Written by AbangNara | June 30th, 2012

The Kliker merupakan jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan Irma Hasmie dan Reza Syah. Memang gambar-gambar diorang ini sangat superb. Irma dan Reza yang dah memang cantik dan tampan nampak semakin berseri di dalam gambar. Tahniah kepada team The Kliker atas hasil kerja yang mantap ini.

the kliker

18 lagi gambar sekitar majlis pernikahan Irma Hasmie dan Reza Syah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook The Kliker – Official Photographer for Irma Hasmie’s Wedding.

the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

109 responses to (19 GAMBAR)Majlis Pernikahan Irma Hasmie Dan Reza Syah Daripada The Kliker

  1. ni saye la awak! says:

    ohhh..subhanallah. Why so pretty, why so hensem? hahaha. I get jelez la.. Barakallahulakuma wajama’a bainakuma fi khair!

    • pergghhh..gambar
      cun nak mampus!

    • sengal... says:

      alhamdulillah….moge kekal hingga ke syurga….sangat cantik…..

    • imani says:

      Irma&reza,
      Barakallahulakuma wajama’a bainakuma fi khair..
      tacing tgk..mcm nak nangis..huwaa…
      semoga berbahagia hendaknya..
      dan sesungguhnya..benarlah janji Allah,
      (Lazimnya) perempuan-perempuan yang jahat adalah untuk lelaki-lelaki yang jahat, dan lelaki-lelaki yang jahat untuk perempuan-perempuan yang jahat dan (sebaliknya) perempuan-perempuan yang baik untuk lelaki-lelaki yang baik, dan lelaki-lelaki yang baik untuk perempuan- perempuan yang baik. Mereka (yang baik) itu adalah bersih dari (tuduhan buruk) yang dikatakan oleh orang- orang (yang jahat) mereka (yang baik) itu akan beroleh pengampunan (dari Allah) dan pengurniaan yang mulia.- surah Annur -ayat 24..

      • comei says:

        serius…x jemu tgk dr td. gambar cantik. mempelai sgt sweet n jelas terpancar kebahagiaan. moga kekal selamanya. amin…

      • neelofa beri lakonan yg mantap dalam dibah lori, setakat adibah noor tu dia ayam-ayamkan aje says:

        tahniah & slmt pengantin baru kpd irma and hubby dia. terserlah seri pengantin. irma seriously nmpk berseri dan happy. x cover cun. terpancar kebahagiaan di muka dia :)

      • mimi says:

        sama cantik sama padan..

    • zainal arif says:

      cantik siot gambar kawen ni.

    • LAILA says:

      PERKAHWINAN ARTIS PALING CANTIK AKU RASA BUAT MASA NI.NI BELUM MAJLIS RESEPSI LAGI NI SUKE DGN SEMUA GAMBAR2 DIA ORG NI CANTIK SANGATTTTTTTTTTTT.

    • leena says:

      gambar nak naik tangga nak akad nikah perrrrghhhhh hensem siot.geram aku tengok.tahniah irma.he,he,he.geram plak tengok hubby irma ni.

    • Ferra says:

      Congrates to Irma & Husband. May Allah bless your marriage with unconditonal love till Jannah. Aminn.. Barakallah.

  2. zaza says:

    Cantik dan hadsome. Jodoh yang telah Allah tetapkan sangat serasi. Semoga berkekalan :)

  3. kicapmanis says:

    sweet sgt !! doakan semoga jodoh mereka bkekalan hingga akhir hayat..aminnnn :)

  4. fiffy says:

    semoga kekal bahagia hingga ke syurga, & dapat anak yang comel2

  5. hanez1205 says:

    semoga bahagia hingga ke syurga…amin

  6. lopak says:

    hensem gila laki dia! O_0

  7. corrupturedcrew says:

    congratz…sweet…cute..mute…eeeeeeeeeeeee…..geram

  8. along says:

    sgt sweet dan berseri2…barakah cinta selepas kawen kut…moga kekal hingga ke syurga..aminn :)

  9. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    ya Allah..speechless..cantiknye ciptaan Illahi, suami isteri yang cantik & kacak..subhanallah..

  10. Insan biasa says:

    Cantik !!!!!!!!!!!!!! bagai pinang di belah 2~ hope bahagia hingga ke akhir hayat~

  11. Gadis tongsan says:

    Subhanallah, indahnya perkahwinan ini
    Bertemu jodoh dengan pilihan keluarga di Mekah, bercinta selepas kahwin.
    Tahniah Irma Hasmie. Semoga berbahagia dalam alam perkahwinan hingga ke syurga Jannah.

