Written by AbangNara | July 10th, 2012

Walaupun puasa masih tinggal lebih kurang seminggu lebih, pusat membeli belah sudah semakin hangat mempromosikan fesyen raya mereka. Yang untung sudah tentunya pembeli seperti Abang Nara yang mendapat diskaun sehingga mencecah 85%. Dan KL Sogo kali ini tidak ketinggalan mempamerkan fesyen raya mereka yang diperagakan oleh Siti Saleha.

siti saleha

Namun Abang Nara nak beri peringatan supaya kita semua (terutama kaum wanita) untuk berjimat cermat dan tidak mengikut hawa nafsu ketika membeli belah. Shoppinglah ikut kemampuan. Jangan nanti lepas raya hutang bertimbun-timbun pulak. Satu kerja pulak nak membayar. Tak gitu?

siti saleha

15 lagi gambar Siti Saleha bergaya dengan fesyen raya daripada KL Sogo dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada laman web Trendsetter.

siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha

66 responses to (17 GAMBAR)Siti Saleha Bergaya Dengan Fesyen Raya Daripada KL Sogo

  1. Remy says:

    comey lote.. hehehe.. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
    • fedap says:

      erk?nape rasa die tak padan ngan sume baju2 tu eh?nmpk huduh…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 136 Thumb down 5
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 56
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 44
      • wewe says:

        dia cantik sebab mix mak bapak dia.. tak mcm si polan tu yg cantik disebabkan made in pasir mas la kononnnnnnnn..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 12
      • spy limah says:

        Sogo oh Sogo kalau ya pun nak tumpang populariti Siti Saleha berilah baju yang sama saiz dgn ukuran badannya yang kecil molek tu…

        Sudahnya jadi tak cantik dia pakai baju2 tu… kalau macam ni tak jadilah nak shopping baju raya kat Sogo… lagipun design2nya itu kurang berkenan di hati.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 0
      • fedap says:

        to : raja minah jambu 24jam mengadap computer

        weh, tinggi saleha ni 165cm. untuk di malaysia ni, tinggi la wey…..klu 155 tu yela ko nak ckp pendeks. die nmpk pendek dlm ni pun sbb byk bongkokkan badan..pastu teknik kamera tu… phtographer pun satu hal…amek gambar model, bagi nmpak pendek? bagi nampak tinggi la…baru gah bro….

        conclusion:

        #- baju kt KL sogo ni huduh2
        #- saleha lagi cantik kalo tak bongkkan badan
        #- teknik foto yang fail.

        #- baik beli baju kt tempat nora danish – innai red. lagi lawa…/http://beautifulnara.com/12-gambarnora-danish-bergaya-dalam-set-foto-edisi-raya-2012/

        sekian.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
      • Sogo? bangla dan indon suka lepak every weekend depan tu. so, this is abit of its reflection.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 17
      • Dia sogo, kamu pavilion… Sama saja, suka buang masa melepak.

        p/s: bongkkan tu lebih kurang macam bodow jugak lah…

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 26
      • pavilion, sogo? they’re so yesterday. aku suka lepak paradigm mall. baru lagi, bau kilang lagi. kalau minum kopi stabak kat situ, aircond jatuh dari siling. hebat.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
      • aku says:

        To FEDAP,

        Sejak bila plak siti saleha ni tinggi nye 165cm???? Aku penah jumpe dia kat Restoren Berputar (exact name dah lupa), kat Menara KL, dok pilih2 buffet tepi dia.. dia ni rendah je la .. dia berdiri tepi aku dengan high heel dlm 2 inci stengah cmtu… tp still rendah dari aku yang berketinggian 164cm (flat shoes).. so ak tak rase dia tinggi 165cm..
        Gambar2 kat atas memang nampk dia rendah, baju tak sesuai.. tp bila dia pkai baju kebaya cmtu, nampk cute..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
      • shopping kat Sogo mmg best

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        mmg nmpk huduh. especially yg baju kebaya yg 2 layer tu. kalu maya karin maybe lagi cantik… neelofa??? *pengsan*

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
      • Glamer Gilerrr says:

        Posing menonggek gitu korang tak nak kutuk2 plakkkkk….. Hodoh jgk aku tgk… kalo neelofa, menonggek nampak sgt! Lgpun dia ni sombong giler & perasan tau tak kat luar.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • inilah bahananya Siti Saleha belumpun puasa kamu dah posing2 baju raya. memangla kena kutuk.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • qila says:

        kesimpulannya siti saleha nih mmg lawa tp baju2 yg dia pki nih sgt lar x menarik ati..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • weweeeeeee says:

        comel je

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • fedap says:

      to : aku dambakan bongkkan dari kamu Siti Saleha

      weh…ko bab typing error laju je ko ngondem kan? sepok kang…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        minah jambu tk paham lah artis2 pompan ni kalau bergambar suka sangatttttttttttttttttttttttttt lah bongkok kn badan pesal ????????? nk sembunyikn tetek ke ????????? dh nama nye pompan mesti la ada tetek !!!!!! cuba kalau bergambr tegak kn badan tu mcm erra kn cantek npak eligen la sikit !!!!! ni tk pakai baju yg ada class pn kalau bergambar bongkok dh jadi low class bwek !!!!!! bergambr bongkok kn badan yg paling burok dlm donia yg fana ini………………..

