Written by AbangNara | November 27th, 2012

Sabtu lalu bertempat di The Pool, Ampang, telah pun berlangsung majlis EH! 20 Yang Anggun Dan Disenangi. Untuk yang tidak mengetahui, EH! adalah salah satu majalah yang sangat popular di Malaysia. Majlis ini diadakan untuk menunjukkan penghargaan kepada selebriti-selebriti tempatan.

eh

Antara selebriti yang hadir ialah Izara Aishah, Fahrin Ahmad, Intan Ladyana dan ramai lagi. Paling mencuri perhatian ialah Intan Ladyana yang tampil comel dengan dress serba pink. Memang comel level gadis Melayu.

eh

16 lagi gambar selebriti-selebriti popular tanah air di majlis ini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Shahrizal Photography.

P.S: Amalan ajarah Syiah di India dan Iran.

eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 responses to (18 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Popular Di EH! 20 Yang Anggun & Disenangi

  1. kiki kaka says:

    pembetulan : gadis melayu xkan pakai pakaian yg cm tu..harap maklum..:)..bagi pandangan saya la…tq..

    0

    0
    • Anonymous says:

      seram tgk muka fauziah gous…tu mizz nina fashion apakah itu..mcm fashion budak2 muda nk gi jalan2 pkai beg cm gitu..fahrin ahmad hensem…izara muka memang lain..naper erh.? intan ladyana cantik bju kaler pink..

      0

      0
      • joyah says:

        fauziah gous…oh pleaselah.. sombong nak mampus…

        ada 3 orang peminat tangkap gmbr dgn dia.. ngan muka senyum paksa, dia pun bergambar.. lepas jek piminat tu pergi, dia trus buat muka jeling, aksi geli geleman punya muka…

        kenapalah, joyah yg berada di kerusi berhampiran dia masa tu..sampai sekarang terbayang muka berlagak dia tu.. haishhhh..reject…

        0

        0
        • Anonymous says:

          pnah nmpak die kt klcc jln ngn membe die…die jln mcm blagak bajek org duk pndang2 die..mcmla org kbulur sgt..puiii

          0

          0
        • Rita vs Ayu says:

          Fouziah Gous guna make up jenama apa ni? x berseri lansung. Mizz Nina masih rasakan diri dia anak dara yg bujang sbb dia konon2 kurus tapi sebenarnya dia dah berusia dan xsesuai nak berpakaian mcm tu lg.

          0

          0
        • baik says:

          Oooo… mcm tu erk Fauziah Gout?? baru aku tahu… ingakan tak sombong.. ermmm… perasan lawa kot….

          0

          0
        • sembotok says:

          aku pernah juper fouziah gous ni ngn ikram dinzly.masatu dlm crowd tgh smbut new year eve kt langkawi. aku duk sebelah dorang..aku perasan si ikram elok jer senyum2 kt we all..tp si fouziah gous..buat muka ketat & siap menjeling lg.tak paham aku..padahal we all tk mengisahkan they all pun.
          agaknyer dlm hati dier..tergugat tgk aku lg cun dr dier..ahaks..

          0

          0
        • kak Nera says:

          dah la fesyen mcm org tua.. tak sesuai ngan umur..! tak abis2 ngan subang besarnyer.. tapi aku akui la, muke die cantik giler kalau kat luar. mcm anak patung. Sharp! die ni jenis yg xmkn bergambar.. tang sombong tu pun aku akui gak la.. bajet bagus jer..!

          0

          0
        • nyampah says:

          dia perasan dia cantik sbb tu tunjuk sombong tuh…

          0

          0
      • Anonymous says:

        muka izara mcm muka penari salsa yg kangkang kaki angkat tinggi2.
        JK. LOL.
        Muka izara actually look classic.
        Lololololol

        0

        0
        • hoi pengumpat tegar says:












































































































































































































































































































          0

          0
      • Huh? says:

        Fouziah gous buat bibir ke? Try google gambar lama2 dia, nipis je.. Sorry to say, makin buruk.. Yg asal lg sweet.. Bibir sexy tpi muka xlawa buat muka jadi pelik lah.. Harap sedar diri.

        0

        0
      • Huh? says:

        Fouziah gous buat bibir ke? Google gambar lama2 dia nipis je.. Makin buruk la.. Elok lg yg dulu.. Bibir sexy tp muka tak lawa tak payahla. Harap sedar diri..

        0

        0
    • SHINee_is_the_best says:

      oh tidak, nampak lurah si poziah gaos tu..
      nk tunjuk ke mmg xsedar huh?!

      xde ke pakaian yg lbh sopan..
      haih

      0

      0
    • Olga says:

      aku peratikan pesen izara lately ni agak sterotype! kalau korang peratikan style dia predictable.. dia mcm ala2 nk tiru Fazura punya style.. kalau beterusan mcm ni lama2 org bosan.. sesekali pakai la dress yg out of the box supaya org x bosan.. tp x semestinya kena seksi.. lps tu dia selalu sgt bermain dgn warna hitam!
      Aku bukan anti Izara tp just bg pandangan je..

