Written by AbangNara | June 30th, 2012

The Kliker merupakan jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan Irma Hasmie dan Reza Syah. Memang gambar-gambar diorang ini sangat superb. Irma dan Reza yang dah memang cantik dan tampan nampak semakin berseri di dalam gambar. Tahniah kepada team The Kliker atas hasil kerja yang mantap ini.

the kliker

18 lagi gambar sekitar majlis pernikahan Irma Hasmie dan Reza Syah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook The Kliker – Official Photographer for Irma Hasmie’s Wedding.

the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

109 responses to (19 GAMBAR)Majlis Pernikahan Irma Hasmie Dan Reza Syah Daripada The Kliker

  1. ni saye la awak! says:

    ohhh..subhanallah. Why so pretty, why so hensem? hahaha. I get jelez la.. Barakallahulakuma wajama’a bainakuma fi khair!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 356 Thumb down 2
    • pergghhh..gambar
      cun nak mampus!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 96 Thumb down 5
    • sengal... says:

      alhamdulillah….moge kekal hingga ke syurga….sangat cantik…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 120 Thumb down 1
    • imani says:

      Irma&reza,
      Barakallahulakuma wajama’a bainakuma fi khair..
      tacing tgk..mcm nak nangis..huwaa…
      semoga berbahagia hendaknya..
      dan sesungguhnya..benarlah janji Allah,
      (Lazimnya) perempuan-perempuan yang jahat adalah untuk lelaki-lelaki yang jahat, dan lelaki-lelaki yang jahat untuk perempuan-perempuan yang jahat dan (sebaliknya) perempuan-perempuan yang baik untuk lelaki-lelaki yang baik, dan lelaki-lelaki yang baik untuk perempuan- perempuan yang baik. Mereka (yang baik) itu adalah bersih dari (tuduhan buruk) yang dikatakan oleh orang- orang (yang jahat) mereka (yang baik) itu akan beroleh pengampunan (dari Allah) dan pengurniaan yang mulia.- surah Annur -ayat 24..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 203 Thumb down 4
      • comei says:

        serius…x jemu tgk dr td. gambar cantik. mempelai sgt sweet n jelas terpancar kebahagiaan. moga kekal selamanya. amin…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 2
      • neelofa beri lakonan yg mantap dalam dibah lori, setakat adibah noor tu dia ayam-ayamkan aje says:

        tahniah & slmt pengantin baru kpd irma and hubby dia. terserlah seri pengantin. irma seriously nmpk berseri dan happy. x cover cun. terpancar kebahagiaan di muka dia :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 1
      • mimi says:

        sama cantik sama padan..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • zainal arif says:

      cantik siot gambar kawen ni.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
    • LAILA says:

      PERKAHWINAN ARTIS PALING CANTIK AKU RASA BUAT MASA NI.NI BELUM MAJLIS RESEPSI LAGI NI SUKE DGN SEMUA GAMBAR2 DIA ORG NI CANTIK SANGATTTTTTTTTTTT.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 118 Thumb down 2
      • zarina says:

        setuju dgn kau laila sangattttttttttttttt cantekkkkkkkkkkkk.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
    • leena says:

      gambar nak naik tangga nak akad nikah perrrrghhhhh hensem siot.geram aku tengok.tahniah irma.he,he,he.geram plak tengok hubby irma ni.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
      • nooriesz says:

        tahniah irma… alhamdulillah,anda dpt teman hidup yg lebih baik dr yg sblm2 ni…

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • Ferra says:

      Congrates to Irma & Husband. May Allah bless your marriage with unconditonal love till Jannah. Aminn.. Barakallah.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. zaza says:

    Cantik dan hadsome. Jodoh yang telah Allah tetapkan sangat serasi. Semoga berkekalan :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 100 Thumb down 0
    • lala says:

      memang sesuai sangat sama padan sorang hensem sorang cantik.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  3. kicapmanis says:

    sweet sgt !! doakan semoga jodoh mereka bkekalan hingga akhir hayat..aminnnn :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 1
  4. fiffy says:

    semoga kekal bahagia hingga ke syurga, & dapat anak yang comel2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
  5. hanez1205 says:

    semoga bahagia hingga ke syurga…amin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  6. lopak says:

    hensem gila laki dia! O_0

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 0
  7. corrupturedcrew says:

    congratz…sweet…cute..mute…eeeeeeeeeeeee…..geram

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  8. along says:

    sgt sweet dan berseri2…barakah cinta selepas kawen kut…moga kekal hingga ke syurga..aminn :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  9. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    ya Allah..speechless..cantiknye ciptaan Illahi, suami isteri yang cantik & kacak..subhanallah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 0
  10. Insan biasa says:

