Written by serenity | April 3rd, 2016

Sebentar tadi telah berlangsung majlis resepsi perkahwinan kedua pelakon Anzalna Nasir dengan suaminya Hanif Zaki di Dewan Perdana Felda. Pasangan ini mengenakan sepasang busana rekaan The Cosry.


 photo 11374099_1528189074156006_380868115_n.jpg

Anzalna kelihatan jelita dalam majlis yang dihadiri ahli keluarga dan sahabat handai ini. Gambar ini ialah dari Mangotouch dan #HANZALNA.

Lagi 16 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sempurna

Minum petang yang simple..dgn menggunakan produk ELI HOMEMADE KUAH KACANG DAN PECAL..Tanpa MSG dan Tanpa PENGAWET? produk Muslimah? produk Bumiputera? HalalRm5 sepeket mai PMCOD area Unisel,Bestari Jaya

Posted by Nachos Cheese Powder on Wednesday, 24 February 2016


 photo 12930835_1173468016006643_768692499_n.jpg
 photo 12950286_874309926013650_1586793565_n.jpg
 photo 12965140_1554811738182963_1254441956_n.jpg
 photo 12940081_947189495387985_36379291_n.jpg
 photo 12940181_555100214663249_1498345755_n.jpg
 photo 12918640_1729192730655551_1064750505_n.jpg
 photo 12918583_1047485775325061_1890821546_n.jpg
 photo 12907444_1569596276702471_1078392445_n.jpg
 photo 12917985_223432281353626_1118919437_n.jpg
 photo 12677380_803122553165893_1932325098_n.jpg
 photo 12446270_552266461608629_1948460078_n.jpg
 photo 12328500_871249049650425_2096892440_n.jpg
 photo 12080537_1676842305910915_482567264_n.jpg
 photo 12383695_484972688357545_706815452_n.jpg
 photo 12328282_1592903014333023_1029074820_n.jpg
 photo 12383249_204363229953757_376095914_n.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to (17 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Kedua Anzalna Nasir Dan Hanif Zaki

  1. Kak timah lambong says:

    Kenapa akak tengok gambar kawin anzalna ni takde yg tak lawa
    Lawa aje belake
    Hai jeles lak aku
    Moga2 anak akak kawin nanti dapat buat mcm anzalna

    0

    0
  2. a says:

    soo pretty! :O

    0

    0
  3. jj says:

    cm miss universe… simple n cantik sangat…

    0

    0
  4. Lal says:

    Besarnya bunjut dia

    0

    0
  5. cikedis says:

    Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Kedua Anzalna Nasir Dan Hanif Zaki
    macam terbalik je ayat abg nara ni. mcm berkahwin kali ke2..kikiki…
    ayat ni ok kot…”Sekitar Majlis Resepsi Kedua Perkahwinan Anzalna dan Hanif”
    :)

    0

    0
    • cLn says:

      Ye..mmg kelaut sgt ayat tu..biler mase diorg bercerai & berkahwin kali kedua????

      0

      0
    • momokosakura says:

      tahnye…lain sgt nara phrase resepsi kedua perkahwinan dgn resepsi perkahwinan kedua..pfffttt.walaupun blog retisan ayat kena betul gak.

      0

      0
  6. kj says:

    wow…so classy

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Ini baru betul bagai pinang dibelah dua. Sama cantik sama padan. Segala2nya cantik dan sempurna.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Abg nara..saya ingin perbetulkan ayat abg nara tue..majlis resepsi kedua perkahwinan..tq..hehehe

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Oklah lah tu dqi seblm ney..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Majlis Resepsi Kedua Perkahwinan…. Org tu baru je kawin, Nara ni dah tulis perkahwinan kedua Anzalna. Nauzubillah. Nara ni, tgh update BN, jangan la dok kelek anak bini. Men suck in multi tasking, u need to focus.

