateva says:

      Mmg bkn fazura so bt apa nk kecoh2? tak jd fitnah ke?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Pekata ko bukak blog ko sendiri. Xpon join venture ngn miss kepoh.. lg bertmbh elaun dosa yg ko nk sgt tu.

      0

      0
      • Video seks fazura!!!!!!!!!! says:

        Kau ni mesti fazura atau kawan2 pondan dia kan? Asal kau da takut semua orang da tau psl video kau dgn pelakon tu?????? Patutlah dia tknk ngaku kau bekas gf dia. Aku harap benda ni sampai kat pihak polis. Tapi kalau tak sampai pun. Kat akhirat kau takkan selamat fazura!

        0

        0
  4. mami says:

    sebenarnya apa perkembangan seni mereka ni? macam kincup ja… dok canang cerita pasal kebahagiaan jaa…

    0

    0
  5. unknown says:

    asalkan gmbr pregnant je,mesti nk kene pegang perut..akak da 3 anak..xde plak amik gmbr pegang perot bagai

    0

    0
  6. anon says:

    laaaa daah beamput ngan hairul.. bahagia ko hairul dpt main ngan hanis.

    0

    0
  7. kaki tabur says:

    nak mnta sponsor ler tu….

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Sory.tak minat couple ni.asyik nk cari prhatian jer.tau lah benih mnjadi.toksah nk riak sgt lah.pi hanimum brbelass kali.mmg lah mnjadi.so..xyah nk expect peminat bangga dhn korang brdua setelah korang dah buat kitorg muak dgn aksi hanimun korang.ciauu!!

    Duk umah diam2 sudehhhhh.cerita kau dah basi.nextttttttttt!!!

    0

    0
  9. anon says:

    kampong wannabe…stok makcik nani rostam poyo LOL

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Couple yang membosankan.

    0

    0