  12. nashatul says:

    tahniah kalian berdua….mudah2an mendapat keberkatan dunia dan kahirat…kekal selama2nya…amin..:-)

  13. suriani says:

    tahniah irma dan suami…sgt cantik ciptaannya…semoga berkekalan …

  14. Lily Khir says:

    Barakallahulakuma wajama’a bainakuma fi khair! Ya Allah…tersangatlah bertuah kedua mempelai ni. Semoga Allah hidup mereka. Aminn

  15. nurul says:

    Lelaki yang baik untuk perempuan yang baik….indah sungguh ciptaan Allah…

  16. nurul says:

    Lelaki yang baik untuk perempuan yang baik…indah sungguh ciptaan Allah….

  17. zani says:

    Subahanallah…ciptaan Mu sungguh serasi dan sepadan..amin..semoga berbahagia hingga ke syurga..

  18. FARHAINI says:

    semoga bahagia hingga ke akhir hayat :)

  19. lynn says:

    alhamdulillah….. tahniah…. pasangan yang sgt2 cantik dan menawan… semoga berkekalan dan dirahmati Allah selalu….. sooo…. sweeeeet…

  20. amnr says:

    hsband irma cm malu2 je nk pgng even dh hlal pn..
    both of u so sweet..
    smga bbhgia till jannah

  21. lylyezora says:

    YAALLAH YA TUHANKU….tharu aku mlihat ksempurnaan pasang ini …terus terang aku jd bhgi mlihat mereka bdua bgandingan bsama…aku bdoa moga pasangan ini kekal bhgia bsama zuriat mereka hgga ke hujung nyawa….pkawenan artis yg ptama yg buat aku btl2 buka mata btapa penting utk aku mcari pasangan utk saling melengkapi kkurangan diri…..doa aku smoga jodoh aku adik bradik mdpt lelaki yg dituntut oleh agama…aminnnn

  22. putihkaseh says:

    Tahniah buat Redza & Irma semoga kekal hingga akhir hayat, cuma Irma tu jgn lah tersenyum lebih2 sgt, tahulah hari tu hari kegembiraan tapi cam over jer dari senyum Redza, control senyum …….. klau x senyum pun still cantik …..anyway selamat menjalani kehidupan berumah tangga ……

    • Anonymous says:

      “Kalau x senyum pun still cantik…”
      serius inilah first time aku dgr org ckp kat pengantin baru mcamtu…
      Tapikan, irma ni mmg jenis happy go lucky la….satu malaysia pun tahu dia mmg suka senyum n style dia senyum mmg mcm tu..

      • Azah says:

        Ada yang jealous kut..?Suka,suka sesangat tengok Irma senyum.Terpancar sinar kebahagian.Tahniah.Semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa.

  23. no says:

    tahniah…ade hikmah die putus ngn si N dulu…dapat pasangan yg lg baik…alhamdulillah….

    • Anonymous says:

      si reza ni bekas hubby one of my ex colleuge. tp bak kata org kita melalui pelbagai dugaan sbelum bertemu jodoh yang sesuai. kadang kala yg terdahulu merupakan perantaraan sebelum kebahagian itu yakni milik kita.

  24. Aina says:

    Sgt cantik….sama cantik sama padan…suka tgk….i likeee

  25. Sshh says:

    ensemmmmmmmmmmmmnya suami Irma…bahagianya tengok gmbr dia orang ni..pasangan pengantin y paling cantik…..harap2 dia orang bahagia hingga hujung nyawa..aminnn..

  26. xyz says:

    alahai…sweetnye…tahniah buat kdua2 psangan…sma cantik sama padan…smga bhgia hingga ke syurga…mood: berangan nak kawin..:)

  27. xyz says:

    alahai…sweetnye irma n suami…tahniah, sma cntik sma pdan..mood: berangan nk kawin..:)

  28. Aku kesah says:

    fullamak..gmbr semuanya cantik2 belaka..di tambah ngan suami dia y hensem gila tu…fuh..kalah lisa surihani..untung ko Irma..

  29. Ros Putih.. says:

    Pasangan pengantin artis bernikah yg paling cantik…

  30. tak faham says:

    seronok tengok mereka berdua. perkahwinan artis yang paling indah…. suka tengok gambar no 2 & 4 . nampak loving sesangat!!!

  31. rogayahendalan says:

    Inilah hikmah di sebalik kekecewaan yang lalu….sesungguhnya allah lebih mengetahui apa yg terbaik untuk hambanya…..perkahwinan artis yang paling terbaik dan pasangan yang betul2 sepadan. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat…

  32. shima says:

    hensemnye..untung la..congrate both of you..

