Written by AbangNara | July 6th, 2012

Memang sungguh gemilang sekali majlis malam Anugerah Stail EH! 2012. Hampir kesemua artis terkemuka tanah air turut hadir memeriahkan majlis ini. Dato’ Siti Nurhaliza, Fasha Sandha, Fazura, Elfira Loy, Fahrin Ahmad dan banyak lagilah yang sempat meluangkan masa untuk berama mesra dengan pembaca majalah EH!.

fazura menang

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Fazura yang menggondol Anugerah Style EH! 2012. Memang layak dimenangi dengan gaya fesyen Fazura yang sentiasa mencuri perhatian banyak pihak. Lagi 16 gambar sekitar malam Anugerah Stail EH! 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang

fazura menang

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 responses to (17 GAMBAR)Sekitar Malam Anugerah Stail EH! 2012

  1. ProfHariz says:

    Cantiknya Fazura. Cantiknya Elfira Loy.

    0

    0
    • semua seksi2…bangang lah….
      tak takut dosa ke?

      0

      0
    • nazrul natasha baiduri says:

      hensem noh hujan.. klu di gandingkan ngan saya lagi naik seri.. xoxoxoxo!

      0

      0
      • adik tiri mizz nina says:

        Huhhaaiiii statement x hingat ko nih..
        Mau tarik2 rambut ngan bini dia..

        0

        0
      • fazura the gundeks says:

        seperti biasa bitch tua fazura yg takde citarasa pakai baju mcm kena simbah cat, hidung palsunya nampak terlebih fake apatah lagi dgn kakinya yg nampak kesan bekas cukur, dan kasut loboktin yg lebih besar dari kakinya yg sebenar. tak reti2 nak wax kaki tu ke. kata byk duit.

        tugas pencacainya di sini seperti biasa ialah memuji2 dia terlebih sambil like komen2 sendiri konon2 ramailah yg sokong bitch tua kaki gaduh neh.

        0

        0
      • Rodok lah diriku says:

        nara xnak hapdate story psl majlis nikah Ella ke? gile lembebs ko nih. puiii!

        0

        0
      • enw says:

        semangat ko mencari kaki org nk tunjuk kt sini!!!

        0

        0
    • rasa nak mengeras lah pulak tengok gambar2 lucah ni..

      0

      0
      • angelina jolie luv brat pitt says:

        kesian fahrin ahmad full x sehensem fahrin ahmad dlm gambo dgn elfira loy tu.

        laki pasha tu mungkin x ada rambut, he3 gurau jer

        0

        0
      • Anonymous says:

        gambar tetes ko x lucah?

        0

        0
      • xnak mjlis grand says:

        di kala org dah semakin insaf dan berubah ke arah lebih baik, diarg ni msih lg nak seksi seksa.xrelevan lnsg–‘

        0

        0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        pesal fazura pakai kachot bukan size dia ar ? jngan2 kachot pinjam takkkkkkkkkk ??????????? minah jambu pn macm tk selesa lah…

        0

        0
      • Cipan says:

        Fazura…nak main leh? I anak raja tau, ada kreta mahal and suka main pistol

        0

        0
    • Rina (bukan nama sebenar) says:

      fazura awesome! shila amzah nape muka mcm org tua jerk…?

      0

      0
      • eh comel nya aku says:

        Kasut pinjam lah tu yg saiz nya terover…anak dara lagi fazura ni tapi body dah out

        0

        0
    • along says:

      Bukanlah aku nk kata, tp semua yg pakai skirt pendek yg perasan cantik tu sebenarnya depa tak perasan, lutut depa masing2 tak diasah.. udoh.. huhu…

      0

      0
    • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

      trend zaman skrg aweks pkai dress pendek yer…??? siti saleha cantik oooo….tp syg x cukup kain kt bawah….pic bawah skali ada mak cik baru lepas mandi gamak nyer….kahkahkah

      0

      0
      • mokcik biru letops says:

        amboi sakan kutuk2 ye

        0

        0
      • Kurus says:

        aku nk tanya.. bju2 derang ni saper sponsor? sedirik ke atau pnaja mjelis? sebab mcm tk brapa nk kena.. kcuali amoi yg kai bju fushia tu..
        mmm.. klu joan rivers fashion police tu..agak2 dia setuju tk aquarium brjln..dgn majlis sitdown dinner? klu party cocktail mmg sgt sesuai..
        atau masing2 ada tema bju sendiri kut?.. mmm

        0

        0
    • Jembalang Tanah says:

      Ceria aje warna baju Fazura!! Warna warni gitu.. cantik dia… :)

      0

      0
    • leman lambung says:

      MAKCIK TA KEBAS BULU AYAMSAPE LAH TU.DAH NAMPAK TUA DAH MAKCIK TA OI,SUDAH2LAH TU.BYKKAN HADIR KAN DIRI KE MAJLIS2 ILMU JE.LAH.