    Cantik !!!!!!!!!!!!!! bagai pinang di belah 2~ hope bahagia hingga ke akhir hayat~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  11. Gadis tongsan says:

    Subhanallah, indahnya perkahwinan ini
    Bertemu jodoh dengan pilihan keluarga di Mekah, bercinta selepas kahwin.
    Tahniah Irma Hasmie. Semoga berbahagia dalam alam perkahwinan hingga ke syurga Jannah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 94 Thumb down 0
  12. nashatul says:

    tahniah kalian berdua….mudah2an mendapat keberkatan dunia dan kahirat…kekal selama2nya…amin..:-)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  13. suriani says:

    tahniah irma dan suami…sgt cantik ciptaannya…semoga berkekalan …

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
  14. Lily Khir says:

    Barakallahulakuma wajama’a bainakuma fi khair! Ya Allah…tersangatlah bertuah kedua mempelai ni. Semoga Allah hidup mereka. Aminn

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  15. nurul says:

    Lelaki yang baik untuk perempuan yang baik….indah sungguh ciptaan Allah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
    • izah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 42
      • leman lambung says:

        aik ada yang terasa ke.

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • marc says:

        bersangka baik la bro… bukan perli sapa2. maksudnya irma tu baik, suami dia pun baik. so perempuan yang baik untuk lelaki yang baik.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  16. nurul says:

    Lelaki yang baik untuk perempuan yang baik…indah sungguh ciptaan Allah….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  17. zani says:

    Subahanallah…ciptaan Mu sungguh serasi dan sepadan..amin..semoga berbahagia hingga ke syurga..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  18. FARHAINI says:

    semoga bahagia hingga ke akhir hayat :)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  19. lynn says:

    alhamdulillah….. tahniah…. pasangan yang sgt2 cantik dan menawan… semoga berkekalan dan dirahmati Allah selalu….. sooo…. sweeeeet…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  20. amnr says:

    hsband irma cm malu2 je nk pgng even dh hlal pn..
    both of u so sweet..
    smga bbhgia till jannah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  21. lylyezora says:

    YAALLAH YA TUHANKU….tharu aku mlihat ksempurnaan pasang ini …terus terang aku jd bhgi mlihat mereka bdua bgandingan bsama…aku bdoa moga pasangan ini kekal bhgia bsama zuriat mereka hgga ke hujung nyawa….pkawenan artis yg ptama yg buat aku btl2 buka mata btapa penting utk aku mcari pasangan utk saling melengkapi kkurangan diri…..doa aku smoga jodoh aku adik bradik mdpt lelaki yg dituntut oleh agama…aminnnn

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 2
  22. putihkaseh says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 55
    • Anonymous says:

      “Kalau x senyum pun still cantik…”
      serius inilah first time aku dgr org ckp kat pengantin baru mcamtu…
      Tapikan, irma ni mmg jenis happy go lucky la….satu malaysia pun tahu dia mmg suka senyum n style dia senyum mmg mcm tu..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
      • Azah says:

        Ada yang jealous kut..?Suka,suka sesangat tengok Irma senyum.Terpancar sinar kebahagian.Tahniah.Semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa.

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  23. no says:

    tahniah…ade hikmah die putus ngn si N dulu…dapat pasangan yg lg baik…alhamdulillah….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      si reza ni bekas hubby one of my ex colleuge. tp bak kata org kita melalui pelbagai dugaan sbelum bertemu jodoh yang sesuai. kadang kala yg terdahulu merupakan perantaraan sebelum kebahagian itu yakni milik kita.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 4
  24. Aina says:

    Sgt cantik….sama cantik sama padan…suka tgk….i likeee

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  25. Sshh says:

    ensemmmmmmmmmmmmnya suami Irma…bahagianya tengok gmbr dia orang ni..pasangan pengantin y paling cantik…..harap2 dia orang bahagia hingga hujung nyawa..aminnn..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  26. xyz says:

    alahai…sweetnye…tahniah buat kdua2 psangan…sma cantik sama padan…smga bhgia hingga ke syurga…mood: berangan nak kawin..:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  27. xyz says:

    alahai…sweetnye irma n suami…tahniah, sma cntik sma pdan..mood: berangan nk kawin..:)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  28. Aku kesah says:

    fullamak..gmbr semuanya cantik2 belaka..di tambah ngan suami dia y hensem gila tu…fuh..kalah lisa surihani..untung ko Irma..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  29. Ros Putih.. says:

    Pasangan pengantin artis bernikah yg paling cantik…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  30. tak faham says:

    seronok tengok mereka berdua. perkahwinan artis yang paling indah…. suka tengok gambar no 2 & 4 . nampak loving sesangat!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  31. rogayahendalan says:

    Inilah hikmah di sebalik kekecewaan yang lalu….sesungguhnya allah lebih mengetahui apa yg terbaik untuk hambanya…..perkahwinan artis yang paling terbaik dan pasangan yang betul2 sepadan. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  32. shima says:

    hensemnye..untung la..congrate both of you..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  33. ALyaa says:

    wow…sejuk mata aku memandang. :’)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  34. hamba allah says:

    alhamdulillah…. rasanya ini adalah perkahwinan artis terbaik setakat ni. x perlu dedah sana sini.. semoga bahagia sehingga ke syurga….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  35. joyce says:

    wah tahniah sama cantik dan sama padan… akhirnya irma mencari yang lebih baik dari nabil tu… inilah dikatakan jodoh.. harap mereka akan kekal bahagia selama-lamanya.. lepas ini dapat tengok bayi yang comel pulak…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  36. syik05 says:

    husband irma macam sorang pelakon jepun la..handsome bangat.teruja aku..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  37. TQA says:

    Cantik & Membahagiakan….tqa plak rase nk nanges…terharu…happy utk kamu Irma =D Barakallah~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  38. hugs for irma says:

    WEDDING ARTIS YG PALING BEST AKU PERNAH TENGOK!!!!
    KALAH WEDDING LAIN YG KONON NYE WEDDING OF THE YEAR BAGAI!!

    aarggghhh aku nak gak dpat laki baik n hensem camnii!!!
    irma u really deserve this coz every good man is only for good women and viceversa….. and Allah swt always know what the best for us! so peeps lets pray for their marriage will last forever and blessed by Him…..insyaAllah for us too!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  39. luqman hakim says:

    memang tabik spring kat irma.cantik gila gambar ni dan tabik spring sekali lagi sebab irmaaaaaaaaaaaaaaaa suami kau encemmmmmmmmmmmm giler jugak.tahniah dah jadi isteri orang dah.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  40. Baby says:

    Wahh!! Cun giler……perkahwinan artis terbaik 2012…..selepas Malik Noor…..hehe….boleh?

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  41. nana says:

    barakallah irma and redza..
    still menyegan nak pegang2..hihi
    kacak brgaya nye suami irma..
    moga pernikahan dirahmati Allah s.w.t.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  42. wawa says:

    tahniah irma

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  43. arianna says:

    encemnyer husband irma:-)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  44. lililola says:

    masayaallah..hendsome nya Redza…! bertuah ko Irma..jeles2!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  45. hime_chi says:

    Ya Allah cantek banget….. bahagia sangat tengok irma dan suami… terasa cam watak hero dan heroin yang sempurna dalam sebuah novel cinta…… semoga berbahagia hingga ke syurga…………

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  46. Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 31
  47. Anonymous says:

    nyah bus stop .. berangan. .hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  48. [...] The Kliker merupakan jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan Irma Hasmie dan Reza Syah. Memang gambar-gambar diorang ini sangat superb. Irma dan Reza yang dah memang cantik dan tampan nampak semakin berseri di dalam gambar. Tahniah kepada team The Kliker atas … Continue reading → [...]

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  49. Ada aku kesah says:

    Betul betul betul… Kalah wedding Dato cT …wlu pn wedding of the yr..tpi perkahwinan kak Irma memang cantik sngt2 nmpk islamik Nya….seri pengantin terserlah ……….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  50. diniy says:

    sejuk mata memandang……semoga kekal ke hujung nyawa

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  51. mizz says:

    speechless…semoga hubungan mereka berdua kekal hingga akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. norazizan says:

    Tahniah perkahwinan artis paling cantik pernah ku lihat …moga bahagia sokmo…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  53. sue83 says:

    Tahniah irma & hubby..suka sgt tgk pic korang,berseri sungguh. Speechles n rasa mcm trharu sgt. Ya Allah,berkatilah hbngan mereka ini.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  54. bunga_larangan says:

    suka ngan cara Irma merahsiakan wajah suaminya semasa pertunangan(gambar suaminya pon tak tunjuk)..menyampah dengan ramai pasangan zaman skang semasa majlis pertunangan sudah tayang2 siapa tunangnya,bergambar berdua2an atas pelamin macam nak bersanding..Irma hanya tunjuk suaminya semasa bila tiba hari pernikahan…sekali tenguk tuuuuu,kacak kauuuuu….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • liza says:

      setuju dgn kau bunga larangan kacak siotttttttttttttttttttttttttttt.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  55. BAIYA says:

    owesome :) alhamdulillah.terasa nak kawen plak.hehe.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  56. ikan masing says:

    semoga bahagia hari2…suka sangat tengok keluarga irma memakai tudung,macam sejuk sangat mata memandang, perkawinan lisa seksi sangatla smpai adik kakak..memakai baju seksi….tengok irma sesuai untuk acara pernikaan..
    tutup aurat,tak sesetengah perkawinan artis lain..bila nikah…mhu permata berlian..bju paras madona…ya alllah kita ni islam…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  57. ikan masin says:

    semoga bahagia hari2..suka sangat keluarga irma tak seksi…bukan macam keluarga sesetengah artis tu,time nikah pakai seksi2 nak dedah payu darah..
    macam lady gaga…majlis nikah lisa suriani.. memey..macam nak tunjuk menunjuk,maklum la dah nak rasa orang kaya…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  58. mika miqhail says:

    sesungguhnya perempuan yg baik utk lelaki yg baik…sangat awesome & superb…congrats irma & suami…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  59. kak li says:

    waduh waduhhhh , anda berdua indah sekali, tahniah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. kak pah says:

    Tahniah Alhamdulillah dapat jodoh serasi. Ya Allah panjangkanlah jodoh mereka hingga ke syurga.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. mamarazi says:

    muka iras2 mcm fahrin ahmad….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. bunga_larangan says:

    suka tenguk Irma nampak malu2 bila dipeluk & dicium suami nya..Awal & Scha,Yusri & Lisa,Norman & Memey..hurmmmm..dah biase dah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • xsukaartisperasan says:

      btul… kan irma ada citer yg mereka akan bercinta lps kawen.. untung suami dia.. moga diaorg bahagia slalu la.. ;)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Malisa says:

    congrats irma n redza..mmg sgt sepadan ..ada hikmahnya atas kekecewaan..Allah yg mengatur jodoh ..tp kita blh mencari jodoh…cuma irma dah ada lesen memandu ke blm tu ..harapnya dah ada la..dulu dia kehulu hilir tanpa lesen memandu..semoga bahagia irma..cpt2 dpt baby..mesti cute anak dorang ni nanti

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. joyah says:

    hensem nye wehhhhhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. hrmmm says:

    alhamdullillah..amin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. emperatriz says:

    tersangat lahh padan dan sesuai sekali…! jgn ada insan yg busuk hati cuba nak runtuhkan kebahagiaan diorg..maklumlah si suami kacakkk dan isteri jelitaa..perempuan solehah untuk lelaki solehah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  67. farie says says:

    aihamdulilah sejuk mata memandang pasangan yg secucuk
    same cantik sme pdan perkahwinan artis paling sempurna//////
    bagaii intan dgn permata!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  68. xyz says:

    Irma tak perlu bling-bling dan makeup sarat, senyuman dia saja cukup jadi penghias diri. Semoga berbahagia hingga ke syurga =’)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  69. mawar biru says:

    tersenyum sesorg aku tgk msjlid dorg ni…aku dpt rasakan kebahagian dorg..moga kekal hingga akhir hayat bersama2 anak yg comel2 nti..InsyaAllah…:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. xsukaartisperasan says:

    dpt rasa kebahgian diarg bila tgk gambar2 ni.. smoga kalian berkekalan yer.. sayang sgt kt irma.. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. baby nisa says:

    Busana yg mengikut syariah..baju pengantin x seksi/nmpk dada walau berhijab…i like….TAHNIAH IRMA n REDZA…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  72. asfa says:

    suka dayang2 pengiring semuanya bertudung. tak de terdedah sana sini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Faridahanim says:

    BARAKALLAH….subhanallah cantiknya bukan saja luaran nya tapi akhlak mereka juga..memanf padan muslimat dan muslimah sejati nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. org disini says:

    mcm jehan miskin pon ada gak iras2 sket

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. org disini says:

    mcm jehan miskin pon ada iras gakni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. ninie says:

    kenapa bergenang airmata tgk perkahwinan mereka ini???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. nunu says:

    ninie…saya pun bergenang airmata tgk perkahwinan mereka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. maria says:

    sooo sweettt….sgt2 sepadan sbb sma2 cntik dan hensem…muka kedua2 mempelai nmpk suci jer…moga bahagia irma n hubby…god bless u…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. syu says:

    pasangan yg chumilll…suke suke suke..moga bahagia sampai surga..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. mawar seunggi says:

    awesome…sweet sgt… x prnh lg i tgk pengantin yang sgt menarik dan sepadan cam ni… hope irma n redza bahagia hingga ke syurga… dugaan sentiasa mendatang so tempuhilah dengan penuh kesabaran… rasa cam nak kawin ja…sempurnaaaaa…….. encem gila hubby die kan?????….. bertuah betul irma…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0