Written by serenity | June 2nd, 2013

Semalam telah selamat berlangsung majlis pertunangan pelakon Fouziah Gous dengan seorang pemuda bernama Md Zhafran Md Yusof di Bora Asmara, Ampang, Kuala Lumpur. Pihak perempuan menerima lima dulang hantaran berbalas tujuh daripada pihak lelaki.


Buat pengetahuan anda, Sabtu lalu satu lamaran istimewa telah dilakukan oleh Zhafran kepada Fouziah di atas helikopter. Majlis perkahwinan mereka dijangka akan berlangsung beberapa bulan lagi. Lagi 17 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Fouziah Gous dan projek Two Pi ini ialah salah satu perkhidmatan CST Production.




















PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

104 responses to (19 GAMBAR)Majlis Pertunangan Fouziah Gous Dan Md Zhafran

  1. bunabuni says:

    congrat! melepas Iqram Dinzly..hik3

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 3
    • bunabuni says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 57
      • Baby Jane says:

        BAIK KAHWIN TERUS :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 122 Thumb down 1
        • erikha saffiya says:

          wah.. meriahnya… tahniah..
          sama cantik sama padan…
          cepat2 ler kawin.. smg bhgia

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • K.A.A says:

          comel je gamba second last tu..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • Helli Suriani says:

        Iqram tu bkn lembotttttttttttttttttt kew ? stop saying Iqram and Pojiah , Pojiah ni plak prangai over . Allergiccccccccccccccc ~!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 17
        • bunabuni says:

          tu kalau ko tgk dia..ce pojiah ni tgk ko..bkan stakat alergik..strok trus..hahaha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 6
    • kak timah says:

      SELAMAT PENGANTIN BARU

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 12
    • kak timah says:

      APA KHABAR RAMONA ZAM ZAM?????

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 4
    • kak timah says:

      APA KHABAR IQRAM DINZLY

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 64
    • sayang says:

      tunang sebaiknya sederhana je.. sbb if la x jd kawen dah malu dan membazir.. tp sbb pojiah kaya takde hal kot hihi nmpk family sume mcm kaya2 je…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        menunjuk nunjuk kan tak baik, sepatutnya masa tunang, pihak lelaki cuma hantar wakil saja, ini macam dah nikah pulak…adat melayu ke ni????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
        • NANA says:

          Bukan adat melayu tp ADAT ARTIS….bior ler, org ader duit

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • macammacam says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 41
      • Anonymous says:

        ko ingat smua lelaki tu soleh ke?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 119 Thumb down 1
      • izzara aisyah says:

        KUANG HAJAR mulut ko kan

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        mak ko pun x solehah, bapak ko suka jugak.. so?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
      • NANA says:

        lelaki yg baik untuk perempuan yg baik manakala lelaki yg tak baik untuk perempuan yang tak baik…….kalau dapat pasangan yg tak sempurna tu kena la muhasabah diri dan redha……….kalau kite soleh dengan izin allah dapat pasangan yg solehah.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • minah jambu says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 43
      • wwwww says:

        stupid stament

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        ko ni xhbs2 ngn zhaf punye kn…ape ko kawen ni sbb nk bnda alah tu je ke??otak kuning ijau btol la minah jambu(pondan) nih…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        minah jambu suka rumah besar, swimming pool besar, kereta besar, baju besar??? dan apa2 yang besar …

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • comelote says:

      sederhanalah dr segi hal…..muka dan wajah yg cantik bukan utk tontonan ramai…duit dan harta yg banyak bukan utk dibangga2 kan….
      marlah kite mngkatkan amal soleh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  2. damiya says:

    tahniah.. :) sama cantik sama padan..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  3. ketot says:

    cantik cantik cantik

    sekali tunjuk muka x make-up….Mak Non terkejut uols…lain sangat :) tetap cun

    Ape2pun muka uols sama la seiras…ade persamaan

    Sleamat Bertunang ye

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 1
  4. shalala says:

    tak faham kenapa majlis pertunangan sekarang macam majlis perkahwinan..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 150 Thumb down 3
    • Amoi Comel says:

      Baru nak tulis…
      Alang2 baik kawen terus… Ermm, tapi sapelah kite nak pertikai, duit dorang, lantaklah kannn