      0

      0
    • dunnowhy says:

      fazura hot bebeh! nape scha pakai camtu? xcantek lgsg!!!

      0

      0
    • bbycumil says:

      mak cik ta..serius ckp..bju tu mmg lawa kalo gadis remaja yg pkai..if mak cik yg pakai nmpk x sesuai laaa….

      siti saleha bju mcm balut nangke daaa..

      0

      0
    • spy limah says:

      baju fazura tu dah macam akuarium ikan je

      0

      0
    • puan lesung pipit says:

      a’ah cantek,die s0rang jer yg aku nmpk amek gmbr gaye bersahaja..yg lain cam ntah pape..kalo pmpn amek gmbr nape mesti nk CEKAK PINGGANG..aku xphm!!

      0

      0
    • wannadiatulakma says:

      giler babai..aku dah tgok video lucah yang dikatakan fazura..siap isap tu..japan style tu..just sharing..bukan fitnah ok..mohon maaf

      0

      0
  2. indai arth says:

    yeayyy…Fazura terbaikk..:)

    0

    0
  3. nana says:

    hurm..sume nk tunjuk lutut .

    0

    0
  4. alia says:

    Wah wah wah

    0

    0
  5. cik nad says:

    semuaa sexy seksaaa. shila amzah je pkai kain labuh ckit..

    0

    0
  6. embok ketum says:

    Ok ok jer.. Dah selalu tgk dorg

    0

    0
  7. Anonymous says:

    rubbish

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Cantik Baju Fazura….tp klu kite org biasa, x t’gamak nak paki kot….
    RCW still perasan muda ngan baju pendek cam tuh….
    Scha patutnye da kawen, pkai la skirt labuh sikit..
    Mizz Nina npk sopan, tp x tau tang kain…. pendek gak kot…
    zain macho……

    0

    0
  9. mek yah says:

    rasanya rozita terlalu tua untuk pakai mcm tu.
    Shila amzah punya baju je aku suke.

    0

    0
  10. Sshh says:

    simple tpi menarik..Fazura…tahniah Fazura..

    0

    0
  11. mizz says:

    mmg tema dress paras lutut ke apa…x tau nak kata sapa plg cantik…aura irma msh kuat dgn gaya islamik smpi tgk gamba2 depa sume ni mcmmm….ok2 pegi page lain…

    0

    0
  12. nina says:

    cantik baju fazura..ku lihat ikan2 itu seperti berenang2 di badan fazura..huhu

    0

    0
  13. umie says:

    suke tgok Henry Middleton…huhuhuu…oh my english!!!!

    0

    0
  14. Minah tonggeng says:

    Semua cantik.tapi tak de ke yg pakai macam org melayu. Cantik ke pakaian barat ni? Pakai lah kebaya ke kurung ke. Tapi mesti ade org kate aq ketinggalan zaman dan tak berfesyen betul ke? Fikir fikir kan lah.

    0

    0
  15. Aku kesah says:

    abg nara..lofa x ada menang ke…

    0

    0
    • bong nara says:

      lofa dh menang kontroversi ngan anzalna aritu dah dik.. anugerah dia tak menang sbb dia tak berapa fofuler mcm mereka..

      0

      0
  16. nenetBurberry says:

    ooo sekarang pesen pkai baju skirt kembang2 nampak betis yer??
    mmm betis besar pun nak tunjuk ker???
    alahai…. sekrang ni kan gulatis and jakel buat promotion, tak ada duit nak beli kain ker??? kesian artis malaysia ni terutama yang islam tu…

    0

    0
  17. ingat org yg bertudung litup tu confirm masuk syurga ke……?bertudung skrg ni trend bukan nya kewajiban pun…..

    0

    0
    • aloha says:

      apa ko merapu ni minah.. bertudung dan menutup aurat tu ttp satu kewajipan.. tak pakai dosa..
      hanya manusia2 yg kurang iilmu sahj mempermainkan isu2 tudung ni..
      jadilah seorang yg berilmu dlm beragama.. jgn main taram je..

