Written by AbangNara | May 18th, 2015

Memang hot mom. Melihat gambar-gambar Maria Farida di majlis sambutan hari jadi anaknya, Mizan Ashley yang berumur 18 tahun, mata Abang Nara tidak mempercayai apa yang dilihat. Mana tidaknya, emak dan anak dah macam kakak dan adik. Maria Farida kekal jelita, memukau, langsing dan menawan walaupun usianya sudah melangkaui 40 tahun. Sekali tengok macam anak dara sweet 21.

gambar maria farida terbaru

Pasti ramai wanita yang mencemburui kejelitaan Maria Farida. Namun Abang Nara percaya bukan senang dan bukan sedikit usaha  yang dilakukan oleh Maria Farida untuk mengekalkan kejelitaannya. Pasti Maria Farida menjaga pemakanan dan banyak bersenam. Inilah hasilnya. Salute kepada Maria Farida yang masih maintain sehingga ke hari ini.

gambar maria farida terbaru

Lagi beberapa gambar Maria Farida di sambutan hari jadi anaknya dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar ArtNanPhotoStudios.

gambar maria farida terbaru

gambar maria farida terbaru
gambar maria farida terbaru
gambar maria farida terbaru

gambar maria farida terbaru

gambar maria farida terbaru

gambar maria farida terbaru
gambar maria farida terbaru
gambar maria farida terbaru
gambar maria farida terbaru

gambar maria farida terbaru

gambar maria farida terbaru

gambar maria farida terbaru

gambar maria farida terbaru

gambar maria farida terbaru
gambar maria farida terbaru

123 responses to (18 GAMBAR)Maria Farida Memukau Di Parti Hari Jadi Anaknya

  1. Sahdo says:

    pelakon yg kertu dah sendu…sila berhijab please.

    0

    0
    • Jemah says:

      sesungguhnya manusia itu berada dlm kerugian.

      0

      0
      • melati says:

        semue nmpk terdesak. atau mata aku yg kero?

        0

        0
        • Kerana Diri Mu Sebegitu Desperate says:

          Xde sekor pun yg asli dan anggun. semuanya kaki jarum botox dan pengguna Loreal.

          0

          0
        • kak nam says:

          kepala lutut tetek semuanya terjojol. hish, kesian nengok.

          0

          0
        • hanya mampu menguap says:

          harijadi anak…mak yg over.

          0

          0
        • Lana Nurdin says:

          tunjuk cincin 100k dulu. ko hado? aku hado.

          0

          0
        • Aku Pun X Heran says:

          apa yg nk cuba dibuktikan? mak nyah pun x dressing mcm ni…….

          0

          0
        • Baby Larat says:

          sebelum kamera klik…kempis perut dulu kemudian tonggek ye. resipi nk nampak mcm anak dara. :(

          0

          0
        • Sporean Gurl says:

          Maria sis, nobody is impressed, ok? Nobody.

          *look left and right*

          0

          0
        • Rooney says:

          those hot mamas. seriously, I will do them all day and night. so sexyaaaaayyyyy! yeah baby. give it to daddy.

          0

          0
        • Anonymous says:

          pussy tua…eeeee. choi.

          0

          0
        • Ayie says:

          do not listen to those kampung/ulu chicks. they don’t have a life other than sit at home and basuh seluar dalam husband diaorang tu. they dont have a clue about fashion. you look awesome maria, awesome. good job girl. no opsss from me.

          0

          0
        • Godek says:

          Dh knape ngan dorg nie..?npk mcm perjumpaan GRO SENIOR.Tak padan dgn tua nye,muka serius fake giler..byk sgt cucuk muka la teww.Sendu sungguh bday party ank nye,yg ada cuma sbijik kek & 2 gelas air.Ok,hurmm

          0

          0
      • mutiara says:

        dah tua2 nak mamp…opss..skirt pendek2 aish buruk

        0

        0
      • maklebai says:

        kalau dah mak pakai macam ni, anak pun boleh berselera tengok.

        0

        0
    • Opsss says:

      Pelik sungguh haku. Parti apa ni, ada kek je?
      Minuman oren jus dan Sprite takde ke?
      hehehehe

      0

      0
      • Zack says:

        inilah parti farewell sebelum dia…..menopause!!!

        0

        0
      • Ayie says:

        She looks awesome. Don’t you wish your mom looks like her. I guess so…bitchesss!

