Written by AbangNara | March 13th, 2014

Seronoknya menjadi Rozita Che Wan kerana adanya rakan-rakan rapat yang sudi meluangkan masa untuk menyambut hari lahir. Diadakan di Restoran Intai-Intai, antara yang hadir ialah Dafi, Sam Kassim dan ramai lagi. Nampak sangat meriah sekali sambutan ini. Abang Nara suka kek-kek yang ada. Cute sangat!!!

rozita che wan

Pastinya orang yang paling gembira di hari jadi Che Ta ialah suaminya sendiri iaitu Zain Saidin. Hadiah paling bermakna iaitu berita kehamilan isterinya pasti membuatkan Zain tersenyum lebar sepanjang hari. Semoga kandungan Che Ta sentiasa sihat sejahtera dan dipermudahkan urusan ketika kelahiran kelak.

rozita che wan

Lagi beberapa gambar sekitar sambutan hari jadi ke 43 Rozita Che Wan dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Sam Kassim.


rozita che wan
rozita che wan

rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

112 responses to (19 GAMBAR)Rozita Che Wan Sambut Hari Jadinya Yang Ke 43 Bersama Rakan-Rakan

  1. Penglipur Lara says:

    mengancam ! aumm2 !

    0

    0
    • Baby AA says:

      biar apapun , jgn sambut hari jadi di keleb malam haram mcm si Nora Danish. sekian.

      0

      0
      • PAS says:

        tul tul. orang ramai sibuk buat solat hajat berjemaah untuk malaysian airlines, korang sibuk buat maksiat. apa nak jadi artis2 msia? bertaubat la…

        0

        0
      • chicken says:

        che ta…u got eye sight problem ka?? potong kek oso must look up meh???

        0

        0
        • Aiman says:

          fest time tgok muka che ta kiri kanan….patut lah selama ni mengelak, memang ketara muka che ta keriput,,,,terkejut i tengok…biasa nampak belah kiri jer mmg muda, sekali ngan kanan sekali, nampaklah memang dah nak warga emas…

          0

          0
      • lana lang says:

        che ta, pisau potong kek dah xda ke? scary tgk pisau tu, mcm nak potong ayam jek..

        0

        0
    • Mak Jemah Tak Paham says:

      Rasanya x sesuai buat parti ketika negara ditimpa kemalangan MH370 yg paling dayat dlm sejarah. Ketika kamu semua bergembira, anak2, emak bapak, rakan dan ipar duai berduka menunggu berita. Harap artis2 lebih sensatif dan peka. Semoga allah panjangkan umur artis2 Malaysia. :(

      0

      0
    • Laknatullah says:

      Maya Karin sanggup tunda pelancaran album terbaru kerana menghormati mangsa2 MH370. Sila renung moral dan iman artis2 Msia seperti RCW dan Zain. Mana hilangnya sifat keimanan, moral dan simpati sesama Islam? Sedih umat2 Islam sebegini. Sungguh tidak peka. :(

      0

      0
      • Fizul says:

        artis2 Msia…sibuk mengejar duniawi. tua2 bangka patutnya buat majlis kesyukuran baca yassin baru perkahwinan berkat. bila cerai tahu pulak nak melalak kat makamah syariah kan?

        0

        0
        • Anonymous says:

          Betul kata Fizul

          Buat kesyukuran sbb dah 43 maseh mangandung. Sudah2 lah
          tak payah tokok tambah inai kau yang dah nak habis,
          Kemaruk betul ah nenek ni.

          Dah lah baju ketat mcm pakai kotek. Dgn anak sendiri amek
          Gambar tak nak peluk. Kan anak kau Che Ta, dengan laki muda
          bukan main mekekat badan. Nnti dapat diwn syndrome baru
          padan muka kau tua kutuk. Eh 43 eh bukan 33

          0

          0
    • joey says:

      man kajang ada dimana mana. Nak tau jugak sapa yang dimadukan ni, zain ke, che ta? hmmmm

      0

      0
    • ubi says:

      kenapa zain nmpk tegang je..mcm marah…muka ketat…ke sbb perbelanjaan che ta byk sgt dia kena tanggung? che ta kan pkai barang2 high class sume…pastuh bday party lagi habis brape ribu letew

      0

      0
      • Q says:

        Funny how the Malays love judging and condemning ppl

        0

        0
        • Anonymous says:

          Its not dat. RCW you knowlah semua nak branded,

          Last pisaunya brandsek.