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 54
      • mono fondo says:

        majlis pertunangan perlu dirahsiakan daripada pengetahuan umum..cuma perlu diberitahu kepada saudara dan rakan-rakan terdekat..

        majlis perkahwinan yang perlu dihebahkan supaya semua orang tahu kedua2nya telah berkahwin dan mengelakkan fitnah.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 104 Thumb down 11
        • dhiez says:

          Xslh kot klau nk diumumkan majlis pertunangan sbb nk bgtau kt org lain yg pihak prmpuan dh mnjadi tunangan org. So, haram org lain msk meminang die. Bile brtunang bg tau slhm xbgtau pn slh. Kank jd cam kes Fizz Fairuz brtunang dgn isteri org. Mcm mne tu? Cer cite? Peace.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 4
        • Rita vs Ayu says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 32
        • dhiez says:

          Khas wat Rita vs Ayu
          Haram meminang atas pinangan orang, iaitu meminang perempuan yang telah diikat dengan tali pertunangan. Hukum ini adalah berdasarkan sabdaan Rasulullahs.a.w. yang pernah menyatakan mengenai larangan ini:
          Ertinya: Janganlah seorang lelaki meminang perempuan yang telah dipinang oleh saudaranya sebelum perempuan itu ditinggalkan oleh tunang sebelumnya atau jika tunang sebelumnya itu mengizinkan. (Riwayat Bukhari)
          Hadis di atas melarang seorang muslim meminang pinangan saudara muslimnya yang lain. Larangan ini dikecualikan jika peminang pertama telah meninggalkan perempuan itu atau jika lelaki pertama telah memberi izin kepada peminang kedua.
          Larangan yang terdapat di dalam hadis di atas membawa maksud haram.Dan pengharaman ini bertujuan untuk melindungi hak lelaki pertama.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
        • zass says:

          hebahkan pertunangn adlh harus hukumnya. hadith berkenaan “(Zahirkanlah pernikahan dan sembunyikanlah pertunangan)” adlh hadith dr Ad-Dailami, bukan hadis riwayat Ahmad yg mana hadith ini berstatus dhaif (tidak boleh dipakai untuk menetapkan hujah). sebab perlu hebah pertunangan ialah takut ada orang lain mengorat, takut ada kawan pendam perasaan pada tunangnya dan macam-macam lagi. Ada orang pula, dia rasa dia perlu sembunyikan pertunangannya, kerana takut hasad dengki orang dan sebagainya. benda ni optional, terpulang pd dia nk hebahkn ke x. cuma kalau blh, xperlu wat besar2 kot mcm mjlis kawin.. sekadar utk bgtau umum yg dia dah tunang pun memadai rasanya..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
      • cik melah says:

        saye setuju sgt..kadang2 lagi rimas dgn statement yg nak pertikai majlis org ni..dah die ade duit, biar la die, bukannye pinjam ngan ah long ke ngan korang ke..pikir la positif sikit,maybe faoziah ni nak wat meriah sebab nak appreciate sedara mare die yg datang & utk kenangan die..kalau duit aku banyak aku pn nak wat meriah jugak, tak salah pon, utk keselesaan tetamu yg hadir jugak kannn…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
    • kakigosip says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 30
      • Anonymous says:

        Uols sheolls hangguk ko!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 8
        • kaki gosip says:

          Jeles nampak.biarlah mereka nak buat kenangan..uols ada?xde kan.ahaha.ko ni mesti minah yg suka delete komen org kt sini.tu jeles memanjang.biarlah komen masing2..hangguk je kepala ko dulu.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 13
  5. Salam says:

    Comel dan sepadan ya!
    Apa2 pun, saya doakan kedua2nya melayari kebahagiaan di alam perkahwinan nanti…
    Fauziah kalau bertudung, rasanya lebih sweet!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  6. teruterubozu says:

    amboi…macam majlis nikah..knp x menikah je..kan lebih baik..apa2pon..tahniahhhh..cantik baju dia..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
  7. Safiyyah Hanzalah says:

    perlukah majlis tunang mcm tu sekali? mcm dah majlis kahwin.. bgs terus dgn nikah jer kan senang

    apapun tahniah.. memang sweet dua2..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 12
    • ayam mati says:

      diaorang adas perancangan tersendiri.. =.== itu pun nak kecoh~ funny~

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10
    • dhiez says:

      Tak slh klau die mampu kn? Dh nama artis. Jmputan nye rmai. Nk msk paper, nk msk mjlh lg. Kank die wat simple2 org mngate xckp bajet & etc. Kn kutuk kaw2. Majlis kawin lain la plak persiapannya. Selagi die mampu & tak menyusahkan sesiape slh ke?????