        0

        0
        • dee says:

          nope.. not in a million years.. i dont wish for my mum to be like this.. i’ll be embarrassed if my mum mcm ni.. kalo mak aku cmni, ari2 aku bukak bacaan Yassin kt umah kuat2..

          0

          0
    • Si Pengacau says:

      Muka dia macam pelik lah… Keputihan pun macam pelik… Ke mata saya yang ada problem?… Pelik lah…

      0

      0
      • Koko says:

        bedak x kena dgn kulit muka. waktu beli tak test kat tingkap. beli waktu siang. bila malam kena lampu handset murah, nampak cerah mcm mayat. kih kih kih.

        0

        0
    • Elizabedah Tan says:

      semua nya masih berbogel, wau. tahniah!

      0

      0
    • aku says:

      euwww… muka masing2… err…berbonjol..bersegi..budget dagu bujur.. err.. bukan asli ni…tau sgt.. kalau asli jauh lagi cantik.

      0

      0
    • Zain Malik says:

      laknaktullah. seriusly….hazab.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Maria farida tak berubah sikit pun banding 20 tahun dulu.aku selalu tengok urtv abang aku dulu & nampak muka dia sama.kalau ada botox pun she looks natural.tapi kawan2 dia hancur especially minah pakai dress gold tapi posing budget hot.

      0

      0
      • Ayie says:

        she looks awesome…better than 89% people here. Ok. No opppsss from me. Just…yay!

        0

        0
    • carol says:

      Ko salute pompuan camni nara?? Ko dah kenapa?

      0

      0
    • monyet comel says:

      Kedut kat muka boleh dicover dengan botox.
      Kedut kat kepala lutut???

      Botox kan skali kepala lutut tuh….kihkihkih…

      0

      0
  2. Anonymous says:

    muka plastik semuanya. rambut warna, skirt pendek, tertonggek-tonggek….eeeee….choi….geli.

    0

    0
  3. Bedah says:

    bukan memukau, lagi meloya ada la kot. next?

    0

    0
  4. budal nakal says:

    maria minum meneral water je yg dibekalkan dlm beg. maria wanita suci….dia x minum arak. :D

    0

    0
  5. Anonymous says:

    malas nak komen org tak sedar diri kad pintar bangsa apa? agama apa?

    0

    0
  6. cik mek molek says:

    tgk muka cntik… tapi lutut???? ttap nmpk mcm lutut makcik2……
    x hnsem pon anak dia…. hmmmmmmm

    0

    0
  7. torra dtg lagi says:

    menakutkan..

    0

    0
  8. dimpleyana says:

    mak oiii…tua bangka yang tak sedar diri semua.
    pkaian mengalahkan anak dara. janda kegersangan ke semua ni?
    apakah???nk muntah hijau aku tgk

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Kakak dengan adik??? Buta ke apa?

    0

    0
  10. anon says:

    muka kawan dia plastik2 semua mcm maikel jeksen.

    0

    0
  11. wink wink says:

    geng botox..Astagfirullah

    0

    0
  12. OTAK NARA says:

    Pasti ramai wanita yang mencemburui kejelitaan Maria Farida-Otak Nara

    BINI HANG JE CEMBURU NARA,SEBAB BELIAU GEMUK

    0

    0
  13. Anonymous says:

    anak dia x ensem pn…memukau ap nya nara oiii…sakit mata menengoknya ad la..dh mcm pompuan terdesak jer..dh tua2 ni malu la ngan berpakaian mcm tu..retis y muda cara berpakaian lagi sopan dari y tua kertu ni..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    tak cantik langsung. Nampak tua2 belaka wanita2 didalam gambar ni tak ada yg menarik langsung?… minta maaf tak berkenan langsung

    0

    0
  15. najwa says:

    ni bday sapa sebenornya? anak dia kan? apesal mak die yg terover berpoya2 ngn kawan-kawan? geli la da kertu tp perangai mcm ni..