      0

      0
  2. li_za says:

    cantik la plak fauziah gous

    0

    0
  3. mayang mengurai says:

    bagi pandangan sy gadis melayu xkan berpakaian cm tu…ke betul gadis melayu mang chomel n manis lau pakai dress cm tu????

    0

    0
  4. gigi says:

    1st!

    0

    0
  5. Anonymous says:

    keciknya betis..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    abang nara menyatakan level gadis melayu itu ialah bukan level macam nak dibandingkan artis bukan melayu..kayulah korang ni

    0

    0
  7. dia says:

    chantek izara neee….

    0

    0
  8. Anonymous says:

    kalau nak jd penceramah agama,ini tak blh,itu tak blh…bgs berkhubah d luar sana tu. kalau rs cara berpakaian tak sesuai dan haram,jgn tengok.diri sendiri yg ada masalah,nak tegur org lain.

    0

    0
  9. Hamba Allah says:

    Ciptaan Tuhan semuanya indah, cuma kita sebagai hamba yang mencorakkanya. Wallahualam..

    0

    0
  10. saya ok jer! says:

    Mengantuknya. huarghh. -_-

    0

    0
  11. Saye says:

    Mekap, sampai dah tak kenal siapa… Tak makin cantik pun mekap gitu…

    0

    0
  12. berlari says:

    mekap fouziah menampakkan dia gelap

    0

    0
    • Akus says:

      dia memng gelaplah..ingt ms aku g jomheboh..muke brcapuk2 bedak..trserlah kehitaman kulit dia

      0

      0
      • berlari says:

        maknenye aku tertipu dgn mekap dia la ni.. haha.. nampak kelabu terus muka kalau tempek bedak bebanyak..

        0

        0
  13. Raja minah jambu merah / biru says:

    Emmmmmm yg paling cantek n hensem kt sini si pojiah gos n fahrin ahmad yg lain RABAK !

    0

    0
  14. rokiah baju leret2 says:

    1: tekejut tengok muka fouziah gous.. macam pondan operate mekaup dia..
    2: nadia nisa baju ok.. skirt nampak murah… dia kene belajar “bawa” baju..
    3: kamal adli .. suar nampak murah… sila selalu buat “sit-up” agar perut nampak cantik..
    4: yang bawah mizz nina tu siapa??
    5: baju2 dorang biasa saja… ( atau mungkin kualiti gambar ni yang suam-suam lutut??)

    #sekadar pendapat#

    0

    0
  15. Raja minah jambu merah / biru says:

    miss nina ke tu ???? eh pesal minah jambu tk perasan ni ?? mungkin miss nina ni badan dia dh gemok tk tu pasal minah jambu macm tk kenal ….miss nina ngandong ke ? badan dia dh tkde bentok lagi eeeeeeeeeeeee tk cantek nyeeeeeeeee !!

    0

    0
  16. yg pompuan mcm maknyah lorong
    yg laki mcm bapak ayam

    top 5 artis melayu forever cantik tahap dewi
    1)erra fazira
    2)fasha sandha
    3)eja
    4)siti nurhaliza
    5)dynas

    0

    0
  17. Anonymous says:

    tak lawa sungguh yg pki bj biru tu… sapa dia?….

    0

    0
  18. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    bosan la tengok fesyen izara..balik2 hitam, cream, hitam, cream..xpun colour yang plain..aaaahhh bosann

    0

    0
  19. kagaya mad says:

    Mnyampah tgk pojiah goud muka angkuh gila..blah la ingt gojes sgt le tu..dhla ketat tahap apa dh baju tu..buatla muka mesra cikit..xyah la nk smbg sgt bkn hebat sgt blakon..lainla klu eja mmg bgus n x sombg mcm ko.

    0

    0
  20. ita says:

    Fauziah gous bahu jatuh..x cntik pakai baju tanpa sponge kat bahu.

    0

    0
    • hoi pengumpat tegar says:






































































































































































































































































































      0

      0
  21. conan says:

    yang lelaki pakai trtutup dri atas smpai bwah. yang pompuan, trbuka dari atas smpai bwah. and then bila org cakap camtu, artis artis bajet hot ni balas, ‘trend la mcm ni’ -_-

    0

    0
  22. ahaks says:

    bju mizz nina mcm plastik sampah.sume fashion kampung!x mampu beli baju branded dri oversea ke

    0

    0
  23. Anonymous says:

    izara mcam tiru style fazura.. sekali imbas mcam fazura

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      izara paling paling tk cantek n tk jambu kt gambar ni….yg baju biru tu apeeeeeeeee la punye pesen pakaian lagi lah tk cantek eh pigi balek tidooo lahhh !!! yg baju kuning taik tu anak sape tu ? artis ke ? muka boleh tahan jambu jugak tapi pesen th happe2 huh ! intan ladyana ke tu ? muka jambu tapi pesen kembang kuncop ni minah jambu tk minat lah ! lain kali ladyana kalau nk bergambar tolong kaki jangan bengkok eh tkde klas gitu….ape2 pon pojiah gos n farin ahmad champion dlm gambar ni

      0

      0
  24. Audrey Hepburn says:

    Fahrin berpeluh melampau…

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      ye lah panas kan ! kau tk nampak ke ape yg dia pakai tu huh !! jangan2 seluar dalam dia pon kuyop panas sangat !! farinnnnnn lain kali tk payah lah nk pakai macm gini menyeksa kn je….pakai simple2 je lahhhhhhh jeans ngan baju T biar nampak ragged tapi smart…..ape2 pon u champion ok..

