Written by AbangNara | October 30th, 2012

Ahad lalu telah pun berlangsung majlis cukur jambul untuk Tengku Cleopatra Haidar, anak kedua kepada pasangan suami isteri, Que Haidar dan Linda Jasmine. Majlis telah berlangsung dengan begitu meriah sekali di Restoran Songket, Kuala Lumpur.

gambar cukur jambul anak linda jasmine

Turut diadakan serentak ialah sambutan hari jadi yang ketiga untuk anak sulung mereka, Tengku Ratu Haidar. Sama-samalah kita doakan agar keluarga ini akan sentiasa bahagia, murah rezeki dan dipanjangkan umur. 17 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Songket Salikin Sidek.

gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine

63 responses to (18 GAMBAR)Majlis Cukur Jambul Tengku Cleopatra, Anak Que Haidar & Linda Jasmine

  1. Waldorf says:

    First ke.?

    0

    0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      anak lelaki linda tu comel betul! kalau dh besra mesti hensem! boleh bela jd anak ikan! yummmy!

      0

      0
      • ikan sardin lover says:

        kak cham umur brapa..?? gatal betul noh…single lg ker..?? tolong jawab pls :)

        0

        0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

        apa ada pada umur… ;)

        0

        0
      • Ko Kesah says:

        kak cham dah lama xnampak dlm tv xde tawaran kerr..cbuk bergosip lak..anak linda mmg hensem tuh leh jadi model..

        0

        0
      • akuKACAK24execPETRONAS says:

        hi kt cham, jgn hrp nk dpt anak linda yg ensem tu kat awak jd anak ikan.. da la berumur..sedar diri byk2. fyi die sgt secocok dgn sy yg ensem ni. umur muda kerja pn bsr gaji tinggi baru sepadan. well thanks mencuba. PEACE

        0

        0
      • DianaDanielleSuntiLagi says:

        makan hati la ko cham.. carik je budak2 kt tadika ko tu buat anak hikan..hohhoho

        0

        0
    • zifi says:

      sape cleopatra skrg ni? aku confuse. sbb linda pakai baju meriah beno mcm die yg cleaopatra nye. haisshhhh..

      0

      0
    • Anonymous says:

      overrrrnyeee baju kau nyahhhh

      0

      0
    • ratu mesir says:

      Ko dah kenape xde nama yg sopan lagi ke nk letak? cleopatra bini firaun tu jugaak ko letakkk… sedihhhh! hishhh!

      0

      0
  2. huishhhhhh says:

    linda preggy lg ke?

    0

    0
  3. makcikbedah says:

    wah..meriahnya

    0

    0
  4. didie @ says:

    kesian tgk family ni. amalkanlah agama tu elok2 bukan ikut adat je ye Q.

    0

    0
  5. ratu kentut says:

    linda nmpk montel la..

    0

    0
  6. bukan peminat artis murahan says:

    Gemuk nyer linda….

    0

    0
  7. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    anak dia dh besar baru nk cukor jambol ! budak tu tk goyang2 ke bila nk cukor jambol tu ? gemok nye linda ! badan dia dh macm tk teruros gitu ….laki nk berlakon tk kasi ! padahal dia kenal laki dia pon dlm bidang lakonan jugak ! ada bakat tapi berperapppppp je ! mungkin jeles nye pasal …..mungkin jugak eh…ape kate peminat2 ???

    0

    0
  8. nenek lanjut usia says:

    sakan snguh la depaa.. zaman nek dlu ckur jmbul buat plut kunin ja.. tu pn moyang buat utk saka2 dia.. org tua2 dlu katakannnnn…kpercayaan pelik ckit!

    0

    0
  9. icha says:

    Srabut plak tgk linda ni…

    0

    0
  10. maktirikau says:

    hensemnya anak dia yang lelaki itu ^____^

    0

    0
  11. puteri rambut says:

    mak baby yg lg cleopatranya hah..dah acaner…

    0

    0
  12. honeywellz says:

    Semua gambar anak dia dari jauh je, kenapa tak ade gambar dekat, Tapi nampak mcm lebih putih N lawa dari kakak dia, Ratu…

    0

    0
  13. lolulu says:

    hodoh btol props n konsep die ni.. xyah berbuai2 lagi bagus.. seikhlas hati & bersederhana je wat majlis kan bagus?