    0

    0
  16. GigiKuning says:

    hrp dpt hidayah.. kesian ibumu.. kain x ckup

    0

    0
  17. ash says:

    besday ank dia tp yg dlm gmbo ni semua mcm x berapa nk sebaya dgn ank dia jer….
    rasenye muka artis yg cntik dn nmpk seri wajah pd mate sy ialah diana amir….
    dulu b4 hijab nmpk comot tp skrg ni x solek pn berseri…
    mgkin kerana niat hati nk berubah tu betul2 nasuha…
    maria farida, patot nye awak tunjuk cth yg baik pd ank…
    mmg la pakaian bkn penentu sikap dn peribadi sebenar tp phm2 sndiri la…

    0

    0
  18. misz eyda says:

    Cam sedih je tgk.kalo sambutan besday kt rumah lagi happening kut dgn budak sebaya.ni tgk gmbar mcm besday mak je.posing bagai dgn rakan seusia.mcm tak berapa suai pakaian yg mencolok mata.mmg separuh bogel.jgn kata org tua,org muda kalo tgk makcik2x berpakaian mengalahkan org barat tu,confirm meleleh je yg dibawah tu.pakai la spt seorang muslimah.sedih betul artis melayu skang ni.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    masing-masing mulut cam harreemmmmmmmm…

    pelik majlis ni org2 tua je ke yg hadir? mana kwn2 anak dia?

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Ya ampunnnn tk sedar diri ke ape makcik makcik ni tua bangka skirt sekerat paha ish ish ish

    0

    0
  21. Anonymous says:

    sesungguhnya syurga neraka itu benar dan mati itu juga pasti..perindah kn akhlak kita sebelum tiba waktunya..wallahua’lam

    0

    0
  22. unknown says:

    kakak & adik la sgt.. birthday anak, kenkawan si mak.. hahahahahaha.. punya la nak menunjuk konon sama baya.. hahahahahahaha

    0

    0
  23. zaz says:

    ya allah… ermmm

    0

    0
  24. azreen says:

    Tolongla pakai kain labuh sikit… ingat lawa ke

    0

    0
  25. peah nget ngot says:

    aku tak faham besday ank dia ka or besday dia?? gmba dia ja byk -,-

    0

    0
  26. Anonymous says:

    ya rabbi…

    0

    0
  27. jenny says:

    All the MAKCIKS are way past the sell-by-date. No matter how extravagant you dress them up with bells, ribbons & whistles, the mould will get through. Yucks!

    0

    0
  28. minah jambu terlajak habis says:

    hEnseM !

    0

    0
  29. momygbaik says:

    Sama2 kita berdoa semoga ALLAH sebarkan hidayat di setiap puri alam..manusia semakin dahagakan agama..dan bila hidayat meresap ke dlm hati tiada yg lebih setiap diri sukai kecuali redha ALLAH..redha Rasul..semoga ALLAH terima taubat kita semua dan memilih kita sebagai ahli JannahNYA..insyaALLAH…amiin

    0

    0
  30. boboy says:

    dah macam burung kakak tua dah semua aku tengok!

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Bila jeles melanda, maka agama pun menjadi pembolehubah untuk mengata.. Konon kertu, konon kedut, konon tersembol, dan pelbagai konon lagi walhal diri amat ingin menjadi seperti orang yang dikutuk… how i wish to look like her. But yeah, manusia bangang mana nak ngaku terpukau dengan manusia yang dikutuknya itu.. jeles la katakan. Kalau dah bangang melanda, mula la gunapakai point agama… gittew…

    0

    0
    • Fasha says:

      yes, drag those ugly bitches. they don’t know anything about fashion. they are all jealous.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Maria looks awesome for her age. They guys are jealous bitches cause they look like tong minyak tanah dan tempayan….89% here. Good job, Maria.

      0

      0
  32. u ollss kelakar says:

    korng nie.. sebok ngutuk org..perasan bagos.. pastue nasihat bagai.. hoi.. nie ruangan gosip.. korang masok sure tau dah ade pic2 mcm nie.. so dah dose dah kat situ.. sencond is ko kutuk plak.. dose lagi… heish…

    0

    0
  33. Anonymous says:

    yg menyokong si maria paritdah ni semuanya agen yahudi. bodoh.

    0

    0
  34. Kazim Alias says:

    bila betina tua berangan anak dara. cenggini la jadinya.

    0

    0
  35. Anonymous says:

    utk umur mcm tu & body mcm tu.anak dara pon kalah.
    mmg superb. bab aurat dia tu biar la dia dgn tuhan. cuba positif skit..gunakan maria farida sbb kita punya batchmark utk menawan suami…jaga body, jaga kulit, pakai sexy cenggitu dgn suami..lentok sana & sini dgn suami..baru la suami sayang. learn from the best.
    as for maria, moga kekal cantik & bertemu jodoh dgn lelaki yang baik utk bimbing u ke arah yg lebih baik ye. u mmg cantik.