      0

      0
      • Seeking knowledge says:

        Kalau berilmu mesti tahu ada dua pendapat tentang tudung ni. Satu pendapat kata wajib, satu lagi kata berpakaian modest. Jangan tutup sebelah mata je. Bila banyak membaca kita akan tahu. Tak kata pun tak boleh pakai tudung eh. Sebaba bagi saya, pakai tudung akan rasa lebih selamat, rasa macam comfortable. Jadi kawan2 bukannya ustaz Azhar Idris je ada kat youtube tu, banyak ustaz lagi diseluruh dunia. Dengar2kan dan buatlah penilaian. Bagi saya kalau berpakain modest/sederhana pun sudah cukup, Alhamdulillah. tak payah nak mengata orang lebih2.

        0

        0
      • Yanz says:

        To Seeking Knowledge..
        Sape yang ajar kau yang setakat berpakaian sederhana tu dah memadai dalam islam? Cuba kau bagitau aku, ustaz seluruh dunia mana yang kau refer tu? Seriously, pakai tudung tu memang la tak wajib, tapi TUTUP AURAT tu wajib. kau tau tak aurat perempuan dengan bukan muhrim dari mana sampai ke mana? Kalau tak pakai tudung takpe, tapi kau cari la cara macam mana pun untuk tutup semua aurat kau, bermula dari hujung rambut. RAMBUT ok. Kalau kau tak cover dengan tudung pun takpe, ambek baldi cover pun dah okay asalkan kau tutup aurat rambut tu. ( dipetik dari kata-kata ustaz idrus). Kalau dah bijak pandai, tafsirkan la maksud dia tu macam mana..haih..hmmm

        0

        0
  18. Anonymous says:

    peningla tgk komen2 islamik ni. na islamik tapi baca blog hiburan, blog gosip. kenapa ye? im sorry but please dont be a hypocrite. use your knowledge wisely somewhere else where you comment jadi pemangkin to something. callo!

    0

    0
    • loopah says:

      ello cik adik.. ada ulamak terdahulu berdakwah kat pusat hiburan.. kat mana2 saja boleh berdakwah dan berkongsi ilmu.. kut la ada tergerak hati nak berubah kearah kebaikan baca beberapa kerat tazkirah kat BN ni…
      siapa tahu kan.. hidayah milik Allah..

      0

      0
  19. Anonymous says:

    Ntah nk jd islamik sgt tp masuk blog gosip hiburan.. Sebenarnya yg ckp tu sama je.. Kalau betul nk tegur, tegur depan2.. Ingat artis tu ada masa ke nk baca komen2 ni.. Silap2 yg tgok dan mengutuk lg dpt bnyk dosa

    0

    0
    • Rama2 biru says:

      Dah kenapa plak klu buka blog gosip xbleh komen islamik?klu artis tu xbaca,at least org len baca.adoi…..klu nk komen baik2 pn slh ke dlm blog ni.ok la tu drp komen memuji ke’seksian’ artis2 tersebut.benda yg baik ni kn…klu awk xnk buat,jgn kutuk org yg buat.diam2 sudey….xde hipokrit nyer dlm bab2 ni.kot awk tu yg hipokrit.keje asyik nk bc komen yg meletopss…pns dan kutukan aje…ah….

      0

      0
    • awatif says:

      xsalah nk komen islamik2 kt cni.. sekurang2nye dlm hati mereka msh ada perasaan benci pd kemungkaran.. ni tidak, nasihat xpnah nk dgr,, apatah lg nk ikut.. be positive..

      0

      0
    • Anonymous says:

      sbb yg suka mengumpat mengutuk ni hijabis2 yg konon perfect, atau nama lainnya ustajah bn!! ahahaha actually diorg jeles xmerasa pakai mcm tu, dlm hati meronta2 nak pakai seksi, so xdpt pakai, kutuk la org lain yg dpt!

      0

      0
      • chiladish says:

        lawak la ko ni dik.. ko pikir org2 yg berhijab tu dlm hati meronta2 nak pakai seksi??? nak meronta2 dlm neraka ke hapo….

