Written by AbangNara | March 27th, 2012

Dalam set gambar majlis pertunangan Irma Hasmie dan Rezza kali ini, apa yang menarik perhatian Abang Nara ialah hantaran yang dihantar oleh pihak lelaki. Cantik sungguh hiasan yang dibuat. Memang berbakat sungguh gubahan yang dilakukan oleh Whatalovelywedding.

hantaran irma hasmie

Antara hantaran yang dihantar oleh pihak lelaki kepada Irma ialah:-
1. Sebentuk cincin
2. Kain sepersalinan
3. Kek 2 tingkat
4. Kurma dan manisan
5. Sejadah dan telekung
6. Buah buahan
7. Set mandian dan selendang

Lagi 18 keping gambar ihsan Whatalovelywedding Facebook dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Seni replika wayar yang sangat mengkagumkan.

hantaran irma hasmie

hantaran irma hasmie

hantaran irma hasmie

hantaran irma hasmie

hantaran irma hasmie

hantaran irma hasmie

.hantaran irma hasmie

hantaran irma hasmie
hantaran irma hasmie

hantaran irma hasmie

hantaran irma hasmie
hantaran irma hasmie
hantaran irma hasmie
hantaran irma hasmie
hantaran irma hasmie
hantaran irma hasmie

hantaran irma hasmie
hantaran irma hasmie

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 responses to (19 LAGI GAMBAR)Majlis Pertunangan Irma Hasmie Dan Rezza

  1. aishiteru says:

    cantik sgt la irma ni… sejuk je tgk…

    0

    0
  2. eleh eleh says:

    aku tak tawu aa napa aku nangis baca artikel pasal irma ni…aku teringin nak dapat jodoh mcm dia…subhanallah…tak tahu la nk ckp cmne….

    0

    0
    • jaja says:

      senang jek, nk jodoh yang baik kite pn msti jd baik.
      nk jadi baik, bukan stakat cakap nk jd baik jek, tp msti dgn perbuatan.

      0

      0
    • Kurus says:

      kadang kalu kte nangis tk tau kenapa tu..
      mungkin disebabkan hormom

      lebih2 lagi kalu tengok penyanyi mentor..
      wink wink kt kak pah

      0

      0
  3. PASAR SENDUK says:

    1st

    0

    0
  4. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    2nd…!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko pun nk try gak….hahaha…..kasihannnnn………….

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hehehe… saja jer, aku tak pernah lagi buat lagu ni… 1st time dah failed, tapi masa lepas aku post tadi, memang aku duk kat kotak kedua. Lepas refresh jadi lain lak… Nasib….nasib…..

        0

        0
    • sang says:

      sorg lagi bwt semakkkk commentttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
  5. redcarpet says:

    sweet la .. jeles plk .. )

    0

    0
  6. xoxo says:

    irma mmg cantik… hantaran pn ok

    0

    0
  7. December2011 says:

    tunang dia xd nmpk lngsg pon kan masa ni.. bagus lah..

    0

    0
  8. cik omei says:

    cam ner rupa tunang dia bang nara? nak tgk..

    0

    0
  9. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Lawa2 la hantaran untuk Irma…nampak meriah & grand sgt2…Tahniah wat Irma Hasmie…ada hikmah Irma putus ngan Nabil coz ada lelaki yang lebih baik untuk Irma…Semoga jodoh berkekalan untuk selamanya…

    0

    0
    • along says:

      Btol2..lawa sgt hantaran..juta2 kali ganda lg lawa drpd hantaran kena sponsor jutaan ringgit

      0

      0
  10. hot mama says:

    artis kt lua sna jadikan irma hasmie sbg cntoh…sbelum ni dia banyak tercalit dgn kontroversi..(isu pluk nabil)…dia bgkit utk bersihkn nma dia dgn tukar imej bertudung,,,syabas la irma,,,see irma dpt jdoh yg baik, alhamdulilah sya sntiasa mndoakan irma berbahagia hingga ke syurga insyaallah..

    0

    0
  11. sha says:

    dlm islam kan ada sebut wanita akan menjadi lebih cantik jika bertudung….memang betul sangat sebab irma ni masa dia x bertudung dulu aku nampak x brapa cun sngt

    0

    0
  12. double ss says:

    simple n nice bj n decorate pelamin..but hantaran mmg superb..ade kelasss.. loike.. :)

    0

    0
  13. dd says:

    menyibuk la ko ni pasar senduk karat

    0

    0
  14. syampu rejoice says:

    cantiknya..orangnya..dan hantarannya juga..

