Written by AbangNara | July 22nd, 2015

Selain daripada kejelitaan dan keanggunan Rozita Che Wan di pagi hari raya Aidilfitri, kecomelan anaknya iaitu Aaisyah Dhia Rana turut sama mencuri perhatian para peminat. Dah makin besar dan Aaisyah. Makin cute apabila memakai baju kurung di hari raya. Besar nanti confirm cun melecun macam emak tercinta. Seronok tengok gaya comel muka Aaisyah. Memang rasa nak cubit je.

che ta hari raya

Che Ta dan Zain Saidin juga tidak kurang meriahnya menyambut hari raya apabila memakai baju sedondon sejak hari raya pertama lagi. Gembira Abang Nara melihat kebahagiaan keluarga ini. Semoga ia berkekalan sehingga ke akhir hayat.

che ta hari raya

Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


che ta hari raya
che ta hari rayav

che ta hari raya
che ta hari raya
che ta hari raya
che ta hari raya
che ta hari raya
che ta hari raya

che ta hari raya
che ta hari raya
che ta hari raya
che ta hari raya
che ta hari raya
che ta hari raya
che ta hari raya
che ta hari raya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 responses to (18 GAMBAR)Rozita Che Wan & Keluarga Di Hari Raya Aidilfitri

  1. Lara says:

    Hamboiiii rantai mas top to toe! Nasib baik la comel sangat kamu ni, geram nak gigit2 kaki tu.

    0

    0
    • Anonymous says:

      hoiii comel ko dik…
      gerammm tau..bertuah ko..subhanallah..rase nak kilik2 je..
      berape wet raye dapat dik oiii..

      0

      0
    • Anonymous says:

      terima kaceh la comel aisyah oiii..hilang sakit pale baca pasal AA lah, ND lah..u made my day..comell bam2

      0

      0
      • Lovelyvic says:

        Tak dinafikan….
        Dalam ramai2 anak artis Malaysia…
        mmg dia ni antara yang paling comel….
        Aku rasa bakal pelakon ni….
        menggantikan puteri balqis nga mia sara…

        0

        0
        • Kelass ko maria... says:

          okla cute gak… tp xleh lawan puteri nazira anak raja nazrin lg superrrr cute and comeyyyyy…xde pon pakai mas dr top to toe…..less is more…. yelah mak dia pon classy…. che ta ni baju 4k pon canang satu dunia… tolongla jgn tunjuk xde class….xyah ikot raja zara la…tengok siti pon da cukup…

          0

          0
        • albinokah dia says:

          kadang2 aku tengok sasha cam albino pon ade… ok bai

          0

          0
        • Anonymous says:

          chop..nk tanya satu soklan…nape che ta ni klu ambik gambar suka nyerong??? tu je soklan…ok bai

          0

          0
        • puding laici says:

          antara Tuanku Zara dengan Che Ta …. sape lagi cantik and classy ?????

          0

          0
      • Fofessor says:

        Aaisyah lah bukan Aisyah.
        Susah payah mak bapak dia lebihkan huruf A kat depan jadi dalam phone book nama dia selalu first.

        0

        0
      • no name says:

        agkanya setiap kali turun dari kereta bergambar je kot..kesian org yg kena buli amebil gmbr ni..huhu

        0

        0
  2. hana says:

    serius, body Che Ta sangat cantik.
    Aaisyah pun comel. aduh aduh

    0

    0
  3. jojoyah says:

    What the smelly fish does Sasha has on her head? Macam movie demon Musang Beracun. Nasib kulit puteh kalau tak as ridiculous as a blonde negro. Ghaaaddddd, how ridiculous!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    pukul berapa agaknya cheta bgn pg raya tuk start makeup!!

    0

    0
  5. nak cuit sikit says:

    suka tengok che ta, bertambah tambah cantik sejak give birth…anak yang sangat sangat comel….rezeki Allah pada Che Ta, harap Allah bagi yang sama kat saya amin amin amin….hairan masih ada orang yang berani cakap muka che ta mcm pondan bagai…dasar hati dengki…kesumat …jaki dengan nikmat Allah pada hambaNYA…All the best to you che ta and selamat hariraya…muah muah muah

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Rambut Shasa macam Legolas dalam Lord of the Rings. Kbai.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    seb baik kawen dgn zain y kacuk tu dpt laa merasa dpt anak comel…klu x mmg kempunan laaa che ta nk anak comel..kah kah kah…aku tgk gmbr ank che ta y first tu adoiiii…..cam mr bean..tlg laa dik muke ko x sesuai nk ade side burn ke jambang ke dh mcm kartun pulak aku tgk…klu rs diri tu x byk bulu jgn laa nk syok sndri bajet2 cam ade byk bulu….geli aku tgk..

