Written by AbangNara | July 10th, 2012

Walaupun puasa masih tinggal lebih kurang seminggu lebih, pusat membeli belah sudah semakin hangat mempromosikan fesyen raya mereka. Yang untung sudah tentunya pembeli seperti Abang Nara yang mendapat diskaun sehingga mencecah 85%. Dan KL Sogo kali ini tidak ketinggalan mempamerkan fesyen raya mereka yang diperagakan oleh Siti Saleha.

siti saleha

Namun Abang Nara nak beri peringatan supaya kita semua (terutama kaum wanita) untuk berjimat cermat dan tidak mengikut hawa nafsu ketika membeli belah. Shoppinglah ikut kemampuan. Jangan nanti lepas raya hutang bertimbun-timbun pulak. Satu kerja pulak nak membayar. Tak gitu?

siti saleha

15 lagi gambar Siti Saleha bergaya dengan fesyen raya daripada KL Sogo dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada laman web Trendsetter.

siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha
siti saleha

66 responses to (17 GAMBAR)Siti Saleha Bergaya Dengan Fesyen Raya Daripada KL Sogo

  1. Remy says:

    comey lote.. hehehe.. :)

    0
    0
    • fedap says:

      erk?nape rasa die tak padan ngan sume baju2 tu eh?nmpk huduh…

      0
      0
    • fedap says:

      to : aku dambakan bongkkan dari kamu Siti Saleha

      weh…ko bab typing error laju je ko ngondem kan? sepok kang…

      0
      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        minah jambu tk paham lah artis2 pompan ni kalau bergambar suka sangatttttttttttttttttttttttttt lah bongkok kn badan pesal ????????? nk sembunyikn tetek ke ????????? dh nama nye pompan mesti la ada tetek !!!!!! cuba kalau bergambr tegak kn badan tu mcm erra kn cantek npak eligen la sikit !!!!! ni tk pakai baju yg ada class pn kalau bergambar bongkok dh jadi low class bwek !!!!!! bergambr bongkok kn badan yg paling burok dlm donia yg fana ini………………..

        0
        0
      • oh yes. saya memang laju. ramai kawan dia cakap dia bawak laju.

        0
        0
    • Lyna says:

      Gambar yg last tu mcm tak seswai je pegi beraya..Hmm..

      0
      0
  2. tupai berjanggut says:

    canteekkkk…

    0
    0
  3. dark_angel says:

    asal baju-baju dia jarang2 dan pelik2???

    0
    0
  4. nana says:

    mungkin kena lempang dgn mak kalau pagi raya pakai baju ni

    0
    0
  5. lopak says:

    entah ape pesen ntah. ntah hape2. lol

    0
    0
  6. Anonymous says:

    cantik jelitaaa

    0
    0
  7. eysan says:

    sweetnya saleha ni…nice mix&match..len dari len utk raya :)

    0
    0
  8. Anonymous says:

    die smkin berisi

    0
    0
  9. saya ada kucing says:

    cantekkkk!

    0
    0
  10. shareena says:

    comel Siti Saleha,klu sy nak buat dia adik ipar sy blh tak?

    0
    0
  11. dark_angel says:

    nape semua baju-baju tu jarang nak nampak peliks???

    0
    0
  12. stif says:

    “Orang suruh sembahyang tak mau,
    Orang suruh pakai tudung tak mau,
    Orang suruh tutup aurat tak mau,
    Kamu ingat neraka tu macam Hotel Grand Continental”
    Ustaz Azhar Idrus

    0
    0
  13. Aku pemerhati says:

    cam pelik jer bajunya..baju warna biru tu dh ok tpi dia pnya kain lak spoil..y lain x berkenan langsung..knpa saleha pakai bju tu semua cam x kna jer..x brapa ctk la..

