Written by AbangNara | May 9th, 2015

Tahniah diucapkan sekali lagi buat Fahrin Ahmad dan Elena Hani atas pernikahan mereka sebentar tadi. Untuk makluman, Elena Hani bekerja sebagai seorang pramugari. Memang cantik, jelita dan menawan orangnya. Patutlah Fahrin boleh jatuh hati.

gambar kahwin fahrin ahmad

gambar H!Live

Lagi beberapa gambar sekitar majlis pernikahan Fahrin Ahmad dan Elena Hani dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

fahrin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to (18 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Fahrin Ahmad & Elena Hani

  1. Irah says:

    Sama cantik sama padan.. :)

    0

    0
    • Yulanda says:

      okay…saya restui. kalau izreen azmidah tu…tak tahu lak nak cakap apa.

      0

      0
      • Kiah Kongo says:

        kombinasi jue aziz dan fasha sandha. 2 in 1.

        0

        0
        • Perghhhhhh!!! says:

          (GAMBAR)Fahrin Ahmad Basah Di Tepi Kolam Renang…yum yum!

          0

          0
        • Hurmmmmm says:

          saya pernah fly dgn bini dia. baik orangnya, ada kerjaya dan tegas. itu saja saya nk cakap. tahniah kak elena.

          0

          0
        • izreen says:

          When you cried I’d wipe away all your tears
          When you’d scream I’d fight away all your fears
          I held your hand through all of these years
          But you still have all of me…. :(

          0

          0
        • Anonymous says:

          @perghhh

          hahaha, mangga lah tu. memang terkenal ngan gambar mandi kolam…

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kannnn? i nampak pun macam tu. Jue Aziz N fasha..
          Semoga berkekalan.. :)

          0

          0
      • mamee monster says:

        izreen mesti dijemput kan..kan kawan baik…ada datang tak?

        0

        0
      • Fizah says:

        alah Abang Fahrin.. kenapa tak cakap Abang Fahrin nak cari teman hidup. Fizah sanggup tau kawen dengan Abang Fahrin. Tak pe lah dah bukan jodoh kita. Tahniah lah Abang Fahrin.. Fizah doakan Abang Fahrin bahagia sehingga ke jannah

        0

        0
    • gay boi says:

      abg fahrin bila nak main rugbi lagi? saya rindu saat abg tukar baju dlm changing room sebelum game. saya curi pandang tengok body abg yg berpeluh lagi yg sasa tu waktu di UiTM. rindu pulak sama abg tau. waktu tu…. tuhan saja yg tahu betapa geloranya nafsu saya.

      0

      0
    • Anonymous says:

      bolehlah…janda pun jadi lah…

      0

      0
      • maniam says:

        bini dia ko yg sibuk. tipikal malays.

        0

        0
        • Anonymous says:

          janda vogue…who cares? lain la kalau janda tak bersiap mcm opah kaw!

          0

          0
        • Anonymous says:

          janda pun perlukan teman….bodoh nya .

          0

          0
        • minah jambu terlajak habis says:

          kwin janda lagi bagos dari kawin dengan anak dara yg prangai macm janda..lagi pon janda yg fahrin kawin ni dia muda cantek sweet kire ok la…bukan Nye fahrin kawin ngan janda ganyottttttt..

          0

          0
      • Anonymous says:

        Bujang la..ko dh knapa

        0

        0
        • minah jambu telajak habis says:

          eh bujang ke ? bukan janda ? kenape dorang cakap bini fahrin ni janda ? dorang ni eh macm pandai2 aje cakap bini fahrin ni janda konon huh ! semoga bahgia yee lov uuu

          0

          0
  2. anak pahang says:

    da kawin pun…tahniah..minat sangat kat fahrin ahmad

    0

    0
  3. Anonymous says:

    sama padan. tahniah..

    0

    0
  4. izreen says:

    huhhh melepas aku..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    iras jue aziz…tahniah.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    zzzzzzzz….

    0

    0
  7. Anonymous says:

    sweet sweet and simple. i like….