        0

        0
      • orca1604 says:

        boleh je pakai seksi yg berhijab…tapi tgk tempat n orang..kalau depan muhrim seperti husband or parent or adik beradik or etc. boleh je..xsemestinye 24jam bertutup :-)..ade je yg berhijab pakai seksi tapi tempatnye tertutup la :-p

        0

        0
  20. mixgirl says:

    mgkin tema mlm tue pakai bj paras lutut kut…smua sebuk nk tayang kepala lutut yg kematu n huduh…sian aku…aku ingatkan byk artis dh brubah…tp makin ramai blumba2 nk jd syaitannnnnnnnnnn

    0

    0
    • ting tong says:

      ko pun berlumba nak jd syaitan yg direjam..dah2 buka blog agama lg bagus lah..dari kau bebel kat sini.. pergi cari ilmu untuk diri kau sendiri itu sebaik nya.. nanti kau ingat kau baik sgt..sekali sama2 ke neraka jahanam..tak perlu persoalkn kehidupan org lain..

      0

      0
  21. Idir says:

    kesian kan manusia yg perasan suci murni tapi hari2 masuk blog ‘hiburan dunia’ utk mengutuk orang yg tak pakai tudung.

    motif?

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      betol2 kau cakap tu idir dorang ni asek kutok orang yg tk pakai tudonggggggggggggggggg je nyampah lah !!!!!!! hati dorang tk bagos !!! hati orang yg tk pakai tudong jaoh lebih mulia huh !!!!!!!!!

      0

      0
  22. xiipunkkin says:

    cute nyeee Fazuraa !!!

    0

    0
  23. Aduh, aduh, sakitnya... says:

    Prut Fazura nampak ckit buncet. Oppsss… mungkin mata aku sakit naik ketumbit, sebab tu pandangan aku pun jadi lain.

    0

    0
  24. ani says:

    pic last tu hazabedah mane yg salam dgn fazura?

    0

    0
  25. Audrey Hepburn says:

    Lutut orang Malaysia tak berapa cantik. Macam banyak lemak terkumpul di situ. Maybe kena workout kasi kaki tu nampak toned sikit.

    0

    0
  26. confirm ke yg bertudung masuk syurga?korang mcm tak tau bertudung ni jus trend je

    0

    0
    • Anonymous says:

      jus trend? jus keluaran MLM yg terbaru ke? ahahaha

      tp aku setuju ngan ko.

      0

      0
    • loopah says:

      at least yg bertudung sudah menunaikan satu kewajipan dia sbg org Islam. ada ulamak or hadith aku lupa… katanya sesiapa yg tak menutup aurat solat dia pun Allah tak pandang… wallahua’lam….

      0

      0
      • doo..doo.. says:

        ala, yg pakai tudung ni mostly mulut mcm longkang. hati pun busuk mcm bangkai. kepala je harap tutup pakai tudung, tp mulut mengumpat mengeji org, takpe pulak kan. dah tu, toksah laa bukak blog nara ni. ni kan blog hiburan. bukan blog dakwah.

        0

        0
      • ema says:

        pergh ko ni bercakap macam orang xpercaya tuhan je..xpe..aku doakan semoga Allah beri hidayah pada kita semua,,,kalau kau bukan islam pun xpe..aku doakan juga semoga diberi hidayah.. :) .. we r what we read kan..kalau xnk pakai tudung jgn cari alasan n jangan nak cakap bukan2..takut akidah kite terpesong lak..berfikir gune akal jangan gune nafsu..

        0

        0
  27. mak lampir says:

    fazura cantik.. baju aquarium bergerak yang unik!! u’ve got the style faz

    0

    0
  28. tak berkenan says:

    rasanya tak payah kot si rcw tu menang sebagai artis paling seksi sebab yang seksi badan dia tapi muka macam orang tua..jujjur aku kata macamner dorang leh kata dia cantik?..aku nampak dia macam seorang tua yang pakai mekap tebal nak arwh n pekena korset ketat supaya badan ade contour…pelik sungguh la haiiiiii….

    0

    0
  29. oiii penyibuk says:

    seme pakai skirt pendek…panas ke malaysia ni ke event wat atas padang pasir?hmmmmmmmm…..

    0

    0
  30. kak vogue da bomb says:

    semua seksi2 and cantik2 memang the best la.Ini baru anigerah stail EH!

    0

    0
  31. Anonymous says:

    cantek btol FS dgn senyumannya yg manis..

    0

    0
  32. Bobo says:

    gaya-gaya menarik di malam nifsu syaaban..