    0

    0
  36. Leha says:

    semuanya posing mcm tahan kentut. lalallalalaa

    0

    0
  37. Rooney says:

    I would love to fuck this bitches. god, they are hot.

    0

    0
  38. -aku- says:

    rasa nak komen plak arini. selalu baca jer..
    seksi sangat nih.. adoiii!!!

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Ingatkan GRO yang dah menopause. Bila dah berumur nak ikut gaya anak dara umur belasan tahun memangla tak boleh. Mana nak tutup kedut2 kat leher, tangan dan lutut yang berketul2 tu. Dengan guna botok , besarkan bibir dan tetek pun orang tetap tau dah berumur. Apa lagi kalau pakai makeup tebal.

    0

    0
  40. Ayie says:

    Maria looks awesome for her age. You guys are jealous bitches cause you guys looks like tong minyak tanah dan tempayan. You guys deserves to be in the kitchen making belacan dan budu because that’s your otak need right? Makan bangkai….. opsss.

    0

    0
  41. rena says:

    I think she is a good hearted person….from 15 years ago I saw her opposite EON Bank until now at KLCC with her few friends, she still looks the same…and she never acts diva or looking at other guys like some ‘gedik’ young ladies out there termasuk yg bertudung sekali pon ada yg terlebih gedik….so only those who has a good beautiful heart will look forever young like her.

    0

    0
  42. Mat K says:

    Ni majlis anak ke majlis mak?

    0

    0
  43. Mat K says:

    kalau bogel kan ni, mau tetek cecah kepala lutut

    0

    0
  44. dotdot says:

    ‘kbur msing2,ant die ngn tuhan,yg pki tdung pon blon tentu baik’..elkkn kuar statement yg xmelmbgkan org islm..kebaikn hti,akhlak,bdi pekerti perlu seiring dgn ketqwaan n keimnan pd Allah..kita same2 berdoa moga artis2 sebegini dpt dlindungi tuhan dn berubh ke arah kebaikn..bkn dgn kuarkn statement yg xbetol@nsihatkn artis2 ni dgn bhasa@cara yg sgt kotor@kurg ajr…

    0

    0
  45. amz says:

    milf.. my friend hot mom

    0

    0
  46. yeke says:

    Penari tiang ke???

    0

    0
  47. Anonymous says:

    GRO kena reject customer…? hehehe

    0

    0
  48. politik says:

    laki tua yg plg bwh tu muka miang nk mampos. pastu aku musykil mana kwn2 ank die? maybe awal2 taknak dtg sbb takut tgk hantu2 tu semua.

    0

    0
  49. hijabista says:

    Bukan dh ubah imej pakai tudung ke makcik ni hari tu.

    0

    0
  50. Anonymous says:

    Cantik tu cantik la tapi jangan la pakai skirt pendek sampai macam tu sekali.
    U r way better tahan this.
    Kenapalah..

    0

    0
  51. anon says:

    Tak pernah minat dgn perempuan ni but have to admit that she looks young for her age. Anak dia nampak sebaya je dgn dia, silap2 haribulan org ingt boyfren….
    tapi mcm biasalah, kat mana2 dunia sekalipun bila perempuan cantek sikit mesti ramai yg jealous… Psl skirt pendek, setahun dua dulu Makicik Ta pun pakai skirt nampak peha jugak.. Mana tau esok lusa dia dpt hidayah n tutup aurat jugak…so jgn kutuk or jealous kat dia lbh2…

    0

    0
  52. KakLeena says:

    Woww….nampak muda dari kakleena walaupun lg senior. Apa rahsia ya??

    0

    0
  53. Anonymous says:

    jangan salahkan anak jika anak menjadi liar, bawak2 bertaubat makcik, kubur awak dah memanggil tu… :)

    0

    0
  54. Kemek Suhaiza says:

    curlasss nokkkksss semoga istiqamah

    0

    0
  55. Mia says:

    Ape anak dia xde kawan ke? Semua org2 tua je kat parti tu..huhehuhe

    0

    0
  56. Anonymous says:

    Menyeramkan tengok geng2 ni. Semua dah tua2 tapi nak bergaya macam budak belasan tahun. Tak sesuai.