    0
    0
  14. ali says:

    Ni fesyen baju raya ke? Tak nampak macam baju raya pun…

    0
    0
  15. Aku says:

    Ustaz azhar idrus bukan Tuhan…tapi beliau mengingatkan kita pasal perintah Tuhan…xda salah nya….demi masa,sesungguhnya manusia itu dalam kerugian..Kecuali orang-orang yang beriman dan beramal soleh, dan mereka pula berpesan-pesan dengan kebenaran serta berpesan-pesan dengan sabar..(Surah Al-Asr)

    0
    0
  16. Arai_Don't take our field says:

    I feel so horny right now … u are so beautiful SS

    0
    0
  17. honeywellz says:

    Arai… I understand your feelings, i have a crush on her too….Girl crush. Aww.. she’s so sweet, so pretty…

    0
    0
    • Arai_Don't take our field says:

      hahahaha ..Maaf lah , ” I feel so horny right now” tu juz expression je ..lawa la dia ni … semoga kecntikan dia setara dgan tinngh laku dia ..

      0
      0
  18. rozi says:

    Semua fesyen pun nampak hodoh….

    0
    0
  19. Prince Noob says:

    fappable??? is this fappable??? kamon tell me

    0
    0
    • Arai_Don't take our field says:

      klau kau nk mati pucuk time muda . xdpat anak esok . silakan lah …

      air m*&$ ni mcam batery gak .. slalu pakai , lame2 ….

      0
      0
  20. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu lebih suka pakai baju kurong pesak je rengkas nk bejalan kemana2 boleh panjang kn langkah lari pn boleh tkde masaalah …….rambot minah jambu buat sipot or tocang pas tu jalan2 gerek kn !!!!!!!!!!!!……………….

    0
    0
  21. Minah says:

    Leha…leha…kenapa la agree to model baju2 ni semua?…Dah elok2 awak tu cantik pakai baju2 fesyen ntah pape TERUS tak cantik. Sogo, please la…asik2 sale baju abad bila punya..brg lama2 mmg la hari2 sale. nyampah. kesian Leha ni

    0
    0
  22. boni kacak says:

    dia ni dah tak berlakon dah kan?

    0
    0
  23. bolradhabol says:

    thank’s nara…ada juga cite psal saleha kt sini..
    kalo x asyik2 fazura or lofa..bosan betul..
    anywy saleha pkai pepun tetap nmpak lawa…
    jgn risau thn dpn ada 6 pilem dia kt wyg tau..
    la ni asyik shoting pilem je tu yg jarang nmpak kt tv…
    anywy aku suka kt dia ni…sopan &xbyk gosip mcm lopak ngan anzalna..
    twiter saleha pun sopan je bahasa dia….
    luv siti saleha……..

    0
    0
  24. […] Walaupun puasa masih tinggal lebih kurang seminggu lebih, pusat membeli belah sudah semakin hangat mempromosikan fesyen raya mereka. Yang untung sudah tentunya pembeli seperti Abang Nara yang mendapat diskaun sehingga mencecah 85%. Dan KL Sogo kali ini tidak ketinggalan mempamerkan … Continue reading → […]

    0
    0
  25. Jeng jeng jeng says:

    Smua fesen tak sesuailah dgn cutting badan dia. Saleha nampak gemuk plak dlm smua pics ni. . Kenapa ler nak doublekan baju kaler fuchsia dgn purple tu…haishh… Mix & match ni overall smua failed..

    0
    0
  26. zuzuzu says:

    abag nara sembang kencang 85% diskaun… kalau baju mcm tu bagi free pon belum tentu aku nak pakai… ni tahun bila punya stok ha????

    0
    0
  27. aku lagi... says:

    adoi..buruknya baju hijau coklat kat tepi pntai tu…kebaya labuh mix kn dgn skirt kembang? wth? eawww!

    0
    0
  28. Nak komen says:

    Saleha cantik tp aura jd model takder ditambah lak koleksi kain buruk dari sogo…tengelam kecomelan dia…

    0
    0
  29. ****** says:

    ok la…saleha ni xdemand. main sarung je baju.

    0
    0
  30. Arai_JanganAmbikPadangKami says:

    dMN .. HOT STUFF

    0
    0
  31. dalilah says:

    She cute but dunt hve talent as model..
    Mb for acting ok la..

    0
    0
  32. shika says:

    Saleha ada sugar daddy la.. tido hotel pg2 buta balik umah, muka je nampak baik sayang tol

    0
    0
  33. saya says:

    sudah2 la abg nara oiii.. dh nk puasa ni! cubaLAh post bnda yg bmnfaat…!!

    0
    0