    0

    0
  14. amir says:

    Dah macam muzium hantu daaaaaa ak tengok… seram………….

    0

    0
    • The closing section of a excellent Search engine optimisation technique is checking.

      You cannot rely on any individual who is unable to execute on its very own web-site.
      Basically, indeed it can, and you can even now keep you integrity and offer great information.

      0

      0
  15. Anonymous says:

    Btul tu ape ke pesen konsep dia nie… 1st time aku tgk baby dah besar buat cukur rambut cz slalu aku tgk baby lepas bulan ke…den lagy gambar no.10 tu semangat jamban nye dia dari blakang… Hahaha… Jgn marah.. Ape2 pun selamat bahagia..

    0

    0
  16. saje-saje says:

    freaky..kalau korang perasan…gambar yg paling atas sekali tu….nmpk linda n ratu n anak lelaki dier mcm patung kt gedung2 (shopping mall) time raya…yg mcm byk kt carefour la ape la pakai sedondon sekeluarge….heeee…cume que yg pegang baby tu je nmpk human…sekali pndng mcm que bwk anak dier amik gamba ngn patung2 berpakaian tradisional….hee..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Hahahaha btul tu saje saje hahaha mcm maniquin….

    0

    0
  18. Anonymous says:

    baju linda nmpak mcm jrg sgt..gmbr no.9 tu..mcm xpakai pape..;(

    0

    0
  19. designer x agung says:

    walaupun sy designer x agung, tp kenapa la tema cukur jambul sebegini rupa. patutnya harus la sweet2, org biasa pun sekarang sebenarnya dah pandai memilih n ade taste. guna la pastel2 color. nampak sgt x kena utk majlis cukur jambul. songket tetibo. color pun mcm org komen kat atas ni, mcm muzium dah plak. plak tu kain yg alas platform, dah kenape serabut sgt? sape buat props ni. malu cheq

    0

    0
  20. Na says:

    Knp parents que selalu takde dlm event que? Org felda xleh jemput ke?

    0

    0
  21. mak uda says:

    alahaiii kesian btul dgn keluarga nie..wat mjlis cm nie mcm ckup syarat je.
    yg tukang marhaban mcm utk cukupkn korum..

    linda preggy lgi ke? subur btoll

    0

    0
  22. cik omei says:

    muka LJ nie makin lama makin menakutkan la… :(

    0

    0
  23. Jeng jeng jeng says:

    LJ mcm pregnant lagi .. Aku tengok besar jer pewut dier..

    0

    0
  24. . says:

    serabut la sy menengoknya..linda dh gemokkkkkkkk…x lawo….

    0

    0
  25. ade aku kesah?? says:

    menakutkan je baju linda…apesal xpkai je tdung terus..tutup rambut semua kn senang..ni aku tgk mcm ahli sihir dh…nk jgk nmpak rmbut sikit…

    0

    0
  26. mama jelita says:

    serabut betul lah …patut baby tema dia ala-ala tomei..ni macam tema belukar pulak dah.

    0

    0
  27. Komen Ajer says:

    Muke Linda Mcm Muke Suzanna dlm Citer Hantu Sundel Bolong… Okbai

    0

    0
  28. makan di tabung haji says:

    Rasanya dalam islam takdak majlis cukur jambul. Cukur satu kepala ada la? Cukur satu kepala supaya selaput baru dapat tumbuh ngan sihat.

    0

    0
  29. No One says:

    Macam adik ngan kakak… :)

    0

    0
  30. Saja says:

    knpa la linda leh semontel itu…x lawa langsung..pic no 10 dari blkng nmpk bkn main lebar n beso lgi jamban si linda…

    0

    0
  31. haha says:

    awat GEMOK sangat. . .>_<

    0

    0
  32. Hamba Allah says:

    Salam,

    Tak baik kutuk orang tak tentu pasal. Kita kena cermin diri kita dulu sempurna ke tidak. Yang kata family Que tak dijemput tu…awak ada kat situ? Siasat dulu sebelum kata2 apa..manusia ni tau cari salah & kesilapan orang je. Menegur lebih baik dari mengutuk. Renung2 kanlah…

