Written by Bella | December 7th, 2015

Sempena cuti sekolah ini ramai ibu bapa yang mengambil kesempatan untuk bercuti bersama anak-anak mereka.

Nora Danish juga baru-baru ini sempat untuk meluangkan masa bukan sahaja dengan anaknya Rayqal tetapi ahli keluarga yang lain dengan menikmati percutian di Indonesia.

Bermula di Bandung kemudian mereka telah berkunjung ke pulau yang semakin popular iaitu Lombok.

Nora sempat berkongsi beberapa foto sewaktu percutiannya itu kepada peminat di Instagram miliknya.

Jom kita layan  foto tersebut dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

43 responses to (18 FOTO) Sekitar Percutian Nora Danish Dan Keluarga Di Indonesia

  1. huhu says:

    nedim gi mana? dtg dgn kapal selam najib kah?

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Nora,
      Abg tatau la kenapa…
      Bila abg tgk Nora dengan jubah kuning dan rantai tasbih besar kat leher tu..
      Abg teringat pada sesuatu/ Seseorang…
      Bezanya… sesuatu itu perut dia besar kepala dia botak..
      Tapi Nora perut kempis.. ada rambut..
      Yg lain semua sama..

      0

      0
      • Anonymous says:

        wah..seromotnye nora.
        dah laga2 family org g bercuti lah ye..
        bila nak jawab kes fire stone tu

        0

        0
        • duyung says:

          kat mana ni? pantai nya kotor sangat. teluk cempedak lagi bersih…

          0

          0
        • cili says:

          retis hipokrit. pergi holiday dgn nedim satu gambar haram xde.
          pergi holiday dgn famili…gambar katil dah nak reban pun masuk Insta.

          hahahaha.

          0

          0
        • Anonymous says:

          pantai berselut giler..
          ala2 port dickson…
          indon buang taik terus masuk laut.
          dan ko pun dgn bangga pergi main air tu…eeeee.

          0

          0
        • Yahudi says:

          Anak dia ikut muka sapa hah ? Xkan ikut muka tukang kebun plak ? Tp serious anak Dona Danish lg hensem dari Romeo Beckham

          0

          0
        • Ni perkara biasa for this biatch..dah huru-hara porak peranda kan kehidupan orang nanti dia angkut satu famili dia yang pendatang haram dari Myanmar pi bersuka-ria makan angin. This is not the first time dia buat gini. Perangai macam junta.

          0

          0
        • ttm fake says:

          selepas berjaya misi busuk hati baru la senang hati nak bawa anak g makan angin setelah bertahun tertangguh sbb sibuk dengan demorion & nenobalin!
          1st family trip selepas berkurun lama kuarkan statement..
          dulu g umrah orang sponsor masa nikah jejai-Fasha
          yg ni family trip pon ‘orang’ sponsor gak ke?
          dah buat naiya kat orang, dengan senang hati membawa diri..
          mendapatla ko NORA di akhirat nnt!

          0

          0
      • Anonymous says:

        penat naik flight. pantai mcm kat Morib je…lol

        0

        0
      • ttm fake says:

        win la bang ko punya komen…
        hahahahahaha

        0

        0
    • Godek says:

      geli Nye tgk pantai tu,,baik ko pegi Morib jer lah oii,,Myanmar ko x nak pegi?jumpa sedara mara semua.Mesti dorg bangga kt kau sbb berbekalkan muka Myanmar dpt jd retis sendu penuh kontroversi murahan.hahaha

      0

      0
  2. Anonymous says:

    eh..penjual jubah dan hijab…x berhijab. hmnnn….pelik. :)

    0

    0
  3. minah jambu gerek says:

    huh !

    0

    0
    • minah jambu gerek says:

      minah jambu niari tk keja minah jambu ingat nk masak sotong masak itam sedap kan ? minah jambu kalau masak sotong masak itam nenek minah jambu suka lebih2 lagi kalau ada telor masin fuh berpeloh2 nenek minah jambu makan hehe jangan lupa tarok lada itam biar berasap jubur..selamat mencobee..

