Written by AbangNara | August 28th, 2013

Dengar tajuk pun dah terasa ke”psiko’annya. Filem thriller terbaru arahan Nam Ron ini menampilkan nama-nama hebat seperti Bront Palarae, Sharifah Amani dan Syed Hussain. Tayangan untuk filem penuh saspens ini akan bermula pada 5 September.

psiko pencuri hati

Secara ringkas, filem ini mengisahkan tentang Sidi (Bront Palarae) yang merupakan seorang penulis novel. Untuk memastikan kemantapan karyannya, Sidi menyelidik seorang pembunuh bersiri. Kemunculan Wani (Sharifah Amani) yang bertemu dengan Sidi di sebuah pulau berakhir dengan tragedi. Siapakah yang terbunuh? Siapakah yang membunuh? Psiko, Pencuri Hati ada jawapannya.

psiko pencuri hati

Jangan lupa untuk ke pawagam berdekatan anda untuk menonton filem ini. Sokonglah filem tempatan. Tanpa anda, industri kita pasti akan murung. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Ryaniez Moments Photography.

P.S: Mazda 3 2013 serba baharu akan berada di pasaran Malaysia November ini?

psiko pencuri hati
psiko pencuri hati
psiko pencuri hati
psiko pencuri hati
psiko pencuri hati
psiko pencuri hati
psiko pencuri hati
psiko pencuri hati
psiko pencuri hati
psiko pencuri hati
psiko pencuri hati
psiko pencuri hati
psiko pencuri hati
psiko pencuri hati
psiko pencuri hati

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to (17 GAMBAR)Sekitar Tayangan Filem Psiko Pencuri Hati

  1. kiki says:

    sukenya ade amani!! good luck girl!!

    0

    0
  2. lana nordin sekse says:

    tak suke syarifah amani..uwekkkkk

    0

    0
    • lontong best jugak.. says:

      Tak kisahlah siapa pelakonnya…asalkan negara kita tak sunyi dengan filem2 kita sendiri…kalau tak sokong…takde lagilah filem2 kita untuk santapan dimasa hari2 raya akan datang dan seterusnya..nak ke filem luar je disajikan untuk kita tak kira masa dan hari2 raya kita nanti…jadi semakin tak terasalah kemeriahan dihari raya seterusnyakan…cuba bayangkan..bertambah boringlah jadinya…filem kita untuk semua..asalkan ada kualiti dan mesej yang tersurat dan tersirat dah memandai… okkkkkk….teruskan sokongan anda…semoga filem2 dan industri seni kita terus maju..selamat menonton…..:)))

      0

      0
  3. ehh says:

    it sounds stupid when i speak malay.

    0

    0
  4. mulut celupar says:

    harap filem ini sehebat tajuk nyer..sllu aku tgok filem,thriller kemain,tp bila dh tgok,ngantuk mate aku. hensem nyer bront..!!

    0

    0
  5. narareader says:

    Tak keterlaluan kot kalau aku kata Amani ni berlakon sama ja dengan filem2 & drama2 sebelum ni.

    Dia berlakon kayu, ok. Takda perasaan.

    0

    0
    • Orchid kekwa says:

      Yup yup yup. This woman cannot act!! Dalam Sepet yg dia menang tu pun, dia berlakon ke? Aku ingat dia hanya jadi diri dia sendiri. Sorry amani!

      0

      0
  6. kak halmah says:

    kurus sgt amani ni.. gigi pon kuning. die merokok ke?

    0

    0
  7. Anonymous says:

    unlike s.amani..tah pape je dia ni berlakon. xsesuai makeup n dressing cmtu..
    pape pon semoga cerita ni dpt kutipan besar nnt. gud luck “psiko”…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    gambar ke 9 :O :O :O :O :O :O :O JATUH RAHANGGGG

    0

    0
  9. pinkygirl says:

    klu bront palaree brlkon ske tgok…best tau…hensem sbnarnye bront palaree nie..untung la klu ak dpt die…mke die sweet gler…moga succes flem ni…tpi i x mnat s.amani…brlakon cm kayu..

    0

    0
  10. brutal mom says:

    smart jugak si Bront Palarae bile berpakaian camni….kalau tak selalunye SELEKEH!!!

    0

    0
  11. donut_cute says:

    kedingnya sharifah amani…makin tua tgknya

    0

    0
  12. damai says:

    Hope this will be best thriller movie, wpun tak sehebat hollywood tapi at least biar ada impact dia. with the actor/actress i have faith that the movie will be best and success. go go go

    0

    0
  13. Anonymous says:

    alahai cekudutnya s.amani ni…dh mcm papan lapis dh aku tengok…mcm tiang lampu pn ada…tetek pn mcm x ad…

    0

    0
  14. gigi emas says:

    Hanya orang yg psiko sahaja tengok cite melayu………buang masa dan duit…why support the industry when they are churning out shit movies…..tengok kat youtube freeee……hahahaha

    0

    0
    • damai says:

      No wonder we cant go far, org bangsa kita juga yg suka look down on own, wake up and give support as wat other races give them morale support. not interested dont say so much, poorah

      0

      0
  15. hmm says:

    Sekurang2nya barisan pelakon nampak potential dan boleh berlakon.. sebab pelakon yang bagus boleh membuat sesuatu cerita jadi lebih bagus.. rasanya pembuat filem malaysia perlu belajar banyak dari negara2 jiran dalam menghasilkan filem.. filem thailand banyak yang bagus2 jugak.. penat tengok cerita malaysia yang sangat tipikal..orang korporat, antara dua darjat, cinta tak restu.. banyak lagi kisah hidup yang menarik untuk dijadikan cerita..

    0

    0
  16. Mak Temah says:

    Mak temah sudah menonton pra tonton smalam atas jemputan sebagai korporat. komen mak temah, filem ini wajib ditonton.. mak temah sendiri sudah jemu dengan filem melayu yang diketengahkan syarikat2 besar yang asyik buat filem kelakar dan pusing2 sahaja jalan cerita. Penceritaan ok cerita ni. Lain daripada yang lain… Macam tengok CSI pun ada dan misteri. Tahniah psiko! akhir kata, sokonglah filem MALAYSIA… tahniah!

    0

    0
  17. Yuyu says:

    Sein nampak tembam sikit la.

    0

    0
  18. anon says:

    Minah gedik ni perasan dia pandai sngt berbahasa english. Anak2 mix or yg duduk negeri omputih bertahun2 pun tak sombong mcm dia ni. Kalaulah mak or ayah dia omputih, agaknya mcm mana keperasanan or kesombongan dia ni. Pd hal diri tu 100% melayu…urgh…menyampah org mcm ni.

    0

    0
  19. BUNKFACE NO.1 says:

    akhirnya ada jugak film melayu yg cerdik, sinopsis pun fresh, tajuk mcm suspen. ni lah baru filem BUKANNYA mcm syarikat jamban tu buat film hantu bomoh, rempit, lawak bodoh memanjang..serious aku penat dowh film bodoh mcm tu. aku support film ni..lain dari yg lain

    0

    0
  20. karly says:

    Hensem nya bront, sekali imbas mcm actor hollywood

    0

    0
  21. tacacila says:

    harap filem ni bole carassss filem lemak santan tuh

    0

    0
  22. kecoh siak says:

    Gila lah. Berurat tgan bront. Macho. Penah selisih dengan dia, tinggi gila huhu

    0

    0