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 7
    • Mat K says:

      dia kaya. ngko kaya?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  8. nenek lanjut usia says:

    wow sannntek sgt. bju tunang dh mcm bju kwin.. bju kwin nnt mcm bju apa plak? nek dlu pkai bju krung kdh je cu.. mklum la asal kdh. sadis kn nek. nek doa cu kekal hinga ke jannah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  9. KakLong says:

    Wohh..grand kot for an engagement..
    Tp takpela kalo byk duit.
    Satu kredit for them, takde pun gmbar pegang2 tgn or peluk2
    mcm sesetengah artis..
    Semoga pnjg jodoh mereka, cpt2 kawen n kekal smpai akhir hayat..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
  10. hik844@yahoo.com says:

    laaaaaaaaa haku igt kn majlis kawen….kui3…. =P

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  11. lynn says:

    seriously neh just bertunang? cam dah sangap kawen je, kawen jelaaa

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
  12. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    tahniah pojiah ! cantek n hensem tunang u ! badan dia pon ok kalau dapat pelok mesti best ! gambar pojiah yg no 3 tu muka pojiah ada macm bini ketua menteri serawak yg baru n jambu tu ..ape kate peminat2 betol tk ape yg minah jambu dh cakap? betol kan? betollllllllllll…bagos !

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 6
  13. fozhaf katonye says:

    Tahniah la zhaf..
    Lepas berusaha lama nya nak tackle artis,
    Impian kau nak jadi glamer akhirnya tercapai jua!!
    Hrp ko dpt ubah si fauzi yg sombong dan materialistic ni.
    Pimpin dia betul2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      Dah puas kena bela. Opssss stylista gitu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        sape bela ?????????? jangan nk memandai mandai lah !!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
    • Amoi Comel says:

      Aku pon nyampah gak dengan fauzi ni..
      Penah g event terjumpa dengan dia, aku senyum dia jeling.. WTF dia bkn cantek sgt pon, tp rambut dia sgt cantek

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • rainbow says:

      sombong ke??penah jumpa die, ok je..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  14. Anonymous says:

    Tlg lahhh nak buat hashtag budget nak trending! Pui!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  15. nenek lanjut usia says:

    bab2 bela ni nek x mo komen. bkn apa.. aritu nek trslah bg info pasal cik rita rudani.. bertalu2 nek kena hembus dh mcm machine gun. malu nek. nsib org x knal nek.. 2hri jgk la nek x kuar bilik myepikan diri.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      cun tapi dh nampak tua lol..xperlu buat mimik muka ala2 comel..xsesuai..haha..kot muda remaja lg nampak comel la jgk..ni tuo….apa2 pun cepat2lah berumah tangga…tunang je pun bkn dh nikah…kena ingat tu…p

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  16. kaki gosip says:

    cun la jgk.tapi tak perlu kot buat muka ala2 comel bila bergambar..dh tua lol…huduh buat mimik2 comel ni…kot muda remaja lg…nampak la kecomelan..apa2 pun baru bertunang…cpt2lah nikah k…tunang masih tak blh nak lebih2 k…p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  17. aku.dia.kamu says:

    mane gmbr kawen izzue ne? lambat update la nara ne. Kui2.. >.<

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  18. suriakenchana says:

    ” Rahsiakan pertunangan dan hebahkanlah perkahwinan” (HR Ahmad)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 4
  19. Anonymous says:

    tak abih abih selagi mampu selagi mampu..
    orang pertikai la sebab masa depan mana kita tau apa jadi kot kot nak pakai duit ka apa ka mungkin akan terkenang kalaula aku save sikit budget masa bertunang dulu..
    memanglah perlu hebahkan..tapi dalam islam pun suruh bersederhana kan..
    sebab tu la ramai yang komen majlis besar macam ni better terus akad nikah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  20. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    xde lah handsome mana pun…hidong kembang se titanic je aku nengok…watever

    anyway,congrats je lah poziah oii…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 17
    • Anonymous says:

      kepada Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem…andaikata tidak keberatan..boleh kah hamba melihat hidung tuan hamba…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  21. BUNKFACE NO.1 says:

    apa punyer bengap org yg bising2 psal majlis ni, ikut suke dia lah nak buat grand ke tak..duit ada segala2nya boleh