          Zain dah kena marah kau tengok muka dia kesian
          Kan mak da marah zain. Mlm tak dapt

          0

          0
    • Olga says:

      MANA MAN KAJANG MADU CHE TA??????DAH BERCERAIKAN MEREKA????

      0

      0
    • berkabonggg says:

      you all perasan tak, che ta ni suka posing menyenget.. sbb muke die looks funny sikit bile amik gmbar depan2.. anyway, bile nk tutop aurat ni che ta oii..

      0

      0
    • kasih says:

      ewwwwwwww! geli rrrrr!! mak nyah tue taste ZAIN ngan MAN KAJANG! eww eww ewwwwwwww

      0

      0
    • hai awak says:

      ND deny die sambut harijd kat kelab malam.. entah2 si che ta ni kut ahahaha..

      Aku tgk die ni smnjk dpt anak ikan makin menjadi2 cara dressing die. Semakin terdedah pakai mini skirt bagai. Yelah laki muda, nak taknak kene berhati muda ye idok che ta?
      Malulah sikit, awak tu dah tua. Mengandung pulak. Tak takut ke anak kenan perangai bukan2 awak tu.. mati xkira umur. Jaga maruah suami walaupun suami jahil agama ke whatever.. dah ah aku membebel ni bukan che ta baca. Cume aku geram je tgk die pakai seksi. Aku yg pompuan ni pun geram, apalagi yg lelaki tgk. Sekian

      0

      0
    • along says:

      pasai pa pisau dia mengerikan sangat? takut aku tgk, serupa nk bunuh org pun. hahahahahhaa..

      0

      0
  2. fin says:

    Man kajang tetap melengser sebelah zain

    0

    0
  3. soro says:

    che ta che ta umoq da bape

    0

    0
  4. enigma says:

    pisau mcm mcm nk potong kangkung ja…hahahah

    0

    0
  5. lola says:

    Kenapa potong kek pakai pisau dapur??????

    0

    0
  6. ezza says:

    gambar last skali tu , gambar che ta n anak dia kan ? malu kat anak pkai mcm tu . anak pkai seluar panjang .

    0

    0
  7. Insaflah says:

    x sesuai la buat parti ketika negara berduka.
    harap artis2 lebih sensitif. macam bangsat je korang.

    0

    0
  8. minah jambu merah biru says:

    hepi bday ck taaaaa…makin jambu ck ta …tapi ck ta buat rambot macm gitu minah jambu kurang bekenan lah ! tk cantek ! ape2 pon ck ta memang cantek…lov u ck taaa….

    0

    0
  9. Amira says:

    muka zain mcm boring je…. :)

    0

    0
  10. Syima says:

    Dh tua2 ni elok la sambut befday dgn buat kenduri kesyukuran je… :(

    0

    0
  11. Anggerik Biru says:

    gamba no 2 nmpak puki

    0

    0
    • che tata says:

      Ingat aku je yg nmpk ada bende tersembul…ko pun perasan jugak…ada tak sape2 lagi yg boleh beri pencerahan…ape bende tuu yg membonjol…perut ke pepet…dia kn dh peknen…baby bump kot…

      0

      0
  12. NenekKepoh says:

    hekkk ellerrr,,,,, biar lerrr,,,,, cheta dah ade laki,,,,,, sibok nk prtikai cheta pkai ape knape??? npe anak dier nak malu plak,,,,,,??? mak mertua nenek pon vouge & seksi,,,,nenek tk malu ponggggggggg

    0

    0
    • Anonymous says:

      oi nenek! tanah kubur tengah panggil engkau tu. org muda jer bergosip kat sini tau. dah tua busuk pun nak bergosip jugak. tak malu. puii!!

      0

      0
  13. nurse mimi says:

    muka semakin kembung due to over use of FILLERS n BOTOX!! Siapa lah doctor yg buat dia ni.

    0

    0
  14. SI kepo says:

    Kenapa Zain Nampak BORING… di kebanyakan gambar?