    0

    0
  11. debab makan kebab says:

    Besarnya rambut, kalau ada tebuan mesti dia ingat tu sarang dia…tak pasal-pasal laki bini mati kena sengat tebuan

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Aku minat kat bontot dia je dpt ni msti best..hai anzalna napa ak tgk bontot ko mkin bsar ni….hehehe

    0

    0
  13. naura_7 says:

    cantik.. anzalna memang classy..
    rambut die mcm Ella time kahwin dulu. try google.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Cantik but still cannot compete dgn baju majlis resepsi akim n stacy di jb

    0

    0
    • akimci says:

      Kau je la compete sorang2. Diorang buat majlis, bukan masuk pertandingan busana sapa paling cantikkkk

      0

      0
    • Stitch says:

      Kehkehkeh….peminat tegar akim stacy hang ni. Jealous la tuh…..

      0

      0
  15. Nara Fans says:

    Gambar yg first tu muke anzalna macam che Ta pun ada..konfius jap.huhu. cantikk betul die ni

    0

    0
  16. Anonymous says:

    cantiknya..tahniah..ni baru klasssssssssssss

    0

    0
  17. mikey says:

    ok aku mmg rasa dia ni cantik tp aku dah bosan dgr pasal dia kawin. baju kawin dia yg dress tu mmg lawo tapi tak abis2 kat social media. reda kejap pastu dah ada second reception pulak. bukan salah dia lah kan but overrated ahhh

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Kalau ya pun tak perlulah menggunakan bahasa yang kurang ajar…cakap biar beradab…setiap orang ada pendapat masing-masing…tak semestinya sebab jealous…anzalna adalah seorang public figure…ada yang suka ada yang tak suka..takyah fanatic sangat..chill..

    0

    0
  19. mulut celupar says:

    cantik nya anzalna…kagum dari hari pertama tengok majlis kahwin dia

    0

    0
  20. Fido Dido says:

    Ape la Nara…tajuk patutnye Majlis Resepsi KEDUA perkahwinan Anzalna & Hanif. Bahasa melayu kelaut, maksud dah jadi lain. #sensitiforangmelayutulisbahasasendirisalah

    0

    0
  21. huhuhu says:

    wpun rambut sup bunjutttt tp tetap lawooo.. dia kahwin x pakai any crowns kan?? hehe cantikk

    0

    0
  22. Anonymous says:

    kesian lelaki kalau kawin dengan perempuan yang masih dalam alam fantasi puteri2……. nanti lapis tilam pun berbunga2 bilik tidur penuh dengan bunga…….

    0

    0
  23. Anonymous says:

    cantik sangat semoga bahagia ke jannah…

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Cantikkkkkkkkkkk sangattttttttttttt

    0

    0
  25. ROTI PLANTA says:

    anzalna cantik sgt, tp kenapa aku rasa songket yg cosry buat ni mcm x best je. ke si Fouziah Gous dok hasut lagi ehhhhhhh. nak tgu resepsi yg anzalna beli songket kat Teh Songket pastu Rizman Ruzaini yg jahit kan tu. bila tu resepsinya?

    0

    0
  26. Miss Unibes says:

    Anzalna cantik! Hanif hensem! Pojiah Ghost ade??? Booooo pojiah!

    0

    0
  27. Anonymous says:

    cantik sungguh aku tengok anzalna…pandai anzalna memilih bju kawin…..memg terbaik la….

    0

    0
  28. Nana says:

    Arghhhh!!! Knp cantik sangat ko nehhhh…

    0

    0
  29. Nana says:

    Arghhh!!! Knp cantik sangat kau neh Anzalna!!!

    0

    0
  30. mak anzalna says:

    org kalau dah lawa, pakai ape pon lawa tapi rambut tu goals sangat. hihihi

    0

    0
  31. mrs pip says:

    cantik … semua pun nampak cantik … aku suka T_T ….
    baju pun so sweet, purple2 gitu …

    0

    0
  32. ladybird says:

    Suami Anzalna adik Vie Shanti Khan.

    0

    0
  33. Kak Leena says:

    Cantik nyaaa….takda yg x cantik. Akak love you anzalna…!

    0

    0
  34. Aku says:

    Keknya pun lawa sangat

    0

    0