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
      • oh yes. saya memang laju. ramai kawan dia cakap dia bawak laju.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Lyna says:

      Gambar yg last tu mcm tak seswai je pegi beraya..Hmm..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. tupai berjanggut says:

    canteekkkk…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  3. dark_angel says:

    asal baju-baju dia jarang2 dan pelik2???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  4. nana says:

    mungkin kena lempang dgn mak kalau pagi raya pakai baju ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 1
  5. lopak says:

    entah ape pesen ntah. ntah hape2. lol

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  6. Anonymous says:

    cantik jelitaaa

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  7. eysan says:

    sweetnya saleha ni…nice mix&match..len dari len utk raya :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. Anonymous says:

    die smkin berisi

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  9. saya ada kucing says:

    cantekkkk!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. shareena says:

    comel Siti Saleha,klu sy nak buat dia adik ipar sy blh tak?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  11. dark_angel says:

    nape semua baju-baju tu jarang nak nampak peliks???

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  12. stif says:

    “Orang suruh sembahyang tak mau,
    Orang suruh pakai tudung tak mau,
    Orang suruh tutup aurat tak mau,
    Kamu ingat neraka tu macam Hotel Grand Continental”
    Ustaz Azhar Idrus

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 9
  13. Aku pemerhati says:

    cam pelik jer bajunya..baju warna biru tu dh ok tpi dia pnya kain lak spoil..y lain x berkenan langsung..knpa saleha pakai bju tu semua cam x kna jer..x brapa ctk la..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  14. ali says:

    Ni fesyen baju raya ke? Tak nampak macam baju raya pun…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  15. Aku says:

    Ustaz azhar idrus bukan Tuhan…tapi beliau mengingatkan kita pasal perintah Tuhan…xda salah nya….demi masa,sesungguhnya manusia itu dalam kerugian..Kecuali orang-orang yang beriman dan beramal soleh, dan mereka pula berpesan-pesan dengan kebenaran serta berpesan-pesan dengan sabar..(Surah Al-Asr)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 4
  16. Arai_Don't take our field says:

    I feel so horny right now … u are so beautiful SS

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  17. honeywellz says:

    Arai… I understand your feelings, i have a crush on her too….Girl crush. Aww.. she’s so sweet, so pretty…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Arai_Don't take our field says:

      hahahaha ..Maaf lah , ” I feel so horny right now” tu juz expression je ..lawa la dia ni … semoga kecntikan dia setara dgan tinngh laku dia ..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  18. rozi says:

    Semua fesyen pun nampak hodoh….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  19. Prince Noob says:

    fappable??? is this fappable??? kamon tell me

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • Arai_Don't take our field says:

      klau kau nk mati pucuk time muda . xdpat anak esok . silakan lah …

      air m*&$ ni mcam batery gak .. slalu pakai , lame2 ….

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  20. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu lebih suka pakai baju kurong pesak je rengkas nk bejalan kemana2 boleh panjang kn langkah lari pn boleh tkde masaalah …….rambot minah jambu buat sipot or tocang pas tu jalan2 gerek kn !!!!!!!!!!!!……………….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  21. Minah says:

    Leha…leha…kenapa la agree to model baju2 ni semua?…Dah elok2 awak tu cantik pakai baju2 fesyen ntah pape TERUS tak cantik. Sogo, please la…asik2 sale baju abad bila punya..brg lama2 mmg la hari2 sale. nyampah. kesian Leha ni

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  22. boni kacak says:

    dia ni dah tak berlakon dah kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  23. bolradhabol says:

    thank’s nara…ada juga cite psal saleha kt sini..
    kalo x asyik2 fazura or lofa..bosan betul..
    anywy saleha pkai pepun tetap nmpak lawa…
    jgn risau thn dpn ada 6 pilem dia kt wyg tau..
    la ni asyik shoting pilem je tu yg jarang nmpak kt tv…
    anywy aku suka kt dia ni…sopan &xbyk gosip mcm lopak ngan anzalna..
    twiter saleha pun sopan je bahasa dia….
    luv siti saleha……..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  24. […] Walaupun puasa masih tinggal lebih kurang seminggu lebih, pusat membeli belah sudah semakin hangat mempromosikan fesyen raya mereka. Yang untung sudah tentunya pembeli seperti Abang Nara yang mendapat diskaun sehingga mencecah 85%. Dan KL Sogo kali ini tidak ketinggalan mempamerkan … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Jeng jeng jeng says:

    Smua fesen tak sesuailah dgn cutting badan dia. Saleha nampak gemuk plak dlm smua pics ni. . Kenapa ler nak doublekan baju kaler fuchsia dgn purple tu…haishh… Mix & match ni overall smua failed..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. zuzuzu says:

    abag nara sembang kencang 85% diskaun… kalau baju mcm tu bagi free pon belum tentu aku nak pakai… ni tahun bila punya stok ha????

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  27. aku lagi... says:

    adoi..buruknya baju hijau coklat kat tepi pntai tu…kebaya labuh mix kn dgn skirt kembang? wth? eawww!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  28. Nak komen says:

    Saleha cantik tp aura jd model takder ditambah lak koleksi kain buruk dari sogo…tengelam kecomelan dia…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. ****** says:

    ok la…saleha ni xdemand. main sarung je baju.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. Arai_JanganAmbikPadangKami says:

    dMN .. HOT STUFF

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. dalilah says:

    She cute but dunt hve talent as model..
    Mb for acting ok la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. shika says:

    Saleha ada sugar daddy la.. tido hotel pg2 buta balik umah, muka je nampak baik sayang tol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. saya says:

    sudah2 la abg nara oiii.. dh nk puasa ni! cubaLAh post bnda yg bmnfaat…!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0