    0

    0
  15. mia says:

    boleh tak nak cakap semua posing che ta mcm awkward gila? especially gamba ngan dafi tu. aduhai T_T and makin menjadi-jadi pulak dah. diharap dah mengandung ni tolong la jaga pakaian che ta tu sikit ye zain. tanggungjawab dunia akhirat kau tu (walaupun aku tau ni macam masuk telinga kanan, keluar telinga kiri je)

    0

    0
  16. Pisang Batu says:

    Aku tngk gambar yg che ta genggam pisau tu , nampak sangat zain mcm takut sikit.
    Hahahhahaha
    Agaknya batang zain tak setajam pisau tu

    0

    0
  17. zain che mon says:

    43??syez??
    nmpk cm 30-an je..
    sila like tanda ‘setuju’..hahaha

    0

    0
  18. Kak Mala says:

    Cepat botak si Zain ni nanti asyik nak layan kerenah si tua ni…bukan nya murah nak maintain Mak Cik ni…

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Napelah makin menjadi2 seksi mk cik ni .negara tgh bersedih kamu siap berparti bagai… pas 2 kalo korang perasan, sejak dh ngndong ni mk cik ni dok pose letak tngn kt pinggang. Adoiii…. bkn setakat baby bump je yg nmpak. Yg lain2 di sekitarnye pn nmpk mk cik oiiii………….

    0

    0
  20. Wowe says:

    Which one umi Che Ta ni… 43 pulak. Kejap 40, kejap 41… Selamat hari lahir

    0

    0
  21. put3 says:

    sebenarnya umur che ta ni brp?? knp ada byk versi umur dia ni???
    make it clear la jgn smpai peminat/pembaca jg keliru..
    kat paper kata 40.. kat tv kata 41.. kat beutifulnara kata 43..
    ayoyo.. konfius.. kena panggil bomoh tikar la teropong bg jwpn sebenar..hahahaha

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      buat ape kau nk panggil bomoh tikarrrr…kau panggil bomoh do re mi kan bagos !!

      0

      0
  22. Anonymous says:

    zain tetap hensem..haha

    0

    0
  23. Fifie says:

    kenapa banyak posing awkward?

    rasa mcm tak sesuai pula buat parti di saat MH370 masih tidak dijumpai dan jerebu yang teruk ni… but then again, it’s their money. kita, selaku peminat atau pembaca blog ini (saya hanya pembaca jer, bukan minat salah seorang mahupun kedua-duanya sekali) cuma boleh menegur ttg pemakaian dan kesesuaian majlis dalam situasi sebegini tetapi zain selaku suami dan ketua keluarga yang boleh menentukan samada parti yang diadakan sesuai dengan keadaan sekarang (saya tak sebut Che Ta sbb Zain yang suami dan ketua keluarga dan ada kuasa veto dlm sesuatu perkara asalkan tidak melanggar syarak dan hukum Islam)

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      jangan cakap pasal hukom hukom pat sini lah !!! orang cakap pasal ck ta punye bday dia sebokkkkkkkkkkkkkkk nk cakap pasal hukom hakam Nye ! yg kau masok ini tempat buat ape !! kapalterbang tu dh hilang kite doa aje lah supaya doa kite2 ni di kabolkn tuhan jumpa itu pesawat ! kite2 semua pon bersedih jugak pasal pesawat yg hilang tu pasal asisten capten tu hensem paham ! jadi mari 1malaysia mendoakn agar pesawat MH370 tu di temui amin….

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        eh kenape tk merah minah jambu Nye kaler ni ?????? minah jambu tersalh picit ke !

        0

        0
  24. forever painted says:

    camna muka che ta ni tampa mekap tebal agaknya. ppoan kalo selalu mekap tebal bila tak pakai….mak oi…malap muka, sembab pon ye cam pondam opera Cina. Ini mesti tido keras kedepan tak gerak2 takut mekap comot /bulu mata tanggal cam eksperi dia tiap kali ambik gambar – keras Botox smile. Terperanjat si Zain bila bangun subuh nanti….hahahha

    0

    0
  25. cik kim says:

    Che Ta..x makeup lagi cantik.. u will look 10 years younger. Anyway Happy Birthday.. I thougth in some blog the age is 41? Now 43? Which is one is correct?

