Written by AbangNara | December 18th, 2012

Hanya dengan melihat gambar, Abang Nara dapat merasai kemeriahan majlis hi-tea bersama Erra Fazira yang telah berlangsung di Restoran Puteri. Nampak gaya macam ramai yang hadir. Pasti seronok dapat meluangkan masa bersama Erra Fazira.

erra fazira

Yang menariknya, anak Erra Fazira dan Engku Emran iaitu Engku Aleesya turut sama hadir menemani ibunya. Makin lama memang makin comel Engku Aleesya ini. Tak salah kalau dikatakan yang Aleesya mewarisi kecantikan ibunya. Besar nanti confirm cun melecun.

erra fazira

16 lagi gambar sekitar majlis hi-tea bersama Erra Fazira dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Erra Fazira Official Fanpage.

erra fazira
erra fazira
erra fazira
erra fazira
erra fazira
erra fazira
erra fazira
erra fazira
erra fazira
erra fazira
erra fazira
erra fazira
erra fazira
erra fazira
erra fazira
erra fazira

60 responses to (18 GAMBAR)Majlis Hi-Tea Bersama Erra Fazira, Serius Meriah!!!

  1. pz says:

    tak de pun laki dia..

    0

    0
    • sunshine says:

      Ni kan hi-tea bersama erra fans je

      btw, super chomel nya anak dia ni

      0

      0
    • Dik Non says:

      Hmm.. Tak nmpk sang suami nnt kuar la cita buruk.. Bila asik berkepit je pon kuar cita buruk jgk.. Laki dia tu org berkerjaya.. Lagi pon bukan suka expose sangat..

      0

      0
    • yun-nam says:

      pondan 4 org blkng erra tu wtf????????
      kalau nk memondan pun elok skit bleh x? buat malu community pondan-maknyah jorhhh korang ni!

      0

      0
      • nenek kau says:

        hmmm comel anak erra…tp dahi lain mcm jer aku tgk..dah mcm flower horn..

        0

        0
        • sandrianasiska says:

          Those with such forehead r usually smart people

          0

          0
        • ilpyun says:

          xnampak apa kekurangan pun anak erra, overall cun. tapi kalau dah jeles nak korek jugak kat mana2, org xlaku memang kuat dengki
          masa aku kat uni dulu, ada sorang awek cun gila, lagi cun dari wardina tapi ada jugak org komplen, cun tapi bahagian antara hidung dan mulut dia pendek sangat. hahaha gilala org yg dengki, masalahnya yg mengata tu huduh, xder satu tempat pun kat muka dia cantik. huhu

          0

          0
    • wannabe says:

      tgk gambar2 anak erra.. muka dia cam sedih je.. jarang ada gambar dia yg tgh hepi..

      0

      0
      • lili says:

        mcmna anak nak happy..idup pun dibesarkan pengasuh jer! mak pulok asyik acting / melalak jer.. kesian anak tu..tekanan mental!

        0

        0
      • NUR says:

        Nak tengok wajah – wajah ceria, gembira dan riang ria Engku Aleesya ye Wanabe….layari Instagram Erra Fazira :) Macam – macam aksi ada boleh tengok …..Apa yang pasti Engku Aleesya ni tak suka orang ambil foto dia….kecuali kalau mom dia ….memang semua muka happy :)

        0

        0
    • pz says:

      owh ye la kan.. bersama perminat.. haha.. muka anak erra bosan giler.. mesti dlm hati dia ckp, bila la mama ni nak balik.. :p

      0

      0
    • jagjit says:

      teringin nak tengok erra dgn rambut asli dia. asyik2 pakai wig je.. wah engku aleesya comel yg amat. sebijik photostat mak dia

      0

      0
    • Judika says:

      Phone apalah yang anak dia pakai tu? Kecik kecik dah pegang tepon. Untung aleesya :3

      0

      0
    • ahmad albab says:

      group bapuk tu group ahmad kassan (mcmana eja daa) kan

      0

      0
  2. oren says:

    nape x ada magazine yang ambek gambo erra dan laki dia?ambek la gambo baru untuk membuktikan mereka masih bersama.. buangkan kekeliruan peminat

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah / biru ori says:

      yg kau sebokkkkkkk sangat nk tengok erra ngan laki dia tu pesal ! biar lah kalau erra ngan fan berani mati dia ! ape kena mengena ngan laki dia ! kalau ye pon dia dh bercerai ngan laki dia biar lah dh tkde jodoh nk buat camana ! cantek nye anak erraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cute betol !! erra lagiiiiiiiii cantek !! pon cute n jambu lov u erraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

      0

      0
    • Azwina Alele says:

      dari pada beli wig2 tu lebih baek pakai tudung lagi cantek kenss ? i pon da lama teringin nk berhijrah mcm Noorkumalasari , ah nooooooooooo , AWAS jangan berani berani nak saman baby AA ~!! KATANYAAAAAAAAAAAAAA !!