    0

    0
  57. Anonymous says:

    Mana tau suatu hari nanti makcik Maria berkawin dengan lelaki muda dan berubah menutup aurat macam makcik Ta. Sure lagi cantik. Berskirt pendek ni selalunya untuk kasi orang tengok aurat kita secara percuma. Memangla orang suka tengok dan memuji sebab dapat lihat benda free. Tapi bila menutup aurat ni , orang akan hormat dan segan pada kita.

    0

    0
  58. sedap forever says:

    fuiyooo best….MILF sedappppp

    0

    0
  59. Tokioo says:

    Kenapa anak dia sambut bday dgn org2 tua belaka???

    0

    0
  60. sssss says:

    parah…..

    0

    0
  61. hanania says:

    uikss.. Datin Karen bukak balik ke hijabbbbb ??

    0

    0
  62. si comel says:

    aku yg kero ke mmg realiti gmbr last tu..yg pling kanan bju itam tu…apakah??? baik pkai bikini je kalo yg luar jarang begitu.. :/

    0

    0
  63. Anonymous says:

    ntah2 y sokong tuh geng2 kot..cover..mmg lorh klu tak bekenan tuh talk psal agama…dah dlm hukum agama bgthu cmtuh..tak kan klu tak berkenan talk psal upin ipin psal frozen psal batman..ishhh tak paham aku..org putar belit kan fakta

    0

    0
  64. ermmmm says:

    yg dtg sume tua kutuk tak sedar diri… elok sgt!!

    0

    0
  65. jemah vogue! says:

    kubur da panggil mak cik ooiiiii !!! buat malu jer.. grrr

    0

    0
  66. mimi says:

    kepala lutut merengkot kepala lutut itam pun yakin lagi nk bermini sekweertt…muka cam mikel jeksen tua hehee

    0

    0
  67. Anti Sundal says:

    Rumah kata pergi kubur kata mari.x sedar diri.bile ditegur katanye itu urusan dia dgn Allah.Islam hanya pd IC.tolong lah TUTUP AURAT ORANG TUA.X MALU PADA MANUSIA LAIN MALULAH PADA ALLAH YANG BYK MEMBERI NIKMAT HIDUP PADA KAU.JANDA GERSANG.DULU TYG BIKINI,LA NI TYG BODY…DUNIA DUNIA…

    0

    0
  68. mawar rashid says:

    aku ade member mcm ni, buddy2 ngn GRO then buat party mesti kt hotel 5star sbb sugar daddy sponsor. one day aku serik nk join da sbb aku rasa malu, bkn rasa high class pun sbb dorg ni muka mmg cantek2 class je, branded kan tp bukak mulut, aduh parah, tau2 je la bila GRO sembang, henbeg jam diamond tu klu beli sndr takpe jgk ni sbb mengangkang, memalukan. wanita2 murah dan pemalas berusaha. aku da tak kwn dgn member tu sbb dia kata aku jeles dgn dia .. hmmm, klu da bodoh selamanya bodoh

    0

    0
  69. This&That says:

    yg budget komen negatif ni minah minah kampung yg jeles la ehh… tolonglah pi masak sambal ikan, makan pucuk, basuh kain yg kotor… tu je la yg hangpa mampu weii…

    0

    0
  70. kiah pekasam says:

    MANE KAWAN2 ANAK DIE?NI PARTY ANAK KE PARTY TUPPERWEAR MERIAH PERIDAH NI? bila nak berhijab? malula anak uolls dah bujang mak pakai sependa je keluar rumah

    0

    0
  71. aku pelik says:

    Serius baju dia xlawa

    0

    0
  72. julia says:

    Geli geman aku tengok Mak nye dan kawan kawan Mak nye yang melebih lebih! Hish! Mana ada budak lelaki sambut bird-day ke18 tahun dgn kengkawan Mak Nye..kesina pulak aku tengok!

    0

    0
  73. Bob says:

    Alahai..lutut orang dah tua..nak jugak pakai mini dress!

    0

    0
  74. Khadeeja says:

    Semoga Allah Beri hidayah pada Maria Farida Dan kengkawan dia semua Dan lindungi kita bersama. Ameen.

    0

    0
  75. Anonymous says:

    ALamak…ni semua anggota Persatuan Pesara GRO 80an ke..?

    0

    0
  76. kaca mata hitam says:

    lamah tah ku kamu ane…

    0

    0
  77. akka says:

    Walauweehh..msih anggun n utuh..ehmm..geram tgok…

    0

    0