    0

    0
    • ika says:

      Harap2 ko dah ada anak nanti tuhan tak balas ko ada anak muka buruk sebab mengata anak orang. Huhu

      0

      0
    • senget sangat kannnn says:

      tu le..muke kampung gile gile…tp BAJET hensem artis bagai…tlg la dr gaya muke yg overconfident itu hanya dtg dr HARTA warisan nya..kalau anak org biasa2 tu…mesti x de nye selfconfident camtu sbb kawan2 sekeliling ko puji puji bagai sbb ko berduit jek dik oi…so jgn la dok perasa hensem lebih

      0

      0
      • nak cuit sikit says:

        senget sangat kannn…simpan sikit dengki kesumat tu kak oiii yang cik kak kutuk tu adalah makhluk ciptaan ALLAH yang menciptakan setiap sesuatu..akak ni Islam ke tak ni…kalau Islam takkan sanggup mengutuk ciptaan ALLAH..

        0

        0
  8. jingle_jick says:

    fuyoo…keluarga mewah kaya raya

    0

    0
  9. oren says:

    ANAK COMEL…che ta make up tebai sngt…tang mn lawanya che ta??xdk nya original lngsung melainkan body dia

    0

    0
    • Saya says:

      Saya brp kali gak nampak che ta nie dia mmg cantik tk makeup pun cantik. Nie tk bohong… Dan lagy bidy dia pun cantik.

      0

      0
  10. DD says:

    Dressing terlebih
    Makeup terlebih
    Posing asik tengok kiri jer, pp belah kanan scratch kut.
    Less is better lh, no need to act like u Mak Datin, Puan Sri, Diva and so on.. Bakat x ke mn pun. Kontroversi jer lebih.. Plz la tolong jgn dress up your doter like that. Slalu nmpak over. Biasa lah taste mak2 baya Che Ta ni.

    0

    0
    • loaded tp kampong says:

      acik ta ni mmg kampung punya pe’el nm jer loaded pki legging biler musim panas batak tol mokcik ni..

      0

      0
  11. Anonymous says:

    Tak pening ke anak che ta asyik pakai cekak besor2 atas kepala tu. anak2 saya bubuh je toinggg… ditarik dan dihumban

    0

    0
    • Anonymous says:

      Anak saya pun sama..masa baby tk nak pakai cekak kepala…tapi bila dewasa kena pakai topi hitam 4 segi (serius)

      0

      0
  12. mawar says:

    mak oiii baby lagi dh pakai emas atas bawah…x berat ker dik oiii…cian pulak tgk aisyah dbuat mcm doll

    0

    0
  13. Anonymous says:

    shasha mcm hantu raye.. heheh

    0

    0
  14. LOLA says:

    amboii gelang kaki depaa..nala2 punya

    0

    0
  15. KakLeena says:

    Comelnya…!!! Rasa nk gomol2 baby aaisyah nie…

    0

    0
  16. alia says:

    Aisyah nak jadi ustazah …….comeinya mcm maknya. Jaga elok2 laaa so comieee ni cik Ta.

    0

    0
  17. anon says:

    che ta artis tercantik malaysia..selamatt haariiiiiii raaaaayyaaaaaaaaaaa

    0

    0
  18. Uuuuu says:

    Scary baby

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ops.. tertinggal.. Scary aunty. I thought I saw a ghost. Shasha n Zain ni, kacukan…but their English suck! Nak dislike..dislike la…..

      0

      0
  19. Anonymous says:

    Cutenya aishah, tgn sumanya ada emas, hati hati peragut tu . Sasha saidin langsung tak sesuai warnakan rambut blonde, name je omputeh tp warna rambut tu langsung tak sesuai dgn sasha. Ape ape pun aishah dhia rana mmg superb cute

    0

    0
  20. Pocong says:

    Sape rambut tetibe putih ni . Tolong bagi tahu aku. Ke pocong yg tetibe ade kat phone aku ni.

    0

    0
  21. Hehehehehe says:

    Kaki emas…… tangan emas…… leher emas……

    Dah banyak duit……. mata anak tu jangan lupa dibetulkan……….. tq

    0

    0
  22. lol says:

    Hmmm… Baju Shasa nampak sopan dripada che ta.. cuma rambut spoil ja.. gambar yg ada 3 org pompuan (aku kenal che ta ja) semua ‘plastik’ mekap je lebih.. dgn biji mata lens yg super palsu.. bulu mata lgi super fake.. bulu kening.hmmm… super cukur (dari gambar la).. pasal side posing che ta.. hmmm.. may be nak look seksi.. she still in learning..