      0

      0
  25. MAMA VOUGE says:

    mama rasa pakaian artis malaysia ini terbawak2 dengan style artis jepun dengan korea, tak de jatidiri langsung terikut2 dengan budaya luar kenapa tidak berpakaian dengan identiti nasionalisme serta sopan tk rugi kan, lagi manis dan tertib! pereka fesyen malaysia dh reput idea, keja meniru je org pandai kurang kreatif!

    0

    0
  26. rasya aleeya says:

    Mizz Nina ni macam nak tiru style Kim Kardashian je. pernah tgk kim pakai bju sebijik cmni dalam tv.

    0

    0
  27. neelofa says:

    alalalala lagi lawa neelofa dan asetnye

    0

    0
  28. minachi says:

    yg baju kuning tu rupa dia macam gurlfriend anak dato’ k lah.
    sophea. die tu retis ke?

    0

    0
  29. michelle says:

    dulu sblm kahwin, noh hujan jnji x nk mizz nina pkai seksi…tp sama jer tgk..xde beza sblm dan slps kahwin..

    0

    0
  30. cikikaka says:

    Fauziah Gous bajet muka exotic.. amek gamba buat muka biasa2 sudah..

    0

    0
  31. Din says:

    Nadia Nisa tu kelakarlahh… baju biru+skirt coklat murah+kasut pink. lain kali pkilah yg sepadan.

    0

    0
  32. miss wawa says:

    Mana Nora Danish????

    0

    0
  33. bengang says:

    same lar dgn anita baharom yg berlakon dunia baru tu.. sombong sgt!!!! hari tu mase gi tgk teater tun dr. siti hasmah, jumpe die pastu mase lps show aku mintak permission nak bergambar skali dgn die. skali die buat muke terpaksa pastu mcm nak tak nak je bergambar. serious nyesal amik pic dgn die. senyum pun plastik! please lar.. siti shahrizah (eja) yg dah lame berlakon & siap menang award lg pun x sombong.. asyik senyum je.. amik pic dgn die pun die layan je. so artis yg suam2 kuku ni tak payah lar nak sombong sgt.. tak ke mane pun sombong tuu..

    0

    0
  34. ahaks says:

    baju kuning tu pelakon vanilla coklat.bella daly
    .awek nazim othman

    0

    0
  35. anti pojiah says:

    hoiiii pojiah ko xnk ker kad bank cimb yg ko bagi kt laki org tu!!!

    0

    0
  36. anti pojiah says:

    hah lagi 1,nxt time hidup xyah nk mntk sponser dgn jantan ler!!! Puiiiii

    0

    0
  37. n says:

    ilusi optik..boob kanan fauzih gous nampak besar dari kiri.lol

    0

    0
  38. Maa says:

    KORANG TAK RASA KE MUKA SI INTAN TU MACAM LAIN SEMACAM. Hidung MACAM mancung. Dagu MACAM panjang. Cube korang compare gambar2 dulu dgn sekarang.. Macam baru balik dari plastic surgery jeee..
    Tapi maybe mata aku yg sparrow….

    0

    0
  39. ehem says:

    SALAM SEMUA..YG KATA FOZIAH GHOUS TU SOMBONG SGT SGTLAH TK BETUL..SY DH BYK KALI JUMPA DIA, DAN DIA SGT FRIENDLY..KITA KENE LA PANDAI TEGUR DIA…KALO KITA TK TGUR DIA, TK KAN LA DIA NAK HEGEH2 SENYUM2 KAT KITA KOT

    0

    0
    • Anonymous says:

      tipu.. dia memang sombong gila.. penah nampak dia shoot kat satu tempat.. even orang tak terhegeh hegeh nak senyum pun tak payah la jeling orang macam hape.. bajet diri tu bagus sangat..

      0

      0
  40. Anonymous says:

    ketiak mizz nina itam berkerak dan berlipat…tapayah nk show off sgt lah…

    0

    0
  41. aku leerrr says:

    ehem (TULISAN BESAR) tu fauziah ghost ker? ghost ntah ghaos… ntah… susah no nk eja.

    0

    0
  42. alia says:

    suka tgk fathia latiff…cantik sgt n sweet jer…n kenape DD tk der?…klau DD ada lg cantik kot…biasa lh seri pengntin bru lh…

    0

    0
  43. Anonymous says:

    disenangi?

    bila cakap peminat strangers adakah patut disenangi?

    0

    0