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Iras2 fasha sanda

    0

    0
  9. Gigi emas says:

    Lagi setahun cerai la tu….tunggu dan lihat. Mengikut statistik Melayu dan artis sendu adalah tertinggi kes penceraian

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      cerai tkpe maseh lagi boleh bersabarrr ..kalau laki kawin sembunyi2 bini tk restu n tk iklas pon nk kawin ha lagiii haram jadah huh !

      0

      0
  10. fan says:

    she has class!! good choice fahrin.dahla cantik, ada career, berduit, humble, low profile.. tak mcm izreen, artis sendu yg gila glamer.

    0

    0
  11. intan says:

    cantiknye pndai fahrin pilih mcm jue aziz ade mcm… amy mastura pun ade tp lau lepas ni elena brtudung lg cntik…tahniah….semoga kekal hingg ke syurga….

    0

    0
  12. Ibumerah69 says:

    Ibumerah minat dgn Fahrin ni. Putus cinta dan faktor usia mematangkan dia dlm memilih jodoh. Semuga perkahwinan Fahrin dan Elena kekal bahagia hingga ke Jannah. Kita doakan yg baik-baik untuk pasangan ini. Amin.

    0

    0
  13. amin says:

    satu je aku nk ckp…pengapit pakai baju peach yg pakai tudung tu lawa gilerrrrr

    0

    0
  14. bujang senang says:

    sape stuju pengapit pompuan yg pkai bju peach tu cun? kasi like sikit

    0

    0
  15. kiah kokdiang says:

    moga bahgia smpai syurga…btw kak kiah rsa muka isteri fahrin ni mcm pelakon indon yg blakon kasih berbisik tu..demmy febriana

    0

    0
  16. anon says:

    Kenapa banyak gambar bini dia gelap, nak tengok betol2 pun takleh… Neway jauh lbh lawa dari di linda onn tu. Hmm…peramugari maknanya selalu outstationlah. Jgn yg jenis berpoya2 or bersosial sesama steward, stewardess or pilot dahlah…yelah, esp yg terbang jauh ke luar negara… congrats..

    0

    0
  17. Lovelyvic says:

    Satu je nak cakap…. she is beauty with brain. Satu fakulti dgn aku… dia habiskan chambering and jadi lawyer selama 5 tahun. Lepastu dia berhenti and decided jadi pramugari emirates.

    Kalau betul pun dia janda… apa ada hal.. janda mmg dh tentu jandanya… yg anak dara belum tentu daranya.

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      betol kau cakap tu lovely minah jambu setuju la sangat2…. yg bertudong pon lom tentu ada dara tol tak huh ! jenis atas tutop bawah bolong tol tak lovely ?

      0

      0
  18. Hanez Suraya says:

    Sukenye Fahrin punya baju sempoi je. Baju melayu collar orang Johor tu.

    0

    0
  19. melati says:

    oklah sesuai sama2 mature….kalo pilih muda sgt x sesuai…x pe pilih janda..kalo dpt anak dara belom tentu masih ‘dara’ sekrg ni

    0

    0
  20. manis says:

    Tahniah..sweet Sgt..btul ke Elene nie janda..?

    0

    0
  21. xxx says:

    Yeah, both same aliran and sefakulti dgn i. Mmg kenal sgt. In fact, fahrin pernah satu kelas pun..cuma fahrin x call to the Bar je la. Apapun both of them are nice people..I doakan yg terbaik. Tahniah fahrin n elina!

    0

    0
  22. Mrs D says:

    Before this fahrin ngn shereen..she’s cabin crew gak..pape pn congrat for fahrin n elena

    0

    0
  23. lowprofile sangat says:

    low profile betul fahrin & elena..cool abis xperlu tajaan beriban bjuta pun..berkat

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Alhamdulillah…. tahniah.. terbina sebuah masjid… semoga kekal bahagia hingga hujung nyawa..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Iras MAS IDAYU. Part dagu tu mcm MAS IDAYU. Tapi takpe…cantik dia ni walaupun org kata dia janda.
    Kalau janda dah tahu jandanya.
    Tapi anak dara tak tahu DARANYA ada lagi ke tak?

    0

    0