    0

    0
  33. kumala says:

    ado jugak artis mcm muka nenek hilang susuk…

    0

    0
  34. entah la says:

    entah la yg pempuan pakai bj tak penah nak cukup kain…anak nd lala jer pakaian sopan sikit…yg lain dah jd mak org pun sibuk duk tayang kepala lutut…pelik aku…yg laki elok jer pakai tertutup…

    0

    0
  35. Anonymous says:

    ishh..teruknyer muker roziter…

    0

    0
  36. ana halia says:

    tengok baju shila teringat baju raya zaman aku muda remaja ditahun 80an dulu…suka sangat fesyen gaun dulu…

    0

    0
  37. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu lebih selesa pesen berkemban je rengkas …

    0

    0
  38. lovelime says:

    RCW nie mmg cantik klu nak banding dgn wanita seusia dia…tp mmg TAK sesuai cara pemakaian dia yg ketat, sendat & pendek tak cukup kain mcm nie!malu lah sket klu tak malu dgn org malu dgn Allah!balik rmh belek skit IC awak tue…haishhh nie lah sebab org cop miss J semua kaki menggoda sebab wanita2 mcm dia lah habis kena tempias kat miss J lain yg tak salah!klu nak cari jodoh sekali pun banyak cara yg lbh baik & sesuai dgn status anda…tka payah tayang sgt eset berserta dgn muka make-up opera tue…light2 jerk dah lah. kalau ade jodoh lambat ke cpt ttp ada!

    0

    0
  39. nenek maria farida says:

    Asal aku ase hidung fazura mcm lain je,,,, ori ke?

    0

    0
  40. igt lawa la tayang kaki says:

    shila amzah paling sopan.

    0

    0
  41. awek cun says:

    masing-masing tayang betis nampaknya mereka ni. cuma shila amzah tutup betis.

    0

    0
  42. mak jemah says:

    yang sopan zain saidin,nabil & Karl Shafik :)

    0

    0
  43. […] Memang sungguh gemilang sekali majlis malam Anugerah Stail EH! 2012. Hampir kesemua artis terkemuka tanah air turut hadir memeriahkan majlis ini. Dato’ Siti Nurhaliza, Fasha Sandha, Fazura, Elfira Loy, Fahrin Ahmad dan banyak lagilah yang sempat meluangkan masa untuk berama … Continue reading → […]

    0

    0
  44. tinodul says:

    pepol…kamu smua tegur pasl pkaian artis…tp hey why dont u tngok diri sndiri dlu..if korang suma nie perfect sangat….korang xkan baca benda2 gosip nie sangat….btul2 tipikal melies ler korang nie…meluat!

    0

    0
  45. nora danish (bkn name sebenar0 says:

    ape pun fasha sanda cool n cantik;)

    0

    0
  46. i am xoxo says:

    oh baju faz yg nih PALING BURUK aku penah tengok dia pakai

    0

    0
    • tinodul says:

      ko dtg dr pelusuk mana????sangat le xde taste…adoiiii yay…ngko nak faz pkai bju cam korang tue???i mean pkai dres xde lengan tp gune bju lengan pjg kaler hitam n jeans siap pkai tudung style plastik sampah???????what the heck?????memang terlebih taste la sangat…..kakakakakakakaka melayu terlebih taste,,,ai loikeeeeeee…

      0

      0
  47. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    scha al yahya..baju awak nampak pelik ahh…errr…

    0

    0
  48. ASTALAVISTA says:

    dia ni kalau senyap2 takper..ni tak sembang pong pang2 kt media konon nak pakai tudung tapi haram tak pakai sampai kesudah…konon tak nak berpegang dgn lelaki bukan muhrim sekali nah kuar gambar berpeluk dgn TMJ tu….apa kes fakezura oiii???ko ni kalau low profile lagi orang suka..ni tak…kalau boleh kt twitter aku tgk sakan juga dok mengata kat orang..pstu siap backing anzalna baik punya…mmg dasar kaki gaduh la sial nih!!

    aku tak tau apa la yg TMJ tu buta sgt nakkan dia ni…hipokirt tahap dewataraya!!!ishhh kalau betulla dia ni jadi sultanah johor nnti …aku tak tau ar nak cakap apa…dah la sultan tu ketua agama…tgk sikit betina ni..mampu ke jadi ISTERI BAKAL KETUA AGAMA???adoiii hancur johor…

    0

    0
    • Anonymous says:

      sorry2 terdislike.like sbenornye.hehe.ye lag pajurah ni kekwat melebey.tu blum jd sultanah lg tu.bwek3x

      0

      0