      0

      0
  4. sotong hitam says:

    gambar pat buaian cantik dan mengancam!!

    0

    0
  5. SUDAH CHEAP_STYLE says:

    hahahahahahaha… KALO NEDIM ADA PI FRANCE LONDON BAGAI..

    KALO NEDIM TARAK.. PI INDO CIPUT CHEAP SANGAT…

    KAN DAH KENA… KUANG KUANG KUANG

    0

    0
  6. Anonymous says:

    HAI NORA ASYIK MELANCONG JE..BILA NAK MELANCONG KE MYANMAR? ;)))JUMPA SEDARA KAT SANA.

    0

    0
  7. SEMBANG says:

    HAI NORA ASYIK MELANCONG JE..BILA NAK MELANCONG KE MYANMAR? ;)))JUMPA SEDARA KAT SANA.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    pantai x cantik. langkawi lagi menarik.

    0

    0
  9. KakMontok says:

    sambil uolls bergosip ni, kalau nak kurus slim meletop tengok ef bi akak ye…fenomena kurus by green aard hahaha….ubat kurus garcinia paling larisssssss sekarang….akak ada gak jual perfume fazura dan RR, launch 19hb dis ni…tgk ig akak ye greenaardmysticalbyfazura, tengkiu sayam2 sumer muahhh

    0

    0
  10. Lara says:

    Ko rasa Che Ta pergi tak Lombok? Kalau pergi, adakah dia rela bergambar begini di tengah2 dusun, main2 air naik bot. Hue hue hue

    0

    0
  11. aku tak sangka... says:

    ohhh…
    So yg bertudung tu Emak Nora…?
    yg Suami dia bernama DANISH…
    Alkisah…
    Wak baru tau….

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Ya, nama bapak dia Mohd Danish Hanif….

      0

      0
      • aku tak sangka... says:

        Bukan “Mat Salleh”……?
        Lahhhh…. S
        Sangkan si Nora ni
        Mcm Zahirah MacWilson…
        Anyway Tks for updating..
        Alkisah…
        Wak BAHRU Tau….

        0

        0
  12. Anonymous says:

    ishhhh…selekeh le tmptnya..cantik lgi suasana d kg aku..tmpt mcm ni ko pergi nora..buang karen je…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Nora pretty!enjoy yourself nora..???
    nora prgi vacation by her own money..x pyah nk rmpas org sana sini sbb nk duit..at least ade la effort nk cri duit sndiri..??x mcm certain org bdan sihat je tp dduk goyang kaki hrapkan duit org bagi..pndai judge tp x cermin diri sendiri..org skrang pndai ckp tp ilmu cetek..bnda baik utk long term dicaci bnda yg x de faedah disanjung..haih??

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Nora pretty!enjoy yourself..???mna2 pon nora brcuti aslkan brcuti…nora skurang kurangnya gna duit sndiri..x yah sbuk2 nk rmpas sna sni sbb nk duit..ade la jgak effort buat business nk cri duit..drpda org lain sihat je tbuh bdan tp mlas nk bkrja..asyik hrapkan org bgi duit..bnda yg baik dicaci bnda yg keji la slalu dipuji..?

    0

    0
  15. bajetsuci says:

    nora!!!!!!!!cantiknyaaaaaaaaa…….kenaapa x bwk ur mummy sekali…raja noora tuuu…kan syg sgt kan..bawak la…mak nedim pun bawk skali..baru bahagia…sbb uols mmg ngendeng kat menteri2 punya anak je…mihmihmih

    0

    0
  16. .., says:

    Jendul Nya. Mcm cartoon Megamind

    0

    0
  17. ha ha ha says:

    komen komen penuh dengki
    pantai tu ramai je pelancong
    vip pun ramai pergi
    jendul jendul Nora laku juga berlakon filem dan jadi duta produk
    love you ND

    0

    0
  18. Nek Bunga says:

    Aku harap pompuan ni jangan lagi masuk campur rumah tangga orang oi! Bekas suami ko, baik biaqkan dia hidup bahagia dgn. keluarga dia; apahal nak menyibuk tak habis-habis!