    0

    0
  26. prayforMH370 says:

    mak lampir is in the house yaalll…

    0

    0
  27. nia yaa says:

    nape satu sudut je amik gambar? serong gitu, nape x amik dari timur? timur barat? tenggara? utara selatan?

    0

    0
  28. che ma says:

    gambar tak sampai 19 punggg

    0

    0
  29. Jam Antik says:

    Dah nampak kertua-annya walaupun suntik. Mudah2an 43 tahun ni terfikir nak tutup aurat. Setiap hari yang datang sebenarnya umur kita ditolak masanya – jam, minit dan saat.

    0

    0
  30. Soulfly says:

    Che ta kata dia tak kisah bermadu dgn man kajang…. asalkan jangan bermadu dgn hanez suraya atau pompuan lain.
    hahahaha…….

    0

    0
  31. Anonymous says:

    betul la. zain macam susah hati je..takut byk duit klr dr poket. maklum la zain bukannya laku sgt. klo ye pun blanja tu che ta yg kluarkan, sikit-sikit lama-lama duit akan kempis. artis perlu belanja secara berhemah sbb mereka xde epf. klo dah kena nnt, baru la minta simpati sana sini. apa pun tabik kat KRU, datuk jalal n datuk yusof haslam.

    0

    0
  32. MAXMORA says:

    demi moore & ashton kutcher Malaysia.. asyik bergembira, berparti, bercuti-cuti, apa nak jadii.? gunakan kehidupan muda yang ada untuk bekalan hari tua..pompuan makin tue makin buruk kecuali amal ibadahnya dan lelaki makin tua makin mantap tapi kalau isteri asyik berpesta mana nak tahan..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ini orang rak sadar dirilah.

      Umor skjap 41 tujam nak kahwin, pas 42 n now 43.

      Sblm buat baby shower check dulu Che Ta baby downsyndrome
      Ke tidak. Al maklum umor you tu at risky.

      So sblm orang ketawa, buat checklist k

      0

      0
  33. che ma says:

    gambar tak sampai 19 pung

    0

    0
  34. haffiya says:

    i have to agree with Q. suka benar judging orang. judge diri sensiri dulu ok. jika korang perfect..korang tak baca blog ni..

    0

    0
  35. Cahaya Borneo says:

    nie satu lagi pasangan begio!! org tgh b’usaha mencari MH370 dgn membaca doa diorg nie masih lagi boleh buat parti kat club pantai lagi, cuba lagi buat kat masjid sambil2 tu doa2 kan la semoga pencarian airline dipermudahkan.

    0

    0
  36. unguviolet says:

    Che Ta ni begambar ekspresi mukan & senyuman sepesyen je…
    senyum lebar sikit che ta ^_________^

    0

    0
  37. Gaban Meraban says:

    Kenapa Che Ta amik gambar mcm meminggirkan zain je..? zain pun muka ketat.. x nampak dorg mesra pun.. masa che ta potong kek, zain sibuk tgk hp (mungkin tgh setting kamera la kot……….)

    0

    0
  38. Anonymous says:

    cik ta ni kalau x make up tbl n x pakai bulu mata palsu lagi lawa la..nmpk lagi muda..kalau x caya cari kat forum cari…memg nmpk lagi muda…simple jer…biasanya la..kalau aku la..umo dh nk d ambang senja ni malu la nk wat parti b.day secara besaran..cukup le wat ngan family tersayang jer…

    0

    0
  39. ehh says:

    sperti biasa, kbykan pose che ta msti side kiri mngadap camera,biarpun trpksa mmbelakangi org lain..rahsia utk nmpk cntik dlm gmbr ke tu che ta?