    0

    0
  33. pelik says:

    ishh ade saje nak mengutuk. nampak gemuk la, tema xsesuai la, macam patung la. ikut dia la majlis dia. kita esok ikot selera kita pulak :D

    0

    0
  34. kassim says:

    sedih btol dgn melayu zaman skrg sentiasa negatif… linda gemok sbb die bahagia n ckup makan.. n baju die pkai tu igt psr mlm pnye ke korg mmpu pkai cmtu.. org yg bute je ckp xcantik.. kite xlayak menilai org sepatutnye kite mndoakn bnde baik… tq

    0

    0
  35. gurl says:

    hye

    xpayah nk kutuk2 la ye.. spe ckp xkena dgn tema tu xnmpk eh yg konsep ni melayu klasik sgt.. n group marhaban tu pn ramai xkan la xdpt bezakn..
    fikir dulu sblom coment..

    sy harap keluarga ni bahagia selamanya..

    0

    0
  36. Chicken says:

    For a moment i thought it’s sharifah aini…..oooohhhhh

    0

    0
  37. airis says:

    rase mcm nk guntingkan je rambut linda.. dr dlu lg… serabut…
    nmpk die sgt tua dr Q..

    0

    0
  38. dewi says:

    ohh linda, dada tu taknak terbukak luas lagi ke? cubalah peka sikit. nama majlis cukur jambul tapi mak baby baju menghidang dada..

    0

    0
  39. Bersangka baik sesama manusia says:

    Salam…
    best nyer korang kutuk2 la bagai yer..
    Ckp mcm x der agama…
    Korang smee ni pnah ke beranak?..kan anak dia tu kecik lagi..cuba korg yg jd mak buyong..igt senang ker nak dpt figure balik…

    0

    0
    • peah says:

      i anak 3 badan still maintain je.yg penting masa berpantang 44hari tu jaga elok2..bertungku,pakai barut atau bengkung,urut badan.amalkan mkn set bersalin biodex dan susu ibu mmg cpt bagi badan ibu turun.tak percaya cuba lah.

      0

      0
  40. peah says:

    Q haidar hensem…yum yum.nak ngorat lah.linda u dah outta shape..gemuk.hehe jgn marah kay linda.sharing is caring! muahhh..

    0

    0
  41. muhammadbinmeor says:

    pebendela..xde nama lain ke nak bg anak, punya byk nama2 islam yg indah2..nama kapir laknat jugak yg ko bg nama anak ko..

    0

    0
  42. ck slmh says:

    xde ke gambar dr kamera profesional?
    ni amatur sgt.
    x best nak tgk.

    0

    0
  43. Dadidu says:

    Ooomagaiii!! Gemok nye linda!!! Dan sangat la oveerrr ko minah oooii! Maknye terlebih bebenor mcm nak gi menari hindustan golek2 kat bukit pun ada!! Baju pun jarang nk mampus!! Konsep mmg ke laut! Mmg gila glamer si linda ni and Que , tengkujuh Felda taib andak ni nampak macam lembu di cucuk hidung!! Mak bapak dari felda tak kena jemput ke que ooii.. Takut bini dowhhh! Bini muka mm ahli sihir! Takooottt

    0

    0
  44. Anonymous says:

    ala…aishwarya rai pun ambil masa nak kurus lepas ada anak….take time lah..

    0

    0
  45. survivalgear says:

    During a natural disaster Survival Gear, keep your toothbrush head covered. survival kits

    0

    0
  46. beats by dre says:

    AKG K702 earbuds earmuffs twisted due to soft, private purple velvet article content,

    0

    0
  47. Payday Loans says:

    Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is
    really informative. I am going to watch out for brussels.
    I will appreciate if you continue this in future. A lot
    of people will be benefited from your writing.
    Cheers!

    0

    0
  48. Payday Loans says:

    This is my first time pay a visit at here and i am
    truly happy to read everthing at alone place.

    0

    0
  49. Payday Loans says:

    I think this is one of the most significant info
    for me. And i’m glad reading your article. But want to remark on few general things, The web site style is wonderful, the articles is really nice : D. Good job, cheers

    0

    0