    0

    0
  23. anon says:

    Kasarnya gelang kaki & tangan aishah…..kesian dia, selesa ke budak tu. Hmm….by the way, 3 beradek nak compete sape mekap paling tebal, or bulu mata palsu sape paling panjang & kaler contact lens sape paling lawa ke….???
    Posing & pouting tak habis2 makcik ni…

    0

    0
  24. salina says:

    Aku ni bukan peminat che ta.Banyak kali jugak terserempak dgn dia.Dia mmg cantik. Tak mekap pun cantik.Dia sgt baik dan peramah.Rakan2 artis pun ckp yg che ta sgt pemurah.

    0

    0
  25. Girl loo says:

    I think her doter dh msuk geng obes la.
    Over dos ngn ssu bdan omak nya.aku tgk blh je braya sakan c zain tu,klu x riso btul xde driver..ye

    0

    0
  26. farah natasya says:

    Comel nya Aaisyah tak jemu mata memandang dia.Korang cakap che ta ambil gambar dari tepi je kan. Aku tengok ada je gambar dia pandang depan.Gambar baju merah.

    0

    0
  27. Aisah peminat tegar Aaisyah says:

    Semua baju2 Kak Ta ketat2 & berambu-rumba cam langsir, should keep it simple! Most post ke kiri je, untuk nampak lebih langsing & tinggi, Cuba candidly tengok straight matanya. Juling air! To cover up- bulu mata palsu, contek lens, celak yang tebal, bergambar mereng, maintain & tenung camera dalam2. Since semua adik beradik Rozita Che Wan bertudung dia yang paling tua should set example too! That’s why! Ayu Raudah pregnant anak ketiga?
    Aaisyah yang paling comel & montel amat, sebiji bapak dia. Mata besar & bulat, ada julingnya jugak! SHOW STOPPER goes to Aaisyah Dhia Rana! Aaisyah boleh pasangkan dgn Ryan Dalton!

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Shasha macam elsa frozen. Kbye

    0

    0
  29. Sarrah says:

    Muka CheTa dah tak boleh bergerak…senyum pun nampak ketat je…terlebih botox.

    0

    0
  30. aku yg pakai, ko yg panazzz says:

    biaq p kt dia la.. nk hias ank dia lagu mana.. hampa semua ni awatla busuk hati sgt.. dia nk buh bp kilo emaih kt anak dia pown suka hati dia la, yg hampa pulok semok penghot pasaipa.. biaq p la dia nk buh pasu bungo sekalipun kat ataih pala Aaishah tu.. dia pown sukoO.. Ank hangpa tu dh besaq dh pandai mengeja baru nak ajaq pakai bungo ataih pala mmg xnk la budok tu haih.. lg 1 yg hampa jeloz dgn body cikta pasaipa? cantik elok je body dia dr hampa tu badan mcm dugong bunting.. hahahahahaaaaaaa (ada mcm mami jarum x?) hahaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  31. vouge the vass says:

    Che Ta mohon tak edit pic tu sebab nak tengok kaler maler baju letop. Tune kaler dah lari dah..

    0

    0
  32. acik ta senget2 jer says:

    x fotogenik ..dr dulu pse senget model mende gitu?

    0

    0
  33. Anonymous says:

    tak sedar aisa dah pandai jalan. suka tgk gamb che ta sekeluarga bersama anak2 dgn bekas suami.

    0

    0
  34. Melur says:

    Che ta, hang dok lemaih ka pakai make up tebai tebai, bulu mata pelesu bagai. Memang la semua duit hang tapi aku confuse la pasaipa hang gila glamour. Pi hantaq baju buat beads hang pi canang innaired sampai dok geli geleman lagu tu. Hang pi bayaq sampai 4k pasaipa. Buat simple simple ja la. Ni aku tengok badan hang dah macam eksperimen dah dok letak labuci sana sini. Lagi satu pasai anak hang Aaisyah tu. Hadoi la sian anak hang. Hang dok pi letak emas from head to toe na? Sian budak tu che ta oi. Dia selesa ka pakai lagu tu. Dak berat ka? Ka hang pakaikan Zhulian sebab zhulian ringan. Budak tu baby lagi che ta oi. Pi tengok lara. Relax ja. Seronok dia jadi baby. Aku rasa anak che ta ni kalau nak makan mesti kena beralaih bagai. Takut la makanan terkena emas beribu riban.

    0

    0
  35. Nek Bunga says:

    COMELnya anak Cik Ta yg. makin JELITA sejak bertudung ni! Geramnya si comel kecil ni!

    0

    0