    0

    0
  40. ssssss says:

    aku sokong…kenapa la artis2 malaysia ni mcm x de pape je berlaku sedangkan Malaysia tgh diberi ujian yg hebat dari Allah seperti jerebu, kebakaran hutan yg diluar jangkaan, tiada hujan turun dan terbaru kehilangan mh370…ape la salahnye bt bacaan yassin dan solat hajat mohon Allah permudahkan kite lalui ujian ni dgn tenang…sedangkan RCW dulukan bekas pramugari….adakah dia x terkesan lgsg? dan pada semua artis2 tolong la..bt masa skrg jgn terlalu seronok sedangkan seluruh dunia sdg bersedih dgn ape yg menimpa negara kite tp rakyak Malaysia sendiri tidak..hari2 aku tgk blog ni terfikir sesetengah artis kite ni seronok je…diorg x sedih dan hormat ke dgn ape yg berlaku disekeliling diorg….

    0

    0
  41. kentang busuk says:

    Kesemua gambar yg RCW ni amik mesti possing setempat je (belah kiri dia), setelah diteliti baru aku perasan yg rambut dia sikat sisir ke kiri, kalau dia possing sebelah kanan nmpak bahagian dongga dahi yg terbuka luas x cantiklah pula nti. Peace!

    0

    0
  42. pink says:

    asalkan che ta x amik laki org…

    0

    0
  43. nona says:

    hidup dia ni mmg huha huha..jimba jimba sana sini non-stop kah?

    0

    0
  44. ina says:

    tgn che ta.. mengambarkn usianya..

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Gambar last dgn anak tu kesian. Macam who cares u, I got new daddy.

    Pelok lah atau pusing kak anak. Kesian dia.
    Muka mcm Mak dia seh sblm mak dia
    buat ubah suai.

    Syok sendri ah kau Che Ta tua.

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Nak class class pun akhitnya tak class,

    Itu pisau putong daging nak putong kek Eifel Tower. Paisehhhhhh hahaha.

    Zain dah kena marah ah tu. Tak dapat pusau kek.bpinjam pisau dapor sembeleh ayam tuaaaa, alah Che Tah sudahlah, nnti mesti baj ada baby shiwer jugak rau

    0

    0
  47. Anonymous says:

    Di kekilingi dengan barang jenama. Tapi pisau potong bawang. Hahahahaha so funny

    Zain pun penat nak layan si tua ni. Smpai pusau pun lupa. Dah rak ada fulus Che Ta
    Settle sendiri billnya

    0

    0
  48. so wut says:

    wowwwwww……mengancam….meletop…che ta mmg the bommmmbbbb….

    0

    0
  49. Anonymous says:

    Buat baby shower dgn eifel tower juga mesti punya tak nak kalah.

    Check baby dulu jgn dapat baby down syndrome. Almaklumlah
    Kan dan tua. Skejap 40, 41, 42 now 43. So the risky if having downsyndrome
    Is higher mak oooi

    0

    0
  50. Anonymous says:

    Sekarang Ayu Raudhah tak balas eh kalau kita kutok kakk dia.

    Baru balek Umrah jadi diam2 dulu kot.

    0

    0
  51. haha..perut blipat2 pon xpakai says:

    haha..perut blipat2 xpakai korset..jelas perut gelebeh.x natural beauty pon.

    0

    0
  52. baik punya says:

    besar tul geduaknya..bleh mati lemas atas katil tu.

    0

    0
  53. phoebe says:

    Che Ta lahir tahun 1971. Jadi umur dia 43.

    0

    0
  54. AiFa says:

    maafla che ta.saya pun nk komen.che ta suka posing tepi smbil mdada tggi.saya yg muda nie rasa malu tgk.che ta suka makeup over bhgn mata ngn bulu mata palsu da nmpk mcm arwah mona fandey.che ta suka sgt pkai skirt mngalahkan org muda.ingtla ape yg che ta ada pd diri che ta tu milik Allah bkn milik che ta.jgn che ta kata itu hak che.suami yg tidak dayus,tak mahu aurat istrinya ditatap org lain.artis lain blumba2 nk bhijrah tmsukla adik2 che ta sndri.sekian utk saya n utk semua.

    0

    0
  55. Bibiran says:

    Che Ta klu sambut birthday dgn kenduri doa selamat n kesyukuran bab dpt hamil n d panjangkan umur lg… kurrrrlaaasssss n diva gtewww org tgk…. tapiiii..sorry to say party2 ni x sesuai dgn awak da..anak awak yg bujang tu klu da kahwin, awak da jd nenek tau…. bawa2 la bertaubat… c suami sila bimbing wife anda n anda2 sekali ke jln yg benar.. sekian terima kasih..