      0

      0
  3. Aisha says:

    comel Aleesya ni.. mcm mama dia juga…

    0

    0
  4. Menyampah says:

    Dh besar semakin comel anak erra…cantik mcm mama dia…

    0

    0
  5. ck beatriz says:

    comelnye ank dia..sweetnye erra…

    0

    0
  6. kimi says:

    erra pki wig ek

    0

    0
  7. kak tun says:

    cantikla anak erra

    0

    0
  8. eyriqazz says:

    Huhuhu..kenapa erra tak ajak saya sekali?hik3

    0

    0
  9. Penyibuk sejati dan abadi says:

    cute nya aleesya, mmg lebih kpd erra mukanya.. mmg comel ar…
    gmbar #3 tu, si rambut kuning seluar pink XD

    0

    0
  10. Nello says:

    wahhh..anak erra pun dh pkai hp hello kitty gtuuuu…kelassss
    :)
    btw, cntik sgt aleesya, mmg combine muka erra n husband dia ^_^

    0

    0
  11. MikaylaAreyssa says:

    Saya suka tengok kak erra ne.. cantik sgt.. xpkai makeup tebal2 pun still lawa.. natural beauty.. body pun slim. Engku Aleeysa comel…

    0

    0
  12. suka hati says:

    anak erra serius cntik, cute.. abg nara post la lgi gmbr anak erra.. bnyk erra letak kt instagram n fb dye.. mcm suri cruise plak ank dye… mke cm jepun!! sgt2 cntek!!

    0

    0
  13. Mia says:

    Asik nak berdukung je jenuh la..dah beso bukannye kecik

    0

    0
    • semua saya suka says:

      biarlah nk berdukung ke ape..maybe nk cepat..lg pn bkn susah kn awak pun..de je tak kena..

      0

      0
  14. Sweet32 says:

    Nasib baik aleesya x ikut rambut erra.. Rambut erra kan kerinting.. Tp mmng cute giler!

    0

    0
  15. PH says:

    Hampir 85% perempuan yang hadir pakai tudung. Erra bila lagi? hik3

    0

    0
    • Glamer Gilerrr says:

      Eh, erra kan dh pakai tudung tu?? Takkan ko tak tahu dia kan sentiasa dgn rambut palsunya… heheehehe

      0

      0
  16. Ni Lopak Tu Lopak says:

    ENGKU ALEESYA SEJIBIK AYAHNYA…comell yoo!!!

    0

    0
  17. Zee.H says:

    Hmm…nasib baik anak dia banyak ikut sebelah ayah dia, lawa, kulit pun putih……

    0

    0
  18. kak timah says:

    mana suami??????????bila suami xde kan org dh wt spekulasi hubungan korang

    0

    0
    • NUR says:

      Engku Emran sekarang kan ‘ low profile’ …Dia pun tak suka dah nak publisiti – publisiti ni….Dia pernah cakap dekat wartawan HUZZ yang datang interview dia dekat rumah katanya biarlah Erra dan Aleesya je di beri publisiti….Dulu masa mereka tak tunjuk anak ….cakap kedekut kan…sekarang tengok puas – puas …Tak datang tak semestinya ada masalah…Fikir positif..Jangan kalut sangat la….

      0

      0
  19. Insan biasa says:

    Masa mawi sll bawa isteri dia ada y tak puas hati..skrg trbalik plak..ukur baju di bdan sndiri biarpun kita bkn artis..kkadang spatah kata org leh runtuhkan rumahtangga org.. kamurang nak ke kalau kena btg hidung sendiri..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Gemuknya kakak yang duk sebelah erra tu..tak nak cuba produk doktor rozmey ke? Jusmate 5 atau produk amy mastura, takashima.

    0

    0
    • Opah says:

      tak baik cakap org tu gemuk….cube klu kome rope mcm tu pastu org cakap kome GEMUK…. Apa perasaan kome??? Bangga ke???
      Dia xmintak pon dilahirkan sebeso tu…..

      0

      0
    • sandrianasiska says:

      To each his own…so what if she’s bigger size than anyone out there. Probably she’s happier than anyone of u. It is the meanest thing to pick on somebody’s physical appearance.

      0

      0
  21. Insan biasa says:

    Masa mawi sll bawa isteri dia ada y tak puas hati..skrg trbalik plak..ukur baju di bdan sndiri biarpun kita bkn artis..kkadang spatah kata org leh runtuhkan rumahtangga org..

    0

    0
  22. noraabas says:

    x bersama x semestinya x bahgia..apa yg penting anak ada disisi..mcm rr..sibuk

    0

    0
  23. ida says:

    mcm ada “peminat” tmbhan kat blkg pmpuan yg pkai crmin mata htam kat kpla tu…pic no.15…nmpak skit ja muka dia…:-)

    0

    0
  24. aku says:

    perghhhh…tu pondan ke godzilla????
    comeynye ank erra,dulu mase kecik xberape pn aku tgok
    mkin besar makin cun,cerah ikut papa die

    0

    0
  25. Lagubestbest says:

    Seronok ke pergi Hi Tea artis? Tak pernah pergi lagi mana2 majlis Hi Tea bersama artis. Ada dapat goodies x?

    0

    0
  26. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    minah jambu kalau nk bertudong pon minah jambu nk tudong yg bentok rambot hepening kan…..

    0

    0
  27. jus mate5 says:

    kak cham tu pehal nyibok sngat…giler ke pa???
    Sedo la skit dri tu dah tua…!
    P la bwak2 sembahyang…

    0

    0
  28. Anonymous says:

    NAPE AKU TGK ERRA DH MCM PONDAN JE MUKA..OPPSS

    0

    0
  29. Mona says:

    kenapa erra asyik pakai rambut palsu je dari dulu?

    0

    0