    Apalagi yg. lelaki kaya raya, terutamanya anak menteri yg. berkuasa – dahlah tu, pompuan ni pakai simbol Illuminati pula tu, yg. sungguh mencurigakan!

    0

    0
  19. Nora Manis says:

    Ala u ollss nie…

    I minat Nora Danish tau..

    0

    0
  20. mimos says:

    hampir 90% komen haters nora.. apa nk jd korg nie.. benci org tu benci org ni mcm korg maksum sgt.. mcm korg perfect sgt.. jendul2 dia pun cun la jugak.. org islam mcm ni kah.. penuh hasad..

    0

    0
    • modern_mom says:

      betul2…suke atau x, x perlu hina ciptaan Allah…yg buruk perangai die x perlu kaitkan anggota tubuh badan die…x sume yg jahat tu akan jahat selamenye, x tentu yang baik tu akan baik selamenye…aku pn de gak artis yg aku x ske…aku bace je tp x de ler nk komen menghina

      0

      0
  21. caprice says:

    saya dah pernah gi lombok. pantai dia sememang nampak kotor. kebanyankan nye orang2 nye terdiri dari nelayan. seronok tengok nelayan2 pulang dari lautan and punggah ikan2 segar. apa pun skali2 pergi lah melancung tempat2 macam lombok ni. Ini asyik tunjuk gi tempat2 mewah.

    0

    0
  22. mimi says:

    setelah bejaya memporak poranda kan rumahtangga fasha n bjaya menambat ati ex mak mertua akhirnya nora dpt bcuti dgn tenang…tahniah nd n family

    0

    0
    • Anonymous says:

      x sadar diri la korang ni. dia tak ada buat apa, beriya2 korang meroyan kata kacau rumahtangga. pasha tu terang2 kacau rumahtangga, mana korang masa tu? meroyan sebab tak berjaya tadah pepek kat laki orang? dia tak ada buat apa, just buat hal dia je, family mentua yg dah anggap kluarga sndiri, lagipun ibu cucu mereka, dia pun dah jarakkan dn jrang2 bersama pdahal sbnrnya tak perlu pn, habis apalg yg tak puas hati? pasha buat boleh plk, walhal nora tu tak buat pun mcm fsha buat dulu tu. apalg tak puas hati ni. hati hitam.

      0

      0
  23. Siti says:

    Wow.. lawa la akak nora.. ramai nyer yg menyalak mcm tin kosong… biar la die nk pergi mana pun.. duit die kot… yg dok kutuk nora nie.. korng tu mampu pergi lombok ke.. tah2 dlam malaysia sendiri pun x mampu.. korang nie amik cermin lepas tgk diri tu elok2.. PAHAM!!

    0

    0
  24. Rosli says:

    FS yang korang puji2 tu pun bukan ikhlas baik dgn rayqal. Ada udang di sebalik mi

    0

    0
  25. win says:

    haha. xyh la nk kutuk negara org bagai.. yg kau tu duduk dlm negara sendiri dhtu kutuk negara lain. mcm “katak dlm tempurung” je ..setiap negara ada kekurangan dan kelebihan. manalah tau yg malaysia xde, indo ade.. xyh nk mengutuk negara org lah.. klau lah indo tu serang negara malaysia ni. xsmpai seminggu dh hbs tau negara malaysia.. take a note lah. . jgn cari pasal sudah

    0

    0
  26. win says:

    haha .. xyh la kutuk negara org bagai .. xde kene mengene lah .. kutuk serupa “katak dlm tempurung” je . dh kau tu duduk dlm negara sendiri ,tau ke kekurangan negara sendiri? . setiap negara ade kelebihan dan kekurangan kan .so xyh main kutuk negara org. xyh cari pasal lah, nasib lah indonesia tu xcepat naik angin, kalaulah negara malaysia kena serang dgn indonesia, xsmpai seminggu dh habis tau malaysia ni.. xyh lah nk kutuk2 . bahaye . hahaha.

    0

    0