    0

    0
  56. Kuching says:

    selamat Menyambut Hari Kelahiran Che’ Ta…klu Zain bimbing Che’ Ta ke arah jalan yg betul lg bagus …Che Ta ni cantik kurniaan Allah swt, tp klu Che Ta tutup Aurat lagi cantik….kesian Sang Suami kerana suami yg akan menanggung dosa2 isteri nye…

    0

    0
  57. cikpucca says:

    nape pic che ta byk mengiring belakangkan zain..mcm gaduh je??huhuhu

    0

    0
  58. aku gadisss says:

    wahhh,tua2 pom sambut befday

    0

    0
  59. peah_focus says:

    whoaaa! Sentap okay dengan pisau belah kek Che Ta! Very de Vasszzz

    0

    0
  60. Kak Mala says:

    Kalau Che Ta buang mekap dan tak posing senget…muka sebiji anak lelaki dia….

    0

    0
  61. halimah says:

    kt wikipedia dia lahir thn 1971.. thn ni 43

    0

    0
  62. jimmy says:

    stp kali ambk gbr, mcm tu la gayenye.. menyenget

    0

    0
  63. ella says:

    ambk gbr pasport msti cm tu jgk

    0

    0
  64. che takkk says:

    tangan che ta dh bkedutt!!

    0

    0
  65. estri says:

    Selamat ulang tahun semoga panjang umur dan sukses selalu,.

    0

    0
  66. Stichy says:

    Che ta dah preggi pakaila baju besor2 n labuh siket…
    Lawa gak ehh…Jangn mara nahh…takot baby tu sesak nafasla mummy pakai bju ketat2…
    hihihi Sayang mummy che ta yg jelita…

    0

    0
  67. kipas che ta says:

    comey che ta…
    tp bile sblh zain..dh macam mak anak..
    neway…jgn sambut besday kt kelab malam udah la ye..

    0

    0
  68. zarita says:

    Ya Allah Che Ta. Tua betul nampak skrg ni bila bergambar ngan Zain Saidin yg muda dan handsome tu. Tangan pun dah berkedut cam orang tua umur 60 tahun.Tak payah tunggu lama…5 tahun lagi ranap muka Che Ta..ZS cari yang montok & gebus. Bukan yg dah layu cam Che Ta…time tu muka Che Ta pun dah cam Arwah Mona Fendi. Nasib badan le Nek Che Ta ooii…

    0

    0
  69. […] (19 GAMBAR)Rozita Che Wan Sambut Hari Jadinya Yang Ke 43 Bersama Rakan-Rakan (103) […]

    0

    0
  70. […] (19 GAMBAR)Rozita Che Wan Sambut Hari Jadinya Yang Ke 43 Bersama Rakan-Rakan (104) […]

    0

    0
  71. […] (19 GAMBAR)Rozita Che Wan Sambut Hari Jadinya Yang Ke 43 Bersama Rakan-Rakan (105) […]

    0

    0
  72. kayrel says:

    yang komen kat sini mengumpat, maki, mengutuk..tak ingt neraka pulak…padahal azab berat dan kalau org yg kena umpat tak maafkan….hrm..nauzubillah

    0

    0
  73. […] (19 GAMBAR)Rozita Che Wan Sambut Hari Jadinya Yang Ke 43 Bersama Rakan-Rakan (104) […]

    0

    0
  74. […] (19 GAMBAR)Rozita Che Wan Sambut Hari Jadinya Yang Ke 43 Bersama Rakan-Rakan (108) […]

    0

    0
  75. […] (19 GAMBAR)Rozita Che Wan Sambut Hari Jadinya Yang Ke 43 Bersama Rakan-Rakan (109) […]

    0

    0
  76. […] (19 GAMBAR)Rozita Che Wan Sambut Hari Jadinya Yang Ke 43 Bersama Rakan-Rakan (110) […]

    0

    0
  77. […] (19 GAMBAR)Rozita Che Wan Sambut Hari Jadinya Yang Ke 43 Bersama Rakan-Rakan (111) […]

    0

    0