    0

    0
  15. cik n says:

    ska imar…manis jer. ska bj irma…ska hantaran..biasa2 jer…tk perlu hantaran yg melebih2.. tunang jer pun…

    0

    0
  16. jaja says:

    gambar tunang dia x de ke…

    0

    0
  17. mak hayam noks.. says:

    ramai ckp muka mak mcm irma.. mak x tau tang mna yang sma..

    0

    0
  18. lalalala says:

    aku kenal sgt bakal mak mentua dia tu, x sangka kan……huhuhuhu

    0

    0
  19. semoh says:

    gambo2 sume lawo tp semak tengok tulisan yang promot blogspot tuh….tulis kecik2 dah la…spoiled!

    0

    0
  20. MALU SI ERMA NIH…HEHHEHE

    0

    0
  21. sayang irma says:

    irma chantek sgt..:) sarakids pon ader skali..

    0

    0
  22. ririn says:

    err.. bakal mak mertua dia tu preggers ke?…..

    0

    0
  23. Cik Jah Glamour says:

    Nasib baik baju Irma ni takda laa macam taman bunga sangat macam yang Hatta Dolmat reka sebelum2 ni. Tahniahh Irmaaa. Kawin jangan lupa jemput Cik Jah. Hikhikhik

    0

    0
    • Kurus says:

      :)

      masih menanti fesyen TRENDSETTER dari pereka msia.
      seperti baju Angelina Jolie (putih & sedikit merah)
      tk pernah dilihat sepanjang zaman.
      dan paling penting boleh ‘diangkat’ oleh sipemakai yg dipilih.

      0

      0
  24. Cherry says:

    Keayuan Mu Terserlah ~

    0

    0
  25. Anonymous says:

    jhjh

    0

    0
  26. abg rambut segak says:

    bosan gile

    0

    0
  27. Anonymous says:

    org skrg ni mmg bertunang cmni ek?dengan pelamin bagai..siap tempah baju ngn designer terkenal lg n ade potographer..bukan nye aku jeles tp cm membazir je kan?abang aku bertunang pon same. siap ngn pelamin la,goodie bag la. baik nikah terus je kan..tp pape pon,duit diorg,lantak pi laa

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko cari bf pastu ajak tunang dulu baru ckp, ntah2 ko lagi over kot nnt.. klu x penah rs, better xyah komen sbb nnt bila time ko, takut ko jilat ludah balik…

      0

      0
  28. meeradriana says:

    Lawalah plak baju dia..
    Suka plak aq tgk..
    Colour pun cantik..

    0

    0
  29. ok letteww says:

    perhhh gubahan hantaran dia tiptop!

    0

    0
  30. azza elit says:

    terkompius sekejap akak!!ni majlis tunang ke kawin???amboi2 kemain ye klu melibatkan org kaya 5,6 hari tak habis cita… Klu bole hari2 nk upload gambar smpi artis tu kawin,beranak,dll lah…tapi klu artis yg tak berapa nk kaya pandang hujung telinga je.nape takut artis tu minta sponsor ke abg nara oii???

    0

    0
  31. kak peah jiran irma says:

    tgk muka irma makcik tau.. muka budak xtinggal solat… congrate irma.. Alhamdulilah … lebih baik dr yg dulu 1juta x gande

    0

    0
  32. lulu says:

    tapi bakal suami irma duda???
    dgr org ckp
    xpa la
    asalkn bukan suami org

    0

    0
  33. jaja says:

    irma ni murah senyuman i like…

    0

    0
  34. chantek says:

    cantiknyer ciptaan Allah….

    0

    0
  35. ladymorgana says:

    Congrats Irma..,cantikkkkkk n terbaikkk..keep it up..;)

    0

    0
  36. student bandung says:

    nice

    0

    0
  37. zaza says:

    alahai abg nara.gubahan cegini simple je..lipat2 ikat ngan reben siap..pastu amik bunga segar cucuk keliling dulang..senang..tp simple and nice la..btw irma mmg cantik sgt…

    0

    0
  38. Anonymous says:

    ala hantaran tu aku tanye quotation sgt mahal deco nye smpi tak reasonable

    0

    0