Written by AbangNara | September 13th, 2013

Sama cantik sama padan. Kedua-dua pasangan mempelai kelihatan berseri-seri di hari bahagia mereka. Abang Nara suka dengan persalinan berwarna putih yang dipakai oleh mereka. Memang menampakkan lagi keceriaan di hari bahagia.

gambar nikah black

Semoga Black dan isteri akan terus bahagia sehingga ke anak cucu. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan Black dan Naquira Yasira dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Faisol Mustapha.

glutacell

P.S: GlutaCell adalah produk kecantikan dan kesihatan yang mempunyai kelulusan KKM dan HALAL.Terbukti berkesan seawal 14 hari. Ramai yang telah mencubanya dan berpuashati dengan hasilnya, termasuk beberapa selebriti. Harganya pun mampu milik. Jangan ketinggalan, marilah segera lawati www.azaleadenaturale.com.

gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black

gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black
gambar nikah black

76 responses to (19 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Black & Naquira Yasira

  1. cleopatra says:

    tahniah black & pasangan … :)

    0

    0
    • Hamdan X Hensem says:

      tahniah black.. walaupun rupa mu tak seberapa tapi anda telah berjaya membuktikan yg lelaki pecah rumah pun blh dpt perempuan yg rupa rumah siap!!!!! chaiyok!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
      • sapa2 jela says:

        muka macam Nora isteri Black ni. hihi
        btw, congrats2

        0

        0
      • c gebuz says:

        janji baik hati dan byk duit….muka pecah uma pon x jer kan kan kan…ahaks ahaks

        0

        0
        • hana says:

          sesedap mulot korang je kan ngata org…ko kata muka dia mcm pecah rumah..mksudnya apa? ko nak kata ALLAH punya ciptaan tu buruk? baik2 berckp… satu kita hina org..10 keburukan lebih hina mungkin ada pd kita…

          Anyway… aku tak nmpak pun black ni mcm muka pecah rumah…elok mata, hidung…n smua ckup sifat… kulit gelap apa masalahnya?

          #aku bkn peminat black…tp aku juga bukan pembenci sesiapa… jauh skali nk menghina Ciptaan Allah… ingat ye, apa ada kat kita ni smua PINJAMAN… bila2 Allah leh amik balik..yg putih pun leh rentung…baik2 berckp, Jgn jd manusia takde IMAN.

          0

          0
      • mat hensem says:

        teruk la ko niee. sedap ko nak mengutuk black kan.. muka ko musti mcm jamban tahiiii ! hahahhaha..

        0

        0
    • ayam jepun says:

      TAHNIAH BLACK & WHITE = PANDA !!!!

      0

      0
    • Olga says:

      DOK KT PPRT XNK NGAKU KONON,BG STATEMENT DUDUK KT PPR????VERANGAN DIVA SUNGGUH KO NI BLACK

      0

      0
      • i am xoxo says:

        PPRT=Projek pembangunan rakyat termiskin.
        PPR=Program perumahan rakyat

        mmg dia mengaku dok PPR. n mmg flat2 yg kerajaan buat dipanggil PPR pun. maklumla ko tu duduk private island…sebab tu tak tau kan. ape dah nama island ko tu? Pulau Sumpit ye?

        0

        0
      • Anonymous says:

        Bongok nye statement…mmg ppr la mangkuk..yg PPRT tu family ko yang duduk kat sana

        0

        0
    • Olga says:

      MALAM NANTI SONDOL BUKAK LAMPU TAU SEBAB BLACK NI HITAM TAKUT XNMPK WAKAKAKAK

      0

      0
    • Olga Palsu says:

      LAH DIA KAWIN DENGAN NORA KE?BILA NORA BERCERAI?

      0

      0
  2. hani says:

    ah poyoo la c black ni.. xminat! klu c black ni jual ikan,nk ke pompn tu kt die???

    0

    0
    • NoName says:

      rezeki setiap manusia telah tertulis sejak azali lagi.. hanya kerana muka x hensem,x layak dapat bini cantik.. kalau muka hensem KPOP perangai mcm sial pon girl akan reject jugak.. n satu lagi. x elok ada perasaan dengki. jeles itu tidak mengapa, lumrah hidup tetapi DENGKI jgn sesekali kerana dengki bleh membawa kepada perpecahan ummah.

      0

      0
    • bedah timun says:

      choiiii la kau ni hani! dah tentu memang black ni penjual tembikai dekat kerinchi tu haa..dari dulu sampai sekarang penjual ikan. relaks je bini dia terima dia seadanya. black pilih utk low-profile and bini dia pun x materialistik mcm kau hani!

      0

      0
    • Miera says:

      Cik Hani… Dah jodoh dia biar je la. Tak minat diam2 sudah. Dia tak mintak awk bg duit pun nak buat hantaran dan mas kahwin dia…

      0

      0
  3. gadis simpati says:

    so sweet….tahniahlah…….semoga menjadi suami yg bertanggung jwb ke ats isteri yg di nikahi…..dan jangan sia2kan hidupnya…..