  33. ALyaa says:

    wow…sejuk mata aku memandang. :’)

  34. hamba allah says:

    alhamdulillah…. rasanya ini adalah perkahwinan artis terbaik setakat ni. x perlu dedah sana sini.. semoga bahagia sehingga ke syurga….

  35. joyce says:

    wah tahniah sama cantik dan sama padan… akhirnya irma mencari yang lebih baik dari nabil tu… inilah dikatakan jodoh.. harap mereka akan kekal bahagia selama-lamanya.. lepas ini dapat tengok bayi yang comel pulak…

  36. syik05 says:

    husband irma macam sorang pelakon jepun la..handsome bangat.teruja aku..

  37. TQA says:

    Cantik & Membahagiakan….tqa plak rase nk nanges…terharu…happy utk kamu Irma =D Barakallah~

  38. hugs for irma says:

    WEDDING ARTIS YG PALING BEST AKU PERNAH TENGOK!!!!
    KALAH WEDDING LAIN YG KONON NYE WEDDING OF THE YEAR BAGAI!!

    aarggghhh aku nak gak dpat laki baik n hensem camnii!!!
    irma u really deserve this coz every good man is only for good women and viceversa….. and Allah swt always know what the best for us! so peeps lets pray for their marriage will last forever and blessed by Him…..insyaAllah for us too!!

  39. luqman hakim says:

    memang tabik spring kat irma.cantik gila gambar ni dan tabik spring sekali lagi sebab irmaaaaaaaaaaaaaaaa suami kau encemmmmmmmmmmmm giler jugak.tahniah dah jadi isteri orang dah.

  40. Baby says:

    Wahh!! Cun giler……perkahwinan artis terbaik 2012…..selepas Malik Noor…..hehe….boleh?

  41. nana says:

    barakallah irma and redza..
    still menyegan nak pegang2..hihi
    kacak brgaya nye suami irma..
    moga pernikahan dirahmati Allah s.w.t.

  42. wawa says:

    tahniah irma

  43. arianna says:

    encemnyer husband irma:-)

  44. lililola says:

    masayaallah..hendsome nya Redza…! bertuah ko Irma..jeles2!!!

  45. hime_chi says:

    Ya Allah cantek banget….. bahagia sangat tengok irma dan suami… terasa cam watak hero dan heroin yang sempurna dalam sebuah novel cinta…… semoga berbahagia hingga ke syurga…………

  46. kan best kalo laki irma ternampak aku kat bus stop pastu terpikat dgn keayuan diriku berbaju kurung cotton dan tudung bawal tersenyum menunggu bus..pastu laki irma ckp..jom la adik naik keta dgn abg bas lambat..masa dlm keta kami borak2 pastu jatuh cinta dia terus ajak aku kahwen…ramai yg ckp bila aku pakai tudung mcm datin norjuma versi adik2..

  47. Anonymous says:

    nyah bus stop .. berangan. .hahaha..

  48. […] The Kliker merupakan jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan Irma Hasmie dan Reza Syah. Memang gambar-gambar diorang ini sangat superb. Irma dan Reza yang dah memang cantik dan tampan nampak semakin berseri di dalam gambar. Tahniah kepada team The Kliker atas … Continue reading → […]

  49. Ada aku kesah says:

    Betul betul betul… Kalah wedding Dato cT …wlu pn wedding of the yr..tpi perkahwinan kak Irma memang cantik sngt2 nmpk islamik Nya….seri pengantin terserlah ……….

  50. diniy says:

    sejuk mata memandang……semoga kekal ke hujung nyawa

  51. mizz says:

    speechless…semoga hubungan mereka berdua kekal hingga akhir hayat…

  52. norazizan says:

    Tahniah perkahwinan artis paling cantik pernah ku lihat …moga bahagia sokmo…

  53. sue83 says:

    Tahniah irma & hubby..suka sgt tgk pic korang,berseri sungguh. Speechles n rasa mcm trharu sgt. Ya Allah,berkatilah hbngan mereka ini.

  54. bunga_larangan says:

    suka ngan cara Irma merahsiakan wajah suaminya semasa pertunangan(gambar suaminya pon tak tunjuk)..menyampah dengan ramai pasangan zaman skang semasa majlis pertunangan sudah tayang2 siapa tunangnya,bergambar berdua2an atas pelamin macam nak bersanding..Irma hanya tunjuk suaminya semasa bila tiba hari pernikahan…sekali tenguk tuuuuu,kacak kauuuuu….

  55. BAIYA says:

    owesome :) alhamdulillah.terasa nak kawen plak.hehe.