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
    • BUNKFACE NO.1 says:

      Fauziah Gous..nanti majlis resepsi jemput bunkface menyanyi lagu selamat pengantin baru ya, mesti meriah kalau bunkface yang nyanyi kan, ingat ya Fauziah Gous jemput bunkface menyanyi ok

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        sebok aje si pendek bunkface ni….n nasib baik si pojiah dapat tunang tinggi sikit ..kalau dia dapat tunang pendek macm si bunkface bila kiss dhhhh satu keja pulak nk kena dokong huh !! dh tu pulak ada hati nk nyanyi lagu selamat pengantin baru huh !

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  22. SH says:

    Gambar 3rd berdiri sorang ada iras Ragad Waleed alKudri isteri Pehin Sarawak. Tapi Ragad seksi meksi gedebaboom. Btw Tahniah…harapan istana impian menjadi kenyataan.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. Ramona Kum Kum says:

    eceh ceh , tunang pun dah grand, kalau kawen nanti lagik grand kann, ntha2 kenduri hutang, propa je lebeh, ntah2 tunang sebulan dah putosss, muahahaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
  24. Bidadari says:

    cantiknya fauziah gous. tapi sekali tengok gambar macam majlis kahwin dah. la ni tunang pun grand habis..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  25. tupai comel says:

    laa..aku igtkn majlis kahwin tadi..rupanya baru nak tunang..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  26. kak ton comel says:

    bazir je..nape xbuat kat umah je..baik nikah terus zhafou oi

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  27. Haz says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 16
    • Mimi says:

      Heh, bukan at least not at this event, not at these pictures :)

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  28. zass says:

    alhamdulillah, tunang jgk dia akhirnya & ada planning utk kawin pun..
    kurang2 bila dia wat mjlis pertunangan, org tau dia ni tunangan org & llki lain xblh nk masuk line.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. Anonymous says:

    MANA CERITA IZZUE & AWIN NI?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. deqnon says:

    saya percaya setiap lelaki nak kan seorg isteri yg solehah n kalu bole wanita itu punya keperibadian yg baik..so sesuai la si zafran tu pilih fouziah n nasib baik dia x memilih si zam zam alakazam tu..sesaper je leh onnnnnn…..takut tengok perihal dia…selisih jgn la ader keturunan yg mengikut tingkah dia….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  31. lovatic says:

    mak ai lain beno muka tak mekap. hewhew

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • kak chah says:

      comel aje kak chah pandang..takde make up comel, bermake up pun comel..mcm kak chah..hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  32. aku says:

    biarla dia org nak wat grand pun.. dua2 berduit berharta. si zharf tu family jutawan. so no wonder kalau dia org nak buat majlis grand.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  33. loli says:

    mst dato farid frust tgk pojiah da btunang kn??tula dato playboy sgt walaupon jongang..last2 pojiah dpt yg mude,kaye juge n plg pnting encem..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  34. maria yusof says:

    dia ni mmg comel kan..dulu borak dgn dia kat dlm lift, katanya dia ada shooting kat parking bawah condo saya sewa masa zaman bujang dulu..comel dan peramah..dan tinggi..w/pun saya 5 ft 3 pun rasa dia tinggi..apapun tahniah..semoga berlanjutan ke gerbang perkahwinan, insya Allah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  35. I'm vogue says:

    Frust dato farid redzuan.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  36. rakanniagapetronas says:

    trend sekarang bertunang buat majlis yg agak terlampau..perasan atau tidak kita semakin mengikut cara non-muslim, semakin byk melakukan maksiat..kita raikan byk benda secara berlebihan dan secara tak langsung menjadikan majlis kita penuh kemaksiatan..dimana berkatnya majlis mcm tu? seperkara lagi yg menjadi trend adalah pre-wed photo session and bachelor party..nak kawen pun siap buat pre-wed bagi dgn gambar2 yg tak sepatutnya..bachelor party? hallo! bila pulak dalam Islam ada majlis mcm ni? masyarakat Malaysia especially yg masih kecil akan terdedah dgn majlis yg mengundang maksiat mcm ni sebagai cara hidup dan perlakuan biasa seharian..masyarakat semakin menyimpang dari agama..kita sedar atau tidak?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  37. pitbull says:

    AKU ingat nikah laaa tadi…terlepas baca tajuk…bertunang hrmmmm perlukah majlis se grand gitu….hrmmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  38. Omey Sakura says:

    taniah taniah
    sama cantik sama padan
    tak kisah la macam orang kawin ke apa…da kata artis mey mey la…ko ada???? tak ada jangan cakap banyak ohkey….smile

    tak perlu kutuk2…jgn ada iri hati sakit hati sesama manusia ye…doakn yg trbaik sudah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. Anonymous says:

    harap kekal la smpi kawin smpi la ke anak cucu cicit bagai…..meriah majlis tunang gini gaye yek….hemmm

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. lina86 says:

    la,kan dia artis..sbb tu buat meriah2..artis ni lagi byk publisiti lg byk job dpt..
    kira ni majlis utk publisiti disamping bertunang…kalau org biasa x payahla nak buat meriah sgt..bazir je…xpyh publisiti la kalau org biasa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. catmouse says:

    tukang komen dok melebeh2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. TimunHijau says:

    kalau boleh artis artis yang lain contohilah macam Fouziah dan Zharfan ni. Benda yang baik tak elok dilambat-lambatkan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Aqilah says:

    TAHNIAH AKAK!! cantik baju akak dan tema pertunangan akak mak sedara saya buat songket boleh saya sponser baju khawin nanti e-mail lah dekat FACEBOOK email saya nbintiamli@yahoo.com bye KAK POOJA kita pernah jumpa dekat mekah cantik akak BTW TAHNIAH AKAK POOJA!!n
    yg comment tu kenapa????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. CONGRATS akak pooja!! cantik akak dan tema tunang akak. Keluarga saya buat songket dari terengganu boleh saya nak sponser baju khawin akak nanti email lah saya dekat nbintiamli@yahoo.com. kita pernah jumpa dekat mekah akak memang cantik
    yang korang comment melebih-lebih tu kenapa? ada masalah ke? kak fouziah ada hutang dengan korang ke? ke korang jeles? BTW
    CONGRATS akak pooja & abg zhaf….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Anonymous says:

    ler…terkejut den..ingatkn kenduri kawen lah..upe nye btunang..confius gak bace time baca mingguan..tgok kat sini baru fhm..baru btunang..harap bkekalan hgga ke majlis perkahwinan yg betul

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. seth says:

    abg zhaf ni abg kpd kawan aku. family zhafran ni mmg sumpah kaya gila.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Fazura Twins says:

    Pnh jumpa pojiah kt the curve, dgn bf mn ntah, tp bkn iqram, sumpah lawa gila pojiah ni, ptt la zhaf tinggal kn ramona. Mona cantik tp xde x factor. Pojiah lawa lg dr nora danish lau tgk live. Untunglahhh pooja dpt laki kaya public mutual gaji puluh ribu riban. Untunglahhh hot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. mira says:

    adat asal nya hanya hantar cincin, hantaran dan bincang tarikh.. tapi sekarang ni dah semakin melampau… apabila adat melampaui batas agama…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. wanita says:

    Setuju tunang x perlu dihebah2kan sgt. Cukup org terdekat tau. Pengalaman dlm kluarga sendiri. Masa kakak tunang, sekampung dijemput kenduri..plan tunang 2 tahun, dah dekat kawin tak jadi plak, tpaksa putus tunang. Sekampung dok tanya knp x kawen2 lagi kata tunang 2thn je..jenuh mak sy nak jwb kt org2 kampung gn sedara mara.. pastu kakak sy umo 30+ baru kawen. Sejak aritu, adik bradik kitorang sume tunang diam2 je tmasuk aku. Kalau org tanya baru ckp empunya bdn da btunang. Sbb mak da insaf nak cite kt org (malu takut tak jadi). Dah kawin baru lah heboh2kan.. kalau jodoh tak kemana kan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0