    0

    0
  4. INA says:

    berseri wife black ni

    0

    0
  5. INA says:

    berseri wife black ni..congrtas both of u

    0

    0
  6. Simbeng says:

    Tahniah Black & White…White untuk bini dia..hahahaa

    0

    0
  7. salasiah ronggeng says:

    1st.. wakakakaka..

    Tahniah black

    0

    0
  8. Shin Chan says:

    Black kawen dengan si White..dapat anak Kelabu la..nama Grey..hehe..Tahniahhh!! barang naik malam ni..Berkat hari jumaat..

    0

    0
  9. salmiah says:

    cantik..sama padan..tahniah..

    0

    0
  10. mak tiri says:

    mana mas idayu

    0

    0
  11. zaza says:

    tahniah black n wife
    smoga bahgia till jannah

    0

    0
  12. ROHIT says:

    Tahniah Black & wife.
    Iras2 pnyanyi Nora wife dia bertudung begini.

    0

    0
  13. sherry situ sana sini says:

    eh korang notice x? muka wife dia mcm nora yg penyanyi tu lah..ke aku je yg rasa gitu?

    0

    0
  14. zizi says:

    tahniah black n wife..smoga kekal till jannah

    0

    0
  15. akutengahwatesaimen says:

    tiga benda yang orang akan wat betul2 ikut syariat islam…masa bersunat,masa nikah,masa mati…yang lain hancuss…time nikah tutup sggh auratnya…time reception..londeh abiss….

    0

    0
  16. emy says:

    Tahniah black & isteri..selamat pengantin baru.

    0

    0
  17. Farano says:

    Subhanallah..kan cantik isteri Black bertudung..

    0

    0
  18. ................ says:

    tahniah black…memg btl2 black la si black ni…black & white ……wife dia mukanya bila senyum sebiji mcm nora (johan)…

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Wife black Ada iras Nora n Liza hanim

    0

    0
  20. chikedis says:

    Tahniah black. Aku rasa low profile je wedding derang, bagus2.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    jap2..encik nara oii kite bkn nk mintak bhg smpai ank cucu je..tp bhg dunia akhrat..smoga wedding dorang mndpt kbrkatan n keredhaan dari Allah S.W.T.tu yg pnting..xkemaih la doa smpai ank cucu je
    *bile seseorg wanita tutup aurat ngn smpurna mmg manis,cntik tgk..mmg jauh beza pic wife black yg tutup aurat ngn x..yg ni aku tgk manis..yg pic b4 nikah pedih mate nengok.hehe..smoga wife black n kita sbg muslimah sedar prbezaan ni..^__^

    0

    0
  22. huhu says:

    Malam ni hitam masuk putih…puhhh…tgh bayangkan…

    0

    0
  23. Rock says:

    Muka bertampong ah black. Apa2 pun congrats!!! :)

    0

    0
  24. minah jambu anak saudagar penipu says:

    helo malam pertama nanti bini black ni boleh ke Nampak dia bila dh tutop lampu nanti ? jangan pulak nanti teraba2..hehe jangan marah ye black minah jambu joke aje dh tentu minah jambu ni peminat black…semoga bahgia ye n semoga di murahkn rezeki amin..

    0

    0
    • minah jambu anak saudagar penipu says:

      Selamat hari Malaysiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! semoga Malaysia aman dn makmur sentiasa..

      0

      0
  25. hani B says:

    PE MASALAH KO OLGA??? MEROYAN PLAK KAT SINI… P MASUK TANJUNG LAH WEYY.

    0

    0
  26. Pocoyo says:

    macam tak sesuai je minah ni pakai barang brand hahaha

    0

    0
  27. typical malaysian says:

    Ape mslh org malaysia ni ye?org ltk gmbor nmpk betih korang gelabah…org ltk gmbor tonggek jubo korang meroyan…org ltk gmbor laga pp korang maki…org btunang korang maki..org bnikah pun nk kutuk…esok nk sanding korg kutuk lg…nnt dh ngandung korang kutuk lg..dpt ank plak nnt korang banding ngan anak org lain…mix xbtol la..klabu asap laaa..hidung kemek la…tlinga capang la…psl org lain sume xbtol..korang je la yg btol…maksum ke?esk black snding ni kompom de cite psl bju xlawa la..xmatching la…mekap cm opera cina la..bab hantaran x grand..plamin cap ayam la..yg mana pegi mjlis tu plak mula le nk cite mcm2..mkn x sedap la..artis nyanyi xsedap la…bunga telur xdpt la…cri toilet kt hotel xjmpe la..tu xtau lg klo de org meroyan cite bab spender kt mjlis kawin plak…klo jnis busuk ati tahap mughalazah camtu le….mcm dh perfect sngt pon….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ko tayah heran la..mmg viewer yg post -ve kat bn ni jenih yg x b’t/jwb..dorg kutok cni sbb identiti dorg org lain xtau..klo dorg ni btul2 brani,dorg akn kutok direct gna fb dorg kat rotikaya.sbb klo ikutnya bn ni kutip bhn kat rotikaya gk..sbb dorg brani kutok scra anon je la yg dorg kutok kat bn nih

      0

      0
  28. pokemon says:

    Brand ape pocoyo.?..branded la..p blaja english btl2 ok..sah2 ko ni pedengki kan..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Tahniah…..Kan lawa bila pakai tudung. Macam muka Nora…..