  56. ikan masing says:

    semoga bahagia hari2…suka sangat tengok keluarga irma memakai tudung,macam sejuk sangat mata memandang, perkawinan lisa seksi sangatla smpai adik kakak..memakai baju seksi….tengok irma sesuai untuk acara pernikaan..
    tutup aurat,tak sesetengah perkawinan artis lain..bila nikah…mhu permata berlian..bju paras madona…ya alllah kita ni islam…

  57. ikan masin says:

    semoga bahagia hari2..suka sangat keluarga irma tak seksi…bukan macam keluarga sesetengah artis tu,time nikah pakai seksi2 nak dedah payu darah..
    macam lady gaga…majlis nikah lisa suriani.. memey..macam nak tunjuk menunjuk,maklum la dah nak rasa orang kaya…

  58. mika miqhail says:

    sesungguhnya perempuan yg baik utk lelaki yg baik…sangat awesome & superb…congrats irma & suami…

  59. kak li says:

    waduh waduhhhh , anda berdua indah sekali, tahniah.

  60. kak pah says:

    Tahniah Alhamdulillah dapat jodoh serasi. Ya Allah panjangkanlah jodoh mereka hingga ke syurga.

  61. mamarazi says:

    muka iras2 mcm fahrin ahmad….

  62. bunga_larangan says:

    suka tenguk Irma nampak malu2 bila dipeluk & dicium suami nya..Awal & Scha,Yusri & Lisa,Norman & Memey..hurmmmm..dah biase dah…

    • xsukaartisperasan says:

      btul… kan irma ada citer yg mereka akan bercinta lps kawen.. untung suami dia.. moga diaorg bahagia slalu la.. ;)

  63. Malisa says:

    congrats irma n redza..mmg sgt sepadan ..ada hikmahnya atas kekecewaan..Allah yg mengatur jodoh ..tp kita blh mencari jodoh…cuma irma dah ada lesen memandu ke blm tu ..harapnya dah ada la..dulu dia kehulu hilir tanpa lesen memandu..semoga bahagia irma..cpt2 dpt baby..mesti cute anak dorang ni nanti

  64. joyah says:

    hensem nye wehhhhhhhhhh

  65. hrmmm says:

    alhamdullillah..amin..

  66. emperatriz says:

    tersangat lahh padan dan sesuai sekali…! jgn ada insan yg busuk hati cuba nak runtuhkan kebahagiaan diorg..maklumlah si suami kacakkk dan isteri jelitaa..perempuan solehah untuk lelaki solehah..

  67. farie says says:

    aihamdulilah sejuk mata memandang pasangan yg secucuk
    same cantik sme pdan perkahwinan artis paling sempurna//////
    bagaii intan dgn permata!!!!!!!!!!!!!!!!!

  68. xyz says:

    Irma tak perlu bling-bling dan makeup sarat, senyuman dia saja cukup jadi penghias diri. Semoga berbahagia hingga ke syurga =’)

  69. mawar biru says:

    tersenyum sesorg aku tgk msjlid dorg ni…aku dpt rasakan kebahagian dorg..moga kekal hingga akhir hayat bersama2 anak yg comel2 nti..InsyaAllah…:)

  70. xsukaartisperasan says:

    dpt rasa kebahgian diarg bila tgk gambar2 ni.. smoga kalian berkekalan yer.. sayang sgt kt irma.. ;)

  71. baby nisa says:

    Busana yg mengikut syariah..baju pengantin x seksi/nmpk dada walau berhijab…i like….TAHNIAH IRMA n REDZA…

  72. asfa says:

    suka dayang2 pengiring semuanya bertudung. tak de terdedah sana sini

  73. Faridahanim says:

    BARAKALLAH….subhanallah cantiknya bukan saja luaran nya tapi akhlak mereka juga..memanf padan muslimat dan muslimah sejati nie…

  74. org disini says:

    mcm jehan miskin pon ada gak iras2 sket

  75. org disini says:

    mcm jehan miskin pon ada iras gakni

  76. ninie says:

    kenapa bergenang airmata tgk perkahwinan mereka ini???

  77. nunu says:

    ninie…saya pun bergenang airmata tgk perkahwinan mereka…

  78. maria says:

    sooo sweettt….sgt2 sepadan sbb sma2 cntik dan hensem…muka kedua2 mempelai nmpk suci jer…moga bahagia irma n hubby…god bless u…

  79. syu says:

    pasangan yg chumilll…suke suke suke..moga bahagia sampai surga..

  80. mawar seunggi says:

    awesome…sweet sgt… x prnh lg i tgk pengantin yang sgt menarik dan sepadan cam ni… hope irma n redza bahagia hingga ke syurga… dugaan sentiasa mendatang so tempuhilah dengan penuh kesabaran… rasa cam nak kawin ja…sempurnaaaaa…….. encem gila hubby die kan?????….. bertuah betul irma…