    0

    0
  30. anti kutuk says:

    korang doa2 kan lah yg terbaik utk mereka. toksah la asik nak kutuk je. muka kite atau pasangan kite pun x ler seberapa. x gitu?

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Macam nora,,

    0

    0
  32. nor says:

    Duk mengata jangn bukak lampu bagai….sampai dlm kain org korang ni dok sibuk ye. Statements macam akal takda. Celup je kepala hang dalam lubang taik. Then flash…bg cuci skit yg mane berkarat

    0

    0
  33. aku says:

    perempuan ni cousin kawan aq. perempuan ni anak sedara husband umie aida.

    0

    0
  34. me.. says:

    owh…. anak sedara husband umie aida…. janda ke?? gosip ckp janda tp mcm ank dara lagi… neway, janda pun cantik uollsss… korg ada??? tahniah black n wife.. minat sgt ngn black bcoz of his talent..

    0

    0
  35. ohjobs says:

    tahniah black & white huhuhu

    0

    0
  36. wak seman says:

    apela kutuk2…mak bapak korang x ajar ke?…kesian betul tgk org islam yg hati mcm sampah…

    0

    0
  37. ZZ says:

    TAHNIAH BLACK DAN WIFE,CIRA….MUKA WIFE MCM NORA,PENYANYI..BUKAN NORA DANISH YEERRR….

    0

    0
  38. anon says:

    Aku mmg tak kenal or minat si Black ni, tapi kenapalah ade yg duk mengutuk dia. Kata dia hitam lah, muka pecah rumah lah. Cuba kau pikir sape yg jadikan dia??? And sape yg nak hitam and tak lawa??? Sepatutnya kamu yg dijadikan sempurna tu bersyukur banyak2, bukan nya menghina org. Kalau tuhan nak balas, kamu pun blh hitam dlm sekelip mata, entah2 terbakar ke…..

    0

    0
  39. jiyeah says:

    black nie mulut cibai gak..dlu kacau best friend aku cakap bukan2..tapi xe..ko dah kawin smoga bahgia..laki pemimpin, so bawak isteri ke jalan di redhai..tahniah :)

    0

    0
  40. jgn kutuk org says:

    Yg mengutuk dan mengarut kt sini sekor2 perangai haram jadah..korg ingt muka kora perfect sgt ke?!pastu yg dk mbayangkan mlm pertama dia tu apasal? Korg ni mmg dasar busuk hati limpa pedal jntung la semua..apa salahnya doakan yg baik2 bila org bina masjid ni..ni tak tau nk kutuk je..muka berkerak la..lompong la..hitam la..dh Allah bg mcm tu dia nk kata apa..bersyukurlah klu korg ni sempurna…tp jgn lupa x mustahil esok lusa Allah tarik balik nikmt tu..so sila la berfikir sblm brcakap…

    0

    0
  41. Hantu raya says:

    Tahniah. Semoga segala kontroversi black dan Chera akan tamat. Kurang la dosa aku nak ngumpat korang.. Alhamdulillah..

    0

    0
  42. Anonymous says:

    Anak bos ak jd saksi nikah black la plk

    0

    0
  43. […] putih yang dipakai oleh mereka Memang menampakkan lagi keceriaan di hari bahagia Semoga Black dan Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Black, GAMBARSekitar, Majlis, Naquira, […]

    0

    0
  44. Anonymous says:

    Biasanya orang badan macam black nie le power kat ranjang. Muka biasa2 aja tapi, huh power lah….

    0

    0
  45. Belen s.jaya says:

    Dengar cite la kan, isteri black nie janda anak 1, betul ke?? Just dengar cite la kan. Betul @ tak wallahualam.pepon tahniah black :)

    0

    0
  46. blueberry says:

    inilah lumrah manusia..yg indah di puji & yg buruk di hina
    NASIB BADAN!
    mcm2 ragam manusia. x bersyukur dgn kejadian asal….

    0

    0
  47. […] mendapat perhatian beberapa pihak. Dengar khabar Fouziah tidak mengeluarkan sebarang belanja untuk majlis pernikahan dan […]

    0

    0
  48. JANZ says:

    KEPADA YANG MENGATA BLACK DAN PASANGANNYA,BAWAK-BAWAKLAH BERTAUBAT,HIDUP INI SEMENTARA SAHAJA .SEMUA YANG ADA PADA KITA HANYA SEMENTARA SAHAJA. ALLAH HANYA MEMANDANG PADA HAMBA YANG BERTAKWA PADANYA DENGAN PENUH KEIMANAN. INSAFLAH WAHAI SEMUA.

    0

    0